Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
na srácok! lenne egy jó kis fejtörőm!
Kaptam egy állítólag érintő képernyős 486-os gépet, valami ipari cucc lehetett:A kijelzőt ez a kártya vezérli:
felhúztam egy win95-t, de hiába tapicskolom a kijelzőt nem működik... minő meglepő fordulat

Néztem az eszközkezelőt, de semmi eszközt nem lát pluszba...
Vajon hogy lehetne életre kelteni az érintő képernyőt? egyáltalán megoldható lehet ezt win95 alatt?
magát a VGA kártyát amúgy felismeri a Win95 Chips technology-ként tehát az rendben van...
hozzáteszem 640X480 16 színbe megy a cucc, mert igaz betolhatom 256 színbe de szétesik a kép...szerk: jahh még annyi, hogy látható a képernyő bal felső sarkán van egy pici panel illetve rajt egy LCD kijelző.. ennek a kábelét rá lehet dugni egy molex csatira illetve egy LPT portra lehet csatlakoztatni... de hiába csatlakoztatom, nem jelenik meg semmi sem az LCD kijelzőn, nem hiszem hogy lenne valami köze a touch részhez, de kitudja

-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Mivel a 2 szín domináns, a fekete és a sárga a konfigon.
Még maradt annyi a kábelből, hogy 40 eres IDE kábelt gyártsak a HDD-hez és a DVD-hez is majd. -
zoltanz
nagyúr
Bacsis-nak fekete kábelének hála elkészült az SLI.
2 way SLI Voodoo 2 12MB (Inno teljesen azonos, az egyik még 3D-ben fagy, magában is)
Album: [link]

-
Beraktam egy régi quadrót. Azzal se megy de legalább az aida látja. A windows meg hibát ír a pcie slotra.

Látszólag pcie 1.0, most vagy intel hazudik és egy ezer éves a chipseten a pcie vezérlő vagy a HP cseszett el valamit hogy véletlenül se menjen benne videókártya. Bootoláskor továbbra sincs kép ha a kártyára kötöm a monitort.
A következő az hogy megvésem a többi slotot is, hátha csak az az egy rossz valamiért. -
Egyenlőre azt sem sikerült biztosra kiderítenem hogy ez 1.0 vagy 1.1.
Intel szerint 1.1-es, de amúgy 2007-es a lap 2010-es legfrissebb biossal tehát elvileg nem lehetne 1.0-ás. 2005-ben már volt 1.1-es pcie.
Sata/SAS vezérlője is 2.0-ás már.
Délután belerakok egy régi quadrót, ha az megy benne akkor elírták az oldalukon intelék a verziót. De nehezen tudom elképzelni hogy egy 2007-es lapba ne legyen legalább pcie1.1, főleg úgy hogy az évben jött ki a 2.0 is. -
Fenyő
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Pci-e 1.0-ás portban max csak Pci-e 2.0-ás kártyák mennek (azok is gyakran csak bios frissítéssel), míg 1.1-ben már mennek a 3.0-ások is, bár ehhez is kellhet bios frissítés, szóval sajnos abban lapban sanszos, hogy max csak pci-e 2.0 karik fognak menni.
-
Létezhet olyan hogy Pcie 3.0 kártya ne menjen Pcie 1.x-ben?
Adott egy HP D180 G5 lap, rajta 5db pcie slot 8x hosszúságú de nagy részük 4x sebességű.
Fogtam a legfelsőt és kivágtam a műanyag gátat, ezáltal belerakhattam a 16x pcie 3.0-as Geforce 750ti-met. De valamiért mint ha benne se lenne a kártya.
Windows se látja és aida sem, képet nem ad, csak az integrálton.
Elméletileg kellene mennie, a kártyára rákötöttem a pcie tápcsatit is így azt sem lehetne mondani hogy a pcie-n keresztül lenne kevés a nafta.
Aida pcie 1.0-ásnak írja, intel szerint meg 1.1-es szóval ez is gyanús.
GPU-Z meg nem ismeri az integrált matrox G200-ast és nem ír ki pcie sebességet.
Ötletek?A gép egyébként egy dual xeon szörny lesz napi használatra az X6-os helyett
, de nem rakom össze addig amíg nem kezeli a kártyámat.
2db Xeon E5450 E0 1600Fsb moddal
6x4Gb ECC REG ram
gyári HP 2x750w tápok
2x128Gb OCZ vertex 3 raid0 + 3Tb WD -
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
csabyka666
üzenetére
alapból eszmei értéket képviselnek ezek a cuccok már, és nem egy nagy összegről beszélünk...
valakinek így félig működően is megérhet 3-4 rongyot, de nagyon sok embernek ingyé' se kellene
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
csabyka666
üzenetére
így van, ez egy kommerszebb P1 laptop... 3-4 rongy körül van a piaci értékük...
a szerelésre oda kell figyelni, mert ezek az elöregedett műanyagok szeretnek hajolás helyett törni, és mivel elég sok helyen úgy vannak összepattintva, simán lehet hogy megreped/eltörik
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Toshiba 100CS/528 a pontos típus, PA1217E YV a model number, hátha így többeket izgalomba hoz.

Akksi nincs benne, mondjuk ha lenne, akkor sem bírna kb semennyit, de attól függetlenül el kellene indulnia, nem? -
-
válasz
csabyka666
üzenetére
A régi laposok szerelése agyrém, vagyis aki tudja hogy kell szétszedni annak nem gond, én csak szétbarmolni tudtam, minden csavar ki + kipattintgattam a műanyag kávát de még midíg tartotta belül egy fémkeret, ezt széttéptem
, így ki tudtam kapni belőle a procit-ramot-HDD- t. -
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Én egy hasonlót adtam el bacsisnak, csak az működött is, az 410 cdt volt, tft-s, +16 mega rammal, azt adtam 3-ért...
-
válasz
csabyka666
üzenetére
P1- es, ha működik akkor értékes, összeget nemtudok mondani, laptopokat nem gyűjtök, nem figyeltem. Nálam is van egy P1 laptop, ugyanígy jelez a led de nincs kép/nem indul.
-
Üdv!
Ma szert tettem egy Toshiba Satellite 100CS retróságra. Bekapcsol, legalábbis a LED-ek ezt jelzik, de nem indul el - egyelőre nem foglalkoztam vele különösebben. Van hozzá egy soros egér is.

Szerintetek van-e ennek retro-értéke, és ha igen, mennyi?
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Meglehtet csinálni dual boot-osra.
Ha érdekel, van egy-két blog, ami ezzel foglalkozik. [PPC Luddite] [PowerPC Liberation]
A G5 PowerMac-ek amúgy még tök jó Linuxos workstation-ök lehetnének, használják is páran így, rémlik valami olasz srác, aki egészen komoly YouTube videókat készített arról, hogy miket tud a Debian-os G5-je. Meg hát azért azok nagyobb részben többprocis, akár 16 GB RAM-ot is fogadó gépek.
Az én 15" PowerBook-om amúgy egy friss telepítés után is tetűlassú volt Leoparddal, pedig a maximális 2 GB RAM volt benne. Gondolom, ennyire bottleneck volt a PATA notivinyó már neki...
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Már csak múltidő, túladtam rajta.
Lehet, hogy PPC-s Linuxon nincs flash, de hozzá képest a Leopard teli van potenciális biztonsági résekkel, alig van rá viszonylag up-to-date böngésző (az, amiket írtál, mert már se Opera, se Camino), valamint már olyan alapdolgok sincsenek meg, mint Dropbox support. Bizonyos szempontból az XP-nél is rosszabbul áll.
Persze retrós szemszögből nyilván nagyszerű gép.
-
Ganz-[HUN]
addikt
ami neked van az az utolsó, HR-DLSD modell (High-resolution, Dual-Layer Super Drive)
az enyém egyel régebbi, de a bele szinte ugyan az.
DDR2-vel pedig semmi különbséget nem lehet érezni tapasztalatom szerint.
Az OSX 10.5.8 kiválóan használható.
flash tartalmak szarok.
Még fejlesztett böngészők:
Aurora, WebKit, TenFourFox.
G4-en a youtube szar, még html5-ben is. mactube, youview kuka.
G5 Dual-ok pedig mesésen mennek minden honlapon, bár nem ritka ott se a 100%-os procikihasználtság.
PowerPC-s linux kb ugyan ez... arra még flash sincs. -
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem vagyok egy nagy Mac guru, de volt G3 iMac-em, dual 1 GHz-es PowerMac G4 MDD-m, PowerBook G4 12" (1,5 GHz-es) és olyan 15" PowerBook is, mint a tied (gondolom, ez a legutolsó széria, DDR2 modulokkal és 1680*1050-es kijelzővel).
Amennyire használhatatlan már a PPC-s OS X, most már csak az érdekelne, hogy hogyan muzsikál rajta a Linux. PPC-s Debiant pl. fejlesztik, frissítik. Esetleg megnézném a MorphOS-t, de arra nem fogok kiadni 100 EUR-t.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
G4 MDD DP 1,5GHz - 2339
G4 MDD DP 1,8GHz (érdekes módon jóval kevesebb mint az 1,5-ösé) - 1558Lehet, hogy az a nyitja, hogy egyik sem gyári konfig (gyárilag ugyanis 1,25 GHz dual procis konfig a legerősebb az MDD-ből, 1,42 GHz-es dual procis konfig a FW800-as PowerMac G4-ből - utána meg már a PM G5 jött), hanem 3rd party upgrade-k, esetleg különböző cégektől - annak idején pár cég, mint a Daystar meg a Sonnet gyártott G3-G4 upgrade processzorkártyákat.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
[dupla]
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
lejárt a szerk. idő sajnos...
G5 DP 1,8GHz - 1743
G5 SP 1,8GHz - 1163
G5 DP 2GHz - 1810
G5 DCDP 2,5GHz -3513
G4 MDD DP 1,5GHz - 2339
G4 MDD DP 1,8GHz (érdekes módon jóval kevesebb mint az 1,5-ösé) - 1558
G4 MDD DP 866MHz - 768
G4 Quicksilver SP 867MHz - 541DC - Dual-Core
DP - Duap-Processor
SP - Single-ProcessorQSilverben-ben SDR van
MDD-ben és G5-ben DDR, későbbi G5-ökben pedig DDR2 -
Ganz-[HUN]
addikt

A G4 nem volt még felkészítve a DDR FSB-re, ezért ilyen trágya az érték.
Ha a nyers erőt nézzük, akkor a G4 erősebb, a P4 a magasabb órajel miatt jobb, nem?
Ha ez ilyen... a G5 mit csinálna a P4-el?
Igen a Core 2 pedig rendesen odapirít a G5-nek. azért álltak át intelre
Benchmark Summary
Integer Score 1226 |||||||||||||||||||||||||||
Floating Point Score 1044 |||||||||||||||||||||||
Memory Score 633 ||||||||||||||
Stream Score 382 ||||||||Geekbench Score 959 |||||||||||||||||||||
System Information
Operating System Mac OS X 10.5.8 (Build 9L31a)
Model PowerBook G4 (15-inch 1.67/1.5 GHz)
Motherboard PowerBook5,6
Processor PowerPC G4 (7447A) @ 1.67 GHz
1 Processor
Processor ID 8003h
L1 Instruction Cache 32.0 KB
L1 Data Cache 32.0 KB
L2 Cache 512 KB
L3 Cache 0.00 B
Memory 1.50 GB PC2700U-25330 DDR SDRAM
BIOSInteger Performance
Blowfish
single-threaded scalar 1336 ||||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1431 ||||||||||||||||||||||||||||||||
Text Compress
single-threaded scalar 997 ||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 900 ||||||||||||||||||||
Text Decompress
single-threaded scalar 1328 ||||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1288 |||||||||||||||||||||||||||||
Image Compress
single-threaded scalar 1417 ||||||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1394 |||||||||||||||||||||||||||||||
Image Decompress
single-threaded scalar 1053 |||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1072 ||||||||||||||||||||||||
Lua
single-threaded scalar 1253 ||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1247 ||||||||||||||||||||||||||||Floating Point Performance
Mandelbrot
single-threaded scalar 817 ||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 827 ||||||||||||||||||
Dot Product
single-threaded scalar 1302 |||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1369 ||||||||||||||||||||||||||||||
single-threaded vector 1553 |||||||||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded vector 1768 ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LU Decomposition
single-threaded scalar 160 |||
multi-threaded scalar 158 |||
Primality Test
single-threaded scalar 1372 |||||||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1023 |||||||||||||||||||||||
Sharpen Image
single-threaded scalar 980 ||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 984 ||||||||||||||||||||||
Blur Image
single-threaded scalar 1161 ||||||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 1153 ||||||||||||||||||||||||||Memory Performance
Read Sequential
single-threaded scalar 310 |||||||
Write Sequential
single-threaded scalar 1154 ||||||||||||||||||||||||||
Stdlib Allocate
single-threaded scalar 883 |||||||||||||||||||
Stdlib Write
single-threaded scalar 399 |||||||||
Stdlib Copy
single-threaded scalar 419 |||||||||Stream Performance
Stream Copy
single-threaded scalar 366 ||||||||
single-threaded vector 391 ||||||||
Stream Scale
single-threaded scalar 380 ||||||||
single-threaded vector 365 ||||||||
Stream Add
single-threaded scalar 376 ||||||||
single-threaded vector 415 |||||||||
Stream Triad
single-threaded scalar 417 |||||||||
single-threaded vector 349 ||||||| -
frescho
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Hat ki hol csinalja. De a mosogeppel vigyazz, mert a kerekek nem nagyon birjak
-
-
Ádyka
őstag
Ezen jót mulattam. [link]Nézzétek azokat a profi minőségű fotókat. Nekem a második a kedvencem.
Na ki vele, most már megmondhatja az illető a topicból, hgy ki volt az.
-
Fenyő
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Akkor próba-szerencse, majd amire jó lesz

-
válasz
zoltanz
üzenetére
A 9700Pro- n, ami megpusztult hasonló Zalman van, ezek szabványosak?, mindenféle kártyára át tudom tenni, vagy csak a 9XXX sorozatza jó? Annyiban más hogy azon van egy OP1 venti, amely függőlegesen átfúj a szendvicsen [link]
(#35048) TROG AIR : ja, jó ez így, lényeg hogy a GPU- ra patent felfekszik a front-hűtőlap.
-
Fenyő
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Mondjuk különböző verziók eredményei nem igazán vethetők össze egymással szóval így akkor nem sokat ér az összehasonlítás, ahogy nézem a 2-es verzió eredményei ugyanarra a procira kb 2-2,5x-er annyi pontot adnak mint a 3-as.
-
Fenyő
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
2.66/533 1GB DDR33-as eredménnyel szolgálhatok, ősi i845D lapban.
-
Fenyő
őstag
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Honnan honnan, de mégis honnan?

Egy nap alatt több 3DFX-el gyarapodsz, mint amennyi nekem van összesen. Gyalázat vérlázító![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gerlaip
addikt
-
válasz
gerlaip
üzenetére
Képek:
Éléről ( látszik hogy a hátoldalon a hűtőfelület csak megközelíti de nem éri el a kártyát, gumiharang + távtartó adja a távolságot, a jó képhez led lámpa + állvány kellene, állvány még nincs, így a résbe a vaku nem lát be de asszem a lényeg kivehető ) :

Az eladó képén még egyenesebbnek látszott a hűtő, lehet szállítás közben ferdült, nemtom hogyan, a rögzítési pontok fixek, csak az átfedő lamellák mozdulhatnak esetleg. Mozdítási próbára is tök stabil az egész, erőltetni nem is próbáltam, nem lenne egészséges mivel az 5- ös gömbvasat is képes vagyok eltörni
Front oldalon a GPU- ra rendesen felfekszik. Nem zavar ha ferde, lényeg hogy működjön. -
satee76
aktív tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Asszem te se panaszkodhatsz
-
satee76
aktív tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nemigen hiszem, hogy megválnék tőle. Szerintem is szép

-
válasz
csabyka666
üzenetére
Az értelme az az hogy fizetős, egy bizonyos összegért kapsz egy jelszót, amit csak te használhatsz.
Viszont jó lenne, ha nem lenne sorbanállás a notebooknál, hanem menne közben a telefonokon is. -
Sanchez638
addikt
Nah megint 2db V2
Meg egy GUS PnP ami már fixen nálam marad a gyűjteményben -
bacsis
Közösségépítő
válasz
csabyka666
üzenetére
ahova tartozom bejegyzés a K6-III totyikról
Monnyuk mostmár lehetne updatelni.. de annyira család vagyunk, hogy régebben még azt is megosztottam a topic lakókkal, hogy mennyi mazsola volt a kuglófomban
-
Ja értem, oké. Azt bacsis is mondta, hogy olyan ez a topic, mint egy család.

A gyakorlatban ez hogy néz ki? Odamegyek a notimmal, felkapcsolódok, és meg kell adnom a jelszót? Őszintén szólva nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy pontosan 1 db kliens csatlakozhat fel.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem retro kérdés, de akik sokat járnak ide, beszélgetni, azok tudják hogy miért itt kérdezem - mert itt sanszos az értelmes, használható válasz, hála a sokat tudó kollégáknak.
Értem én hogy ez így elsőre furcsa, keveset voltál még itt, az 3 reklámozási tevékenység meg egy "
" volt, de ez a topic több mint amit a címe elárul 
Mac address: írtam, nem egy fix, hanem bármilyen, de az egy db.
Konkrétan, kapsz egy jelszót, amivel csak egy eszközt enged fel a hálózat, de jó lenne több eszközön használni. -
Hm, ez retro kérdés?

Hogy érted, hogy csak 1 MAC cím csatlakozhat rá? Meg van adva egy egyedi cím, és csak az az eszköz mehet fel, akinek ez a címe? Én úgy próbálnám meg, hogy szereznék egy olyan routert, ami tudja az AP-Client funkciót, és a routernek pedig beklónoznám a szóban forgó MAC címet. Próba szerencse...

-
Először itt kérdezem, hátha...
Ti hogy oldanátok meg, ha adott egy wifi jel, de arra csak egy mac address csatlakozhat (nem egy fix, hanem egy db tetszőleges), hogy több eszköz is csatlakozhasson?
Pl. notebook csatlakozik, wifin, az meg a lanon átadja a jelet egy wifi routernek, vagy van ilyenem is:
Linksys wap54g, ezt is fel lehet használni
Video - bár ez alapján nem tudom, a noti pl. megosztja-e a bejövő netet az acces point felé. -
válasz
Sanchez638
üzenetére
A SocketA konfigomban van olyan Gigabyte6600GT, emiatt is tetszett meg ez az FX
gerlaip : este lövök fotót, most melózni megyek.
-
Üdv mindenkinek!
Egy ilyen retróság kit hozna lázba?

###
Vannak izmosabb AGP-s kártyáim: piros nyákos Ti4200, fekete nyákos FX5900XT (külső tápos), zöld nyákos 7600GS (külső tápos), ha érdekel valakit, küldök képeket róluk.

Illetve, ha valaki hűtést akar tuningolni, van egy ilyen passzív hűtésem, szerintem több típusra is jó lehet!
-
Fenyő
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Szép sorminta GF3-4-FX felső közép kártyák egy szinttel a nagy testvérek alatt, tegnap én is elhoztam az X800XT-ét, kipucoltam, újrapasztáztam, szépen működik (2500+@3200+ Barton alatt ami nem is tudja teljesen "kihajtani" 3DMark03 11200 pötty).

bacsis: Döglött Dallast mindképp érdemes moddolni, sok mindent vissza tud vetni, ált még bootolni sem igen lehet nélküle, ha le van merülve, egy jó kis végtelen ciklus csinálva mindig visszadob a post képernyőre, hogy dög a cmos elem.
Más, a Linuxos topikban kiderült, hogy a korábban linkelt antiX P3-as isómat nem is olyan egyszerű telepíteni, mivel a Systemback amivel csináltam Grub2-őt használ a 13.2-es antiX pedig még legacy-grubot, bár megoldható, de kissé körülményes, grub recovery, fstab, slim turkálás kell hozzá, így megcsináltam újra az antiX saját beépített snapshot progijával így bár nem grafikusan, de nagyon egyszerűen telepíthető, ha bebootolunk a live Cd-vel/pendrive-al és létrehozzuk mondjuk gparteddel a megfelelő partíciókat (ext4 + swap + eseteleges /home) ahová telepíteni szeretnénk, akkor nyissunk egy terminált root módban és a cli-installer paranccsal már indul is a telepítés (olyat fog csak kérdezni, hogy hova tegye, snapshotos telepítés-e (igen) és szeretnénk-e a grubot telepíteni (igen)), esetemben pl az sda5-ös partícióra telepítettem;
Azza@antiX1:~
$ su
Jelszó:root1
root@antiX1:/home/Azza# cli-installer
/usr/local/bin/cli-installer: sor: 214: buildfstab: parancs nem találhatóRequirements for minimum installation:
antiX-full: hard-disk 2.8GB RAM 64MB
antiX-base: hard-disk 1.5GB RAM 48MB
antiX-core: hard-disk 0.7GB RAM 48MB
Do you want to repartition the disk (y/N)? n
Root partition (hda1, sda2, etc): sda5
Deleting the contents of the '/' partition.
This may take some time. Please wait....Use separate '/home' partition (y/N)? n
antiX-13.2 will now be copied to sda5.
This may take some time. Please wait....
File copy doneInstall GRUB on MBR (Y/n)? y
GRUB installed on (hd0)userdel: user 'demo' does not exist
Computer name (default is 'antiX1')? antiX1Is this a remastered/snapshot install (y/N)? y
rm: ”/media//demo” nem törölhető: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Installation of antiX finished!Reboot computer without CD to start program. ('reboot')
root@antiX1:/home/Azza#Ha kész van a telepítés újraindítás után, ha van egyéb rendszerünk is a merevlemezen, ill. szeretnénk ha grub-ban a recovery mód és a memtes86+ is választható legyen akkor szintén terminálból root (root1 a jelszó) módban adjuk ki az update-grub parancsot.
Egyébként nemrég kijött az antiX 15 beta3 is, ami már grub2-őt használ és Debian 8-ra épül, még csak live módban nézegettem, de lehet feldobom egy tesztvinyóra vmelyik öreg masinán és tesztelgetem és ha kellően bugmentes már akkor csinálok ebből is live képet, ill. tervezem majd a K6-III+-as Wary Puppy rendszerről készült telepítő készítését is.
-
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Igen, azt én is tapasztaltam, hogy el tud fordulni. Nem is tudom, hogy mit tud ez okozni heatsink nélküli GPU-knál.
-
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nemár, hülyeség, nem hiszem el.
Működik is netán? Átkötő és SLI kábel nem volt rajta?
Nem tudom, hogy azokat hová tűntették el az emberek az elmúlt kb 15-20 éveben.
Kb 3-3 db V1 és V2 karim van, 1 db eredeti átkötő (de nem fekete diamond) és SLI kábellel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Már el van döntve. Leszel szives nagymellű, bikinis nők társaságában fotózni a hardvereket.

-
Tim82
félisten
válasz
Sanchez638
üzenetére
Szóltam én egy szót a korábbi fotóidnál?
És miért beszélsz hozzám többesszámban? 
Mondom, take it easy, csak megláttam a poénlehetőséget.

-
bacsis
Közösségépítő

-
Tim82
félisten
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nem a testszőrtelenítési szokásokba, hanem a képkivágásba lehetne belekötni, de igazából csak nem hagyhattam ki, annyira magas labda volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Hardcore café
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azthittem valami BlackPearl laphoz kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ti4200