Keresés

Aktív témák

• enginev3.0

félisten

válasz alfaman512 #17042 üzenetére

Teljesen értem hogy mit mondasz, és be is látom, hogy közel sem jó a mostani megoldás, de most vagy ez vagy semmi, vagy esetleg parciék csinálnak egy másik megoldást
    És én továbbra sem látom azt hogy ő törölgeti a hirdetéseit, vagy hogy új regisztrációkat készít! Ilyeneket nekem hiába írtok. Ezzel nem sokat tudok kezdeni.

Ajánlom, hogy keressétek meg a vezetőket, és kérjétek, hogy siessenek az új HA-val, vagy valami ideiglenes, JOBB rendszert/megoldást találjanak ki a dologra, nem tehetek többet az eddigieknél továbbra sem.

Köszöntem

• mobileman

senior tag

válasz alfaman512 #17036 üzenetére

Azért ne hasonlítsuk össze a Te esetedet az enyémmel, én 0 azaz nulla forintot profitáltam az egészből, egy árva petákot se kellett fizetnie, ráadásul nincs ezerféle se aktív, se alvó regisztrációm! Úgyhogy ha lehet, ne az én esetemet vedd összehasonlítás alapjául, az én esetem a másik fél sajnálatos módon alaptalan és túlvizionált vádaskodásai.
    Ami a legérdekesebb, hogy azok problémáznak leginkább, akiknek egy fillérjükbe se került az egész, az esetemben fennálló probléma fillérekből megoldható lenne az eredeti állapot visszaállítása, de erre sajnos nem képes, ill. nem mutat elég elhatározottságot a másik fél, csak folyamatosan nyaggatja a szegény illetékeseket, amit már finoman szólva én is, és az illetékes modik is unják.

• enginev3.0

félisten

válasz alfaman512 #17036 üzenetére

Te azt állítod, hogy hazudik, ő azt állítja hogy te hazudsz, mivel nem vagyok ügyvéd, nem tudok semmit az ügyről csak azt amit leírtatok, így nem tudom hogy most a kettőtök közül ki is mond igazat. (Ha adok neki pontot, pedig nem is jogos, akkor ő van felháborodva, ha nem kap, de jogos lenne akkor pedig te, vagy más) Ezt meg kell értened. Ráadásul én mindent a saját szabadidőmből elvéve csinálok, ingyen, de nem is kérek semmit, én vállaltam így csinálom, csak nem léphetem át a hatásköröm, ami pontosan annyi mint a tiéd, és nem is mehetek el mindenkihez megbeszélni a dolgokat.
    Az emberek kitiltása, figyelése, felfüggesztése pedig már nem az én feladatom. Nem látok senkiről több infót mint ti.
    A fekete pont pedig szinte felesleges, mert ha olyan nagy vétket csinál akkor úgy is kidobják, viszont akkor regizik más néven más adatokkal. Majd az új oldalon ez meg lesz oldva valahogy (gondolom) de ott is bárki újra tud majd regizni mint itt is. Erre a "tökéletes" megoldást szerint a különféle aukciós oldalak találták ki, ahol azért elég komoly regisztráción kell átmenni személyes adatokkal, főleg, hogy ha el is akar adni az ember.

Szerintem erre nincs megfelelő megoldás, de ha úgy gondolod hogy van akkor szívesen várom a megoldást, és mindent megteszek az ügy érdekében

Válaszok az üzenetedben lévő mondatokra
    "de ha pont beíróját verné át valaki, akkor is elég lenne neki annyi hogy a másik fél mást mond?"

Ilyen esetben természetesen kiosztanám a feketét mivel, tudnám hogy mi történt, ugyan is velem történt, és eddig nem volt gond a megbízhatóságommal, természetesen még sosem állítottam senkiről, hogy átvert engem vagy mást!

Tömören az dönt a pont jogosságáról, aki az üzletben részt sem vett!

Így van, ezért nagyon nehéz az én "feladatom" mivel nem tudom kinek higgyek
    Gondold bele magad mind a két esetbe
    Egyikben, hogy rólad állítják, hogy átvertél valakit, te tudod hogy nem.
    Kapsz feketét akkor foggal körömmel harcolsz ellene (gondolom)
    Vagy hogy te állítod másról hogy átvert téged, és nem kap, mivel nem tudod megfelelően bizonyítani az igazad

És akkor gondold bele magad az én helyzetembe, hogy nekem írások alapján, két ellentétes hsz-el, kell eldöntenem hogy kinek jár fekete kinek nem

Hál Istennek a moderátorok azért szoktak segíteni, azzal hogy beírják a hsz végére, hogy "mehet a fekete"

• smegyesi

csendes tag

válasz alfaman512 #16153 üzenetére

írogathatsz ide valótlan dolgokat DE TÉNY Z HOGY NEM VERTELEK ÁT MEGNÉZTED KIPRÓBÁLTAD AZ ERŐSÍTŐT ÉS ELVITTED! Majd több hónap múlva reklamálsz!Veled az életbe nem kötnék újra üzletet!Zaklatsz,fenyegetsz és valótlan dolgokat állítasz!Tönkrement több hónap után az erősítő (nem tudom hogy használtad) és itt le szeretnél járatni!DE láttam más felhasználóval is volt afférja http://logout.hu/tag/alfaman512.html kolegának! ott is fenyegetőzött és trágár nem oda illő szavakat használt! Valaki írja már meg nekem hogy miért adnék a használt erősítőmre 1 év garanciát? mert http://logout.hu/tag/alfaman512.html kolega ezt szeretné!hogy több hónap után tönkrement erősítőt amit használt 5,1 ben azt vegyem vissza és fizessem vissza az árát!Miért is mert tönkrement nála hónapok után?Rám szeretné hárítani hogy rosszul használta az erősítőt!

• bcrics

tag

válasz alfaman512 #16146 üzenetére

Alfamennek Igaza van, én rohadtul pipa lennék, Itt nincs mást tenni mint visszakérni a pénzed benzinköltséggel együtt, ha nem hajlandó visszaadni Nyugodtan tedd meg a feljelentésed Csalás miatt.
    Max. másfél hónapon belül visszakapod a pénzed, Őt pedig nyilvántartásba veszik.

• smegyesi

csendes tag

válasz alfaman512 #16140 üzenetére

A készülékhez nem volt mérőmikrofon!!így árultam a készüléket!a távirányító nem a gyári!?De viszi minden funkcióját!A kedves vevő miután elvitte az erősítőt használta 3hónapig zaklatni kezdett hogy ez meg az nem jó!Alpári módon beszélt már az első telefonálásnál!Én szeretnék kérni fekete pontot neki mivel a kedves vevő alfaman512 olyan dolgokat mond ami nem valós!a mérőmikrofon nem volt a készülékhez így árultam tudomásul vette és elvitte a készüléket!3hónapig használta most meg zaklat a leveleivel!Én próbáltam neki segíteni de ő azt kérte tőlem hogy cseréljem ki az erősítő!

• művirág

csendes tag

válasz alfaman512 #14027 üzenetére

Köszönöm a válaszod Alfaman512! Ennyire nem vagyok netguru, hogy tudjam, csak sok rosszat hall az ember!
    Üdv: Z

Aktív témák