Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz Slavia #76089 üzenetére
Ott van az is.Mondjuk elég sok hiányzik belőle.Az extrém 9 is.Az egy bitang lap volt 9370 alá.
Találtam hibalistát is VRM re vonatkozóan.
[link]Megtaláltam az Extrém 3 ra a tesztet is,miszerint 1.25V-ot nem átlépve nem droppol egy 125W cpu-val.
Pont erre akartam kilyukadni,amikor a szar VRM-ekről beszéltünk,hogy jó az,ha nincs OC,és csökkentjük a feszt.Oké,csak akkor a f@sznak veszünk tuning procit,ha nem akarunk alá venni egy normális lapot.
[ Szerkesztve ]
-
BlindMind
tag
válasz Slavia #76085 üzenetére
A teljesség igénye nélkül nem kötekedni akarok:
Nem a kedvenceim de az ASrock lapok? Azért az Extreme 9 nem volt olyan rossz lap, sokan a Crosshair V Formula konkurensének tartották a kategóriájában (bár szerintem nem az)...
ASUS Crosshair V Formula Z FX990, BIOS Mod with Samsung EVO960 M2 SSD + FX8350 , NOCTUA NH-D15, 4x4GB DDR3 G.SKill Ripjaw Z 2400MHz C10, ASUS GTX 1060 6GB, Seasonic F. Platinum 650PX , SilverStone Temjin SST-TJ11
-
-
nagyúr
válasz Slavia #76071 üzenetére
+1.
Ez még növeli az érdemes 970-s lapokm nem túl nagy számát.
Ugyanakkor van pár 990-es lap, ami atomgyenge VRM-el rendelkezik...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Slavia #75605 üzenetére
Ugye ?
Sebaj, gyűjtjük a tapasztalatokat, mire jó, kevésbé jó az FX.
Ha van lehetőséged, próbáld ki min FHD-ban, vagy nagyobb felbontáson egy GTX1060/1070/10801080ti vagy RX470/570/480/580 Vega 56/64 VGA-val is.....
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Slavia #75602 üzenetére
Ha olyan "rendesen" megírt játékokkal játszanák mint pl. a DOOM 2016 és társai, nem váltottam volna le az FX-et, viszont mivel én régi, max. 2 magot kihasználni tudó bughalmazzal játszom napi szinten (SC2 Multi), így lecseréltem egy s1366-os XEON-os cuccra, az ebben sokkal jobb (mármint az egymagos teljesítményben).
Néztem pár tesztet modern játékokkal, GTX 1060 a VGA, (RyZen-el összevetve), igazából nem volt nagyon elmaradva az FX FPS-ben, csak nagyobb volt a CPU kihasználtsága, s persze a fogyasztása is.
Tehát, úgy vélem van még az FX-ben erő, s most már egyre inkább olyan játékok jönnek, amik kedveznek az FX CPU-nak.
-
nagyúr
válasz Slavia #75602 üzenetére
Az a gazság, hogy multimédiás gépnek bőven jó lesz még sokáig, az FX CPU-k fejlett utasításkészlettel rendelkeznek, illetve multimédiához lehet DownClock-olni meg UnderVolt is mehet mellé, ha valakit zavar a fogyasztás, bár a 8320e-m, ami volt, alapon hagyva nem kért sokat.
Másrészről, ismét arra felé haladunk (nagyon helyesen), hogy a játékhoz, pláne 1080p, de kiváltképp felette egy min. 4/8-as CPU kell + bivaly VGA (jelenleg ez min. GTX1060/RX470/570), de mehet mellé a mindenkori csúcs VGA is.
-
nagyúr
válasz Slavia #75088 üzenetére
Ezt úgy néz ki, nekem sikeresen megelőzte az O&O shut up, egyelőre.
-
FoLey-v
addikt
válasz Slavia #74870 üzenetére
A magas memória árak még csak a jéghegy csúcsa,ott vannak még a vga árak is
Igen sajnos én sem tudom lecserélni az öreg HD 7870-et,mert iszonyatos magasak az áruk. Elsőnek néztem GTX 970-et akkoriban jó árban volt most már megelégednék AMD 280,380 Geforce GTX 960 vagy GTX 780-al is akár beszámításban is. De így egyelőre felesleges lecserélnem ilyen magas árak miatt. Egyelőre csak tápegységet cseréltem le beszámítással és kész kifújt,lehet még kap egy 2-3TB HDD-t és elleszek vele egy darabig. Nekem amúgy is a célom FullHD volt.
Apropó nekem most windows update nekem ilyet kínált fel. Egyelőre nincs vele problémám. [link]
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
nagyúr
válasz Slavia #74866 üzenetére
Teljesen szerényen fogalmaztál, és körültekintően is.
Ki az, ismerjük ?
Mondjuk a rászánt keretet nem ártana tudni.
-
nagyúr
válasz Slavia #74864 üzenetére
Annál az APU-nál természetesen erősebb, alapon is. Jó lappal (egyre ritkább) megrántva egy baráti 4,2-4,6 GHZ-re meg bőven erősebb.
Nekem hasonló lapom van, az is 6+2-es, MSI 970A Gaming Pro Carbon, ez kb. csak a mystic light-al több a simánál.
8320e 4,5 GHz-et megy benne, ha IBT stabilra akarom, akkor max 4,4 GHZ az összes magon.
Persze, azért az APU stock hűtője aligha lesz kielégitő az FX-hez, ezt is bele kell kalkulálni.
Az se baj, ha a tápegység nem egy gyenge darab (tuningnál meg főleg).
-
AtiGef
senior tag
-
erer1000
őstag
válasz Slavia #74730 üzenetére
komolyan... panaszkodsz hogy mennyi spam van a topicban, milliónyit kell görgetni, erre EGY darab -t ide teszel
és azt se off topic módban ez már nekem fáj
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
belaazallat
addikt
válasz Slavia #74649 üzenetére
És biztos vagy, hogy nem is a lap beállításaiban?
Mert mint korábban írtam, hasonló hibát produkál nálam ha nb 2400MHz-re van állítva. Szétesik a kép és eszközillesztő leáll.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
joker1220
őstag
válasz Slavia #74565 üzenetére
Pedig ez szerintem nagyon nem off és nagyra értékelném hogyha megosztanád hogy melyik update -t kell letörölni, mert nekem érdekes módon most ott tart a dolog hogy a teszt programok szerint beton stabil a gép, ennek ellenére továbbra is random fagyogat január eleje óta. Előtte semmi gond nem volt
Most az lenne a következő lépés hogy leszedem az összes január eleje óta megjelent patchet és remélem hogy attól észhez tér
Üdv
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
belaazallat
addikt
válasz Slavia #74563 üzenetére
hol, mikor melyik?nekem 14-én települt utóljára, de az kártevő eltávolító volt.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
joker1220
őstag
válasz Slavia #74530 üzenetére
Szia!
Windows hibanaplót minden egyes fagyás után átnyálaztam de csak a rendszer váratlan leállásáról van bejegyzés mindig ami pedig az amikor megnyomom a restart gombot miután kimerevedik a kép és semmi mást nem lehet tenni...
Ez a proci teljesen alap órajelen ment, nem volt tuningolva, gond nélkül zötyögött már több mint 2 éve egészen december végéig. Azért is gyanús mert a legutóbbi összesítő Win 10 Update-t január 4. -én adták ki ami tartalmazta ezt az Inteles procikhoz írt kernel módosítást, ami hazavágta a K8 -as AMD procikat is. Ezek alapján simán elképzelhetőnek tartom hogy az újabb AMD prociknál is okozott valamilyen zűrzavart....
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
ViZion
félisten
-
DraXoN
addikt
válasz Slavia #74480 üzenetére
pedig jó a tanács ... ha egy jó (és új) alaplapot venne, akkor inkább már lépjen egyet előre és legyen ryzen. Nem sokkal drágábban lényegesen jobb gépe lehetne, a mostani dolgokat meg jó áron el lehet adni (cpu-t pl. biztos hamar elvinnék)..
Moderálva
Röviden:
ha lehet, nem érdemes marasztalni már az embereket ezen a platformon.. még ha márka hű is valaki, akkor is van már jobb választás.[ Módosította: #45553408 ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
nagyúr
válasz Slavia #74447 üzenetére
Köszönöm.
R9 380 4 GB Asus STRIX volt benne eredetileg, most az ment a retro konfigomba (ld.:aláirásomban), abból meg átkerült ebbe a Sapphire nitro RX 550 4 GB.
4*2 GB 1600-as G.Skill Rip Jaws RAM van benne, ez jelenleg elég mindenre, amire nekem kell.
Ház elölről:
Ház hátulról:
Mondjuk nálam a felbontás az HD, azaz 1680*1050.
Ez a max, amit stabilan elértem vele:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Slavia #74440 üzenetére
Hát, valahogy úgy.
Szivemhez nőtt az FX, megmarad.
Azt kihagytam, hogy egy normális 4 vagy több magot használó játék esetén egyáltalán nem gyenge, BF1-el és DOOM 2016-al próbáltam és jól ment vele.
Meg hát na:
-
Habugi
addikt
válasz Slavia #74420 üzenetére
Jóember.., kedves fórumtárs..
Még ha egy kósza pillanatra azt is feltételezzük h a múltban már keresztbe tettél két gyufaszálat a topicban és elbírálhatod hogy mi a ténylegesen On és Offtopic, felhívnám mélyentisztelt figyelmedet arra az aligha elhanyagolható tényre, miszerint az elhangzott kérdés alapja és magja az volt, nem pörög normálisan a VGA, "nemhajcsaki" és mit lehetne tenni az ügy érdekében..?!
Tudsz követni ugye? Te mint feltételezett ügyeletes meséld el nekem nagyon röviden kérlek h ne kelljen sokat görgetnem, erre a kérdésre hogyan válaszolsz anélkül hogy szóba kerülne a "kihajcsa-e" téma, mint az elhangzott kérdés gyak. alanya?!
Legközelebb elhajtsunk mindenkit annyival h vegyen Ryzent/Intelt?
Esetleg hagyjuk h bevásárolja potyára a 4+2es lapba a 8magost vagy küldjük át másik topicba mert szerinted ez itt oFF?!
Hallod, én kérek elnézést amiért igyekeztem szakmain belül maradva pénzköltség nélkül megoldani a felmerült problémát.., de tényleg?!Offense szándék nélkül.., állítsd már le magad..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Slavia #74416 üzenetére
Pillanatig se zavarjon, hogy gyakorlatilag arról szólt az egész hogyan lehet pénz ráfordítása nélkül megszűntetni/mérsékelni az esetleges CPU limitet játékokban..
Ha ez szerinted nem tartozik ebbe a topicba, ráadásul egy olyan sík mentén ahol határeset lapba tervezett valaki 8magost tenni, akkor köszi szépen a véleményed de legközelebb a FB egyik laposföld hívő csoportját tiszteld meg/gazdagítsd vele kérlek..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Ribi
nagyúr
válasz Slavia #74364 üzenetére
Nem a te adataidra kíváncsiak pont, mert az valszeg nem érdekli őket. Sokkal inkább, hogy mondjuk te mit fizetsz a saját adataidért, vagy simán zombit csinálnak a gépedből és azt is támadásokra és spammelésre használják, vagy bányásznak vele stb stb. Azért mert te nem tudod mire lehet használni más emberek gépét attól a nem annyira jó szándékú egyének megköszönik hogy ingyen használhatják a te géped is.
-
FoLey-v
addikt
-
Kender23
aktív tag
válasz Slavia #74114 üzenetére
Üdv . Igen , ez alapján csináltam én is
Jelenleg 3900mhz van , és mind2 "Voltage" 25-25k-n .
Stabilnak tűnik , folyamatosan futtatok egy játékot .
Az Msi afterburner 4.2.2 max 26-31 C-t mér , és olyan 70-80%-on mennek a magok .
Félek hogy a CPU offset voltage kevés .
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
-vitya-
őstag
válasz Slavia #73924 üzenetére
tök igaz, visszaolvasással sokkal okosabb lesz mindenki - ezzel ugye nem tudok/fogok/akarok vitatkozni ;-)
Ellenben, a 8350, fix 4GHz-en nagyon jól megy alacsonyabb feszültséggel is, ha meg a gyári feszkó alatt maradunk, hirtelen éhezőbajnokká válik (na jó, ez kb hülyeség, de a 4+1 VRM simán elviszi)
azaz, ahogy amikor én visszaolvastam a fórumot, leesett, mindenkinek ezt mondjátok:
8xxx CPU? kötelező az OC. aki nem OCzik az lüke, stb.csakhogy, az is OC végül is, valahol, ha a minimális feszültséget keressük a fix 4GHz-hez.
Szóval el fogja vinni, a feszkót tessék lentebb tolni,m tesztelni kell, és kész. boldog ember a 8350el
-=Vitya=-
-
nagyúr
válasz Slavia #73658 üzenetére
A válasz roppant egyszerű:
Mert az FX-et húzni kell.
-
ViZion
félisten
válasz Slavia #73603 üzenetére
"processzor hőfok szabályzó program"
ezt nem értem. Ha lenne, akkor beállítanám -180 -ra és adnék neki...Fordítva van: proci hőfokra vezérli a ventiket. Illetve van progi, aminél be lehet állítani proci hőfokra figyelmeztetést, vagy leállítást. Minap olyan progit kerestem, ami a top 5-10 processzt listázza folyamatosan, h ne kelljen a futó folyamatokat nézegetni. Csak körülményes megoldások voltak, ha voltak, igazán működőt nem találtam. Mondjuk közben kiderült, h mi volt a para, szal. nem fektettem bele több időt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rovtiv3
aktív tag
válasz Slavia #73560 üzenetére
"Még maga a tulajdonos sem tudta pontosan mi a probléma..."
Naná, hogy nem tudta. Ha tudta volna, nem írt volna ide. És ez minden "tulajdonosra" nézve igaz.Eddig mindenki konkrétumot írt. És ezután is azt fog írni. Erről beszélgetünk. Az lehet, hogy ezek a konkrét javaslatok egyelőre nem váltak be, de mindenképpen szűkíthetik a hibalehetőségek körét. Itt senki nem távgyógyító, aki a belsőzsebében hordja a bölcsek kövét. Mint ahogy bármely más topikban sem.
[ Szerkesztve ]
Már bocsánat...
-
MK VII
veterán
válasz Slavia #73552 üzenetére
Megint leírtad a lényeget..
Mindegy mit csinál csak húzzon el innen a retekbe ugye?
Te nem vagy 100-as az tuti...Minden olyan topikból ahol megtalálható vagy, űzöd el az embereket egy másikba, vagy csak az FX topikot tiszteled meg ezzel?
Nem, nem bírtam ki megint...
Nagyon furcsa számomra ez a hozzáállás a fórumozókhoz a részedről... -
Stylerr
addikt
-
rovtiv3
aktív tag
válasz Slavia #73489 üzenetére
Engedd meg, hogy elsőként gratuláljak az off topic gomb megtalálása, és annak alkalmazása okán. Nem kis teljesítmény ez. Bizonyíték az andragógia, a szociálpszichológia, a kultúrantropológia, sőt a humánetológia vonatkozó állításaira, mely szerint felnőtt ember is képes a tanulásra, fejlődésre megfelelő motiváció hatására. Egyszersmind hadd vindikáljam önmagamnak a jogot, hogy büszkeséggel töltsön el a tudat: ehhez a szemkápráztató eredményhez -- ha mégoly elhanyagolható mértékben, de -- szerény személyemmel is hozzájárultam.
Kérlek hidd el, hogy a következő lépés az emberi szocializáció útján már távolról sem lesz ennyire nehéz. Csak akarni kell.Már bocsánat...
-
rovtiv3
aktív tag
válasz Slavia #73476 üzenetére
Kedves tettestársam.
Ha az FX-el kapcsolatos közvetett kérdéseket -- VGA, RAM, alaplap, táp stb -- a perifériák vonatkozó topicjában illik feltenni, illetve a közvetlenül a processzorra vonatkozóak meg úgyis megtalálhatóak az öt év alatt felhalmozódott, közel 74 000 komment valamelyikében, akkor simán zárható ez a topic.
Jól értelmezem? Ha nem, tisztelj meg azzal, hogy részletesen leírod, milyen jellegű kérdéseket szabad itt még feltenni, hogy senkinek ne sértse az érzékenységét. Már csak azért is, mert elhanyagolható kivétellel ide még mindig olyan tagok járnak kérdezni, akiknek segítségre van szükségük az FX procijukkal kapcsolatban. Lehet, hogy tapasztalatlanok, kezdők vagy egyszerűen csak simán benéztek valamit, de nem hülyék.
Kéretik ennek megfelelően kezelni őket is és a problémájukat is.Már bocsánat...
-
erer1000
őstag
válasz Slavia #73432 üzenetére
3300 as opteronok piledrive alapúak , azért is jutott eszembe mint érdekesség
[ Szerkesztve ]
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
nagyúr
válasz Slavia #73432 üzenetére
Hmmmm... kedvet kaptam egy kis tuninghoz.
Most villant be, van a garázsban egy Opteron 1381 (Deneb, 45nm, 2,5 GHZ) egy AM2+ os lapban, átteszem az ASUS M4A79T Deluxe AM3-as deszkába, azt kivallatom.
-
Hencso
Ármester
-
lee56
őstag
válasz Slavia #73336 üzenetére
No, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel,, mert még valaki megfogadnja
Turbó hatására a CPU-t szépen über feszeli autómata módban, az APM meg cserébe random mód levágja majd, mint mohó tőzsdemágus a túlsúlyos malacperselyt. Aztán Pistike elkezd kiabálni hogy desz@rezazájemdé, mert laggol minden meg diavetít az FPS számláló..
No Comment
-
erer1000
őstag
válasz Slavia #73324 üzenetére
csak masszív ZH és vizsga időszakban degradálódik le netezésre+ háttér zene feladatokra. (október-november-dec+ ápr-máj-jún)
550 meg 1050Ti ra lesz cserélve mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Slavia #73278 üzenetére
10 perc prime95 után ezt tapasztaltam. Valszeg a Temp3 a vrm hőmérséklete. Nálam annyi szelet kapnak, hogy a procihűtő ventije arra fúj, felettük meg ott van a táp alján egy 12cm-es venti. Bár az igaz, hogy az csak 3.3V-ról jár, szóval sok levegőt nem szív.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-vitya-
őstag
válasz Slavia #73257 üzenetére
Nem vágom, miért offtopik az FXhez való memóriák kérdése, az általa támogatott időzítésekkel
HA csak és kizárólag a processzorról lehetne írni - semmi kapcsolt rendszerről, akkor ennek a topiknak (ahogy átnéztem) a 90%-át ki kellene dobni. Pedig érdekes, és sokszor hasznos dolgok vannak benne...
pl. olcsó memória van Am3-hoz, míg mindenki más fizesse csak a drágát, nekem ez új volt, de tetszik! ;-)
-=Vitya=-
-
MK VII
veterán
válasz Slavia #73250 üzenetére
Ez egy csúnya aszinkron dual chanel. Szerezz még egy modult esetleg vegyél ki egyet. Vagy, ha a mennyiség fontosabb mint a sebesség akkor hagyd így.
(#73251) -vitya-
Frissítsd a cpu-z programod. Lehet azért mutatja rosszul.
Meg igazíthatnál az időzítéseken, mert rossz ránézni.[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
válasz Slavia #73250 üzenetére
teljesen tanácstalanná tettek ezek a hardvert érzékelő szoftverek
a cpu-z és a hwinfo ellenkezőjét állítja, itt van egy képen a kettő:na most légy okos domokos , minden esetre holnap reggel úgyis szétszedem a gépet, kap új videókártyát (rx 560, 4GB) és akkor ránézek a memóriaslotokra is
-=Vitya=-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Slavia #73233 üzenetére
Nem a passzolással van a baj, a bios azonos értékre állítja be mindet emiatt nem fognak különbségek lenni.
A gond azzal van, magát a memória vezérlőt terheled túl 2 slot felett. AMD prociknál 2 csatornás a memória kezelő.
Azaz 4*2GB ram mindig lassabb lesz egy kicsit, mint 2*4GB, hiába ad ki mindkettő felállás 8GB-ot.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Slavia #73219 üzenetére
A cpu simán birja még az 1.5 v ot is, ha hűteni tudod, nem lesz semmi baja. Viszont a cpu/nb az nem nagyon szereti ha egekbe van huzva, az hamar megadja magát. Erre az egyre kell figyelni.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
nagyúr
válasz Slavia #73210 üzenetére
Először egy S462-es korai Athlon procit láttam eldögleni, elfüstölt egyszerűen. Ha jól rémlik, eme procikban még nem volt belső hőszenzor és védelem, továbbá nagyon ment az user error hűtőszerelésnél, a lesarkazás, bár ezt a legtöbb proci túlélte.
Utoljára meg user error volt, leejtette az S478-as 3,0 GHZ-es Northwood Pentium procit a gazdája, aztán fél óráig egyengettem a lábait, jó lett. - a következő leejtésig, 4 láb tőbe letört....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
nagyúr
válasz Slavia #73185 üzenetére
Lám-lám, 970 Gaming, az 5. hely. Illenem van, carbon változatban.
Jók ezek a táblázatok, a kíváncsiaknak, akik nem tudják és a hitetleneknek.
-
belaazallat
addikt
válasz Slavia #73184 üzenetére
Alapon nem csinálja, tuning esetén jön elő, szorzó növelése után, és random jelentkezik. Van hogy restart esetén újraindul, van, hogy csak csak leáll, majd ventik felpörögnek, monitor kikapcsol.
-
Od!3
tag
válasz Slavia #73186 üzenetére
A 4. helyen ott a lapom
[ Szerkesztve ]
ASUS M5A99X EVO R2.0, AMD FX 6300 (1,26V 4,2 Ghz), Arctic Freezer Xtreme R2.0 borda+2x(12cm) Noiseblocker BlackSilent XLP, 16GB DDR3 HyperX Blue (1866Mhz), GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB, Be Quiet! Pure Power 9 500W, 1TB Seagate HDD (7200RPM)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest