- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
old gray
addikt
Asszem Fuzik jól írta, van kártérítés de mivel nem volt rá értékbiztosítás max. 10k a kártérítés összege.....
Most hallottam, hogy Budapesten (meg lehet máshol is) ''külső'' cégekre bízza a posta a csomagok kikézbesítését, olyan cégekre melyeknél az alkalmazottak hogy is mondjam..... nem túl megbízhatóak. Volt már ismerősömnek olyan esete, hogy megkapott egy csomagot, de üres volt a doboz (parfümöt rendelt). Magyarul: felbonják a csomagokat! Nem tudom mit lehet tenni, küldeményazonosító alapján annyit tudhatok meg, hogy a címzettnek kikézbesítették-e a csomagom vagy sem. De (!!!) ezt is csak 15 munkanap letelte után, hiába fizettem azért, hogy elsőbbségi küldeményként legyen feladva.... Ez a postai szabályzat. Fasza egyszóval, már a postások is lehúzós emberek lettek....
Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest