- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
gergely.tot #2840 üzenetére
Anyja neve? Ilona?
-
gban
veterán
válasz
gergely.tot #2840 üzenetére
Bocs, nem vettem észre a hozzám intézett kérdést.
Szóval, én nem igazán tudok segíteni, nem is tudom miért hitted azt hogy tudok.
Látom feljelentetted, ennél többet nem tehetsz nagyon.
Milyen infót várnál tőlem? Amit tudni lehet a srácról, azt itt ebben a topicban megtalálod ha böngészel, gondolom meg is tetted.
Nekem szerencsére nem volt vele semmi kapcsolatom, amit anno tudni lehetett róla, azt én is itt találtam, csak összekapcsoltam a különböző hsz-okból összegzésképp, hogy aki tud, vigyázzon ezen adatok felbukkanásakor.
Sajnálom hogy nem tudok többet segíteni.mod: great, kösz hogy szóltál, elsiklottam felette, azaz észre sem vettem, mentségemre, sok a melóm... a következő hsz-ára meg a tiedre írtam az előzőt...
-
greatchaos
addikt
válasz
gergely.tot #2842 üzenetére
a kollega Kapitány Zoltán-nal történt esetét mondta el
mindig megkérdezem, hogy a francba lehet látatlanba (ma reggel???) közel 100k-t egy ismeretlennek elküldeni, minden infó nélkül... 5k-t nem küldenék nem lenyomozható emberkének. sajnos (nem tudom a korod) de olyan felelőtlen vagy, most meg sírsz, hogy így meg úgy. előbb gondolkozni kéne, nem a számlaszámt kérne, aztán utalni egyből. persze kívánom, hogy legyen megy pénzed, de akkor is jó lecke lesz ez neked
Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest