- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
nézd, a sérülés akkor lesz érdekes, ha működésképtelenné válik tőle a cuccos, mindenféle karcolások persze keletkeznek rajta normálisan is, de ha a proci környéke fel van szántva a második szendvicsig (szakszerű hűtőfelrakás), felrobbant kondisor, szénnéégett tápcsati , hiányzó ellenállások, törött nyák van a lapon, az tutira nem rendeltetésszerű használat során keletkezett.... szvsz.
Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
Persze, a skizofréniában meg az a jó, hogy sosem vagy magányos....
Alzheimerrel pedig minden nap egy csomó új ismerős.... -
poffsoft
veterán
Persze hozzáteszem,nem vagyok nagy PC guru,nem tudom elég-e ha csak a bootoláskor megjelenő adatokra hagyatkozik az ember a lap jóságát illetően
saját szomorú tapasztalat, hogy nem elég. Mondjuk türelmes várakozás után csak a posta árát (2x) buktam el a lapon, de az majdnem annyi volt,mint a lap....
Teljesen korrekt egy felálló oprendszer, esetleg pár perc nyüstöléssel.
És én is jártam már úgy, hogy hibátlan lapot postázva, először jelzett a vevő, hogy ok, később, hogy nem frankó, de végülis nem vettem vissza, bár nagyon dilemmáztam. Az a ciki, hogy én 1000%-ra tudtam, amikor feladtam még hibátlan volt a cucc, és elmondás szerint külsérelmi nyom nem volt rajt, mikor behalt (és a vevő később korrektül jelezte, hogy valami boltban újraéledt a lap)
Ha most beüzemelve a lap ugyanúgy viselkedik mint ahogy eladtad a srácnak,szerintem nem kéne visszavenned, meg persze akkor sem, ha sérült, szvsz -
gban
veterán
Megmutattam hogy bekapcsol a lap, kiírja a procit, ramot, stb.
Garról meg nem volt szó amúgy, de szerintem azt nem kell korrekt embereknek letárgyalni nagyon, ha nem jó úgyis visszaveszem, de akkor az legyen ''eladáskori'' állapotban, vagyis nem egy közben agyonvágott, nem induló lap legyen amit visszahoz. -
Speed®
titán
Valóban, itt nem csak az 5król van szó. Hanem a hozzáállásáról. Ami rossz.
Ezt a c@met bratyóm gépén és a sajátomén is buzeráltam, nem megy.
Ebből meg egyenesen következik, hogy visszaűberelem a szerető gazdijának.
Aztán ahogy te mondtad (és én is), oda teszi/annak adja ahová/akinek akarja. -
Ramius
őstag
Maga az ötlet jó, de mivan azokkal az újoncokkal akik jó szándékkal akarnak valamit eladni, viszont még nincs pozitív értékelésük? A helyzetük szinte reménytelen lenne. Aztán a másik véglet is itt van, amikor egy újonc (vagy akár PH! addikt, elnézést az újoncoktól) akinek szintén nincs értékelése, rossz szándékkal érkezik. Csalók mindig is lesznek, kivédeni nem lehet őket. A vatera is telivan velük, pedig ott megy ez az értékeléses rendszer.
-
fuzik
aktív tag
Sajnos minden éremnek két oldala van.... egy ilyen lépés nagyon nagyon komoly problémákat okozhatna. Gondolj bele a szituba, hogy az eladó teljesen korrekten járt el, a vevő mégis elégedetlen. Kapjon egy feketepontot, mert a vevő elégedetlen.... vagy más. Eladsz valamit a szabid előtt, aztán elmész szabira. Bexarik a cucc, de a vevő nem ér el... kapjál egy fekete pontot, mert szabin voltál??
Sajnos ez afféle gordiuszi csomó.... de van két topik -kivel érdemes, meg -kivel érdemes vigyázni. -
True
aktív tag
.....valszeg figyeli a távolságot is,tőlem 170Km-re lakik.
Kellene keresni valakit, aki a környezetedből vert át mást, és megállapodni 1 kiadós csereverésben... Persze értékarányosan...Együttérzek minden átvertel, részben ugye én is az vagyok (#275hsz) Viszont én 100X is meggondolom azóta mit hogy csinálok... UP
-
greatchaos
addikt
eredeti gamek voltak, vagy nem? - mert ha nem akkor nem biztos, hogy nem tom hány km-et utazgatsz, rámegy egy csomó idő, hogy visszakapj pár írott game-t - ha eredeti akkor érdekesebb a helyzet
bár, én a helyedben, már néhánnyal 20 felett, nem hagynám, hogy szar tetű kis pötsök szórakozzanak velem, és hogy azt higgyék büntetlenül megússzák
akármi legyen a végkifejlet, értesíts bennünket
remélhetőleg a rossz elnyeri büntetésétegy marha nagy pofontot
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest