- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
viny
tag
válasz
Printszkrín #2795 üzenetére
Ebben a totyikban próbáltad már? Hátha tudnak vmi okosat mondani...
Szerk.: remélem sikerül legalább a pénzt visszakapni vhogy.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Printszkrín #2786 üzenetére
nemtudom, én is rühellem a postát, de páran erősködtek, feladtam. elsőbbségi, ajánlott, pl egy nintendo ds-t értéknyilvántartásos ajánlott volt...
valahol izgat, hogy ne tünjön el a cucc, mert nehezen tudnám eldönteni, ha eltűnik, ki is a felelős...illetve, ha a vevő nem kapja meg, és érdemben nem bizonyitható a feladás ténye, a postán kerestetni nem lehet, szerintem a feladó a hunyó, ha rinyál, hogy letagadod, akkor miért nem adta fel tértivevénnyel? magát is védte volna.
nekem az a gyanúm, szimplán átvertek.
-
greatchaos
addikt
válasz
Printszkrín #2791 üzenetére
apuci munkahelye az tipp, de ha telik quadre, akkor sztem ő az... nyugodtan linkeld neki a topicot...
-
greatchaos
addikt
válasz
Printszkrín #2788 üzenetére
Printszkrín/Sanyi2007: megnéztem iwiwjét, kiskunhalas mellett lakik 20km-re, egy iskolába járunk... ezért szégyellem magam... másrészt asszem apuci munkahelye - van 2 jó ismerősöm vadkerten, és a többi pedig egy pökhendi nagyképű sz@rkupac, mert ilyen meg olyan autókereskedés, 3 műanyaggyár, és még benzinkút stb -jük van... nem irígy vagyok, csak bosszantó, ha még dicsekszik is vele
-
greatchaos
addikt
válasz
Printszkrín #2786 üzenetére
utánvét 1400 huf, egyrészt, másrész ott sem lehetsz biztos, hogy küld egy fakockánál többet érő dolgot
szerk: én szégyellem magam, hogy még közel lakok ehhez a szemétládához... amúgy biztos lehetsz benne, hogy nem lett a postára adva semmi, hanem vett valami karácsony ajándékot
-
g@bo
nagyúr
válasz
Printszkrín #2780 üzenetére
miért neked kell bizonyitani, hogy nem kaptad meg, mikor ő se tudja, hogy feladta?
te fizettél, a te dolgod az volt, bizonylat van, pénzt megkapta.
nade, melyik postáskisasszony a független tanú, hogy a cucc valóban járt a postán?amúgy a postán lopnak, ha fel is adta, felelőtlen volt, és az ő sara.
ajánlott levél + x száz ft.
-
greatchaos
addikt
válasz
Printszkrín #2780 üzenetére
várjuk a nicket
-
gban
veterán
válasz
Printszkrín #2775 üzenetére
Ő sara, nem tudja bizonyítani hogy feladta függetlenül a helyzettől, bár nekem ez nagyon direkt-átverés szagú. Lehet hogy nincs igazam, csak trehányság, vagy "spórolás", de ebben az esetben mindegy is.
Lényeg, hogy szerintem ebben az esetben ha sorba megyünk időrendileg, akkor először azt kell bizonyítani hogy fel lett adva, mert ha azt sem lehet, akkor nem is jutunk el odáig, hogy átvetted-e egyáltalán, mert nincs konkrét adat hogy mit is kellett volna átvenned.
Lényeg hogy oszd meg a nicket, meg mondjuk a számlaszám végét, lehet hogy új nicken régi jó ismerős az illető... -
no01ricsi
tag
válasz
Printszkrín #2772 üzenetére
Szerinted mi lenne a megoldás
mivel nem akarok rosszat
de hát hányszor kell majd még eladnom a nálam tökéletes működő ramot -
GReddy
tag
válasz
Printszkrín #2773 üzenetére
Egyértelműen az ő sara. Mehet a fekete pont. (Akkor is az ő sara, ha tényleg csak úgy mondanád, hogy nem jött meg, mert ha vádol valamivel, akkor NEKI kell bizonyítania az igazát. Egyébként meg nem bonyolult feladni egy utánvétes, biztosított csomagot. Aki meg fasz, az fizessen!)
- Magánvélemény. Kéretik tiszteletben tartani -
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest