Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
De az!
PCC=Pistol Caliber Carbine
De akkor ott van a SA-C18 az 5.56-os -
rustysaw
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
OK.
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem is kell, beszédes a gyártó...
-
Sketch001
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ilyet home made itthon is láttam játékon még bázison

Amíg kicsik voltak a lurkok én ilyet akartam de asszony leszavazta... Pedig egy taktikai gyerekhordozo az uber lett volna...

-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igazi bullshit...Az embernek jogában áll szarul dönteni, és kell a saját tapasztalás!
Meg marketre az új féláras csipa

-
rustysaw
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Átfutottam rajta, nem az én ingem.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tokkal is macerak tudnak lenni ha dot van rajta.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Átfogás nélkül ugyan nem éri el halandó ember a tárkioldót a DE-n (szánakasztót igen, az jó helyen van), ahhoz nagyon nagy kéz kell. Kolléga meg írta, hogy neki már a hicapa sem jó, miközben én azt épp' be tudom nyomni, ha nem váltok fogást. A DE-n nekem legalább egy centire van az ujjamtól normál fogásnál. Bár egyébként ez nem tudom miért probléma, engem nem zavar. Legalább véletlenül tuti nem nyomok rá akció közben.
rustysaw: nem is gondoltam komolyan. Csak nekem ez van beakadva, fáj, ha nem jegyzem meg.
-
rustysaw
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Valóban nem kell sorozatlövés. A hosszított tárkioldó annyit takar, hogy jobban kiemelkedik? Mert akkor az nem sokat segít, ugyanis eleve nem ér el odáig a hüvelykujjam, legalábbis a 1911-es mintájú fegyvereken a markolatpanelek vastagsága miatt (hacsak azokat nem lehet cserélni kevésbé domborúra/vékonyabbra). Ugyanígy nem érem el pl. a S&W M&P9, vagy a HK SFP9 típusokét sem. A Shadow 2 nagyon bejövős, de gondoltam, még adnék esélyt másnak is. Néztem ssp1 videókat, eleve nekem tetszik ez a colt forma, ha tudnék rá megoldást. Mivel a t4e az egy Glock, ezért inkább más jellegűvel bővítenék. A fogás és ezáltal a kezelőszervek elérése kulcskérdés a pontosság mellett. Kérdezgettem az AI-t is, de olykor eléggé mellétrafál, a fórumozó régi motorosok gyakorlati tapasztalatára inkább támaszkodnék.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Oksa. Akkor a magwellt fogom igazitani.
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
itt valamit nagyon félrenéztél. Senki nem akarta itt a tuningolás meg a golyó röppályájának lelkivilágát megfejteni, csupán annyiról volt szó hogy a WellPro legyárt pl. naponta 100 dbot _ugyanabból_ a termékből, ugyanazon a soron, 50-et wellpro dobozba, 50-et meg novritsch dobozba rak és ugyanazon a hajón elküldi európába, aztán a végén esélyesen ugyanabban a boltban ugyanazt a cuccot megkapod 150 meg 390 euróért is.
Nem kell továbbgondolni. A twisted barrel az novritschnál amúgyis külső esztétikai hepaj, max az esztergálással van egy kis többletmunka, csak hát már +15 euróért a wellpro is adja ugyanazt a featuret, nem +100-ért.
N€T0X|N : SSP5, bocs, elírás, annak feléért van kb a challenger. De 150 eurós rangeben azért már találni fullmarkingos full licenszelt és bevált cuccokat is, bár hicapaból van rogyásig minden
-
rustysaw
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Elsődleges cél az "otthoni lövészet" a családnak, másodlagos nekem a szárazgyakorlás éles lövészethez (legalább próba gyanánt). Egy füst alatt próbálom megoldani, de nem akarom túlspilázni sem, a három kinézett darabot megnézem, kézbefogom, nekem a fogás nagyon fontos. Az airsoft bírja, ameddig bírja, de nyilván azért a lehetőségekhez képest normálisabbat vennék. Egyébként szreintem sokan használnak airsoftot szárazolni, kompromisszumokkal természetesen. Nekem az airsoft teljesen fehér folt volt eddig, most kezdtem kicsit informálódni. Néztem a wgcshop-ot, olcsó, de csak a vételár, a többi költséggel együtt meg már nem éri meg.
Egyébként a költségvonzaton, a hajtóanyagon és a külső hőmérséklet tényezőn kívül mi szól a co2 vs greengas mellett/ellen? -
rustysaw
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az airsoftpro-n leszűrtem, egyedül a CZ Shadow 2 CNC alu, ami szóba jöhető modell. Tehát akkor ezek szerint még ez "úgy-ahogy"? A többi öntvény (vfc glock és asg P-09), tehát spiáter...
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igaz, mindegyiknek elvileg ugyanúgy "szar helyre" kell menni! Nem csoda hogy már most bele kell nyúlni az 5-ös verzióba

-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Csak ahol en jatszok ott rohadt ugyesek es gyorsak. Tehat nem tudok rajuk ongyilkosmerenylokent tekinteni, mert nagyon is ugyesek! Teljesen masik vilag.
Az nyilvan nem segit, hogy van koztunk egy laza 20-23 evnyi kulonbseg.
Kiprobaltam egy szorongatott helyzetben a labbal elore csuszast nekifutasbol, hogy hat akkor nezzuk meg tudom-e hasznositani amit lattam toluk. Mukodott egy szar helyzet elso probalkozasra is kijott egyideju talalatra. Hurra. Igen, csak az a farreszem ami elsonek ert le az betapadt a masikhoz kepest es szethuzta a seggemet. Ezen nincs mit zepiteni...
Aztan egy ket heten at nezeledtom okositottam magam, hogy mit tudnek atemelni a jatekomba. Aha! Ezeken csuszos gatya van pl! Szval nem tudom csak ugy egy az egyben eltanulni a dolgokat, ha kozben nincs meg a knowhow.
Crash pants meg slide shorts a neve. -
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ugyanezt vittem vissza ma….. egyszeruen nem fert be rendesen a kabellel, ha beletoltad akkor eselyesen hasznalat utan a muanyagboritas serult volna, vagy csak a kabel tovenel kirancigalva lehetett kiszedni
Egyebkent siman eletkepes lehetne egy fix par pines bekotes. Van egy star wars fenykard replikam, abban pl a vezerles es az akksi egy kb olyan vastag 3d nyomtatott muanyag kerettel csuszik be a csobe, mint az m4es tuscso. Csak arra kell figyelni hogy jo iranybol pattanjon ossze, bar asszimetrikus a pinezes igy forditva nem is lehet
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Hat az 1000es turnigy 11.1-es nem ment bele
szeles volt neki
1300as 7.4es turnigy viszont igen, bar egy puhabb vezetekelest elbirna a fegyo -
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Cyma platinumokban v3.0 GB eseten high speed motoroknal mennyi lehet az aramfelvetel?
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
végül egyelőre a 10" lett, tavasszal - nyáron úgyis többször megyünk nyílt terepre, mint beltérbe. Meg igazából most nem volt olyan ami bejött volna és készleten is van bárhol....majd ha bejön a téma és lesz második fegyó akkor egy rövidebb AK lesz szerintem.
Viszont az akksival kicsit gondolkodóba estem..... cyma m4 tuscsőbe mi lehet a max méret, ami T csatis kivitelből Lipo-ból belefér, átalakító nélkül? Turnigy-ből kb a 11.1-es 1000mAh-sat találtam ami tuti, de nem lenne rossz ha kicsivel nagyobb kapacitásút is bele lehetne pakolni

-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha meg az MP5K a cel akkor arra sokan hangtompitot raknak vagy hosszabb tracert aminek egy resze valojaban belso csonek a helye.
De ha v2 a GB az MP5-ben akkor meg amikor berakod a mosfetet elolre vezetekezettet raksz bele es akkor egy MPhoz valo mini PEQ es akkor igy elfer az akksi es megis lehet behajthato v.tamaszod.:
https://www.airsoftclub.gr/en/product/mp5-peq-style-battery-case-2/
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Visszatérve a 4" vs 10" csőre, M4 esetén egyszerű a képlet.
Veszem egy 4"-os verziót, meg egy megfelelő hosszúságú hangtompítót. Plusz egy hop up kamra és a hosszabb cső, gumi. M4 esetén a cső kivétele nagyon egyszerű.
Így voltaképp két fegyvered lesz majdnem egy áráért.Vagy a másik lehetőség a bulp up kialakítás, amikor az elsütőbillentyű mögött van a tár, ezzel együtt a hop up kamra. Rövid fegyver esetén is meglehet a hosszú csöved. Egy AUG és egy Mp5A4 ugyanúgy kb 80 centi, de az AUG-ban 50 centis cső van.
Amit ClayMore mond, az sem hülyeség. Egy Mp5K PDW válltámasszal is rendelkezik, de oldalra be tudod csukni. Kis cuki... Ráadásul az Mp5-ök világában ez a kivitel egyedülállóan Ver3 GB-szal rendelkezik, ezért fér el felül a rúdakku.
Amúgy ebből is van GBBR verzió. -
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
néztem az arcturus AK74su-t de az is készlethiányos.....
eléggé a cyma platinum felé húz a szivem, a 10'' cső talán még nem annyira vészes (bár van belőle 4'' CQB is
)ez: [link]
az előző hsz-ben valamiért szar volt ez a link.
-
k_petya
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ha minden igaz overspin van.
-
k_petya
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szétszedtem mert már gyárilag rosszul lőtt, egyes lővésnél a felénél nem jött ki semmi stb.
tegnap megint szétkaptam, kapott egy ilyen tapet-t. Ezzel is és a gyárival a tár felöl nézve az látszik, hogy nózi hátramegy majd a rúgó elöre húzza azután megint visszamegy valameddig.
Nekem gyanús, hogy a fogaskerekek nem állnak meg a ciklus végén hanem tovább pörögnek valamennyit.
2 cellás akku és kb 80 rugó lehet benne -
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy egyre többen használják. Itthon is, de egy Borderwaron értelme sincs kimenni nélküle éjszaka. Ráadásul ott még tracer sem kell.
Kaptam párszor kölcsön egy régebbi nagy dög analóg céltávcsövet, nekem annyira nem adta, gondolom a rutinhiány miatt. Meg ha belenéztem, utána percekig szoktatni kellett a szememet újra a sötéthez, hogy ne essek hasra mindenben, amikor pozíciót váltok. Ezért lenne talán jobb a sisakra tehető. -
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
VFC és WE a hideget is jobban bírja, TTI tárakat érdemes venni. A gyárinál olcsóbb és CNC alu.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Visszamertem egy masikkal is. A legnagyobb mert ertekem is csak 1.207 volt. Hop uppal meg nekem lefele megy.
Bar abban teljesen igazad van hogy ha tokre mast mer a szervezoe akkor mindegy hogy en mit mertem. Vagok meg le egy spiralt belole.
Kerdes: Mi a legolcsobb megbizhato tracer ami egyben chrono is?
Masik: Ismertek Pencott Greenzone forrast ami olcsobb mint a Begadi?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Eszerint nincs, ha jól látom ÉS ha nem változtattak a builden:
Viszont olyan mint ha nagyobb lenne a nub a keréken. Ezt jól látom? -
ZCoyote
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Rendben, átgondolom a dolgot, köszi a tanácsot!
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Én is Slaviákkal lőttem nagyon sokat (631 volt faternak, ismerőséknek több is, de nem tudom milyen típus), meg ki tudja milyen, szintén csőtörős légpisztolyokkal. 90-es évek közepén volt fateromnak CO2-s revolvere, imádtam, az akkor menő volt. Meg riasztópisztoly, jelzőrakétával, bár az hangos volt a gyerek fülemnek.
A gimi mellett nem messze meg volt egy lőtér, amikor nem volt pénzünk, kaptunk pár db ingyen szoknyást a tulajtól, azt' had lyukadjon a lőlap, jó arc volt. Állatot soha nem lőttem le, akkoriban meg a kertben nyugodtan lehetett ilyenekkel szórakozni. -
axod
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi a tippet! Ahogy nézem ők is Lengyelországból küldik (így nincs további költség)?
szerk: visszakerestem és látom már. -
FeniX-
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sziasztok, nagyon köszönöm! Maci, Te bp-i vagy? Vagy Netoxin, mire gondoltál pontosan?
Írjak privát üzenetet? Mindenképp a jövő hónapban lenne esedékes. Egyéb dolgok miatt is most a hónapban már nem nagyon szeretnék költségekbe verni magam.
-
FeniX-
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm, akkor inkább a kövi hónapban veszek hozzá egy töltőt is.
-
FeniX-
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi, időközben meg is rendeltem a taiwan-ról az első stukkeremet. A kérdés az, hogy a gyári töltővel mennyi ideig kell tölteni az akksiját? (Cm.506)
-
snipy
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönet
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nyilván a fegyverben lévő elektronikára gondoltam
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem is volt ilyen... Lehet az elektronika (ha van ) de működött minden más róla csak a fegyver nem. 8,4-7 körül volt tölteni se lehetett...
Pedig ránézésre okésnak tűnik
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem csinál vele semmit. A másik akkuval működik, ezzel meg el sem indul.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Sose használtam még ilyet, gondoltam egy DMR-hez jól jön, ha hasalok a fűben.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Hogy-hogy optikai tuning? Nem bírja el a replikát?
Amit megrendeltem az mindennel együtt lesz vagy 5 kiló, jó lenne ha nem roskadna össze alatta... -
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
A számolgatás miatt érdekel, hogy megéri-e az EU-n kívülről rendelni és igen. Akárhogy számolom cc. 350-400 (!) euroval kevesebb Hongkongból vagy Taivanról vagy akár az USÁ-ból. Már ha lehetne kapni egyáltalán Európában, de nagyon vérszegény a kínálat GBBR-t illetően.
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azért nincs mert így is megveszik... Én tracer BB-vel vagyok így,azt se tudom hogy működik-e (nyílván világít de ki tudja) kamra LED modulja, és a 0,28-as BB 11.000 egy zsákkal
Amúgy M200-as rugó 650+ FPS kb csapágygolyót is tehetne bele... Nyílván a legnehezebbet, akár az acélt is Ezzel játszani úgy sem lehet, meg emlékeim szerint nem is az a cél. Kíváncsi leszek mikor jön a kérdés, hogy miért nem akad meg a dugattyú mikor hátrahúzom

-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor lógna belőle a "gégecső" mint az enyémből

Engine esetén is AEG

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ahh, a GBBR eszembe sem jutott. Latszik, hogy sosem volt GGBR-em

Amugy este 9-tol MTW unboxing video ha valakit erdekel.
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"Sajnos az akkut elb....sztam" Gondolom nem GBBR
A barretre írta korábban hogy spring. -
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dr.Én
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt nem tudtam hogy bannolnak miatta.
DNReNTi
Ez így van, teljesen igazad van. Csak nehogy újra vegyek majd később egyet, mert hiány érzet támad.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Vaterán miért lenne tilos? Még külön kategória van nekik, ahogy az airsoftnak is.
-
Dr.Én
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Mindegyik oldalon vannak fent hirdetések, vaterán jóval több.
De akkor a marketplace felejtős lesz.
Sógorom az CM.048S-t megveszi úgy néz ki. talán mindent eltudok adni gyorsan
-
Dr.Én
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm szépen az infót és válaszodat!
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen, némelyik nagyobb lehetett. Ugyanis többféle maradék BB volt összekeverve, azok is valami fos minőségűek. A biztonság kedvéért szétszedtem, szerencsére semmi nem ment tönkre.
A játék vége felé fogyott el a BB-m, addig voltak találataim bőven, utána meg alig adták meg, valszeg azért, mert nem is lőtt a fegyver.
-
Blamazs
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
rendben, köszönöm szépen. Felhúzzuk a tárat teljesen akkor.
Ha nem használjuk akku benne maradhat vagy érdemesebb kivenni belőle? -
Blamazs
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt vettük. [link] A tár tele lett rakva. Lövünk vele megy szépen aztán nem jön a bb. Tár kivesz vissza, aztán talán jön megint. Ha bb nélkül lövünk attól lehet baja neki?
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Pfujjj, gányolás.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez a fajta egész pontosan. [link]
Lyukacsos, vékony jól szellőző anyag, nem rohad bele az ember feje, mint egy balaclavába, rozsdamentes acél rács védi a fogakat, gumis a felső része, a fejfedő levétele nélkül is le lehet tolni iváshoz.
A Novtitsch felé se lehet rossz, csak elég drága. [link]
Meg nem annyira szellős, mint a Cygnus. -
HellGreg
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Végül Szlovákiából rendeltem (időszűke miatt) elektromos Cyma AEP CM127-t, egész jónak tűnik, persze a visszahúzós után kb minden jó.
-
HellGreg
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Bocs, nem vettem észre a linket

-
HellGreg
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tudnál esetleg külföldi webshopot ajánlani? Cseheket és szlovákokat nézek találomra, de eddig egy sem szállít Magyarországra.
-
HellGreg
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Inkább dobjon ki kettőt, ami nem jó, mint viseljen egyet tesztelés nélkül, ami talán jó.
Nem így értettem. Egyet is le kell tesztelni, nyilván. De ha az jó, akkor az jó, lehet használni, felesleges a második. Ha meg rossz, akkor pláne, mert kettőt lehet kidobni.
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az enyém kimondott széldzseki, de ha nincs hideg, instant beleizzadok...
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja, jeges szélben jól jön a softshell gatya+dzseki.
Neoprén (?) csőhuzatot ivózsák csövére lehet valahol vásárolni? Csak huzat kellene, coyote színű.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Végignyomtam a napot vastag síaláöltözőben meg Emerson taktikai cuccaban. Teljesen rendben volt, softshellben izzadtam volna.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor ha jól értem felső rétegnek a sima nyári terepruhát használod. Nekem van od softshell gatya (Dechatlon) meg mc softshell kabát (Aliexpress) minuszokban ez megy aláöltözővel, de ma plusz 1 fok van én is aláöltözőt meg sima nyári terepruhát húzok, feketét CQB-hez meg normál Mechanix lövészkesztyűt. Remélem nem fogok fázni.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nemrég csövet cseréltem több replikában is és olyan bio tracer bb-vel próbáltam belőni őket amik az udvaron egy kurblis gyorstárazóban töltöttek egy jó fél évet. Elég szar volt a lökép de a végén beugrott hogy talán a bb rossz. Úgy is lett, új bb-vel tökéletes volt a lőkép. Ment is a kukába vagy 2000db bb.
Vissza szoktam hajtani a zacsit+ gumi.
-
stewe780
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Póttár! De jó, hogy megemlítetted!
Viszont megnézve az oldalon a manuális fegyverekhez szánt tárakat, egy sem Colt M1911:
Tárak és kiegészítők manuális fegyverekhezMost valamelyik másik a listában jó lehet hozzá, vagy máshol kell tárat nézzek?
N€T0X|N: akkor elég gyatrán megy ez a zöld irány

-
válasz
macilaci78
üzenetére
Tök jó, de nekem akkor is beszart.
Én még össze is szoktam hajtani (amennyire engedi), mert azt vettem észre, hogy hiába nyomom ki, egy idő után fellevegősödik a BLS zacskója. Újnak meg nem veszek már bio-t, úgyse játszok kint, ahova muszáj lenne. -
Coccolino_O
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van egy VFC-m ami porfestett és szörnyen néz ki. Ha leszedem ezt a réteget róla, a csupasz fémet kell kezelni valamivel?
Köszi.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
50 bb.
Lejjebb fogom venni a ROF-t vagy beállítok 5-ös sorozatot, mert ez így nagyon pazarló, meg emberkínzás valakit még egy fél másodperces sorozattal is megküldeni. Igaz nem valami erős fegyó 1,21 J. -
válasz
macilaci78
üzenetére
De, ha lenne az elején egy bipod is (bár azzal most is megállna).

-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Tudom, nem is azt akartam .......de Mind1 nem az én problémám
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ilyen.
Csapattársé nem az enyém. Vállaltam, hogy megnézem a hopup-ot, de ez szinte biztos hogy GB-n belüli hiba, azt meg nem szedem szét. Többféle tárral is produkálja a hibát. -
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
A gumi hibátlan volt, bár egy kicsit lötyögött a csövön a lenyomó meg egy vékonka műanyag vmi volt, ezeket cseréltem normálisra. A cső is tiszta. Ezek után is fellép a probléma.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen szerintem ez az. Ahogy én kötöttem, úgy nem működik. Most vagy az elektronika nem jó vagy én kötöttem valamit rosszul.

-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi. Ráadásul árban sincs elszállva.
-
Blamazs
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm nektek a sok hasznos infot.
Elektromos mellé tenném le a voksot. Ha abban esetleg tudnátok ajánlani jó pisztolyt és puskát azzal sokban megkönnyítenétek még a dolgunkat. -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem csöcsnél megakad

Tigeren hatalmas akciók vannak, bár mire ideér, lehet annyira nem éri meg...
https://airsoft.tiger111hk.com/clearance.php -
drzozo
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Túl kritikus vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sokáig kellett néznem a képet mire megláttam a tárakat
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
A segge viszont jó. De lehet az is kamu.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi!
Baofeng UV82 rádiója van valakinek? Azt hogy lehet elérni, hogy lezárt billentyűknél a PTT gombok alatti két gomb se működjön? Lezárom, mégis lehet kapcsolgatni azokat, néha benyomódik a tokban és átvált fm rádióra vagy bekapcsolódik az elemlámpa funkció.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
"5 sört kérek."
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy facén tiltott (mivel ottanit keresett a fórumtárs), ott is üldözik az ilyesmit.
Airsoftnexus van még, de amennyire eddig néztem, ugyanazokat hirdetik, mint TWA-n, csak ide kevesebben teszik fel. -
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
ha jól emlékszek új került bele
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi, úgy néz ki kapok egyet kölcsön csapattárstól.
-
petymeg
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
GBB pisztolyom van 2, a shoti lenne ezeken a játékokon a főfegyver a pisztoly meg a másodlagos. Hajlok amúgy a gázos shoti felé, karabélyban is jobban bejött nekem mint az AEG, (legalábbis CQB-ra). Ezeknél a shotiknál a lámpa meg a tracer tűnik nehezen megoldhatónak, viszont az meg kellenne mert a játéktér nagy része sötét pince ott meg kötelező vmelyik.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Hogyan szerezzünk sok barátot és még több ellenséget, első fejezet.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Egy CQB meccsre vigyél 30-50 shellt
Ami ráadásul egy vagyon... A pufka ára elmegy még egyszer ezekre. Ilyenből egyet elveszteni is fáj és az üzemeltetési költségek nem állnak meg a megvételnél. Én imádom a shotikat, de emiatt soha nem vennék shellkidobósat (a zsákos gyűjtögetés szerintem ugyanarra a szintre degradálja, mint amikor egy Golden Eagle-lel megyek).
Ha valamit, ezt még talán, persze kell mellé másodlagos és eléggé más játékstílus, mint bármi máshoz. De 1x kipróbálnám (létezik hozzá 24-es shell, aranyárban).
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha jól emlékszek létezik tasi a amiben dobálja ürítéskor a shelleket, szóval derékfájósoknak nem kell keresgélni hajladozni.
Én shotit kizárólag az élményért vennék, amit egy tri-shot szerkezet nem ad vissza. Nem érdekel lőtáv, pontosság tűzgyorsaság. Ha ezek fontosak, akkor nem shoti kell.
Plusz itt megvan a lőszer kézműves előkészítésének, gyártásának az élménye is. Mondjuk azt is megértem ha valaki nem szeret ilyesmivel vacakolni.
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"Az első linken egy üres korás van."
Mit urizálsz hóvégén?
-
Yazre
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hi
Kezdésnek erre gondoltam van tapasztalat a konkrét típussal márkával oldallal ?
[link]
(aksi / töltö jó / kompatibilis ?)
Ebben elvileg van fém kívül belül is bar az oldal leírása nem egészen egyezik
[link]
Mivel ez egy hk416 lenne ennek a belső szerkezete megegyezik az m4-el ?
Vagy ha mindent is cserélni akarok akkor mindenféleképpen m4 variáns ? -
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Vissza is kanyarodhatunk a válaszra amit 10 percre rá a kérdésre írtam
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Aha, és szerinted azért kérdeztem meg ezt így a kérdés felvetőjétől mert én nem vagyok tisztában vele?
-
Yazre
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Csak otthoni lövöldözgetésre
Tudva hogy a végső cél egy m180-as rugó (előtte kb amit lehet cserélve)
Milyen márkát / boltot ajánlanátok amihez lehet is mindenféle alkatrészt kapni ? -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nincs a GB-ben cut of lever
-
k_petya
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
rendben, köszi
pyramidairtől rendelnék.
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
En is rendeltem az A&K-tol kozvetlenul evekkel ezelott. Mukodott a dolog.

Siman emailben, mint az allatok.
-
gabesz7513
friss újonc
válasz
macilaci78
üzenetére
Oké köszi a segítséget!
-
gabesz7513
friss újonc
válasz
macilaci78
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
PCC=Pistol Caliber Carbine

Viszont olyan mint ha nagyobb lenne a nub a keréken. Ezt jól látom?