- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Tibinho
tag
válasz
PeeterssoN #17387 üzenetére
LOL
-
Tibinho
tag
válasz
BlackPriest #17295 üzenetére
utána olvashattam volna, de álmomba se gondoltam hogy van ilyen.. ja és előzőleg elfelejtettem le írni hogy, vásárlás előtt PÜben le írta: "Kikapcsoltam a biosban azt szar beállítást, valami NX memory limiter...és most tökéletes
3gigát ismert fel csak, bios alatt, a 2x2-ből..."
azt állította tökéletes!
mind1 leszarom nem fogom itt magyarázkodni hogy adjatok feketétlátom semmi értelme
-
Tibinho
tag
"Intel i945G Chipset miatt,i945G elvileg támogatja a 4 GB -t, de technikai okok miatt mégsem tudja kihasználni. ha a VGA venné el akkor bios ba 4gb-t kellene írnia"
most hirtelen nem találom az oldalt, de mielőtt kértem volna a feketét megbizonyosodtam a dolgokról, az két hete vettem a gépet azóta bőven volt időm utánna nézni, nem alaptalanul vádaskodok -
Tibinho
tag
64bites... nem vagyok GYP-s
-
Tibinho
tag
üdv
RECSKÁNAK szeretnék kérni egy fekete pontot, egy teljes konfigot hirdetett, DVD RE-vel kisseb gond hogy nem volt benne, de megbeszéltük hogy 4gb ram lesz benne úgy is lett , csak elfelejtette mondani hogy a lap amit ad nem nagyon kedveli a 4GB-t(3GB-t használ) hivatalosan az van írva mindenhol hogy igen, de több fórumban is láttam hogy, sajna mégse recska barátunk biztos hogy tudta ezt mivel egy PC boltba dolgozik...
szerintem jár a fekete
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest