Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi az infót!...ennyiért drágállom!

Amit hirdetsz softair-en CA prec cső(G36)...még aktuális?
ha menne lejjebb az ár érdekel!

Üdv! -
stefanitsr
senior tag
Minimális mozgásnak lennie kell, különben nem lehetne kihúzni a belsőt a külsőből, a kamra viszont a tokhoz van csavarozva, úgyhogy az a cső valójában nem fog sehová elmenni.
Egy m4-hez képest meg biztos nem, némelyikben úgy jár lövés közben az egész kamra-belső cső együttes lövés közben (dust cover nyitva, fakebolt kiszedve, így látható igazán, némelyik boyinál igazi roftlol), mint bzik fsza a gőzben. Jah és nem egy ilyen M4 tulajt láttam aki ezután a pontosságot növelendő vett preccsövet és javult (!!) a pontossága a cuccának.

-
zalman90
őstag
Nem akar valaki rendelni hobbykingről ?
-
X2N
őstag
Tegnap voltunk játszani Tökölön, és a fegyverem néha normálisan lőtt, néha meg 25m után leesett a bb, ez mitől lehet? Cyma 048-as ak, a nózi kilett cserélve egy shs fém o gyűrűsre, rugó pedig egy 100-as shs.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna infóval szolgálni..jelenleg hol lehetne jó áron hozzájutni JG BAR 10 G-Spec-hez?EU-n belül lenne jó,mert nem akarok járulékokat fizetni!

Üdv! -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Mérd le!
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ez meg nem a tipp helye... gondolom. akkor egyelőre marad a gyári. thx!
gyári cuccokkal 360 fps nem rossz. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát eléggé nem mindegy.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ja, hogy essemind1... szervizbe van nálam. amit fixre tudok. light, hosszú verzió és műanyag testű. ennyi.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Milyen gyártmány ?

CA, dboys, vfc, ARES, star stb ?
Heavy vagy light ? -
Hurkaleves
őstag
urak, scar-hoz milyen nózi kell? ahogy elnéztem elég hosszú.. nem tudom miféle lehet. thx.
-
bocsika
aktív tag
Akkor ezek szerint minden pillanat ragasztónál komolyabb megfogja.

Vissza a kábelhez mert az nehezebb téma.
Itt találtam frankó 16AWG-s szilikont japán minőségben, csak nincs belőle raktáron. :S Pedig T csatlakozó is lenne náluk olcsón. ( A szállítási költség kompenzálja őket :S )
A Gonradnál találtam ilyet .
van
ÖLFLEX® SIF 1X1,0 szilikon, 1mm belső 2,5mm külső átmérő 125Ft/1m vagy
ÖLFLEX® SIF 1X1,5 szilikon 1.5mm belső 2,8mm külső átmérő 175Ft/1m kell bele
A 16AWG szabvány szerint 1.291mm belső és 2,9 külső átmérőjű.
Vagy más kell. -
macilaci78
nagyúr
-
bocsika
aktív tag
Hali mindenkinek.
Van egy régi Cyma AK-m és már töredeznek a kábelei. Jelenleg 16AWG jelzésűek vannak benne. A sz.r tamiya csatlakozót is kicserélem benne T-re mert abban nincs lutri % hogy megy-e. Itthon és Egerben is vagy 3-4 villamossági boltban voltam de sehol sem találtam szilikonos kábelt, így a nagy internetről kellene rendelni de akkora a jelölésben kavar hogy nem tudom melyiket. Van ahol a külső van ahol a belső réz kábel vastagságát adják meg, van ahol a felületét mm2 ben, meg van ahol csak böknek mellé néhány betűt az ABC-ből
Az sem tudom mekkora max A ra kell ott tervezni. A modellboltokban meg képesek 2*50 ést elkérni 800+áfát.
Más.
Van egy CA A2-es AUG-om. A használattól felül kezd a műanyag burkolat kettéválni az összeillesztés mentén. A pillanat ragasztó túl merev és nem fogja, ja és randa is rajta. Mivel lehet rendesen ragasztani az ABS-t. Gondolkoztam a hőre lágyuló modellragasztón. Azokban van fekete is. Például az jó hozzá?Válaszokat előre is köszi.
-
zalman90
őstag
Megér fosteren az RK06 AK-74 29.000 ret ?

-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igaz, elnéztem, sorry
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Airsoftone. Van is nekik raktáron.
-
Thome
veterán
Umarex P99 40-ért. Csak árulja...

-
macilaci78
nagyúr
Gázt, leginkább 22-es téli gázt honnan lehet rendelni? Ilyenre, vagy hasonlóra gondoltam.
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szóval a A&K M4 CQB-R-ben sima hengerfej van, nem boreup, még ha azt is írják. Tehát a sima O gyűrűs Guarder nózi megy bele, nem a bore up nózi?
Na, végre tisztázzuk ezt a kérdést is lassan...
A&K M4 Ris mipénzt ér? Illetve, ez CNC-zett? Ráraktam a fegyverre, s mivel a hátsó csavar is megvan (amivel fellehet fogatni a gázvisszavezető csőre a risen belül azt a kis vackot (biztosan tudod mire gondolok), így ráhúztam a fegyverre. Hát agyam eldobtam, betonstabil lett. Abszolút zéró holtjátéka van..

(#16261) macilaci78: Itt lehet esedékes lesz, de még nem 100%! Ez lenne az a tár?
-
macilaci78
nagyúr
Ha valaki rendelne olyan helyről, ahol kapni KJW P226 tárat, szóljon!

-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi, mostmár tudom mit jelent!

Már látom hogy nem out of stock a sima Guarder nózi with ó gyűrű, szóval az lesz, az nem bórápos.

-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Megkapja a Guarder Bore up nózit, az legalább tuti passzos lesz a guarder kamrával.
330fps-hez amúgy jó lesz a Bore up? Mondjuk azt se tudom hogy a bore up mit takar, mit jelent, csak az van a taiwangunon guarder m4 nózi ami nem out of stock, aztán ezt rendelném.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
errol nem tudok nyilatkozni, egy eles ak47 valltamasz van rahekkelve, nincsen vele gondom

-
bognar110
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szép -
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
en is ujitottam egy acel rk10s-t

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
1 nem ide tartozó kérdés , te kinél bankolsz ?

-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Még egy kérdést eleresztek, mert lehet elsiklottál felette.
Szóval, A&K M4-nél a nózi az marui kompatibilis, csak a tömítése a rossz, ezért kell cserélni? -
csaszi72
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Grat!
Az enyém G&G-ként jött a világra, tavaly le lett cserélve a test G&P SkulFrog-ra, mert rohadtjól néz ki.
Azt kell mondjam az én esetemben a G&G jobb kidolgozású volt. G&P sem lötyög, kotyog de a bal oldali illesztése nem párhuzamos. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Badsheep
üzenetére
SRC külseje sokkal igényesebb (acél első háromszög irányzék tömb, acél felhúzókar, bolt catch, mag catch, csavarok, pinek, sokkal szebb a festés és a markingok, tartósabb a festés, mégiscsak taiwani), Az a&k esetében meg tartósabb a box, nem fém kalapál fémen (hengerfej dugattyúfej egyike készül csak fémből), 120-as rugó mellett.
Mo-ra mindkettőnél jó a 100-as rugó, src-ben nem kell azonnal cserélni a kamrát, illetve kommentben kérheted hogy neked NE rakják bele a 120-ast (mert azt a lengyelek teszik bele lengyelországban) és akkor a 100-assal 380 fps körül fog lőni ami perfekt. A hopup kamrát lehet hogy meg kell igazgatni (hagyományos lenyomó kar, stb), de nem kell feltétlen cserélni mint az a&k-ban, ami meg annyival nem olcsóbb amennyivel a külleme gyengébb.
-
bognar110
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Wáóóó ettől meg nem váltam volna.
-
Badsheep
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hi!
Használtad is? Mert nagyon szép, karcmentes...
Nekem az M4 nem jön be sehogysenem valamér... A tusa semmikép 
Még a Kac pdw-én gondolkoztam de az meg boyi
Hát esetleg még ezeket tudnám elképzelni:Szerintem a képeken a PJ jobban néz ki de még van időm rágódni rajta ,majd meglátjuk a vak is azt mondta!

Még gyűjtögetem az infókat előbb...
-üdv-
-
stefanitsr
senior tag
Ez volt az enyém:
http://www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalvGuKcg.jpg
-
Badsheep
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hi!
Köccép!
Szeretnék valami "nyugati" fegyvert (csak ez tetszik meg az SRC MG36) tavasszal beújítani és nem akarok nagyon mellényúlni...
-üdv-
-
Badsheep
csendes tag
Hi!
Bocs nem figyeltem
,gondolom akkor kb ugyanaz mint Thome-nak... 
Azé ha valakinek volt ilyen a kezében írjon pár szót lécci!-üdv-
-
Badsheep
csendes tag
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
A&K szvsz a legjobb csájnéz gyártó, volt egy M4-em tőlük (CNC ris, nagy nyomatékú motor és agyatlanul erős rugó, aránylag rossz tömítés mellett, nózi csere javallott. Hopkamra és gumi saját megoldás, guarder meztelen kamrára jók a gyári szerelékek és kapsz egy kurva pontos puskát, mert nagyon passzos lesz, semmi lötyögés, stb - m4 szinten persze. Gumi csere is javasolt. Aránylag használható akkut adnak hozzá).
Boyi szopás kategória, kívül belül igénytelen hozzá képest (boyi lötyögő öntött ris, receiverrel szöget záró ris és első irányzék, szar motor, széteső csapágyak, lötyögő hopkamra, elméretezett belső cső, hozzá méretezett nózi -> csőcsere nélkül marui komp nózit teszel bele = adagolási hiba), JG m4-ei általában műanyag tokosak (a golden eagle bele jó), APS bele meg egyedi (küle jó).
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem lehet kapni ennyiért olyat amit írt, inkább a megfogalmazás...tipikus sznájper leszek csak azért is, minden az fps, fegyver mindegy, pedig a hülye is tudja, hogy pont ennél a témánál nem mindegy, hiába lő a fegyvered 500 fps-t, ha 25m-ről nem találsz el egy emberalakot.
Ja és ne trollkodj

-
macilaci78
nagyúr
-
Thome
veterán
Nos, ez jó cucli a kínaiak terén? LINK
Ha már a boyi szar, jg szar, aps szar, stb szar, akkor talán az A&K annyira nem (még ha olcsó is).
Bár én az SRC és Boyi közé tippelem félútra. Mit kell benne (a rugón és hopup gumin kívül persze) cserélni kapásból? Hopup kamrája normál hopupgumikkal kompatibilis? -
BaKeSZ87
őstag
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Hirtelen azt hittem ilyened van

-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
user fail , ottvan h. free shipping

-
bognar110
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az szép. Ment egy pü

-
bognar110
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hogyha tudsz valami képet mutatni róla azt meg köszönném.

Amúgy Ni-Cd akkumulátort lehet mindig 24h-ig fent hagyni a töltőn ?
Vállakasztó van rajta ? -
macilaci78
nagyúr
Ez az úgynevezett lenyomó. Azért jó, hogy üreges, mert össze tud nyomódni, így nem szorul meg a BB akkor sem, ha "erősre" állítod, vagyis jobban belóg a csőbe.
Ha szeded szét a hop-upot, arra figyelj, hogy egy ilyen honnan esik ki, a helyére rakd be. (Gyakorlatilag a cső ahol ki van vágva, ott a helye, egy kis félhenger alakú kanál tartja, amit lenyomsz.) -
X2N
őstag
Vettem hopup gumit, és adtak hozzá egy ilyen kis izét, ez mire való? [link]
-
stefanitsr
senior tag
válasz
bognar110
üzenetére
Elmondva mókás, de volt olyan győrszentiváni srác akinek a kocsiból adtam egy szemetes zsákot, mert végigsétált az amúgy nem kicsi falu felén az erdőbe hóna alatt ak-val, mert nem futotta neki táskára...
Más: Beleraktam az sr12-esbe az ASG 50-es gumimat ami még volt itthon. Teszt vasárnap. Jövő héten az SP130 és a FET is beleugrik.

-
bognar110
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mondjuk a rendőrök meglátják hogy futkározok egy ak-val megállítanak aztán akkor.
Löttem az akval igen nagy súlya van ezt tudom akkor gyúrok egy picit mielött megveszem 
-
szbalogh
addikt
Aki taktikai lámpát akar:
UF-501B kiegészítve ezzel.
Brutális!!!
5 módos de csak akkor vált módot ha kikapcsolás után azonnal visszakapcsolod. Azaz félig benyomod a kapcsológombot majd visszaengeded akkor vált. Vagy ha kattintva kikapcsolod és kb fél másodpercen belül vissza. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz jó taktikai lámpának a sok mód miatt de így teljesen jónak ígérkezik. A szalagkapcsolót elég erősen be kell nyomni, 3 tappancs van benne. Ez is nagyon jól használható.
A led benne nem 2.8A-el hanem csak 1.8-al van hajtva így tehát még impozánsabb. 3A-el is lehet táplálni ami +44% fényerőt jelent
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Elvileg a törvényi szabályozás ugy lenne, hogy minden légfegyverben kellene ilyennek lennie.
Ha kereskedő hozza be, akkor az ő feladata (és költsége ) ezt megcsináltatni.
Ha magán ember rendeli be (mondjuk saját használatra) , akkor meg az ő sara ezt a bevizsgálást megcsináltatni.
DE. A törvényt kicsit elb#szták, mert ugy írták le, hogy ilyenkor "az engedéllyel rendelkező tulaj kötelessége" ez... viszont mivel maga a cucc nem engedélyköteles, így nincs is senkinek. (tudtommal nem is lehet) Ez a kiskapu. -
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
sokat rendeltél vagy miért?
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a rendőrök nagy része rendszeresen jár airsoftozni. Legalábbis nálunk.
Megjött a lámpám

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a gravírt ha nagyon akarom beletetetem ismerőssel öccázé.

De nem rondítom el ezzel. A mérési jegyzőkönyv értelmezése meg már meghaladhatja a talpasrendőr szellemi képességeit.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem viheti el sehová, ha nem sértesz légfegyver szállítási szabályokat, szóval ez bullshit.
Ha meg megpróbálja elvenni, próbajelre való tekintet nélkül megpróbálja (ahogy erre már volt is példa errefele). Olyankor másik rendőr kihív, adatok felvétele, és feljelented. Rögtön inkább hagy elmenni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha nincs rajta a próbajel, akkor nem légfegyver, rendőr gond nélkül elkobozhatja szakértésre.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha nem vagy kereskedő, miért vizsgáztatnád ?

Sok az elbaxni való pénzed ?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mondok nagyobb baromságot: törött test esetén cseréled azt az alkatrészt, amelyiken a gravír van. Baszhatod az MKH kártyát, vizsgáztathatod újra a fegyvert.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
bognar110
üzenetére
Elfogadják ? Kik ? Miért ?

SEMMI, de tényleg SEMMI értelme és haszna nincs az mkh gravírnak miután a kereskedő jóleső érzéssel átvette vagy a számláján látja a befizetett összeget. SEMMI.
Semmitől nem ment meg, ellenőrzésnél NULLA jelentősége van, viszont jól összerondítják az esetleg igényes küllemű replikádat, pl simán belegravíroznak KWA pisztolyok fém szánjába, vagy a KAR98K ágyazásába és így tovább.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Törvényi szabályozás a kis torkolati energiáju légfegyverek mo-i forgalomba hozásáról.
De ki nem keresem én neked szo szerint.
(maga a bevizsgálás, és a tanusítvány kiállítása.. ami a kereskedőt terhelné.. csak ezt mindenki továbbhárítja a vásárlóra
) -
bognar110
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja ok, akkor jó ez így

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Gyúrósok ide!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,gondolom akkor kb ugyanaz mint Thome-nak...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)