Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv3
aktív tag
válasz
Slavia
üzenetére
Engedd meg, hogy elsőként gratuláljak az off topic gomb megtalálása, és annak alkalmazása okán. Nem kis teljesítmény ez. Bizonyíték az andragógia, a szociálpszichológia, a kultúrantropológia, sőt a humánetológia vonatkozó állításaira, mely szerint felnőtt ember is képes a tanulásra, fejlődésre megfelelő motiváció hatására. Egyszersmind hadd vindikáljam önmagamnak a jogot, hogy büszkeséggel töltsön el a tudat: ehhez a szemkápráztató eredményhez -- ha mégoly elhanyagolható mértékben, de -- szerény személyemmel is hozzájárultam.
Kérlek hidd el, hogy a következő lépés az emberi szocializáció útján már távolról sem lesz ennyire nehéz. Csak akarni kell.
-
Slavia
aktív tag
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Jaja épp azt nézem mi a wtf van há eddig nem szólt senki vagy mi!
HÁ én csak 3.8ghz voltam meg 4ghz.Az egyik 3.8Ghz a felső a második meg 4Ghz .
Oda akartam írni hogy Kid tunning de addigra kimentem a szerkesztébű. 
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
kifutottam a szerkesztésből:
Eclips21: de most nézem, hogy Asshur cpu-ja csak 4,9 en jár, 5 ghz azért van, mert túl szélesre van állítva a biosban (na most nem jut eszembe melyik menüpont) és ilyenkor képes a frekvencia akár 100-150Mhz-vel is eltérni. Nálam is csinálta míg be nem lőttem rendesen. (ezt is most láttam, hogy saber lap, nálam is az volt, ugyanezt csinálta) Így ha be is van lőve 4.9-re a cpu, akkor is képes akár 4,8-5Ghz- között mászkálni egy egy mag frekije.
belaazallat: jó az, csak 3,8Ghz, és és nem 4,8

-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Becksman
üzenetére
Szia! Sajnos ott a kártya lesz a bűnös, régi is meg lassú is... Rákerestem youtube-n, és sajnos ott is max 35 fps-t tud 1080-ban.
Eclips21: 4,85Ghz - igen kevés... ott 100 körül vagy fölött kéne lennie, de a memóriák is befolyásolják, nálam 2100 on jártak ha jólemléxem.
Everybody else: Be lehetne fejezni ezt itt a topic-ba, nem nevesítek, de régen nem erről szólt a topic, és most se szóljon. Szépen kérem...

-
Slavia
aktív tag
cpu vga párosítás topik: legutolsó bejegyzés 2017.10.01
nééd máá megtaláltam az off gombot akkó má én is offóhatok összevissza!
a baromparaszt meg hagy gögessen lefelé mee én amúgy is annyira okos vagyok a ph-n hogy majdnem szét durranok a sok okoságtó amit belémraktak.
-
Becksman
őstag
Kicsit off:
Felraktam a Far Cry 3at , de valami botrányosan megy hd 7770+ fx8350el olyan 25-30 fps dx11be. Dx9be meg még szarabb. Ez természetes? -
-
Slavia
aktív tag
Azért van 75000 hozzászólás mert annyira jó sikerült ez a széria és annyi embernek van hogy szinte alig bírják a hozzáértők idővel teljesíteni a sok kérdést amit feltettek nekik.

-
-
rovtiv3
aktív tag
válasz
Slavia
üzenetére
Kedves tettestársam.
Ha az FX-el kapcsolatos közvetett kérdéseket -- VGA, RAM, alaplap, táp stb -- a perifériák vonatkozó topicjában illik feltenni, illetve a közvetlenül a processzorra vonatkozóak meg úgyis megtalálhatóak az öt év alatt felhalmozódott, közel 74 000 komment valamelyikében, akkor simán zárható ez a topic.
Jól értelmezem? Ha nem, tisztelj meg azzal, hogy részletesen leírod, milyen jellegű kérdéseket szabad itt még feltenni, hogy senkinek ne sértse az érzékenységét. Már csak azért is, mert elhanyagolható kivétellel ide még mindig olyan tagok járnak kérdezni, akiknek segítségre van szükségük az FX procijukkal kapcsolatban. Lehet, hogy tapasztalatlanok, kezdők vagy egyszerűen csak simán benéztek valamit, de nem hülyék.
Kéretik ennek megfelelően kezelni őket is és a problémájukat is. -
Slavia
aktív tag
eddig feltetett kérdések amik időről időre visszatérnek:
Sziasztok! Fx8xxxx-9xxxx procihoz milyen vga-t ajánlotok és hogy a jelenlegi Gtx 7xxxxx-Gtx10xxxx "kihajcsa-e" és ha igen miért csak 300 fps-m van a xxxxx játékban.: Olyan vga-t vegyél amire pénzed van! Olvass vissza olvass teszteket,további kérdésedet felteheted a MILYEN VIDEÓKÁRTYÁT VEGYEK helyen.
Levegő vagy víz hűtést ajánlotok:Attó függ mekkora OC-t akarsz az adott konfiguráción! És amire pézed van! (Vagy olvass vissza)
Kistesóm, anyám meglökte a gépet azóta nem működik rendesen pedig már 5* újra raktam: Lögd meg még1* lehetőleg pont úgy ahogy előtte meglökték.
Érdemes-e még ilyen processzort vennem?: Ezt neked kell eldöntened,mi ebben állást nem foglalhatunk! Nagyban függ mire szeretnéd használni a gépet! (Vagy olvass vissza)
Gigabyte 970-990 lapoknál a duplapost bios le lett írva kb 12* olvass vissza
Nem ide tartozó egyébb processzorok problémáit pedig tegyétek fel a megfelelő topikban.

-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
-vitya-
üzenetére
Ilyenekkel anno Ordasi tuning oldala foglalkozott, ő csinált olyat, hogy a vízhűtő blokk ellenpárjának két oldalát 1-1 Peltier borította, amiket szintén hűtött. Jegesedett is az egész rendszer emiatt.

A probléma ezekkel az, hogy azt a 270W-ot amit belepumpálsz ahhoz jön hozzá a proci saját hőtermelése, vagyis a peltier lap melegedő oldalát olyan hűtéssel kell ellátnod, ami elbír fél kilowattal. Erre szokták mondani, hogy sok sikert hozzá.

Sajnos képek már nincsenek a cikkben, de tanulságos: https://web.archive.org/web/20040930144244/http://tuningnet.hu:80/cikkek/powerbix/
-
-vitya-
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
vagy, használjon peltier elemet

https://www.conrad.hu/hu/peltier-elemek-o0506020.html?tfo_ATT_NUM_HEATING_POWER_MAX=270%20W -
válasz
Eclips21
üzenetére
Mondtuk. Kereső. Asus topikban és itt is volt róla szó, csak ugye eltűnik ez előbb utóbb, mi meg már pár éve ezt tudjuk, nem írjuk le újra. Naponta én sem követem a topikot már, kicsit későn írtam lehet.
4,7-4,9 GHz még épített vízzel is nehézkes IBT alatt, szal jah, elfogy a hűtőd (pedig az az egyik legjobb). Ne keseredj el, a 40°C víz sem tudja lehűteni, chillert vagy ilyesmit nem veszek. Viszont játékok és alkalmazások alatt nincs folyamatos terhelés, szal. 4,7 vagy 4,8 GHz-n használom. Ha renderelsz vagy ilyesmi, akkor ez nem járható mindig.
-
Eclips21
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
mondhattátok volna
amúgy 4,7 1,416-1,428 feszell megy stabilan ameddig le nem állítom mert elrepül a hőmérséklet a fenébe pedig a régi 8320 kb ugyan ekkora feszen ~1,4v nem ment 68fok fölé, itt 75ig megy és elkezd visszafogni egy egy magot, ennyit bírna a hűtőm? vagy ennyire szar a Cooler Master IC Value V1 (ezt találtam itthon, de ahogy nézem valami hulladék) -
PsycHo88
senior tag
rovtiv3 : Köszönöm szépen a segítséget !!

-
-
Eclips21
őstag
Baszki ezt nem hiszitek el !!! Tuti hulyenek neztek xD ujra raktam a biost!!! Esmukodnek a beallitasok! Hogy a f@szomba lehet ez? Mind1 a lenyeg most mukodik minden!
(#73455) rovtiv3 köszi kipróbálom

-
rovtiv3
aktív tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Nekem is 9590-em van egy Saberben.
Leírom a beállításaimat 4.7GHz-en, hátha segít.szorzó 23,5 (4,7GHz), 1.416V, LLC Ultra high
turbo - off
cpu bus - 200
pcie - 100
memória - 1866MHz 9-10-9-24-48 1,5vcool n quiet - on
c1e - on
core c6 state - oncpu lcc - ultra high
cpu/nb lcc - high, 1,175V, 2400MHz (A fesz nálad magasabb is lehet.)
cpu current capability - 110%
cpu/nb current capability - 110%
cpu power phase control - optimalized
vrm spread sprektrum - offA lapod hasonló az enyémhez, ezért talán nem lövünk mellé a beállításokkal. A Cpu-fesz változhat, de gondolom a 9590-esek nem sokban térnek el egymástól ebből a szempontból. Ha sikerül a dolog, loadban is nézz rá a Vcore-ra, nálam az LLC miatt 1.424V-ig megy fel.
Hajrá, és bátor szív.

-
rovtiv3
aktív tag
válasz
PsycHo88
üzenetére
Üdv!
"Használ valaki amd fx 9590-et ?? Mi a véleményetek ? Tudni szeretnék mindent róla !!"
1.) Igen, én azt használok.
2.) Az a véleményem, hogy sokat eszik, öregecske is már, de megfelelő lapban, megfelelő táppal és hűtéssel még tisztességesen helytáll a középmezőnyben.
3.) Ebben egyetértünk. Én is tudni szeretnék mindent róla.
-
Eclips21
őstag
Defaulta nyomok mindent majd ujra inditom elindul faszan at allitom az offsetet negativra es ranyomok egyet a minimalis erteket nem jut el a biosig sem (lehet ujra kene raknom a biost??)
-
lee56
őstag
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Ebben egyetértünk.
Esetleg annak lehet szempont a 9-es FX, aki nem nagyon akarja tuningolni, vagy attól fél antitungosat kapna 8-asból. Csak hát a körítést ugyanúgy biztosítani kell neki, különben problémás lehet..

(#73451) Slavia : Jé, milyen kevés Intel gyártmány van ebben a listában...

-
Jakuskacsa
senior tag
Meg kéne hozzá minimum egy GTX1070 es, és egy 1440 es felbontás, akkor ér valamit...
Amúgy meg 8350 a legjobb választás, bagóért megy a ph-n, és meg kell ráncigálni. 4.6 on jó beállításokkal már hozza egy gyári 9590 es teljesítményét... hozzáteszem nem annyi hővel és feszel, ha jót fogsz ki.
-
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Lehet buta kérdés , elnézést kérek érte !
Használ valaki amd fx 9590-et ?? Mi a véleményetek ? Tudni szeretnék mindent róla !!
Hogy teljesít játékok alatt , egy 1060 6gb-os kártyát ki tud hajtani ?
-
lee56
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
Lehet ki kéne próbálnod egy másik táppal, elméletileg nem rossz a raider, bírnia kéne, de lehet valamiért elgyengült a cpu tápja, vagy gyárilag ilyen, és csak most kéne ekkora terhelés az új processzor miatt, és ezt már nem bírja leadni.
Ha van lehetőséged nagyobb erősebb minőségibb táppal kipróbálni szerintem, nem árthat.
Másik tippem a BIOS verzió / beállítások. Mondtad hogy frissítettél ha jól emlékezek, de esetleg asus terméktámogatását megkeresni, hátha van rejtegetett béta bios-uk erre a lap-FX kombóra.

APM ugye a TDP kereten belül tartja, csak ennek az a hátulütője az, hogy lekorlátozza a teljesítményt is.
125W-ra illetve nem tudom FX9-ek esetében talán 220W-ot kéne, aztán ha bugos a BIOS, vagy valami lehet azokat is 120W körülire nyomja le, úgy meg folyamatosan throttlingot tapasztalnál kb. De ha 220W a határ egy FX9-est még az is lekorlátozna valószínűleg. Szóval rá kéne jönni, miért nem hajlandó APM nélkül múkodni.

A BIOS beállításokat is érdemes már eleve kikapcsolt APM-el belőni (ha menne), mivel a bekapcsolt APM mellett a TDP kereten belül tartás végett simán felülírhatja, visszabutíthatja a meglévő beállításaidat, és így valóban előferdülhet, hogy azt hiszed látszólag jó stabil tuningbeállítást találtál, aztán kiderül hogy valójában mégse.

-
-
Eclips21
őstag
Így állnék neki a 9590-nek, a DIGI+ power control menü-hőz és a feszekhez kell segítség.
Ai overclock manual
szorzó 23,5 (4,7GHz)
turbo - off
cpu bus - 200
pcie - 100
memória - auto(1333 cl11re rakja amúgy 1866 8-9-8-27-48 1,5v)
cpu/nb - 2200
ht link speed - 2400
cpu spread sprectrum - off
pcie spread sprectrum - off
epu power saving mode - offcool n quiet - off
c1e - off
core c6 state - off
svm - off
hpc mode - off
apm mester mode - offsoros port - off
HD audio - off (hangkártya van, de kiveszem addig mert alatta van a bűvös elem
)
asmedia usb3 - off (elöl és hátul is)
asmedia sata - offvinyók lehúzva csak ssd van
Elképzeléseim:
DIGI+ power control:
cpu lcc - ultra high
cpu/nb lcc - high
cpu current capability - 130%
cpu/nb current capability - 130%
cpu power phase control - optimalized (vagy maradjon auto? vagy manual?)
vrm spread sprektrum - offtöbbi szerintem nem nyúlok
-
-
válasz
Slavia
üzenetére
3300 as opteronok piledrive alapúak , azért is jutott eszembe mint érdekesség
-
Az jutott eszembe hogy az opteron-ok elvileg válogatott példányok. Nem?
Egy 8 magos am3+ opteron mennyire húzható, mennyire tudná elvben egy pl 8350 helyét, és lehetne alacsonyabb feszt elérni azonos órajelen ?
Próbálok teszteket keresni de nem igen találok

-
Eclips21
őstag
1,6V csak poen volt csak biostol biosig ment. Ha alapon hagyok mindent mint ahogy irod is (amp stb akkor sem stabil, ha az amp meg a tobbi izet kikapcsolom, olyan mintha nem birna a tapom random leall mint amikor nem birja a tap)
Fsb 275tol mar nem jo 280el se indul

Tapom FSP raider 550 2eves.
Most hogy a tuning szerintem “stabil” probaltam visszakapcsolni a amp-t meg a tobbi egyesevel probaltam kulon kulon de a win be se tolt

-
Slavia
aktív tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Elképzelhető hogy beállítás probléma elképzelhető hogy a turbot on-n hagyd az apm-t meg kapcsold ki,(bár asus lapoknál nem jelenség)Lehet gyenge táp,lehet púpos kondi,ekkora szórással bármi lehet de szerintem csak beállítás probléma.BIOS képeket tegyél fel aztán majd megnézzük úgy is van itt sok olyan aki már veterán ebben.
BIOS képek nélkül vak vezet világtalant. -
Slavia
aktív tag
válasz
gameworks20
üzenetére
Az is elgondolkodtató hogy már a huszonharmadik hozzászólásod az hogy mit kellene venni meg hogy mit mire cseréljél. Erre is van külön topik.

-
lee56
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
Azt mondtad minden alapon, tehát turbó, és APM is, mert akkor aztán "van" értelme "tuningolni"

Amúgy meg 1.6V már extrémtuning hatásköre, remélem jó sok folyékony nitrogént spejzoltál be, ha tartósan így akarod használni, 265-ös FSB is szép, sokaknál már 240 fölött instabilitást okoz, és ahogy Viziló mondta visz mindent; ramot, cpu-nb-t, pc-i-t és -e-t
Én sokáig használtam vegyes tuningot, de az FSB-m sose volt 220-nál több, és cpu-NB-t kivéve minden szépen vissza is lett osztva.. Amúgy azt vettem észre a CPU-NB feszültség kis növelése besegít a sima CPU tuning stabilizálásába is, de azt is csak mértékkel 1.25-1.3 V a léghűtéses lélektani határ itt már..Szóval hát na, csak óvatosan azzal a szekérrel.

-
DraXoN
addikt
válasz
gameworks20
üzenetére
Jelentős összegeket ebbe a platformba már nem szabad fektetni, ha nem tervezed sokáig használni, nem térülne meg.
A másik 2 cpu jelentősen erősebb, bár érdekes kérdés, hogy a jelen vagy a jövőben érkező játékokban hogyan viszonyulnak majd az egymáshoz képesti erőviszonyaik.
Talán ha jól skálázódna egy játék 12 szálig akkor az 1600x erősebb lehet a 6700k-nál ... de ilyen játék jelenleg nem sok van.. hogy a jövőben lesz-e ... talán egyszer biztos, de egyenlőre nem valószínű, hogy egyhamar általánossá válna ennyire "sok" száll kihasználása... Azonban ha igen, akkor meg az FX-ek is beérhetik (egyes esetekben) a 4 szálas i5 inteleket (legalább).. így nézve van "tartalék" a jelenlegi platformban is...de nem éri meg sokat rááldozni.. annak ellenére írom ezt, hogy én tervezem majd, hogy a jelenlegi FX6200at lecserélem majd egy FX83x0-re (amit épen szerezni tudok).. esetleg még berakok két 8GB-os modult a mostani 2x8GB mellé (azonos típust vadászva aprón.. néha akad egy-egy) úgy akkor 32GB ramom lenne, az elég lenne nekem munkára (is)..
Van egy irodai i5ös gépem (szégyen de nem tudom megmondani pontosan milyen, talán valamilyen haswell, de melyik.. ). 8GB rammal.. az a gép halál lassú abban amivel dolgozom, ez az FX sokkal gyorsabb, így azt majd valamikor "kukázom" ezt meg berakom a helyére, és itthonra veszek egy új gépet...
Jelenleg pont nincs irodám (költözés, várom, hogy az "új" helyre beköltözhessek azok helyére akik most kiköltöznek majd onnan.. aztán festés, pakolás .. stb... még 2 hét legalább itthon) így az itthoni gépen dolgozom.. -
jokeph
nagyúr
válasz
gameworks20
üzenetére
Persze a Ryzen meg az i7 szerényebb étvággyal rendelkezik, ez tény (mondjuk, ha meg vannak rántva, akkor azért vannak kétségeim, viszont akkor annyival jobban is mennek).
4 mag alatti használatnál is jobbak, magasabb az IPC-jük.
Meg hát na.
Azért írtam, hogy erősen használatfüggő.
De majd mások is mondanak véleményt/tapasztalatot, sőt érdeklődj körül, ne csak az én véleményemre (FX-el tapasztalat is) alapozz, minél több annál jobb alapon.

-
jokeph
nagyúr
válasz
gameworks20
üzenetére
Hát, ha olyan szoftvereket futtatsz, amik min 4 CPU magot használnak, vagy többet, akkor még sokáig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megkockáztatom, hogy a Ryzen R5 1600-on is a DOOM 2016 pl. annyival megy jobban, hogy pl. a CPU kihasználtsága 30%, az FX-nél meg mondjuk legyen 50 %.
De majd mások megcáfolják, vagy nem.

Azt meg már páran korábban kifejtették, hogy a felbontás növelésével (pl. 1440p), meg egy GTX 1070 szintű VGA-val már egyáltalán nem limites az FX.

Aki játszani akar, az meg úgyis bivaly VGA-t vesz, függetlenül attól hogy milyen CPU van mellérakva.
-
gameworks20
csendes tag
Üdv ismét!
Mit mondtok mennyi ideig lesz még elég a 8350 4,60Ghz-en?
Januárban szeretnék Ryzen 1600x v i7 6700k -
-
-
Eclips21
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Akkor hogy adjak neki feszt? mert mint látható a képen 1,44V-nál nem ad neki többet és le is fagy (és ez csak IBT high volt azért fotóztam le mert lefagyott)
ui: át raktam manuálisra és adtam neki 1,6-t biosnál nem megy tovább (csak a próba kedvéért)
nálad megy a akármelyik LLC beállítás? nálam autón megy csak :/
(#73414) lsc: utolsó bios van rajta és már ott írja hogy 9590 van benne
-
-
Eclips21
őstag
Elem ki elem vissza(kozben kikapcsolva a tap) remelem ez eleg.
Amugy minden beallitas modositas utan kell mert kokemenyre fagy ha hozzanyulok a bioshoz nem indul el
Amikor bele tettem az uj procit (8320 volt benne) egybol kiirta hogy uj procit eszlelt.
Teszek fel 2 kepet megmutatom mit muvel IBT alatt (eleg vicces)
Mindent lehuztam az alaplaprol csak az SSD van bedugva (minden sallangot kikapcsoltam alaplapi hang kartya az a szemet usb3.0 stb...)
-
Eclips21
őstag
9590et próbált már valaki M5A99FX PRO R2.0 alaplapban?
most a gépről írok de egyszerűen nem bírom manuálisan beállítani még a bios-ig se jutok ha hozzá érek a bioshoz, auto-n fut megy a gép (IBT alatt fagy)
ötlet?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
DraXoN
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ha sajnálod a pénzt egy új házra..
Akkor engedd be az ajtón a sarokcsiszolós embert
...... de azért vedd fel videóra, hogy mi is szórakozhassunk egyet
..anno én is cseréltem már házat amiatt mert "elavult" a hűthetősége.. a mostani házam előtt egy Codegen 8011 volt (masszív egy darab, bár pont amiatt még megvan... tervezem majd egyszer átalakítani
)Ház cserével alapjáraton 4-5 fokot nyertem, terhelésen vagy 10 fokot.. az pedig még nem is az FX volt csak egy 4magos phenom (amikor cseréltem).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na közben rájöttem, hogy nálam a gépház a limitáló tényező. IBT alatt Alpenf. Brocken2 hűtővel is elmennek a maghőmérsékletek 75-80 fokig a 8320-on, 4.2GHz és mindössze 1.38V mellett így egy idő után visszaveszi az órajeleket.
Nem a hűtő a gáz, hanem nem igazán van hova távoznia a melegnek a házból, nem jó a kialakítása. Szóval elérkeztem a következő cserélendő komponenshez... Mindezt azért, mert olcsón kaptam egy FX procit anno a Phenom2 helyére.
-
Slavia
aktív tag
válasz
gameworks20
üzenetére
Ebben a topikban segítenek neked. [link]
Ha már úgy is sok hasznos hozzászólásod volt és megmutattad a gépedet is.
(Erre is van topik külön)
4.8Ghz és 5Ghz között órási differencia van! -
válasz
gameworks20
üzenetére
Természetesen: [link]
...troll off.
Van ventis topik, ott értenek hozzá. Ami jó, tartós, halk: drága. Amit ajánlok az ócó, jó, majdnem halk és elég tartós: Xilence, AC bármelyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HÁ én csak 3.8ghz voltam meg 4ghz.
Oda akartam írni hogy Kid tunning de addigra kimentem a szerkesztébű.
Kár volna azt az 1-2-300 MHz-et parlagon hagyni, ami a cuccodban vélhetően még benne van.

Van ventis topik, ott értenek hozzá. Ami jó, tartós, halk: drága. Amit ajánlok az ócó, jó, majdnem halk és elég tartós: Xilence, AC bármelyik.