Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
Remélem az én tűzváltóm bírni fogja, lazult már érezhetően, de nem tűnik rossznak, bár egyre inkább törvényszerűnek látszik, hogy el "kell" hagyni

-
sptkyle
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Ja hogy még Mo-on is kellene?
Hát az tudtommal nem nagyon fog menni. Max reménykedhetsz. 
Nyilván duplán rendelnéd a szettet, hogy ha legközelebb törik, legyen.
Meg rendeléshez társulnál a shipping miatt. (meg akkor paypal se kell)
Meg esetleg ha berendelsz még 2-3 szett fogaskoszorut, meg tűzváltót, ezeket softairen szokták keresni. Ha nem vagy moho, kicsi haszonkulccsal eladod a 2-3 plusz szettet, és fedezve volt a te postaköltséged. -
Chris78
aktív tag
Hi.
Látom megint téma volt a napokban a g36 tüzváltókar elhagyás ill rögzitési ötletek.
Engem inkább az érdekelne ,hogy hol tudok újat beszerezni? Meg persze tüzváltófogaskereket.
. Előre is köszi. -
Lacuss20
senior tag
Érdekes nekem a gyári NI MH aksim 1400Mah-s én vagy a stukkeral vagy direkt be egy kis izzóval mindig nullára merítettem használat után és utána töltöttem fel csutkára elég sokszor használtam már és még bírja.
-
csoola
tag
válasz
csoola
üzenetére
mondjuk más dolog, de nem értem, miért van, hogy beállítottam a töltőt 1 amperes kisütésre, aztán most is 0,0 ampert mutat, 90 perc alatt sikerült 0,4 ampert kifacsarni az akkuból, így viszont sose lesz kész a töltéssel együtt... asszem megszakítom aztán lövök neki egy szimpla ciklust, hogy reggelre kész legyen
-
zalman90
őstag
válasz
csoola
üzenetére
Formázás
Szintén sokaknak homályos, hogy első használatba vétel előtt hogyan kell "formázni" az aksit. Nos, röviden szólva: nem kell. Semmiképp se töltsd tovább, mint a normál töltésnél kiszámolt idő! Ráadásul nem lemerülve érkezik az aksi, így ha sokáig töltöd kisütés nélkül, még tönkre is teszed.
A nixx aksik néhányszori feltöltéssel érik csak el az optimális kapacitásuk, tehát 3-5 alkalommal használod, kisütöd (ha kell), feltöltöd, és már meg is van formázva. Vagy akár első játék előtt is meg lehet ezt tenni: kisütni, feltölteni néhányszor. Márkásabb aksikat kevesebbszer szoktak (3-4 alkalom), márkátlanokat kicsit többször.
Nagyobb időközönként - főleg, ha néha a teljes feltöltöttség előtt levetted a töltőről - meg szoktak csinálni egy ilyen "formázó" ciklust.
-
csoola
tag
válasz
zalman90
üzenetére
értelek, közben már második ciklusban diszcsárdzsolt, gyorsan felnyomtam 1 amperre, hadd szóljon! remélem nem nyírja ki, bár nem tudom a stukker mekkora terheléssel nyúzza, viszont meríteni meg úgy emlékszem a lehető legkisebb amperrel szokás... mindegy, köll reggelre a fegyver, úgyhogy nincs idő totojázni, remélem így reggel 9re készen lesz (fél amperrel töltök, egy amperrel merítek, 2 ciklusban)
-
csoola
tag
Nem akarok butákat beszélni, de Imax B6 automata módban megáll, ha feltöltötte az akkut és átvált csepptöltésre, ugyi? Most próbálgatom, éppen kisüti az akkum, beállítottam hogy 0,3A-el nyúzza, de 100 mAh felett 0,0A-t ír és kibaszott lassú, de lassan végez, mert 120 mAh van most az akkumban kb.
-
ClayMore
aktív tag
SKOL mintás cuccokat honnan a rákból lehet keríteni?

-
BaKeSZ87
őstag
-
csaszi72
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

Fertőzőggyé!
Ha aszonykádnál jársz, alföldön mind játékban, mind bérlésben tudok segíteni.
Bérlés: AK SU, AK Beta,HK33, M56B shotik, védőfelszerelés. 3k áron, círka tizen pár darab van.
BB beszerzési áron(BB One)
Pálya: Igény szerint.Ritka szemlélet és helyes, mielőtt belefeccőné sok-sok tízezret valóban ki kell próbálni.
Lehet be sem jön.
Ha meg bejön megveszed az ÁKÁT két hét múlva kiderűl az EMNÉGY meg az EMPÉÖT jobban bejön.
Ki kell többfélét próbálni. -
sptkyle
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Beltéren nekem bp-en az új Airsoft arena tetszett. Lehet bérelni is, illetve vannak saját szervezések.
Kültéren Izbégre jártunk sokat. Szintén bérelhető felszerelés, ha szólsz előre. A paintballhungary minden hétvégén szervez 20-30 fős tinglitanglikat.
Szentimrén is voltunk néhányszor. Ezen a pályán minden a szervezőtől függ. (tudtommal nincs fix), maga a pálya nagyon hasonlít Izbégre.
Aszály utcában van egy egész jo kis légópince, ami pályának van kialakítva. Kisebb , max 20főnek elég gyors játékokra. 1x érdemes kipróbálni, de tudtommal rendszeres AS játék nincs oda szervezve, de bérelhető.
Meg sok a kisebb pálya, vagy az aktuálisan nem annyira meghirdetett hétvégi játék. (pl 1-1 csapat saját gyakorlójátéka, vagy 1-2 csapat gyakorlóhétvégéje) Ezekről pl a softair Települések szerint topicjaiban lehet értesülni például. Sztem BP-en, és pest megyében van a legtöbb mo-i AS pálya, és csapat is.
-
zalman90
őstag
most irta 1 srác faszbúkon hogy hitman részt vett valami játékon , és majdnem megverték

-
Mr.Csizmás
titán
moin,
szeretnénk beszállni
a zinternetbeaz airsoftba. kérdések:- Bp és környékén jó pálya érdekelne,
- felszerelés könlcsönzés,
- jó áron
- csapathoz beszállnánk.
-
szbalogh
addikt
Én úgy csináltam, hogy a headset ptt gombját kiszedtem a headsetből és beforrasztottam a rádióba. A mikrofon és a ptt lényegében egymással párhuzamosan van a headsetekben. H meg mégsem akkor azt is egyszerűen ki lehet hagyni és párhuzamosítani.
A mikrofonnál (én gégemikrofont használok) jelentősen rövidíteni kellett a vezetékeket, hogy megfelelő hangerő legyen. -
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Meglátjuk mennyire lesz tartós. Gyárilag 140-es rugóval szerelik. Az nem lesz sok nekije?
OFF: Bili? Az üres ávíz üvegek multifunkciósak!
-
D@k3
csendes tag
Ja meghogy rámegy-e?!
-
D@k3
csendes tag
Hello vettem egy ACM G36C-t akarok rá egy Rail system-előagyat az lenne a kérdésem hogy itthon lehet-e kapni ilyesmit

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az én PTW-m mindössze 30 ezer volt és acéltokos

-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ossza be, ennyivel ki kell bírnia, míg megjön a csomag.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ClayMore
aktív tag
A&K (tajwangun rebrand) sr 25 megrendelve és kifizetve. nem marad más mint páromat odakötözni a kaputelefonhoz 1 heti kajával és 1 zsugor bubis vízzel!
köszönöm a válaszokat!

-
Tomi_Sci
őstag
SRC G36-nál is megvannak azok a gondok mint a JG-nél?
Szintén SRC MP5-ökről mi a véleményetek? -
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
És annyiért még nem is egy hibamentes, vagy kiemelten jó anyagválasztású stukker. A tok spiáter, a motor meg meglepően gyorsan elhal bizonyos modellévű PTW-kben... Jah és egyedi motorja van, nem a normál hosszú nyakú, hogy a markolat éles m4-hez hasonlóan karcsú tudjon maradni...
-
zalman90
őstag
Systema M4A1 PTW
370.000ft

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nah és HÁNY FPS ???!?!?!?4,44444négy

-
szbalogh
addikt
Teljesen jók ezek a kis olcsó rádiók. Én is hasonlót vettem... 2000-ért. Az antennát kell meghekkelni egy 50 Ohmos CB koax belselyéből kell egy 17cm-es darab a fos gyári helyett. A headset az elég bonyolult téma. Valószínűleg nem kapsz kifejezetten ehhez a típushoz valót. Én is megvettem azt amelyik tetszett aztán rádió és alaplap típus szerint ki kell googlizni, hogy melyik csatlakozón mi jön. Ha ez meg van akkor már csak a füles csatlakozóját kell átszabni, hogy az adás, vétel hangereje és módja is megfelelő legyen.
Jártam úgy, hogy a rajból nekem kellett forgalmaznom a 0,5W-os gagyimmal,mert a társam Puxing 777-ese nem tudott
-
BaKeSZ87
őstag
Én autót vettem. Nem kell valakinek az MP5K? Kéne lóvé benzinre

-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azzal nehezebb lőni....

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
és most mit fogsz venni ?
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
de van 1 másik lipo-m is , az nem veszit a töltéséből....

-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a boyi jó.
amugy meg kifogytam a facepalm ból

és hogy ne offoljak
az normális hogy állásban merül a lipo akksim ? 
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
bakker kiad annyit 1 játék m4 ért

-
-
sptkyle
senior tag
Nem.
2.5-ös csati is többféle van. Magán a csatin máshogy vannak az osztások (pólusok tán.. nem értek hozzá) Meg a hossza is némelyiknek eltér kicsit emlékeim szerint.
Például más a Nokia, és más a Motorola 2.5-ös jack-jének az osztása. És akkor még vannak a viszonylag noname gyártók headsetjei, amiknél nincs is nagyon infó, hogy pontosan milyen a csati, csak hogy 2.5-ös.
Én még tavaj vettem pár headsetet a kis rádiókhoz tartaléknak, de volt olyan, amit nemes egyszerűséggel nem is tudtam ez miatt használni. Ugyhogy csak körültekintően.

@Stefanitsr: Hát azért már a szívem szakadna meg, ha a ujonnan kb 150-160-ból összerakható pakkom 50-60-ért menne el.
Bár piszok egy világban élünk, de ezt még nekem se lenne szívem megcsinálni. 100-ig nyilván alkudható (mert ugy is fognak
) , de én ezt már reálisnak érzem. Lehet nekem vannak furcsa elképzeléseim. 
-
ÁDI
aktív tag
Megint más!

Van egy Twin Talker 4700-es rádióm, melyen 2,5-es jack dugó van.
Ehhez szeretnék venni headset-et, amivel kapcsolatban a következő kérdéseim lennének:
- mindegy milyet veszek, tuti jó lesz hozzá? tehát hallok is és engem is hallani fognak, bármelyik típust/kivitelt is veszem meg?
- hogy is működnek ezek? Mert amiket eddig láttam, nem volt rajta hívás felvevő/lerakó gomb… tehát a rádión kell továbbra is kezelni a hívásokat?
- tudnátok ajánlani valamilyen típust? nekem ez tetszene:
[link] -
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
veze
őstag
valakit érdekelne esetleg egy töltény alakú kulcstartó ?

pm-ben keressen valaki ha esetleg... -
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Á, ha még egy vicces videót próbálnék betenni az Ökörkörbe, biztos bannolnak fostérről

Láttam eszközölted a módosítást, köszönöm szépen

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja meg ha már ennyire megy ma a hülyeség nekem, írok valami értelmeset is, írtam egy privit tegnap, meglesnéd?

-
zalman90
őstag
fostéren nagyon drágán mennek a kwa pisztolyok , ha elakarnám adni a kwa fufém coltomat mennyit kapnék érte ?
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
én építek egy DMR-t a Cyma Glockomból

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mert az AUG-ot nem használják alap kiépítésben DMR-ként? Mi végre van akkor ez az agymenés a MASZban?
És akkor egy 250×40mm-es hangtompítótól egy Ingramból mi lesz? -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Még annyi hogy a masz hossz regula miatt az augokat hosszítani kell hangtompítóval, míg pl az m14 már alaphangon üti a minimum hossz definícióját (socom is) és a DMR használatuk is "áutentikus".
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
CA AUG hop upjával semmi gondom nem volt. Jól illeszkedett, adagolt, nem szelelt, pontosan, finoman lehetett állítani.
A GB rögzítését én is furcsállottam, de ha így, akkor így. Jópárszor szedtem szét, egyáltalán nem repedt meg a rögzítésnél semmi sem, fém csavaranyákba kapott bele a műanyag lemezt rögzítő csavar, azok sem estek ki a helyükről, a box nem lötyögött benne. A motorsaruk vezetékei okoztak átvezetékezés után fejtörést, mert rosszul álltak, de pár perc gondolkodás után adta magát a megoldás. -
stefanitsr
senior tag
Nekem ugyan csak JG aughoz volt szerencsém de az általam próbált példánynál a box rögzítése és a hopup hatékonysága finoman szólva "nem varázsolt el".
Volt Cyma Socom M14-esből épített DMR-em, nagyon szerettem, nagyon jó alap. Eleve nyomaték növelős fogaskerék szettje van, könnyen fetelhető, nagyobb méretű akkuk is megférnek benne, aránylag olcsó. Dugattyú, dugattyúfej, rugóvezető, rugó, FET, akku amit beletennék, a többi cucca maradhat, aztán idővel kell egy egyeslövés alkatrész illetve esetleg egy nagy nyomatékú motor.
Most egy KWA SR12 alapú DMR-em van. Ennél kb hopup gumi és rugó csere kellett a nagyobb teljesítményhez, illetve a motort cseréltem ki, mert lassúcskának találtam a gyárit az SP130-hoz.
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az ACOG. Sajnos közelről kell belenézni mivel távcső. Ott van jó helyen ha használni akarja az ember. Nem zsiráf az ember hogy a vállától olyan távol legyen a feje. Így egy nagyobb távcső beszerzése ildomos. Azzal jobban nézne ki.
Ez nincs átalakítva dmr-nek. 400 alá van belőve
Sorozatlövés rules. 
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
AUGból
96 cm
Kicsit ormótlan lesz de reszkettessen aki elé kerül.
CA AUG 45 (használtan) + irdatlan hangtompító 15 + amennyire akarod tuningolni
-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Náluk sincs, ezért szégyenkeznek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DMR-t még AUG-ból lehet csinálni. Ver3, hosszú cső.
Láttam olyan modot, hogy 110 centis maga a fegyver hosszabb külső csővel, a végén M60-style bipod. 
DMR-nek még G36, vagy G36E, szintén Ver3. Teli tust rá és mehet bele nagy akku is.
Költséghatékony megoldás lehet az M14 Socom. Fix tusába nagy akku, GB 400fps-re, ha rövidnek érzed a puskát, hangtompi rá, ha nagyon dzsindzsás a terep, akkor röviden. Cymából is vannak jók.
SR25 GB beszerzése nem leányálom, de eleve megerősített GB-ok vannak, 120-130-as rugókat bírják stabilan.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
De rég voltam utoljára belépve

DMR-nek milyen fegyverek adnak jó ár értékű alapot?
A&K svd
cyma m14
...ééés még? van más alternatíva?tudom, hogy a V 2.0 nem bírja jól az erősebb rugókat, de nekem az sr25 család tagjai nagyon tetszenek. Az A&K nak az SR25-jét amit V 2.5 GB hajt a teszteken dícsérték, hogy sokat segít a + légtömeg és kicsi a szórása.
Viszont alapvetően ugyan olyan a konstrukció...fogja bírni hosszú távon a 120-130 as rugó tartományt?
Mennyire nehéz V 2.5-ös GB házat kapni ha megadja magát?
Van ebből egy rövid csövű verzió is. Abban 370mm a belső cső. Ez nem lehet kevésbé pontosabb ugyi? Ekkora csőhossztól már mind-1 a csőhossz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát az tudtommal nem nagyon fog menni. Max reménykedhetsz. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)