- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
jani1973
tag
válasz
-Nemtom- #2350 üzenetére
Nem nekem lett véve hanem a fiamnak és nyitot a ház oldala 95% volt idáig a legtöbb crysis 10 perc játék után és el is kezded akadozni mikor enyire felmelegedet
De ez az én bajom ezért nem panaszkodokDe hozzászolást várnék ahhoz hogy ha megegyezik valaki valamibe Pl
nem kell neki a black box csak cseréljük ell a kártyákat) és utána a másik fél mégis meggondolná magát akkor már mikor az üzlet megtörtént és nem történt átverés mert előte meg lett minden beszélve mert nekem igy érte meg akkor ha a black box marad a fiamnak és ő bele is egyezet akkor miért követelözik megkérhet és én jószándékal megoldom hogy neki is meglegyen erre még ő háborodik fel
Akkár dvd-re is kiirom neki de az se jó
És most közbe hátbatámad itt alamuszi modon ez feketepont neki igy!
Szerencsére vannak olyanok akik szólnak ha ilyen előfordulÉs lenne még egy kérdésem mi hátrányal jár ha megadok minden adatot neki pl a Black Box-ról lenne szó?
Mert nem szeretném hogy ez miat a fiam ne tudna a neten fent játszani vele
Remélem tisztázuk ezt e taggal [Bandeee]
Mert ez igy fer ha tudjuk a teljes igazságot -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
-Nemtom- #1778 üzenetére
Esetleges probléma esetén nem elég ha megvan a privi beszélgetés? Az az hogy azzal nem mehetek rendörségre átbaszás esetén? Ott egyértelmüen leirja(mégcsak nem is én hanem ö) hogy utalok aztán max 2 nap mulva meg kell hogy érkezzen a kari hozzám.
Csak mert ha nem akar átbaszni akkor én komolyan kitolnék vele ha nem utalnám a teljes összeget. Állitása szerint megjön az uj karija és kell rá a zsé. De lehet hogy ugy lesz hogy megbeszélem vele ujra a dolgot és megmondom hogy csak felét utalom mégis. Csak az a baj hogy ezzel csak a rendes emberek szivnak megint(ha alapbol nincs hátso szándéka ö jár rosszabbul). Személyes meg nem megoldhato. Igy is ésszerü de ritka jo áron jutottam hozzá. Szal nem feltünöen olcson de mégicsak olcson. Nem lenne még1 ien mostanában az tuti. -
kavicssli
addikt
válasz
-Nemtom- #735 üzenetére
Ez butaság!!! Saját tapasztalat!!!
Vettem egy telót bla bla bla ja Vodkás volt jó volt szép volt de egy nap megúszott a Balcsiba kihalásztam de használhatatlan volt! Mindig fizettem a számlát de közben kötöttem egy másik szerződést mert a kártya is sza**á ment! a lényeg hogy NEM TILTJÁK LE A TELÓT!!!! ez 100% -
greatchaos
addikt
-
greatchaos
addikt
válasz
-Nemtom- #674 üzenetére
valamilyen szinten belőled hiányzik a bizalom
''én pl, ha veszek újonctol, bp-n csak próbával, eladáskor probagart adok...
vidékről ha veszek, csak ha előre küldi. ha eladok, csak akkor küldöm miután átutalta a pénzt... ''
persze megértelek, mert egyszer, amióta úgy jártam, hogy sietősen kellett volna (egy újoncnak) a proci, előre feladtam, aztán meg csak vártam a pénzem... vártam vártam, aztán nem jött... tudatta velem, hogy feladta postán levélben- hát, mitnemondjak, nevetséges... azóta én is csak az általad említett feltételekkel postázok
-
heki02
tag
válasz
-Nemtom- #686 üzenetére
Hááát! Nem tudom!
Legyen neked igazad!Mindenesetre a bonyodalmakat sem kívánnám. A posta arra nehezen fizetne hogy te egy 8800GTX-et vettél és a feladó egy tükörtojást tett a dobozba.
Legalább is azt megnézném! A bérelt lakást pedig hamis személyivel vagy hajléktalan személyiével szokták intézni,hogy lenyomozhatatlan,legyen. Így rendelgetnek külföldről plazma TV-ket bankkártyák lopott pinkódjaival .Csomagküldö szolgálat kiviszi címre. Ők meg este mindig elpakolnak. A szomszédok meg érdekes mód sosem látják a bérlőt.
Mondjuk ez a kis tetű nem ennyire profi,de sajna ezt így szokták.
De mind1 is ez, hagyjuk!
Ha tudtam volna ,hogy elesek ,előtte leültem volna! -
heki02
tag
válasz
-Nemtom- #682 üzenetére
Az utánvéttel csak az a bibi,hogy te adaaod a postásnak 94ropit,ő elteszi és megy a dolgára.Te meg elkezdheted kibontani,hogy mit is kaptál 94ezerért. Mert addig nem bonthatod a csomagot amíg nem fizettél. Max megrázhatod,megsaccolhatod súlyra.És lehet hogy egy hajsűtővas van a dobozban! Vagy egy nem működő kari. Szóval szintén rizikó!
-
Mr X
veterán
válasz
-Nemtom- #674 üzenetére
Mondjuk a dologhoz hozzátartozik, hogy nekem nem lényeg hogy újonc vagy őstag. Pénzt előre még a ''PH Technikusának'' se utalnék.
A próbagariva legyetértek, de ezt is mindenkire vonatkoztatva. Egy őstag ugyanúgy elfüstölhet egy procit vagy VGA-t. Ne feledjük, hogy az Újonc rang nem azt jelenti szükségszerűen, hogy PC-k terén újonc valaki.
Én vállalom az egy hetet, de ésszerű keretek között. Próbálgassa nyugodtan például a VGA-t egy hétig, de ne hozza már vissza az ötödik nap, hogy nincs képe! Négy napig volt?
Ez most egy kiragadott példa volt, és arra akartam utalni, hogy itteni rangtól senki nem lesz korrektebb, csak aki már Újoncként is az volt. -
gban
veterán
válasz
-Nemtom- #528 üzenetére
Bocs, de égési sérülés az is, ha eldurran és lukas lesz a zárlatos északi vagy a déli híd, például.
Tudom ,evvel magam ellen beszélek, de ez az igazság.
Az más kérdés hogy nem füstöl el akkor sem két tápot
Gondolom láttál te is eleget, vagy pl. fekete Quantum durrant elektronikáját, és sorolhatnám.
Tehát abszolút bizonyíthatatlan mindkét fél részéről az állítás.
[Szerkesztve] -
gban
veterán
válasz
-Nemtom- #525 üzenetére
Van beazonosítási alapom, meg fogom nézni.
De lehet a lap hibája is égés, meg lehet a rádugott rossz tápé is.
Ez pedig olyan eset, ahol valami besz@rt, annak a helyére tették ezt, és (lehet hogy) ez is besz@rt.
Én meg nyeljem be hogy tönkretették?
Más: 10k volt alaplap + 2400cel + gyári hűtés.
Ár nem volt részletezve, akár mondhatom is hogy a lapot adtam 2k-ért, a többit meg 8k-ért, a többi jó, itt van vissza 2k....
De ha vezsel egy vinyót, aztán háromszor fölhöz vágod, akkor jogos a gar rá szerinted, mert 1 napon belül tönkrement???
Vagy rájött hogy nem kell neki és inkább kinyírta hogy visszakapja az egész pénzt????
Igazából ha normálisnak tűnt volna a srác, akkor nem gondolkodnék, de furcsa volt az egész ember.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest