Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slavia
aktív tag
Newneed
A milyen processzort vegyek topikba felteheted a kérdésedet.(ott is vannak volt fx tulajok)
Hegyekben állnak a tesztek,az összehasonlítások....bárhol találsz angolt,magyart,kínait...
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz joker1220 #76074 üzenetére
Én elsősorban a megbízhatóságot tartom a legfontosabb dolgoknak egy alaplapnál (természetesen az új am4 lapok is teljesen jók, (ahogy a felhasználók visszajelzéseit olvasgatom pl : B450 ) de hogy téma on legyen nekem nagyon bejött ez a lap a nem mai darab ellenére is. Ami a cpu illeti 1 éve vettem nekem még elég a ht teljesítménye.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz jokeph #75604 üzenetére
nah látod én meg nem játszok ilyen játékokkal,éppen ezért nem tapasztaltam teljesítménybeli akadást.nekem a cod ww2,a sniper elite 4,far cry primal,mad max,mowa 2,metro last light,frozen punk, és még pár hasonló játékkal próbáltam ki 1050 ti mellett 1080p ben magas beállításokkal semi problémám nem vót eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz DraXoN #75601 üzenetére
Nekem 2 éve van 8300 970 (8+2) deszkában. mivel casual player vagyok 1080phez még elég. 3.8- 4 ghz mellett. Persze jó lenne váltani de ahogy a tesztelő is mondta akkor a memória ,lap,cpu értékesítésre jut. Szerintem egy mezei multimédiás gépnek még megfelelő.(főleg ha fontos az alacsony ár)
persze majd gyün mingyá valami nagyon okos aki majd megmondja hogy ezek má elavult kakik. Már a legolcsóbb Ryzen is jobb ezeknél. Tehát ha nem 4K filmet akarsz vágni illetve nem atom számításokat akarsz végezni akkor bármennyire is elavult is, bocs de ocsó pézzé még mindig valid mardhat.
Ha mondjuk valaki cserélni akar ryzenre akkor a deszka a lap meg a memória 120-130 között lesz.[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Látom a külső hőmérséklet emelkedésével kicsit megszaporodtak a melegedéssel kapcsolatos kérdések. Röviden összefoglalva a fentebbi hozzászólásokat: Kevesebb mag kevesebb hő,kevesebb feszültség. Némi alulfeszelésel lehet orvosolni a hirtelen megszaladt értékeket.VRM hűtés javíthat a helyzeten.Esetlegesen ha egyik sem segít sajnos vissza köllene venni kicsit az órajelből. természetesen a jobb vrm deszkák ilyen esetekben jobban viselkednek. (nagyon drasztikus értékek esetén fagyasztó szekrény. )
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Hegyirabló #75096 üzenetére
A feszkózással el lehet szöszmötölni ha sokat adsz neki melegszik mint a kályha,he keveset eldobja a magot,vagy kifagy az egész gép. De jól írta a vizion hogy minden lap minden proci más és más itt csak irányokat mutatunk. Viszont az biztos hogy a vrm legyen legalább 8+2,chipset meg inkább 990 de min 970. Várjuk a fejleményeket,próbálgatni kell tesztelni,ha ne mtetszik neki megint próbálgatni megint tesztelni,elég monoton meg ugye a pö***mnek van mindig kedve ezzel vacakolni.De ha egyszer elkapoda fonalat akkor jó lesz.
-
Slavia
aktív tag
válasz CPT.Pirk #75093 üzenetére
Eddig nálam is teljesen rendben felment a tavaszi upgrade.De nagyon sok cikkben írják hogy megint vannak problémák.Tiszta terror most az upgrade az MS-nél..... )Állítólag az intel cpu használók között fordulnak elő sűrűbben a problémák. (NO FLAME)szvsz elég lenne itt a 6 havi nagycsomag is.csak legyen tesztelve rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Ha valakinek még mindig fagyogat a win10 esetleg, nem kell meglepődni.
-
Slavia
aktív tag
Május 8. úgynevezett frissítő kedd: a Microsoft minden hónap második keddjén adja ki azokat kumulatív frissítéseket, amelyek egy sor biztonsági és teljesítményjavító továbbfejlesztéshez juttatják hozzá a Windows 10 felhasználókat.A mostani frissítő kedd azért is fontos, mert ez az áprilisi Windows 10 frissítés (v. 1803) első kumulatív frissítése.A legújabb csomag azonban nem csak biztonsági javításokat tartalmaz, de elvileg azokat a hibákat is korrigálja, amelyek a kézi telepítés során felléptek. Előfordult például, hogy lefagyott a Google Chrome, sőt, az egész rendszer. Forrás: CW
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Nekem még az őszi frissítésnél volt hasonló problémám,azt hiszem kommentben le is írtam melyik csomag volt a hibás.De már ha ütnének sem tudnám melyik volt az. Jelenleg a 1803 stable "jelenleg" Nagyon nagy a viselkedési ráta a külömböző pécéknél. Naponta jön új hír hogy valakinek ez a baja valakinek az a baja...Memória szivárságtól kezdve van minden majd foltozgatját ezt azt hiszem már a héten is.
-
Slavia
aktív tag
válasz wwenigma #74869 üzenetére
A magas memória árak még csak a jéghegy csúcsa,ott vannak még a vga árak is. Persze alternatív megoldások vannak. Természetesen ha valakinek van lehetősége jelenleg is lehet új generációs amd configot összerakni.(Igaz igen csak nagyobb ráfordításal) Hamarosan biztos lesz olyan hozzászólás aki(akik) megmondják hogy már pedig ők raktak össze,mert megtehették, és hagyja a fenébe a csak cpu cserét. Szerintem neki egy cpu+ ram bővítés esetleg ssd mint neked pontosan megfelelő ezen ínséges időkben. fullhádéra elég még egy öreg efiksz is.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz GeRbo_92 #74860 üzenetére
Túlságosan nagy befektetés már nem éri meg,ha találsz deszkát 15-17 között (970-990 chipset)8+2 vrm mellett akkor még elfogadható lehet.jelenlegi processzorodnál "erősebb" lehet,de sajnos már nem mai darabok.Ha van rá lehetőséged akkor nézegesd a ryzen szériát. FHD-ra egyébbként elég egy öreg efiksz is.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
A Microsoft a héten adta ki a Windows 10 legújabb kumulatív frissítését a Fall Creators Update-et (v. 1709) futtató rendszerekhez. A szoftver célja elvileg az volt, hogy orvosoljon egy USB hibát, de mint kiderült, több problémát okozott, mint amennyit megoldott.
A jelentések telepítési hibáról számolnak be: sokan olyan hibaüzenetet kapnak a rendszertől, mely szerint nem sikerült a frissítést végrehajtani. Ezután a rendszer újra felkínálja a frissítést, aminek a vége újabb hiba, és aztán az egész kezdődik elölről.
Egyesek szerint a probléma a Windows 10 legfrissebb változatát futtató AMD processzorokhoz kapcsolódik, de ezt a Microsoft egyelőre nem erősítette meg.
-
Slavia
aktív tag
Üdv! A legfontosabb hogy a feszültségszabályzó áramkörnél ne spóroljon a gyártó.(tehát legalább 8+2 ) Az hogy az említett alaplapok között lényegi eltérés micsoda azt majd megmondják a használók. Hatalmas eltérés nem gondolom hogy van. Fx kocka használátánál a vrm a legfontosabb még komoly overclok mellőzése mellett is.
#74855) Beretvás : Csak tegye amire tervezték aztán end of story.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz AtiGef #74808 üzenetére
Elsőnek írd le a mi a pontos észrevételed instabilitáskor. (fagyás,újraindulás egyébb).Aztán mondjuk teszel fel bios beállításról képeket. Aztán vársz türelmesen. Lehet memória is.De van itt sok témában jártas kollega majd gyünnek oszt mondják a frankót. De előtte bios beállításokról képek lehetőleg minnél többet.(system menü)
-
Slavia
aktív tag
válasz Beretvás #74801 üzenetére
Én már tegnap akartam írni hogy szerintem is egy szimpla uefi boot-ról van szó. Nálam a gigabyte UltraDurable logo van betöltésnél.Természetesen gptre formázott rendszerpartició mellett.Nem mernék rá mérget venni de uefiben ezt is lehet állítani mint a régebbieknél.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Gabrikovics #74728 üzenetére
Várjuk a további képeket. Végre téma on.
Látom látványosan unatkozol.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Asshur #74715 üzenetére
Mivel fentebb van kb 250 hsz aminek nagyrésze nem fx témához tartozik,ezért a rizsázástle is lehet zárni mert nem tartozik a topikhoz,vagy használni az OFF gombot. Köszike.Ne kelljen már minden valódi problémákra kereső emberkének 300 hsz-t végig görgetni. Tápegységeknek is van külön topik.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Akik alaplapot akar vásárolni még itt kaphat tanácsot.
-
Slavia
aktív tag
válasz belaazallat #74564 üzenetére
Nem megfelelően fogalmaztam nekem egy bizonyos frissítés okozta a fagyogatást. (nem pedig a 1709 "csomag" ) Majd megkeresem melyik vót! Részemről zárom a offot.
-
Slavia
aktív tag
válasz Asshur #74558 üzenetére
Írtuk régebben hogy ha esetleg nem is akarsz extrém oc-t akkor is ajánlott a 8+2 Vrm.(vagy jobb)De ahogy a kollega is írta egy idő után az is elfogy,gondolom nem viccből mondja. (970-990 jöhet szóba,8+2 vagy jobb)
Az hogy most konkrétan melyik cégtől legyen mindenkinek a maga dolga. (erről is írtunk már oldalakat)belaazallat: A 1709 win10 fagyotaás megerősítve,de azóta már jött ki csomag nekem 1 idelye nem ökörködik.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz joker1220 #74528 üzenetére
Várjuk a fejleményeket.Azt hiszem pont én említettem pár száz hozzászólással fentebb hogy a win10 némelyik frissítése okozhat OC problémákat. Azért kutakodnék kicsit hátha maradt valami konkrét pontos hiba üzenet valahol a kifagyásokról. ( pl: eseménynapló)
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
-
Slavia
aktív tag
válasz Hegyirabló #74456 üzenetére
Veszel egy fogyasztásmérőt aztán megmondja ő neked pontosan!
De aki ilyen kockát használ tudja hogy éhes fajta. End Of Story.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz jokeph #74446 üzenetére
Kellemes a config. (a képeken) Épp ezt akartam írni hogy egyébbként egy középkategóriásnak számító vga mellett megfelelő memória kiséretében gyönyörű szépen viszi a mai játék címeket is,1080p ben. Én úgy is tapasztaltam hogy videó renderelés szempontjából sincs még nagyon nagy baj. Természetesen van userek akiknek ez már nem elég,nekik ott vannak a korszerűbb megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz csubuka #74443 üzenetére
Prémium: (sajnos elég magas az ár) [link]
Közép Kategória Átlagos felhasználásra: [link]
Egyébbknét szinte majdnem minden gyártó rendelkezik 60- mm ventilátorokkal,de ha nem akarsz sokat költeni kérsz valakitől egy régi amd gyári hűtőt leveszed a ventit róla és egy kötözővel(cápával) oda kötöd a bordára ha van! end of story De rengeteg ötlet van neten csak kicsit szét kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz jokeph #74437 üzenetére
A PCI SSD ha nem vágsz 4K és nem kért fel a nasa hogy számold ki a voyeur 3 fellövési kordinátáit akkor egy szimpla usernek még drága játék az. ( Ettől elvonatkoztatva, biztos jobb mint a sata )
Ami pedig az efiksz elavultságát illeti majd a ha passmarkon a mid-high listára kerül talán elkezdek gondolkodni hogy kéne venni valami korszerűbb kockát.
csubuka: [link] Olvasd át.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
-
Slavia
aktív tag
válasz Habugi #74418 üzenetére
Én is köszönöm a grafikus beállítások közlését az fx topikban de itt nagy általánosságban nem erről szoktak/szoktunk beszélni és még az összefoglalóban sem találtam grafikus beállítások fx-hez írást.De köszi hogy megtiszteltél hogy leírtad ezt is lesz több görgetni való.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Habugi #74413 üzenetére
Kérlek írd már le részletesebben mert így sincs elég oldal a topikban ahol csak az azonnali vga órák kérdései vannak. Ez vonatkozik a többi KIHAJTCSA-E kérdést feltevőre is ! Nyugodtan lehet hőzöngeni, Köszi mindekinek a figyelmet épp van elég OFF hozzászólás már.
De lehet át kellene nevezni az FX topik, AMD FX Kihajcs-e névre ezt már írták a 25000-34000 hsz környékén is.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
AMD FX-8320 (FX-4300/6300/8350 too) Beginner's Overclocking Tutorial: [link]
-
-
Slavia
aktív tag
válasz FoLey-v #74361 üzenetére
Tavaly is volt egy hasonló hír hasonló sebezhetőségre hívták fel a figyelmet. Én éves Vírus riadónak hívom. főleg amikor megelőzésre olyan tanácsokat adnak hogy: naprakész böngésző/víruskergető/Os. Vagyis amit egy casual user is napi szinten megtesz(ne). Biztos nem dzsonsz patrik tömlő út 82/a-nak a gépébe fognak belenézni a badboyok.
Nekem ezt rakta fel legutóbb az ápdét: [link]
Nem tapasztaltam semi negatívumot.
(#74362) Beretvás---> Elég szomorú hogy te nem hiszel.
(#74357) csubuka---> Reméljük úgy is lesz! És sikerül beállítani a leírtak alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz fahrii #74331 üzenetére
Persze nyugodtan nyomj rá egy nyúút lehetőleg windows alól és lehetőleg béta verziót. Az meg fog oldani minden problémát......
(#74325) Giii Az összefoglalóban is megtaláltad volna amit kerestél.
(#74327) Dark KillerX Sziiiia! Örülünk hogy írtál,kérlek olvass vissza a 72000-73500 hozzászólások között kérdezték már !
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Ovi OC
De legalább stable hűthető egyenlőre elég end of story.
Az Fx tulajdonságait a szamurájkardhoz hasonlítanám,Ha lágy életlen és hajlik, ha kemény akkor törik. Meg kell találni a usereknek azt a beállítást ami az adott deszkához és egyébb pc összetevőhöz optimális.
De tök mindegy mert holnap jön egy user aki azt fogja kérdezni hogy az ő vga kardját kihajta-e.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Beretvás #74121 üzenetére
Springtime new release.
IBT: teszt csak 10 kör+ Very high min. Kicsit tovább kell várni de megéri főleg ha win10 az ópé.
Elsőnek Legyen hűtés aztán karatézunk a frekóval.Ez rám is meg minden fx tulajra igaz. a megoldást a magashőfok kiküszöbölösére ne mitt fogod megtalálni.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Kender23 #74115 üzenetére
Ha úgy érzed kevés akkor adj neki egy kicsit még aztán tesztelj a PICIT több feszültségből maximum több hőmérséklet lesz. Vizion segíteni fog alulfeszelésből is de írj kokrétumot miért gondolod hogy kevés ha NEM FAGY vagy nem nyom a win10 szomorú smájlit. IBT very high 10 kör,vagy prime95 min 1 óra. Ha nem fagy nem melegszik túl megnyugodhatsz..)
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Az Aida egy kiváló diag program. De videókari gyilkolásra a "szőrősfánk" a No1. Ez ugyanaz mint az Aida / Ibt. Nah jó be offoltam...
-
Slavia
aktív tag
válasz M0ng00se #74021 üzenetére
WOT! Aida,úgy látszik a kollega viccelődik.
Az Aida az életbe nem terheli annyira meg mint az ibt vagy a P95. Erről már oldalakat vitatkoztunk.bát én már láttam szervízben is Aidával streszeltetni cpu-t.De inkább tovább nem is folytatom.
Az viszont sajáttapasztalatból írom hogy amíg Aidával 30 percig is ment OC mellett IBT VeryHigh beállításnál az első körig nem jutott el kifagyott az egész win a sunyiba.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Richard! #73977 üzenetére
Amint a kollega is írta és már 150* leírtuk,attól függ milyen felbontáson szeretnél lövődözni. Milyen részletességel, blabla FHD-ra beugró a 1050Ti(és változatai)majdattól felfelé,esetleg alternatíva lehet egy 960-970 is ha van stable táp. (lehetőleg ne vargané és társa Bt)
-
Slavia
aktív tag
válasz Jakuskacsa #73910 üzenetére
Ez biza így van. ( Fx veterán 100* jobb választ fog adni mint itt sok más emberke. Magamat is beleértve. ) Tisztelettel.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz -vitya- #73914 üzenetére
A Hiba nem ott van hogy viszi-e vagy sem a hiba ott van hogy annyi hasonló kérdést tettek már fel hogy ha lenne valakinek 30 perce hogy vissza olvasson mindenre megtalálná a választ. Nekem970 lapom van de már bánom hogy nem nagyobbat vettem. leginkább a hőmérséklet miatt. Viszont a a motherboard supported listben ha benne van akko mehet természetesen,DE aztán jön 3 hét múlva hogy ő még is csak szeretne océzni mee úgy jobb akko meg mi anyukánk prostituált mert nem segítünk neki. Emberek tessék vissza olvasni picit higgyétek el annyi info ott van a hozzászólásokban hogy el sem hiszitek. DE hát mind1 Vizion meg a nagy FX veteránok is csak ugyanezt fogják írni.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Beretvás #73829 üzenetére
Csak támogatni tudom eme figyelmeztetésedet. gyakorlatilag ha szerencsénk van szorzó és feszültésg emeléssel simán lehet stabil oc létrehozni.+ elolvasni 1-2 cikket van egy rakat ph-n aztán szépen fokozatosan lehet emelni a tétet.emelek tesztelek emelek tesztelek.megnézem mennyi a gyári max feszültség.Ha stabil és bírom hűteni is akkor örülök,DE HÁT ez megint olvass vissza probléma.
Ez csak 1 a millió cikk közül: [link]
Ez még jobb:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz gyulazsolti #73803 üzenetére
Egyre több az anti tunning user! Szomorú
-
Slavia
aktív tag
válasz haerer2 #73719 üzenetére
Vagy használd a keresőt a jobb felső sarokban bepötyögöd a processzorod nevét (péel) szerintem találni fogsz kb 100-120 hszt akik már hasonlóan kérdezték.) A 8150 kulcsszóra adott ki vagy 600 hozzászólást köztük biztos lesz olyan aki hasonlót kérdezett.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz takessz #73701 üzenetére
Ha pénztárca kímélőbb akarsz lenni akkor már fx-t kapsz nagyon alacsony áron,HA merészebb a büdzsé és tartósabb és modernebb, erősebb legyen a vétel akkor ryzen. DE ezt is kibeszéltük már fentebb jó párszor,minden rosszindulat nélkül írom néked. Én várnék az első generációs zenek (z)árcsökkentésére.( De ez csak spekuláció )
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
Üdv! hát a lap választásnál 970+ inkább sajnos a vrm miatt főleg oc mellett. 3.8Ghz 10 körös ibt high/very high mellett minimum. meg egy 30-vagy 60 perc p95 is nyugodtan mehet és akkor sem biztos hogy néha nem gajdul meg.Meg egy ventike közvetlen a vrm-re irányítva. Ha eddig nem vót.videó konvertálás is belefér,egyébb "tesztek".
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Jakuskacsa #73666 üzenetére
jakuskacsa[link] Igen közben rájöttem, ezt már régebben kitárgyaltuk.
(#73662) SkyForcer Szerintem ezt a kérdést rossz helyen tetted fel,de lehet hogy tud valaki ilyet is.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Hopsycle #73650 üzenetére
Ha jól láttam ennek a cpunak lazán 220W a fogyasztása. Esetleg hozhatok a cégtől folyékony nitrogént ha küldesz címet pü-ben. Tegyél ki BIOS képet ha tudsz,nem-e beállítás probléma van.
ViZion [link]
jokeph [link] Nem értem minek ekkora tdp-s cpu még+-ban rángatni.
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz ViZion #73647 üzenetére
Ezzel óvatosan Vizion mert úgy járhatsz mint én pár hete. Még jönnek az azonnali vga kérdések,szóval ne dühöngj.
A témánál maradva ha sok túlfeszt adsz neki melegszik,(alapból is "melegedősek" ha keveset adsz neki meg fagyogat. sajnos ki kell tapasztalni a megfelelő beállítást. Én még tartozok egy 4.2Ghz-s kid tunning szetáppal.
Ui: olvass vissza
[ Szerkesztve ]
-
Slavia
aktív tag
válasz Ftibi87 #73630 üzenetére
kapcsold át az Intelburn tesztet high-ra vagy very high-ra. P95 ha fagy akkor valami nem ok.(tesznek egy óra ajánlott) De ha burn tesztnél 10-20 kör high végig ment az már bíztató.Érdemes egyébb dolgokat is kipróbálni pl:videókonvertálás (720p+).Láttam win10-t használsz,saját tapasztalatból mondom hogy oc alatt néha produkál érdekes dolgokat.(Persze nekem 8-s széria van,és az alaplapom is más)Nah meg ahogy veteránok szokták mondani bios beállításokról közölj képeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest