Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz67
tag
@ bacsis
Jó lett a Maxtor 5,25" HDD video. Jó kis szerkezet.

Az üzemideje az valóban, mennyi lehet, HD Sentinel szerint? (mint ahogy youtubeon is írták)
-
Rive
veterán
válasz
krisz67
üzenetére
A gépek egy részében se RAM, se VGA. Szerintem valami raktár sarkából előrángatott levedlett masinák, nem 'rendes', használatban levő gépek.
Ui.: bocsánat, ez szakmai ártalom. Illetve már csak 'úgy maradt'... Ha látok egy PC-roncsot, egyből arra bukik rá a szemem, hogy mi van benne, hátha valami izgalmas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
krisz67
tag
Megnéztem a piszkos gépeket, hátsz elszörnyedtem. Mikor a zöld nyákot sem lehet látni.
Ez azért elég nagy lustaságra utal, mert nembiztos hogy mind ipari célu gép lenne.
Én agyfaxt kapnék ha ilyen lenne gépem belseje. -
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az az egér nem semmi, nekem eddig a csúcs a csiga volt a gépházban némi megszáradt falevél és rengeteg por társaságában, szintén rejtély hogy került bele, mert a csigaháza nagyobb volt minden lehetséges nyílásnál, szintén garázsban használt gép volt, egy autószerelőé.
-
Hasonlókkal találkoztam már. Dohányos környezet (barna füstszagú por) koszos padlón beszív mindent, gyárban használt...De hoztak már olyat is amiben kb 20-30 kissebb ízeltlábú volt. Ja meg csótányos gépet is láttam már. A legdurvább az volt amikor macska levizelte a noti billentyűzetét, na az nem javítható kategória, szerencsére a lap is tönkrement és nem kellett javítani, mert rohadt büdös volt az egész gép.
Olyan sokszor volt hogy a cpu venti nem bír átfújni a bordán annyira poros volt. Ja döglött egereset is hozott egyszer bátyám, garázsban használták zenére, csak csontváz volt benne de nem jöttünk rá hogy ment bele. -
Ádyka
őstag
Szerintem ez elfér itt: 8 brutál mocskos számítógép
Ennyire mocskosokkal még nem taálkoztam személyesen.

-
snake1977
őstag
válasz
frescho
üzenetére
Annyit tudtam a programról hogy a mérnök infós egyetemista ismerősömnek nem jutott belőle, pedig nem élnek túl jól. Gondolom akkor ott is akadt némi mutyizás "jó" magyar módra. Mondjuk az valóban sokat dobna a dolgon, ha mondjuk kifizettetnék az emberekkel a gép árát, valamilyen formában meghatározva hogy ne érje meg lepasszolni nekik. Amíg "jogsi" nélkül ülnek a volán mögött addig nem is számíthatunk ilyesmire, pedig nagy tételben biztosan jelentős kedvezményt is kapnánk. Nem ragozom, nagy változások kellenének, de semmi kilátás effélére.
-
frescho
addikt
válasz
snake1977
üzenetére
Az a Miskolci megint egy elfuseralt dolog volt. Szinte ingyen szortak a netbookokat, amiket aztan gyorsan tovabbadtak a segelyezettek. Pont ezert irtam, hogy fizessenek erte. Tomegesen olcson venni es haszon nelkul tovabbadni interneteleressel egyutt. Vigyazni arra, hogy olcso legyen, de ne csak biznissz legyen a celkozonsegnek. Szoval eleg olcso legyen, de ne erje meg tovabbadni es annak jusson, akinek tenyleg kell. Tudom ez itthon csak alom

DarthSun: A 386DX40 volt az elso, ami itthon elinditotta az atallast a microszamitogepkrol, Amigarol. De akkor meg csak a fanatikusoknak, kockaknak, amugy is ezzel dolgozoknak volt otthon gepe. A win95 es a multimedia inditotta el azt, hogy mar hozza nem ertok is nekilattak vasarolni. A boom szerintem a P4 korszakban indult el, ahogy lett tartalom es az elerhetove valt. Nem azt mondom, hogy mindenkinek lett hirtelen, de hozzaferheto lett a suliban vagy valahol mashol az internet, majd egy ido utan otthonra is akartak gepet...
-
snake1977
őstag
válasz
frescho
üzenetére
Jó kérdés, mivel az én környezetemben, meg amerre járok néha (fejér m. egyes területei), szinte mindenhol van már valamiféle gépezet, laptop, vagy netbook, a nagyon videkieknél tudtommal meg egyenlőre maga az internet hozzáférés is sokszor nem megoldott vagy mobilnet szinten van jelen, és tudjuk mire elég manapság a néhány gbyte adatforgalmával az oldalméretekhez képest ez a félmegoldás... Egyébként ha jól emlékszem Miskolcon volt nemrég egy ilyen EU-s laptop pályázat, bár nem tudom milyen siker rátával zárt.
Akárhogy nézzük hatalmas léptekkel fejlődött a telekommunikáció és számítástechnikai ipar az elmúlt pár évben, kiváncsi vagyok hogy az elkövetkező 5 évben mennyit és milyen irányban fog fejlődni mindez, alapul véve az egyre olcsóbb és "okosabb" telefonokat, amivel főképp kína árasztja el a nemzetközi piacokat. -
válasz
frescho
üzenetére
Persze, a robbanásszerű terjedés váratott magára, a visszafogott elterjedtség azonban megvolt a 90- es években is, 93- tól melóztam másodállásban számtechben és a cégek mellett kezdett gyakoribbá válni hogy magánszemélyekhez is kellett menni - eladás, belövés, hardver/szofver megbízások.
-
frescho
addikt
Azert az a core 2 minden, csak nem eros, egy J1900-as Celeron lenyomja. De a tobbiben teljesen igazad van. Ha valaki gepet akar, akkor az mar megfizetheto. Tovabbgondolva: 100-120 dollarert komplett mini PC-t veszel, ami netezeshez pont eleg es 10W-ot fogyaszt. Talan 91-ben egy szines VGA monitorert egy honapig gurcoltem.
DarthSun/snake1977: En kicsit kesobbre rakom a gepek robbanas szeru terjedeset. Talan 2001-2002 korul, amikor mar volt multimedias tartalom es bejott az ADSL tudott betorni jobban. Ebben a felresikerult sulinetes program is segitett, meg ha nem is tokeletlenul is. Aki ertett hozza vett magank adokedvezmennyel videokartyat, masokra meg rasoztak az MX4000 fele szuperszutyok kartyakat. De a semminel meg egy 1.7GHz-es P4 Celeron is jobb volt. Kepzeljetek el, ha most lenne egy ertelmes program mondjuk ITX meretu gepekkel 4GB memoriaval, 80-as SSD-vel, J1900-as Celeronnal/A8-7600-as AMD-vel. Raadasul 1 ev kedvezmenyes internettel. Mit jelentene ez a videki embereknek?
Mast tema: Keresek rendszervalto cuccokat: EGA, CGA, Hercules kartyakat es monitorokat. Erdekel korabeli mono VGA is.
-
snake1977
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Igen a legnagyobb lendületet az olcsóbb net hozta el, amit datálhatunk a 2000-es évek legelejére, akkor már megfizethető volt valóban sok mindenki számára.
A környezetemben (és nekem is) azért jóval előbb voltak már pc-k, pedig nem milliomos csemeték közt nőttem fel, 486, 5x86, p1-esek már akkor megfizethetőek voltak, persze a voodoo kártyák árazása egészen a geforce-ok megjelenéséig nem kezdtek még igazán mélyrepülésbe, de sajnos a zöldek és a dx megfojtották a 3DFX-et plusz a cég is egyre nagyobb baklövéseket követett el.
2000 környékén a gyengébb p2-esek azért nem voltak olyan veszélyes árban hogy ne lehessen megfizetni bárki számára egy tnt2 m64 vagy hasonló kártyával meg már egész jól el lehetett játszogatni.
-
válasz
snake1977
üzenetére
A másik izgalmas korszak, a Win95 megjelenése már önmagában is világszenzáció volt, bár eleinte a jobb kinézet + 32bit- es kódfuttatáson kívül különösebb haszna nem volt. Az OSR2, a fejlődő BusMaster meghajtók és a lassan kiforottá vált DirectX hozták a játékipart magasabb szintre. A Pentium kategóriájú, Voodoo1/2- vel ellátott gépek, Glide- os játékok. A Voodoo2 megjelenése után mondta egy nálam gazdagabb emberke - vettem a gyereknek de elég drága játékszer ez. Kis időintervallumok is nagy változást hoztak, 1 év múlva már sok embernek volt V2, mindenhol pillanatok alatt erre terelődött a beszélgetés, beállítás, tesztelés, játékok, akinek meg még nem volt, írigykedve hallgatta a Voodoo tulajok eszmecseréit. Meglendítette rendesen a PC ipart, de ahogy bacsis mondta, az olcsóbb internet hozta el a legnagyobb lendületet.
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
A 90-es évek közepe után azért már jelentek meg komolyabb játékok is, sőt ha úgy vesszük a win95/98 beinditotta a játékipart is, rendre jöttek ki a 3D gyorsító (néha lassító) kártyák, akkor már több igény volt a pc-re nem csak munkaeszközként, kezdett megfizethetővé válni a tömeges gyártás végett csökkenő ára,a zinternet jobb helyeken már isdn volt, de tegyük hozzá akkor még eléggé luxusnak számított, talán 98-99 környékén lett megfizethető.
-
bacsis
Közösségépítő
Azért az is hozzájárult a "PC-tlen" háztartásokhoz, hogy egyszerűen nem is volt rá igény....
az hogy a külök tudjon játszani az észkerékkel, elég nagy luxus, másra meg minek? anyuka nem biztos, hogy állandóan szöveget akarna szerkeszteni...
Az internet megjelenésével terjedt el a számítástechnika és lett mindennapos a háztartásokban... -
MurdR
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Igen, már nem luxus egy használható PC. Jó, az erősebb összetevők árát elkérik most is borsosan, de ha azt nézzük, hogy 22k-ért veszel erős két magos brand PC-t (E8400-4GB-160GB) hozzá meg 10k-ért 19-20''-os wide monitort, akkor ebből kiindulva kijelenthetjük, hogy az emberek 90%-a megengedheti azt, hogy otthon figyeljen egy PC.

Miközben ez a 90-es években nem így volt, mint Te is mondtad.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
unclefucka
üzenetére
Egyik haverom os animebolnd. One Peace-t néz

-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Megoldottam, ha a borba "lamellázata" kifele állnak a házból, akkor 2ventit sose használjunk a simából. Én 2db Zalman-t raktam rá, ami minden fele fúj és 60-70 fok fölé nem megy a hőfok
-
törölt tag
válasz
unclefucka
üzenetére
Pár alap animét láttam, nem igazán tudok hozzászólni a témához.
-
bacsis
Közösségépítő
Édesanyámmal előkerestettem, '91-ben 310ezer Ft nettót keresett, mármint az egész évben. Tanárként, s úgy hogy ebben már benne volt neki az osztályfőnöki pótlék és a túlórái is...
Szal igen, nem olcsó mulatság volt...
De ez most is így van.... Nézd már meg mennyibe kerül egy 24-48db 3TB-os SAS csatis SSD-vel megpakolt Storage
20-30-40 millába is lehet egy olyan cucc...
Inkább az a durva, hogy akkoriban egy combosabb desktop PC is horribilis volt, manaság meg ki van akadva a sok nép hogy egy értelmes laptop 4 kiló vagy fölötte, ami mondjuk cirka 4-5 havi minimálbérből megvan...
Régebben a 80-as évek végén, 90-es évek elején egy-egy hordozható gép, főleg valami sécibb pl gázlazmakijelzős egy ház árával vetekedett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanchez638
addikt
Üdv, lenne egy nem retro kérdésem, hátha valaki tudja a választ.
Van egy Gtx580, gyárilag le van korlátozva 250w tdp (ha jól emlékszek) a lényeg, terhelésnél iszonyatosan melegszik a vga. És meg szeretném nézni, hogy tényleg megy e a korlátozás.
Ezt hogyan tudnám meglesni? Gpu-z olvasok minden hol, de ott nem látom.
Meg, hogy ez hardweres vagy szoftveres, azt sem tudom
-
törölt tag
válasz
unclefucka
üzenetére
A simával nincs baj

Csak az ecchivel meg a hentaival
-
Ádyka
őstag
válasz
unclefucka
üzenetére
A játékhoz semmi kedvem. Viszont 1 óra 1 percnél hatalmasat villant Lara

-
Ádyka
őstag
válasz
unclefucka
üzenetére
Ja, ha annó így adják ki a Tomb Raidert akkor nagy lelkesedéssel játszottam volna, de így kimaradt az életemből.
Biztos kerestem volna a legjobb betekintési pontokat.
Tökre megmosolyogtat ahogy tök csupaszon kapja az eligazitást a csávóktól.
Azok meg meg sem említik, hogy "de össze vagy rakva maca" 
-
MurdR
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
BA02-m van, nagyon szeretem

Csak el tudnám viselni ha ablakos lenne az oldala.
-
krisz67
tag
@gerlaip
Nem. Egy Creative SB PCI 128

Most az hogy lekopogjam megy, csak olyan szinten szétakad a rendszer mindentől hogy az nemigaz. Firefox befagy, másolásnál crashel, random fagyás, játék közbe is, szal :/
Mint régen 8 éve, akkoris, állandóan fagyott a Me, hangal is volt baj akkor.
Viszont a PCI os VGA teszi a dolgát szépen

(Miután mind a két Geforce 2 és 4 mx 400 szórja a képet) -
Sanchez638
addikt
Hátha valakit érdekel, még mai használatra is jók és 5-7e ft árukkal verhetetlenek:
[link] Nekem mind3 megvan, de tökvéletlenül sikerült őket megszerezni

-
Ádyka
őstag
Tessék. 9800 pro korrekt áron zalmannal. Vegyétek amíg működik.
:[link]szerk.: Áhh ennyit nekem is megér. Írtam is neki.

-
-
gerlaip
addikt
Állítólag Vitray mondta, hogy jól fejlődik a kis Pötzsch, mióta Jutta Müller tartja kézben.
-
válasz
gerlaip
üzenetére
Anett Pötzsch, hamár..

-
-
krisz67
tag
válasz
bacsis
üzenetére
Alaplapon nemtudom van e jelölés, azon megvan mondjuk a kis bevágás oldalt, csak a kábel nemolyan xd
Floppynál nálam eddig úgyvolt hogy, piros drót (ez az első általába) és az is tápfelöl szokott lenni.
5.25ös drive-t meg végkép passz a rádugása
Mert az is kétfélekép megy bele xd -
gerlaip
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A mogyorós fickó gyújtogatott 220V-tal alaplapokat egy időben...
A7N8X tényleg egy nem túl jó lap, a bartonért azért kár.
Szerk.: vagy az csak sempron, akkor csináld nyugodtan

-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
krisz67
üzenetére
Floppy-nál szerintem nincs az az ember aki minden esetben megmondja hogy kell legyen
szal próba cseresznye.. elég sok fajta drive van, nekem is van több oylan meghajtóm aminél a floppy kábelt így is és úgyis rá lehet kötni 
IDE-nél szerencsére biztosabb megmondani: a 2 piros legyen egymás mellett... mármint a molex csati piros ere legyen az IDE kábel piros vezetékéhez "egymással szemben"...
Alaplapon picit oda kell figyelni, de tuti van jelölés, többnyire a csati valamelyik szélére 1,2 van írva míg a másik oldalára 39,40.
vagy egy fehér "csík"-al jelölik, ahova a piros szálnak kell néznie, illetve számozás esetében az 1,2 felé nézzen az IDE kábel piros jelölése... -
bacsis
Közösségépítő
válasz
krisz67
üzenetére
Nézd már meg, szerintem fordítva dugtad rá az alaplapra(vagy az eszközökre) az IDE kábelt...
Floppy kábelnél mondjuk egyértelmű mert ott folyamatosan világít akkro a LED rajta.. de az IDE eszközöknél sok érdekes hibát okozhat.. pl akár nem adhat képet a konfig, vagy ad képet de nem pörög fel a HDD, ODD nem nyílik ilyesmi... szal sztem 99% hogy ez a gond -
krisz67
tag
Hellosztok!
Kellene nekem egykis segítség, mert agyfaxt kapok

Összetákoltam a P2-es konfigom, minden szuperül ment rajta és benne is. Felraktam a Win Me-t (magyarul)
pár régi programot, hálókártyát bele stb.A lényeg: gondoltam csúnya ez a fekvő ház, se eleje se közepe stb, ezért mondom átpakolom a Sharkoon VS3-V be. Belepakoltam mindent, leelenőriztem minden bevan dugva, oké. Índítom gépet, nagy csend. Kép bejött BIOS ellenőrizte a cuccait, de ahogy az eszközökhöz ért se a hdd-m, se a floppym, se a cd olvasót nemlátta, hibát írt rájuk. Nézem cd olvasót, megnyomom a gombot rajta, nemis nyilik, nincs benne áram, ugyanigy nézem aztán se floppyba, se hdd-be.
De what??

Előtte összeszereltem tökéletesen ment, nem melegedett a passzív hűtés ellenére sem, semmi tökéletesen indult is 15 mp volt össz, erre átteszem egy másik házba, és semmi.
Másik táppal is kipróbáltam de ugyanaz. Kérlek segítsetek mi a fene lehet a baj? Előtte minden ment tökéletesen

Köszönöm!
-
-
bacsis
Közösségépítő
-
-
bacsis
Közösségépítő
Gyerekek ez mekkora köcsögség!
Szóval 1,2-es HDD betol a gépbe. akarom partícionálni, de az Fdisk is, és az XP telepítő is aszondja, hogy elérhető 976MB...

Akkor hogy is jött ki ez az 1,2GB? márpedig a HDD-re ez van ráírva: Capacity: 1,2GB...
gondolom úgy, hogy formázatlanul, partícionálatlanul, és 1000 byte-al felszorozva számolva érhető el 1,200000000 byte

értelemszerűen erre nem megy fel az XP SP2... aszondja hogy 1227Megabyte kell neki legalább...
Akkor teszek rá egy Win 2k SP4-et, csak az annyira nem feelinges sztem
a fffene enné meg hogy a 9gigásom meg valszeg 0 szektoros... mert iylen dupla magas 5,25-ös HDD-ről Win7-et bootolni.. na az lenne a nagykirály 
-
Fenyő
őstag
Mondjuk az a kari gyak egy pci-e-re átültett 9550, szóval csodát nem kell várni tőle, HD Youtubehoz meg vagy HD gyorsítás képes vga (amiből agp-re nem sok van) vagy egy normálisabb 2 magos proci kell (ami szintén nem gyakori agp-és platformokon), de 360p-ben még egy Athlon Xp is elmegy 60% körüli prociterheléssel böngészőből, Smtube-al pedig 720-ban is 40-50% körül, most néztem (felül FF 360P, alul Smtube 720P);
-
A nagy tuning. Nem bírja a proci vagy a chipset. 120Mhz- et sikerült tolni rajta. A ramokat belőttem 400- ra és a CPU emeléssel felmentek 420- ra. Azért látszik a 6800GT sávszél igénye mert ez is dobott 2579 pontot. 266- os ramokkal 11820 pont volt. A Corsairok meg sztem normális lapban menni fognak min 450- et. Másik procit lusta voltam előkeresni, a P4EE már ki van készítve az asztalomra. Az menni fog olyan 3.5-3.6 GHz- et kb, saccra 20000 fölé fog menni az eredmény.
-
Fenyő
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azért netezni/youtube-zni még simán lehet nagyobbacska Athlon Xp-kel/Sempronokkal, persze nem Win alatt hanem lájtosabb (pl Xfce-es) Linuxokkal, Yt videótól függően simán megy 360 vagy 480p-ben, smtube-al akár 720-ban is, mondjuk a kényelmes használathoz azért nem árt legalább 768mb ram meg egy 9550 szintű vga, szóval helyrepofozva Codegenmentesítve használható lenne még vas, persze valószínű nem éri meg a ráfordítást, hacsak nem hobbiból teszed.
Darthsun: 6800GT mellé már legalább egy 3 Gigás 800-as fsb-és HT P4 vagy 3000+-es A64 való.
-
válasz
bacsis
üzenetére

Lekapcsolás előtti pillanat.
Ádyka
Itt Veszprémbe hírdettem már 2eFt-ért a gépet senkinek nem kellett, nem gondolod hogy kirakom a kuka mellé úgy hogy még jó.
Nem öltem meg, de ha kell mondom ingyen vihető. Komplett gép még DVD író is van benne.
P4-eseket is mennek a kukába már régóta, csak én vagyok olyan hogy összeszedem a kivételes darabokat. Ebben a gépben meg semmi kivételes nincs, talán a lap bár ha nforce2 akkor inkább NF7. Így is asszony megöl hogy tele van a nappali alkatrészekkel meg gépekkel.
Az a gond hogy használni már kevés, youtube nem megy élvezhetően így még ajándékba sem adhatom hogy netezni jó lenne. Ritkaságnak meg nem ritka. Codegen eleve kuka, proci ha legalább barton lenne. Ati 9600-asból meg ez a 3. darab amim van. -
Ádyka
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt hittem hülyéskedsz. Hagyd már abba, nézni is rossz!!!

Inkább cseréld ki a kondikat
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
válasz
gerlaip
üzenetére
Minden quake motorú játék a fizikát a képkockasebességből számítja.
Egy multis játéknál igen nagy előny az hogy nagyobbat lehet ugrani vagy hogy repülsz a pálya felett és nincs lépéshangod. Arról nem beszélve hogy kb 500fps felett a lővések találtai becslése is megbolondult.
Játszottam codot 400-500fps felett és célzás nélkül futkároztam a pályán vakon lövöldözve csak az ellenfél felé, hát nem mondom hogy minden második lövésemet fejesnek írta a szerver. Nem tudom hogy a mostani Cod széria éppen hol tart e téren de a modern warfare-ben (4.) még így volt.
Más játéknál is előfordul ilyen, unreal alapunál pl a kevés fpstől lesz pontosabb a fegyver látszólag de kimaradnak hangok meg lassabb lesz a mozgás.bacsis
Nem tudom kinyírni a kis sempit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beállítom a max feszt kb 1.9v-ot majd leszedem a bordát és egyből megáll. Mintha valami védelem lenne benne. Asus A7N8X lap. Borda nélkül elindul majd egyből leáll. Hővédelmet biosban nem tudom kikapcsolni.
Még ha akarnám akkor sem tudom megölni így.
Videó: [link]
Valahogy át kellene verni a hővédelmét.
Most megpróbálom venti nélkül bordával hány foknál kapcsol le. Az is baj hogy nem jó a táp, kondis a kodegen is meg le van csípve pár ága. 1.8v-1.95v ingadozik a fesz -
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
szerintem tudni lehet előre a végeredményt

-
gerlaip
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
100 fps felett szerintem már úgy sem látod a különbséget. Inkább a v-sync jelent sokat, ha magas fps-en, 60-90 körül beáll, az szép folyamatos, egyenletes.
Vagy itt valami más volt a szempont? -
válasz
DarthSun
üzenetére
Hát sajnos túl sok volt a motornak vagy a kártyának. Nekem COD1-el még ment ezer felett.
Belegondolva még az 1000 is elég sok, azaz 1ms egy kép megjelenítése.bacsis
Van itthon egy 2600+-os sempi TBredB talán (kondis Asus a7v8x lap, 80gb hdd, 512mb ram) , mivel senki nem vitte el még ingyen sem ezért csinálok egy tesztet. Max adható fesz bios, kikapcsolt hővédelem és terhelve leszedem a bordát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen videóval felvéve
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Jahh én is nemegyszer jártam így az X6-osommal.. a víz csövek már olyan lágyak voltak, mert forrt bennük a víz

Jahh persze hogy volt hővédelem az Athlon XP-kből, de ugye tudjuk hogy azokat azért el lehetett sütni könnyen
Egy kis PPC: A Siemens Pocket Loox-on simán megy a core player, és játsza az mpeg1-et, de sajna a HP Jornada nem indítja el.. úgy látszik a 2002-es Windows CE túl régi neki... csak mondjuk azt nem értem, hogy miért, hiszen a HP Jornada 720-asomra is van Coreplayer ami szépen viszi még az egyszerűbb avikat is pedig azon Windows CE Handheld PC2000 van
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Beírtam, lefagyott ( csak a Q3 ), a játékot a feladatkezelőből bezártam, utána a Win színösszeállítása is szétugrott, újra kellett indítani a gépet, csak úgy jöttek vissza a színek.
-
Fenyő
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem feltétlen, mert V 1.x-be másmilyen bios fájl kell mint a V 2.0-ába, ettől függetlenül ha sima NF7-es működik, akkor abban hotswappel újra lehet írni az NF7-S bios chipjét.
-
-
gerlaip
addikt
Még szerencse, hogy a legolcsóbb dolog egy másik lap, mert bios chipeket nem nagyon lehet külön szerezni...
Vagy tudtok ilyenről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Biztos kerestem volna a legjobb betekintési pontokat.