- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
elfelejtette #117380 üzenetére
Nekem AGP-s volt a 7300GT-m az nem menne mai gépekbe. Egy PCI-os biztos megkapná rendesen
-
válasz
elfelejtette #117380 üzenetére
7300GT- m nincs, de 7900GTX- el tudok prezentálni pár eredményt.
Pld egy Win98 abszolút világcsúcs R3800X- es gépben :
-
KROK640
nagyúr
válasz
elfelejtette #117373 üzenetére
Nekem sajnos erre egy ideig nem volt lehetőségem
Aztán a váltásnál ez volt az egyik fő szempont, hogy jóval kevesebbet kelljen dolgozni, így váltottam heti 6-7 napról a heti 3-ra, és pénzben csak kb 20%-ot buktam, ami számomra bőven elfogadható volt. Egyébként az pont egy aranykor indulása is volt az életemben.Nekem Zalmann hűtős volt, de nem rémlik, hogy tuningoltam volna. Nekem egy 1466@2669MHZ volt mellette, és azzal nagyon szépen húzott. Flat Out 2, Serious SAM2, red Alert 3, Mafia, War3, UT2004, Crashday ilyesmik mentek vele.
2009-re megszaporodtak az engem érdeklő, de nem induló címek (Wheelman, Cobra 11, Racedriver Grid, Burnout Paradise) bár ezek elsősorban az SSE2 hiánya miatt nem mentek. -
arn
félisten
válasz
elfelejtette #117373 üzenetére
Regi jatekokkal is lehet modern gepen jokat jatszani
-
KROK640
nagyúr
válasz
elfelejtette #117353 üzenetére
Nekem a legeleje mikor megvettem annyira nem volt szép, na nem a kártya tehet róla, hanem az élet
De utána jöttek a szép idők
Mai napig emlékszem, hogy 2007 május 4-én egy napsütéses pénteken reggel hozta a futár, 25000ft-ot kellett kereken letennem érte, és szabadnapot vettem ki miatta. Gépbe rakva pöccre indult és minden rendben volt, a hajamat majd levitte a sebesség, örülés volt. Viszont sajnos, ám de, akkor egy olyan melóhelyen dolgoztam ahol reggel 9-től este 7-8-ig (+2 óra még hazaérek) dolgoztam, plusz szombaton is, és minden második héten vasárnap is
Így 1-2 hónapon belül azon bosszankodtam, hogy tök fölösleges volt megvennem a VGA-t, mert havi szinten is pár órát használom csak ki.
Aztán lett másik sokkal jobb (életem egyik legjobb helye!) melóhely 2007 őszére, és onnantól már heti 3 nap munka mellett, - minden hétvége hosszú hétvége - még barátnőm mellett is bőven ki tudtam használni
Emlékszem, hogy még 2009-ben is bőven helyt állt a kártya.Az egyik legszebb javulás mikor megvettem a Flat Out 2-ben volt, ami a GeF3-on 1024-ben közepes grafikán is 20-22-24FPS-t tudott, de néha 15-re is be tudott esni. A 7300GT meg max grafikán is bőven 40 felett tudott.
A kártya sorsa érdekes még, sokáig megtartottam, míg nem 2014 tavaszán eladtam sajnos (ezt bánom, pedig akkor jó árat kaptam érte). Egy ideig szolgált egy családnál majd az óvónő anyuka és egy költözés révén egy Soproni óvoda mesenézős gépében teljesített szolgálatot, 2021-ben még használták. Azóta nincs róla hírem. Lehet, hogy ma is megy valahol ...
-
fpeter84
senior tag
válasz
elfelejtette #75804 üzenetére
Most nem ismételtem meg, de win98 környezethez tehát a magok száma nem számít - egy szálon legyen minél kraftosabb - így nézve nekem az E7600 tűnik nagyjából a topnak... Talán a +1MB cache-el az X6800 még verné, az X6900 biztosan felette lenne ha létezne akárcsak csillagászati áron is. A Q6x00 procik 8MB cache-e ha jól tudom 4+4MB a két proci csoporthoz elkülönítve, tehát ha 1 szálat használok akkor valójában az is 4MB cache-nek számít
#75805 gban: az E6800 az csak Pentium Dualcore család - hiába 3.33GHz, elvileg a Core2 családba tartozó E7600-nak el kéne vernie simán 3.06GHz-en, nem? E6500 Pentiumom van, azzal össze is tudnám vetni kis szorzó csökkentéssel egy az egyben... -
gerlaip
addikt
válasz
elfelejtette #50857 üzenetére
Igloo 2520 borda van itthon, kipróbálom azt is ezzel a Cooler Master ventivel.
(azért nem abban gondolkodtam, mert a Volcano egy komolyabb bordának tűnt, de valószínűleg túl sűrű)sanchezsa: A Zalmanon is gondolkodtam korábban, tényleg, az jó lehet.
-
válasz
elfelejtette #50024 üzenetére
Ekkor volt a leghibridebb gepem. RLL és IDE vinyó, mert valahol szert tettem egy full méretű RLL-re 300MB körüli méretben. Még egy streamer is befért a brutális toronyba. Még 386SX volt benne az év elején, aztán jött a tökig húzott 486DX2. A memorex monitort is leváltotta egy Gaba vagy valami hasonló. Brutális ugrás volt
-
erer1000
őstag
válasz
elfelejtette #50024 üzenetére
1700$ egy 32MB EDO
Mennyi lehetett a 128MB *-*
Amúgy Toshiba Satellite 300CDS laptop 144MB ig bővíthető,
De a 64MB ram-ot 32nek látja.Toshiba szervizbe lehet beviszem, garancian túl egy BIOS frissítés kéne, hátha segít
-
gerlaip
addikt
válasz
elfelejtette #42134 üzenetére
Elfelejtetted, hogy azt írtam, hogy 2520 sima nem pedig a pro.
Illetve a 2800+-ossal nekem az is elbánik. 3200+-nál már kevésnek érzem. -
válasz
elfelejtette #41488 üzenetére
-
válasz
elfelejtette #41366 üzenetére
De igen, közben oda is írtam a típusát. A ramok 500- asok, korabeli tesztjük jót ígér.
-
válasz
elfelejtette #40930 üzenetére
W7 64 bit alatt ebben a lapban felment 193-ra, de ez még mindíg harmatos.
A RAM single channel, nem tudom ez számít-e.sanchezsa: jó ötlet, megnézem milyen módban fut, hátha valami kiírja nekem.
-
válasz
elfelejtette #40927 üzenetére
Semmi driver nem volt meg - a chipset drivertől minden mindig belassul
De az XP-nek kell ilyen? A chipset driverre gondolsz?
Amúgy non-raidben van - csak nem úgy érdtik hogy raidben tud annyit? -
zoltanz
nagyúr
válasz
elfelejtette #40173 üzenetére
Igen, és korai chipset hűtőket is át lehet alakítani könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged