Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
SHS M100-as rugó NEM csapágyazott rugóvezető és NEM csapágyazott dugattyúfejjel kb milyen FPS-t fog hozni és kb menyire fog visszagyengülni? (Optimális tömítés mellett persze)
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Áramot kell mérni.
-
zalman90
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
zalaegerszeg
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nagyjából.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Alapból jellemzően nem minőségi driverrel szerelik őket. Van példa 3-4 A-es gyári driverre is de a többség 1,5-körül megy max fokozaton ami azért messze elmarad az elvárttól.
Ebből a típusból alapvetően kétféle dzsunkás verzióról tudok (nem számítva Kaidomain-en árult réztuningost). Az egyik nagyon fajin (programozható driver, ami szabvány 17mm-es foglalatban van rézbetéttel) a másikra elég satnya kidolgozás, 20mm-es fekete színű, memória nélküli driver jellemző, ami ráadásul csak úgy bele van sajtolva az alu foglalatba fittyet hányva a megfelelő érintkezésre. Természetesen a pill (ezen van a led és a driver) nem kompatibilis a kettőben.
Azért kell a meneteket letisztítani, mert azon át megy az áram. A linkelt oldalon a képen le van festve a menet
Nézd meg, hogy a vége felfekszik-e a pill-re. -
Reibek
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
35 alatt nem adnám oda

15 volt a szervizelése -
-
h1ght3chzor
őstag
Kár amúgy tényleg a kártyán vitázni...
Ha van, az csak jobb, de biztos, hogy nem rosszabb. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Akku, driver és vezetékelés. Mindegyiknek jónak kell lennie ha igazán meg akarod hajtani azt a ledet. Ez után jönnek az apróságok, mint nem összegányolt menetek, jó kapcsoló és megfelelő hővezetés.
Ha csak az akksi lenne a gond akkor arányosan erősebbnek kellene lennie az XM-L leddel, de mivel nem így van szerintem a driver a ludas. Persze egy jó akksi segít, de nem annyit.
Mérd le az akksit konyhai mérlegen. Ha 50g alatt van akkor szarfosinka.
Ha van multimétered megmérheted a felvett áramot is, ami mindent elárul.Reibek:
30-35 -
Reibek
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
akkor kártya sztorno...

Na de engem az érdekel, hogy mennyiért lehetne eladni -
Reibek
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
lehet az álca festéssel eltüntettük azt is

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Reibek
üzenetére
Akkor nem a puskához tartozik a kártya. A replikán lennie kell egy gravírozott vagy festett azonosítónak (sorozatszám, egyeznie kell a kártyán és a mérési jegyzőkönyvön szereplővel ofkorz), mkh logónak és egy évszámnak. Hozzáteszem a sokon csak a gravír van, nem jár hozzájuk kártya, de gravírnak, festésnek lennie kell. Ildomos még lennie egy mérési jegyzőkönyvnek is. Amúgy van egy puskám ami mkh gravíros, egy DE rövid shotgun.
-
Reibek
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
külön kártyája van és a fegyveren magán nincs szám meg ilyenek...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Reibek
üzenetére
Én mindig a kártya nélkülit választom, az nincs összekaristolva, festegetve mindenféle vacak logókkal, sorszámokkal, dátumokkal... Ha láttad volna hogy belekaristoltak a kar98k-ba ezek a bjúzik, minden idegszáladdal úgy terveznél, hogy ne tudják replikára rátenni a kezüket...

Pláne hogy magánemberként messze nem vagy köteles ilyen puskát vásárolni, ugyanis az eu-ban szabadon vásárolhatod enélkül. Az igazán buta emberek megveszik kártya nélkül, aztán elviszik pestre "bevizsgáltatni", összerondíttatni.
-
Hurkaleves
őstag
kb. másfél hónap után végre megérkezett az XM-L T6-os leddel szerelt fix foncsoros lámpám.
első észrevétel az volt, hogy az ultrafire aksikkal nem sokkal nyújt többet mint a Q5-ös leddel szerelt lámpáim... gondolom egy "normális" aksival (mondjuk panasonic ami 3A tud leadni) már másabb lenne a helyzet! jól gondolom? thx. -
Reibek
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Eladni...
Ezért is kérdeztem úgy h ami elkérhető érte...
Pénzt nem de nekem fontos ha ugyan azon az áron van kártyás és nem kártyás fegyver akkor azt választom amihez kapok kártyát is. -
Reibek
senior tag
Szerintetek mi az az ár ami elkérhető ezért a fegyverért?
Cyma G36C, 3 cellás lipo aksival, frissen szervízelve, stabil 370 FPS + 2 hicap tár + 40-es DOT + taktika markolat + lipo töltő (turnigy) + egyedi álca airbrusholva van a fegyver és természetesen kártya is van hozzá -
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha valakinek az igazi puska nagyon tetszik és autentikusat szeretne, akkor lehet találni G36-hoz is tárzsebet, persze jóval kevesebbet. Teljesen igaz és nyilvánvaló amit leírtál, egész egyszerűen nem tetszik, ha a G36-ban nekem M szériás tár van, az úgy jó és szép ahogy van. Nekem ez a fegyver tetszik a legjobban ebben a kategóriában, szerintem az AK-knál messze jobban néz ki, de az M4/M16-nál is szebb.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a tárakasztónak fogó/olló + csiszolás+ festés
dupla tárzsebeket a mellényre oszt ennyi.sérülékenység->true.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Bőven van más ok is a táradapterre.
A stanag és egyéb m4 tárak gyakorlatilag végtelen mennyiségben és változatban kaphatóak, ha épp kell a sarki airsoft bótban is kapni.
A méretük jelentősen kisebb mint a polimer g36 táraké, rengeteg tárzseb hozzáférhető hozzájuk, a piacon a legtöbb variációs lehetőséget adva pl mellényre, bandoleere, stb.
Maga a tár kevésbé sérülékeny már csak a méretének köszönhetően is, de pl nincs rajta az összekapcsolásra lehetőséget adó pöcök, ami jellemzően sajna főleg arra jó, hogy letörjön, vagy hogy akadályozza a mellényből/zsebből/etc való előcincálást. M4 tárak esetében választhatsz féjmköpenyest, már akinek erre van ingerenciája.
Sajna az eddig látott G36 tárak javarészt sérülékenyebbek voltak mint a szintén polimer pmagok-emagok.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Lehet, hogy ami felé halad a G36 család az nem olyan esztétikus és letisztult mint korábban, DE a jelenlegi verzióknak nagyon sok hiányossága van!
Na ez pl megold párat belőlük.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
kinek mi.
külsőre nem néz ki olyan rosszul vele, de a gyári támasz robusztusabb.én spec eredeti gyári válltámasszal használnám ha tehetném. a replikáé ugyanis kicsivel rövidebb mint az igazi: 61 dollár az igazi
persze itt van az új gyári IDZ stock ami a hagyományosat tette kicsit ergonomikusabbá, ezt egyenlőre kevesen ismerik: [link]
és redwolfnál már van készleten az új raillel csomagban: [link]
-
kisÁdi
aktív tag
G36C-ből az M4 kompatibilis állítható válltámasszal jobban megéri nem?
-
szbalogh
addikt
Azt hisezm az én AK-mnak teste van

-
csaszi72
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére

Hasonlóan gondoltam én is. -
csaszi72
senior tag
CM.028-B-nek létezik hogy gyárilag fém a test?
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Lett egy eladó Cyma.027-A4-em (MP5-A4).
Az oldalon nem hirdethetem, de ha valakit érdekel, el tudom küldeni a részleteket.
Köszönöm a figyelmet!

-
kisÁdi
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez igaz. Ez a G36K nagyon tetszik, csak ebből is annyi fajtát találtam különböző adatokkal... . Na mindegy még nézelődöm.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
kisÁdi
üzenetére
a pisztolymarkolat és a tus vége közti távolság ugyanaz mindkettőnél és szerintem a hosszú karú embereknek nagyobb távolság kell a kényelmes fogáshoz...szal jelen esetben egyik se lenne kényelmesebb a másiknál...
az a kezed amivel elől fogod meg szerintem minél közelebb van a másikhoz annál kényelmesebb és pihentetőbb... ezért fogom én például a tárnál a fegyvert. -
csoola
tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Nekem az előbbi van, egyébként ez is egy sima K, RAS sín csak az előagy alatt van (holott lehetne oldalt is még 1-1). Én jelenleg ~130 kg és 190 cm vagyok, egyébként meg szerintem teljesen mindegy, mekkora vagy, mert ha az MP5 tetszene, akkor az is tökéletes lenne. Egyébként a G36 annyival jobb mint egy autentikus AK, hogy nincs 5 kiló betárazva és nem fog leszakadni a karod néhány óra játék után, mert akármekkora is vagy, észre fogod venni a folyamatosan a kezedben levő puskát.
-
kisÁdi
aktív tag
Ez: http://airsoftdepo.hu/jing-gong-g36-k-ras-g608-2.html
Vagy ez: http://airsoftone.hu/g36-airsoft.html
A második jóval nagyobb és én nagy ember vagyok. Az első viszont RAS. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Így van, a legtöbb szemvédő valamilyen szabványnak felel meg attól függetlenül, hogy milyen körülmények közt használják. A szemvédők szabványainak egy része pediglen adott méretű, tömegű, sebességű izé becsapódását szokta definiálni (és persze kijelenti, hogy akkor még biztosan véd).
-
sss
őstag
Na el is kapkodták gyorsan a linkelt akciós src mp5-öket, mondjuk kevésbé fix tusosból még van.
-
ClayMore
aktív tag
-
sss
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sípályán kavics?
Kicsit megkopogtatva/megtaperolva nem igazán tűnt masszívnak, szal max hó meg szél ellen véd. Kértük, hogy adja ide tesztelni, de nyilván azt meg nem akarta.kisádi: taiwangunt, gunfire-t is nézegesd, onnan valszeg olcsóbb az ilyesmi.
-
kisÁdi
aktív tag
Bocsánat, egy ilyen: http://airsoftone.hu/g36k-ras-airsoft.html
-
kisÁdi
aktív tag
Pontosabban egy ilyet tartottam a kezmben. http://www.taiwangun.com/sub-machine-guns/sr5-a4-src-gen-ii_1.html
-
conan77
tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Jó választás

Nekem is G36K van igaz JG de szeretem.
én is "nagy" vagyok és a colt M1911A1-em elveszik
a kezemben pedig nem kis pisztoly az
a K viszont pont passzent és kb 4 kiló mindennel megrakva.
az airsoftmagyaron és az airsoftcentrumban is nézd meg az árakat és az egyik postázza is
ahonnan én vettem, csak most keverem melyik is volt
-
kisÁdi
aktív tag
Most voltam airsoftone-ban. Eszméletlenül segítőkész volt az eladó, nagyon értette a dolgát. Minden fegyvert meg tudtam nézni, kézbe tudtam venni. Mp5-öt is. Azt mondta, hogy ő is azt használja és nagyon jó fegyver. De rám nézett, és azt mondta nekem nem nagyon lenne jó, mert akkora lenne nekem mint egy pisztoly. Kezembe is vettem, hát igaza volt. Nagyon kicsi fegyver nekem.
Viszont a kezembe adott egy JG G36 fegyert, lehet hogy G36K volt(valami ilyesmi). Hát az a fegyver isteni. Pont jó méret +állítható tus. Elég nagy súlya van, de nekem így tetszik. Meg van a kiszemelt, nagyont tetszett. -
ClayMore
aktív tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
a google a barátod:
[link]
[link]
[link]szval alapvetően a gen II egy olcsóbb, kivitel. nem ajánlott 350 fölé vinni tartósan egy egyszerű rugócserével. nem annyira megbízható és strapabíró a belsősége mint a gen III SRC-knek.
van egy JG g36C kicsi tuninggal (hopup+kamra+rugóvezető+rugó+vezetékezés), de nem tetszik a fogása és a műanyagja.
SRC-t kaptam egy délutánra (gen III teljesen gyári) és az jobban tetszett. szeretném majd lecserélni a jg g36C-t egy SRC gen III-as G36K-ra. -
yako
tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Szevasztok!
Folytatnám a Glock mizériámat, ha nem bánjátok, és kérdezném a hozzáértőket - bár elég egyértelmű, hogy az alkatrészek mihez valók -, jókat néztem e:
- Air Nozzle Cylinder Spring
- Recoil Spring
- Rocket Valve
- Magazine LipEgyelőre csak az első dologra lenne szükségem, de ha már rendelek, nézek esetleges pótalkatrészeket is.
Szóval megközszönném ha véleményeznétek, előre is kösz!
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
M14-et is néztem, de így legelső fegyvernek valami olcsót szeretnék. Kb 35eft. De vagy Ak-t vagy G36-ot találok ilyen árban.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Szerintem az nagyon kicsi nekem.
Amúgy egyelőre csak nézelődni fogok.
-
csoola
tag
Miért nem vette le és próbáltátok ki? Ha betörik, inkább akkor törjön, amikor nincs a szeme előtt...
Erről a "csak nem lőnek pofán közelről" dologról meg annyit, hogy első játékomon kb. a második találat amit kaptam szemüvegre jött, plusz az én első rendes találatom is egy srác homloka volt, kb. 5 méterről, mert csak a mozgolódást láttam a bokorban előttem, a srácot nem. -
csoola
tag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Az a hely mocskosul drága, ha meg is nézed, venni még ne vegyél szerintem. Ha csak és kizárólag drágán és itthon szeretnél venni, akkor Pesten én az airsoftdepo-t ajánlom, kevésbé vannak elszállva az áraik szerintem, G36 is szokott lenni náluk (utoljára még egész korrekt áron is volt).
Szerk.: BB-t érdemes venni airsoftone-ban egyébként, az jó áron van szerintem, én ott vettem múltkor pár zacsi G&G-t.
-
kisÁdi
aktív tag
Első fegyvernek néztem amit mondtatok, CYMA AK-k cm.028-tól, de nem nagyon tetszenek az AK-k. Valami más nincs? G36-okat néztem. Mondjuk holnap lehet hogy elmegyek airsoftone-ba. Ott jobban meg tudom nézni mi tetszik.
-
sss
őstag
Volt ma egy srác, kérdezték hogy az síszemüveg-e rajta, hát az volt.
De mindenkit megnyugtatott, hogy máskor is ebben tolta, és kapott is rá találatot, az semmi baja nem lett, mondjuk azt messziről kapta. Közelről meg csak nem lövik már arcon...
-
sss
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
20-25-en voltunk kb. Az emlékjátékra is ki akarok menni, de még képlékeny a dolog. Ha haverok is jönnek, akkor kivisznek kocsival, de ha egyedül mennék akkor még fuvart kell találnom az állomástól, ami vagy sikerül vagy nem. (Mondjuk idén párszor már bevállaltam a vonat + kerékpár kombót, de nem nagyon hiányzik az ilyesmi.)
-
sss
őstag
válasz
kisÁdi
üzenetére
Ha azt írják, hogy cyma, akkor valszeg az lesz.

Ma végre eljutottam egy kisebb játékra, egyik cyma ak midcapem még mindig nem adagol tökéletesen
pedig szét lett szedve, ki lett takarítva, meg lett járatva, mivel ez nem segített ezért kapott minimális szilikont is, de mégis elakadnak benne a bb-k argh. -
kisÁdi
aktív tag
Tudom buta kérdés, de sok airsoft fegyver neve előtt látom, hogy ACM. Pl: ACM CYMA Glock 18.
Ez mit takar?(ACM) -
Zotya984
senior tag
Köszi mindenki.
Valaki? : [link] -
Lacuss20
senior tag
Nekem az Element fehér H lenyomóval pozitív tapasztaltaim vannak.
Tényleg érdemes bele próbálni egyet kettőt, van akinek beválik van akinek nem.
Kék madbullhoz nekem bejött. Sok sikert! -
Zotya984
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Megoldásra esetleg valami ötlet? Másik lenyomó vágjak egy darab vezetékből, vagy "H" lenyomót szerezzek be?
-
yako
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem.
Bár nem tudom pl. 4 db-ot legyártanának e...
Körbenézek, meglátjuk.Akkor hát megkenem, és keresek rugót.
De ha ez sem segít az alap problémámon merre induljak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézd meg, hogy a vége felfekszik-e a pill-re.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) ember vagyok és MP5-tel tolom... 

pedig szét lett szedve, ki lett takarítva, meg lett járatva, mivel ez nem segített ezért kapott minimális szilikont is, de mégis elakadnak benne a bb-k argh.