Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Fsznak annyi szar. Gumikés azt heló.

-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Én csináltam taktikai pajzsot
15 kilós 
-
BaKeSZ87
őstag
I Love Mk.23

-
Kornel213
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Okés, köszi!
-
Kornel213
tag
Sziasztok
Gondolkodok egy VSR10 beszerzésében, softairen árul valaki ACM VSR 10-est 24k-ért. Mit lehet erről tudni? Ha ráköltenék még valamennyit ki lehet hozni egy normális működőképes snipert? Vagy inkább vegyek egy minőségibbet 50k körül?
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ki tudna nekem rendelni egy imax b6 ot ebayról ?
előre elküldöm az árát , nekem nincs paypalem csak az tart vissza -
_Babilon
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
RK01
-
_Babilon
tag
7.4 vagy 11.1 lipo AK74 SU-ba van valakinek eladó?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
A fagpull egy jó példa arra, hogy lehet újra feltalálni a spanyolviaszt, kicsit megdizájnolni, kicsit megmarketingelni, aztán a birka ameriakaiak (meg kb mindenki a világon) úgy fogják zabálni hogy arra nincsen szó...
A legnagyobb újdonságuk most a szintén ares gyártmányú type97 kópia. Már a BB adagolása is betegágy lesz, de egy ideje már nagyon erősen rányáladzott a magyar AS társadalom is...
-
zalman90
őstag
jáááj a fagpul glock

most volt a discóvery csennelen 1 műsorban . én meg csak a végét láttam

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Topiklakóknak a LiPo-t beszerzési áron adom. 5.812 Ft volt.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kösz a reklámot

Holnap már lehet, hogy 3db Mk.23-am lesz.
Firefox stick lipo valakinek?
-
szbalogh
addikt
válasz
_Babilon
üzenetére
Én azt vallom, hogy nem kell használni optikát. Airsoftban kb felesleges a rövid táv miatt. Ráadásul attól nem lesz pontosabb a puska mert ott a piros pötty

Ettől függetlenül nekem 040-es 105 van amire gyárilag szegecseltek bakot.
Én railes előagyat szeretnék majd de csak lámpa és vertikális markolat miatt. -
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
én az m4 re inkább rispanelt teszek mert töri a kezem

-
stefanitsr
senior tag
válasz
_Babilon
üzenetére
Aksunak 105-nek van oldalszereléke, ezen felül 105-re felmennek a 47-74-re jó rises előagyak, aksura speckó kell. Hozzáteszem a sok karácsonyfa módra épített cuccon javarészt kimerül a felrakott szarok listája egy markolatban, esetleg lámpában és egy reddotban. Van aki megveszi és nem tesz rá semmit... Akkor meg minek.

-
_Babilon
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sok full fa/acél AK-nál a szereléksín egy kicsit macerás lehet szerintem (mert nincs
). Erre ti kapcsos szereléket szoktatok rakni vagy vegyek inkább tacticalt? 
-
szbalogh
addikt
Óóóó annyiból simán fullacél AK-t lehet venni
Kalash, de figyelni kell, mert nem mind fullacél -
_Babilon
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát erre reagálva elég tirpa lehet...
Ha a spiáter ennyire gagyi rajt akkor kuka az egész, meg se veszem.
A célom egy elsődleges fegyver vásárlása, nem túl nagy, CQB játékra is alakalmas legyen.
Szerinted?
Eddig Ak-Beta-m volt 3 évig használtam. Másodlagosom egy Glock 23 GreenG -
stefanitsr
senior tag
válasz
_Babilon
üzenetére
Érdemes alapon hagyni.
Én egyébként ezeket az mp5k-kat nem erőltetném, túl gyenge az anyaguk, és pl a cyma nehéz is mint a dög -> Spiáter -> törik az is annak ellenére, hogy "fullféjm". A Galaxy meg csak simán tejfölöspohár szilárdságú anyagból van, jellemzően a hátsó, válltámasz/szíjakasztó elem két csapjánál szokott ropira törni.
Ez mondjuk cink annak tudatában hogy "másodfegyver" szerepre szokták vásárolni ahol azért élete egy jelentős részében csak lóg...
-
sptkyle
senior tag
válasz
_Babilon
üzenetére
Hát egy co2-es uzi sem épp ideális megoldás sztem. Viszonylag ritka, ennélfogva az alkatrészellátottság kérdéses. Magát a konstrukciót nem ismerem, de pl póttárat biztos hogy nem olcsó mulatság beszerezni hozzá. MP5-ből meg rogyásig van a használt piac is, meg az uj is. És a standard ver3-as gb sztem nagy előny. Ha tetszik is, akkor nem kérdés...
-
_Babilon
tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Igen, A másik megoldás egy Mp5k lenne. (bár egy Co2-s UZI épületben büntetős
)Softairen nézegetem őket nem vészes az ára.
Most halt meg a BETA Ak-m és szeretnék pár héten belül venni egy új fegyót.
Annyi minden van a fejemben, hogy kész. Ku**a sok fegyver van ami tetszik -
sptkyle
senior tag
válasz
_Babilon
üzenetére
Egyik nagy szerelmem, de sztem sosem lesz.

Maga a konstrukció az aep boxokhoz nagyon hasonló megoldásokat alkalmaz, jónéhány egyedi alkatrésszel. (amik miatt szerelhetőségük, javításuk, és teljesítményük erősen korlátolt)
Konkrétan az Umarex ezen 0.5J-os "csodája" főleg ennyiért felejtős.
Well MP7-ek szoktak megjelenni használtan softair-en 12-15k környékén. (ujonnan én már nem is nagyon látok, sztem már nem gyártják)
Az azért egy fokkal sztem jobb, de azt is max másodfegyvernek ajánlanám, és csak akkor, ha nagyon nagyon tetszik, és ezért hajlandó vagy bizonyos kompromisszumokra. (mert azért pl egy MP5K nem sokkal nagyobb, hordható másodfegyver, és a Ver3-as GB miatt elég sok előnye is van... Mellesleg pont van egy "ismerősöm" aki most akarja eladni az MP5K-ját.
) -
_Babilon
tag
valakinek van infója MP7 airsoftról?
[link] -
BaKeSZ87
őstag
Érdekel valakit az MP5K-m? Csak át lett nézve, hopup megigazítva, 0.23-assal 300 Fps körül mozog. Sajnos a gyári akkuja kuka, de 5.800-ért tudok adni zsír új Firefox stick LiPo-t. Mivel két gázos Mk.23-asom is lesz, így nincs rá szükségem.
-
albert8
veterán
Ez milyen csoda fegyver

szerintetek milyen?[link]
MEgéri? -
sptkyle
senior tag
Igen, a KWA is indult a mezőny kicsit alsóbb szegmensében, de nem volt szimpatikus az a néhány hozzászólás, amiben azt taglalják, hogy lényegesen több törődést, mókolást, moddolást igényel. Ezt meg tudja erősíteni/cáfolni valaki?
Vagy ez is olyan, hogy vagy mókolok, vagy fizetek?Marui az ára miatt a KSC mellé került.
Illetve a JG Glock GBB-jéről mit lehet tudni? (igen, lenne az az ársáv, amennyiért már bevállalnám a kicsi mókolgatást, bütykölést)
-
Thome
veterán
válasz
albert8
üzenetére
Hát akkor vedd az SRC-t, az baromijó cucc (+ az A&K is az), de Dboyst ne, mert az a 6 ezres különbség nem sok, holott sokkal jobb cucc az SRC... S lehet hogy sima M4, de legalább nem szopsz vele, mint ahogy a boyival tuti szívnál.
Tessék zalman

Egyébként ennyiből (66) már megvan egy A&K M4 CQB-R is külföldről, ami már durván jó cucc, s 1 hét alatt itt van.
Állatokra nem lövünk.
-
albert8
veterán
Ezen megakadt a szemem[link]

-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
aszittem csak nekem kényetlen az ak
-
albert8
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
NEm rossz nem rossz
mennyibe fáj egy ilyen masina?
-
Thome
veterán
válasz
albert8
üzenetére
Ak-t szerelni a legegyszerűbb (M4 egy horror és még szar is), de inkább egyikbe se nyúlj bele kezdőként, ami jó azt nem kell megjavítani.
Elektromosat szoktak kezdésnek venni.
Jó hogy zalman90 felhozta... Se "snipert", se shotgunt ne vegyél kezdésnek, mert az első csak a nevében sniper (a valódi valamire való baromi drága, és tudást igényel a használathoz), a shotgunnal pedig elvéreznél a játékokon, max kerti lövöldére, mert kezdőként elmenne a kedved az egésztől. -
zalman90
őstag
válasz
albert8
üzenetére
szerelni mindet ugyan ugy kell , a gearbox szinte majdnem minden fegyvernél megeggyzeik.
a szétszedésük sem nagy ördőngősség , a gearbox javításhoz kell némi tapasztalat és hozá értés.rugosat ne vegyél , max snipert vagy shotgánt
és az airsoft fegyverek nem rugnak visza , max a gázassak

Mi olcso ? cm.28 at már kapsz 15-25 ezer ft ig terjedően (használtba)
az m4, m16 25.000 nél kezdődik -
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az olcsóbb M4-ek konkrétan szarok.
Én mazochista vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szbalogh
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Szia!
olvasnivaló
Röviden, a jó M4-ek drágák ezért kezdetnek nem érdemes. A AK jó és olcsó, kiegészítők is olcsók.
Cm.040-es sorozat is jó az előbb említetteken kívül. -
albert8
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
A kedvencem az M4, ha veszek szerintem olyat, vagy ez is a tudástól függ, hogy milyen fegyvert vehetsz?
linket kérhetek? -
albert8
veterán
Üdv nektek
Elég kezdő vagyok a dologhoz
elősször is az lenne a kérdésem, hogy hol vásároltok?
Elsőnek mit ajánlottok? ruhákat bakancsot ilyesmit hol lehet kapni? -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Eheh, azoknak már az kihívás, ha ki tud lőni a lángrejtőjén konzisztensen úgy, hogy kifelé menet egy BB sem ver bele a lángrejtőbe.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az, boyi. nodemajmellássuk... (nem vagyok egy elveszett gyerek..)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha boyi akkor itt még messze nem lesz vége a xopásnak... (Igen, volt nekem is, szereltem is párat)
-
Hurkaleves
őstag
phíjj ezzel a KAC PDW-vel meggyűlt a bajom.... összeraktam erre a fet megadta magát. namondom fasza. elkezdett sorozni. még nem volt benne a fet az előagyban mert nem tudtam volna hova rakni, de már mind1. megy vissza a gyárihoz hasonló vezetékelés. a motor problémát úgy oldottam meg, hogy kapott egy boyi sztenderd M4 markolatot így már bele tudtam tenni a hosszú nyakú nyomatékos motort amivel igen szépen sereg! azaz sergett.. a belét kitakarítottam, kapott egy két alkatrészt ami cserére szorult. a hopup, cső és gumi gyáriak maradtak viszont csutka szétszedést és tisztítást kapott. kíváncsi vagyok milyet lő... de mára ennyi elég volt majd holnap folytatom a vezetékelést. azaz újra kezdem.
kapott egy mp5-höz való dummy peq-t amibe a dilajabb lipok is beleférnek + egy holosight-ot. összességében nagyon állat lesz ha elkészül.. táccik. beszámoló off. -
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
de erre lehet cserélné a scar-t
bár fáj a szivem odaadni érteaz nem fém hanem aluminyium

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
műanyag tokos

-
zalman90
őstag
JG HK416 ról mit kell tudni ?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ehobby bekaphatja, adtak egy kupont, kipróbáltam, ment, aztán checkoutkor ugye továbbított paypal-re, de lejárt az időm, és újra próbálva már nem ment a kupont, ilyen nyominger rendszert, hogy rendelés leadása nélkül inaktiválja a kupont

lényeg, hogy szóltam nekik, hogy nem jó a kupon kód, erre basznak válaszolni, szóval paypalen nyitottam egy case-t, egyszer Internally Damaged a cső miatt, de akár not as described is lehetett volna, mert a kutya nem írja az ehobby-n, hogy bizony reális esély van rá, hogy a cső amiért kiadsz 46$-t, az selejtes szar. A másik meg missing quantity a tárajak hiánya miatt. Kíváncsi vagyok mik lesznek a fejlemények. -
csaszi72
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
IPSC-IPDA stb stb vonalon ha jól láttam
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Asszem, az elmúlt másfél év történéseire visszagondolva elmondhatom, hogy nem.

Nem tudom, mi van vele mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- alza vélemények - tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- Villanyszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

előre elküldöm az árát , nekem nincs paypalem csak az tart vissza

)