Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gondolkoztunk hogy csinálunk claymore-t. De nem szar kínai BB vel hajtanánk meg hanem szárított lencsével, borsóval, kukoricával vagy egyéb aprószenű finomsággal.
Az lenne bio. 
-
bocsika
aktív tag
-
sss
őstag
Átmentünk ilyen ünnepi topikba?
Boldogat mindenkinek. -
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
@csoola: Neked meg névnapot.

-
macilaci78
nagyúr
-
bocsika
aktív tag
válasz
halisa
üzenetére
160A. Bika. Hegeszteni is lehet vele. De minek. Ha el akar égni valami akkor inkább ezek pusztuljanak mint a motor vagy az aksi. Amúgy mi az biztosítékot is benne hagytuk a rendszerben. Amúgy ezek hosszú sorozatok alatt melegednek csak. Mi egy régi északi híd hűtőjének a darabjára ragasztottuk rá hogy nyáron se legyen melege.
De nem vagyok elektrós, Nincs itt egy hogy félhomályosítón minket?
-
zalman90
őstag
válasz
halisa
üzenetére
laptopba nem lipo hanem li-ion van
és a 2 cella szerintem elég lesszaz hogy lipo jó -e a fegyverbe az nem a fegyver fajtától függ
amugy 2 cellás lipo a 9.6v os akksi szintjén vanaki jobban ért hozzá szoljon hozzá legyen szives
mert nekem is van itthon 2db laptop akku pakk -
halisa
tag
AK-ba elég a 2 cellás Li-Po ugye? Vannak itthon bontott Laptop akku celláim 18650-es forrasztok rá ballanszert és okos töltövel tölteném szerintetek tudnám használni? Működne?
Eddig 8,4V / 3000mA akku forgatta a motort 400~420Fps- sel . -
Béla 2
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy rövid érdeklődés. Van-e olyan v3 gearboxal bíró fegyver ami m16/m4-s tárakkal etethető? Ha hosszú a csöve és pontosan messze lő, az sem baj.
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
multkor bementem elektros üzletbe , mondom 5 db fetet kérek , jön a válasz : 2.500 ft lesz. én meg csak néztem

-
Hurkaleves
őstag
válasz
bocsika
üzenetére
a 3205-ös darabára postával együtt 1,18 dolcsi volt. az részemről egyáltalán nem drága...
viszonyításnak egy webshopot tudtam felhozni ahonnét vásároltam vagy 2 éve. ott ennek a darabja legalább 400-500Ft volt + posta. én így értettem, hogy nem sok. de ha ezt sem venném alapul akkor sem mondanám észveszejtően soknak és még mindig nem értem, hogy hogy a picsába csinálják hongkong-ba, hogy ennyiért be is jön postával mikor itthon ennyiért egy levelet jó ha elküldök... -
zalman90
őstag
Hol érdemes green gázt venni ?
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Akkor még drágábban veszed mint én Egerben a Modulban.

Volt az Ebayen 10 db os kiszerelésben mind a kettő akkor ~5-6$ ért free shippingel. El nem tudom képzelni mennyiért gyárthatják. A 6mm a FETeket taglaló cikk hozzászólásainál volt.Más.
Well mb03 hoz nem tud valaki egy sufnituningos cikket. A springőrül haveromnak lett egy bontószökevény szerezve olcsón és megjavítottuk csak még finomhangolni kellene. (Nem nem akarom szénnétuningolni, mert RÁM fognak majd vele lőni.)
Minden teflonszalagozva. Azon kívül.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Simán csak a gb héjat vette meg a nohábíborban, beletett belsőségeket és egyszercsak ledobta az orrát...
-
Hurkaleves
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az M170-es készre szerelt Systema GB-al, amit csak be kell pattintani a házba? Tehetséges gyerek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gurigázott nekem is párszor a gyógyszerem. Ver3-as M170-es GB lipo-val Galaxy Mpk-PDW-ben például.
Szintén Ver3 vonalon hosszú G36 snipernek rövig M4 tárakkal szigorúan scoped handguarddal.
AUG DMR csővel, M60 style villalábbal, 40 centis hangtompical, 130 centis hosszal.
Örök klasszikus SR25. Mekkorát röhögtem, CA SR25 testen egyes lövésnél ott a felöntés a testen, hogy a tűzváltókart ne tudd sorozatra kapcsolni. De a tűzváltókaron pedig ott a bemarás, hogy csak menjen gond nélkül!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tanaka Kar98.
De ez a G3 is csecse összerakva, csőhosszabbítóval, G&P ACOG 4×32-vel. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Neónak (helyi srác) simán ment erőlködés és nekifutás nélkül is.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nyilván szét lehet veretni.
De rendesen neki kellene futni. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A systema m170 boxnak is olyan szépen lemegy az orra ahogy a nagykönyvben meg van írva, szóval a v2fix és barátai nála is játszósak lennének m szériás cuccban (sajna láttam már olyat is), de ez ugye g3.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
M170-hez adogg GB-ot csak nem ver szét. De igazad lehet ezügyben, mert silent dugattyúfej és hengerfej van benne.
Akkor marad a biztonságos műanyag, lehet, mindjárt kettő tartalékba is. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Valamiért ki van mellette emelve hogy PTW-be. Hogy ez mit jelent az rejtély, így hirtelen két dologra tudok gondolni: Sima aegbe nem megy bele valamilyen méretbeli varázslat miatt, vagy ugye mivel a PTW cylinder acél, ez meg kb alunak néz ki és bár összevissza van furkálva még mindig nehezebb mint a múanyagok és jól leveri majd a v2 orrát.
Fogak száma alapján jó lehet marui kompatibilis aegbe is, de millió más dolog lehet még, oldalán a vájat vastagsága, etcetera...
-
bocsika
aktív tag
válasz
halisa
üzenetére
[link]
De találni más összeállításban is. Más FETekkel
Ha nem zárod rövidre és nem erőlteted a lemerült aksival akkor örök életű (Ha nem tudja felhúzni a motor a dugattyút akkor csak a fet melegszik és elég. Ugyanúgy károsodik mint a LIPO) Az AKban 9,6Vos 3000mah aksi van így abba kellett
IRF3205 kb 400Ft (ebayről 10 darab 150Ft/db :S )
IRF4905 kb 450Ft
Ellenállások 10-20Ft/db
Forrasztóón
Zsugorcső: 0,5m 100Ft
Kábel: Hangszórókábel 100Ft/fm től 500Ft/fm rendes japán szilikonos
T -csati 200Ft/pár -
macilaci78
nagyúr
válasz
Lacuss20
üzenetére
Mint kiderült, nem M150-es, hanem M170-es Systema készreszerelt GB-van van az alkatrész. Ez a műanyag fogazású dugattyú volt a leggyengébb láncszem, szép egyenletesen kopott el, mígnem a felhúzó fogaskerék rögtön az első fognál meg is szorult.
Nem merem berakni a full fém fogazású dugattyút, mert akkor már csak valami fém törhet.
Egyébként ezzel szemezek.Na, jöhetnek a vélemények!

-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=systema%20piston&_sop=15&_clu=2&_fcid=93&_localstpos=&_stpos=&gbr=1
vagy ( én konkrétan ilyet használok)
http://www.ebay.com/itm/SHS-Full-Steel-15-Teeth-Piston-/320880537892?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f87124#ht_676wt_905
árba is jó és minőségre is ingyen postával!
-
macilaci78
nagyúr
Systema teljes fogazású dugattyú hol lelhető fel kis hazánkban?
Ez adta meg magát a G3-asban. A műanyag fogak végig le voltak kopva és az első nagy fognál szorult meg. -
X2N
őstag
Tudtok ajánlani valakit Pesten aki a 3 cellás Li-Fe akksimat összetudja forrasztani és balancer-es csatit köt rá?
-
bocsika
aktív tag
válasz
bocsika
üzenetére
Összerakva az AB FET
Rákötve.
Bekábelezbe.
1100Ft a fet rendszer ára + 230v os réz falikábel
+
Nagyobb tűzsebesség. (leheletnyi)
Szép hang.
Nem terhelődik az elsütő.
Eddig akadozott az egyes lövés most patent.
(Minden lüvés után a AB miatt a helyes helyzetben áll meg az egész. Most már biztosan nem fog felakadni vagy kicsi feszítésben maradni a GB) -
bocsika
aktív tag
Bakker remélem nem így van a fegyveredben. Az ágakat zsugorcsövezd le mert ha összeér ott tűzijáték lesz.
Amúgy érdemes az egészre is egy zsugorcsövet olvasztani.Bekötések meg:
[link]
AB
Szerk: Simán egyiket sem lehet bekötni mert át kell át kell rakosgatni a kábeleket. Az AUGban csak pakolgatni kellett a kábeleket + még vagy 10cm van benne. De minden fegyvernél más egy kicsit.
(#17353) zalman90: fel van cseréve a két ág. Öcsém 2* forrasztotta át a lábakat e miatt, Szédszedte majd ugyanúgy visszarakta
3. ra jó lett. 
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
csak simán rákötöttem 1 akksit és lőtt magátol mikor safe modba volt

-
Hurkaleves
őstag
válasz
zalman90
üzenetére
ennél gyorsan átgondoltam a dolgot, de ezzel szerintem nem lehet megoldani a FET tényleges jótékony hatását. ezt ha simán csak közbe iktatod és azt a jelkábelt rákötöd a kapcsoló egyik felére attól még a nagy áram a kapcsolón fog átmenni mert ott is teljesen máshogy kell kábelezni! szal ez így nem ok. vagy a kapcsolónál kell még egy kicsit a kábelekkel játszadozni pluszba.
gyorsan rajzoltam egyet (remélem jól...
) itten van. látni lehet, hogy már a pozitív ággal bajok vannak ha csak simán közbeiktatnád azt a dolgot.... -
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Systemánál látok ilyet: A motorhoz megy a két vastag szál, az egyik elmegy a kapcsolóhoz is előtte, de csak rá van forrasztva és ugyanazon saruról megy is tovább a motorhoz. A másik sarura van kötve a vékony szál, ami jelzi a FET-nek, hogy záródott az áramkör, adhatja a kakaót a motornak.
Szerintem úgy megy, hogy ha ezt a hóbelevancot kikötöd és direktbe összetolod, akkor vagy nem fog menni, vagy olyan, mintha állandóan húznád az elsütőbillentyűt. Én a gyártó helyében fordított polaritással oldanám meg a dolgot és rábíznám a biztonságot a visszaforgásgátlóra. -
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
-
zalman90
őstag
1 hülye kérdés :
van FAT a puskámba, a csati mellet van 1 még 1 kábel meg a feten is és össze kel dugni őket , szoval az mindenképp kell ? azaz aktive break ? anélkül ha rádugom az akksit nem is tudok lőni ?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Ha KWA, akkor az igencsak jó pisztoly, viszont a KJW-től gyökeresen eltér, más a hopup, a gázrendszer eltér valamelyest, illetve egysoros a tárja, így 15-16 lövés fér bele (ami a gáztartály méretét és a fém építést figyelembe véve még ésszerűbb is mint a marui klónok 2x-e).
Én a marui rendszert preferálom, mert a hopup megoldása számomra szimpatikusabb, de ezzel a pisztollyal elviekben jobban jártál mint egy KJW-vel.
-
conan77
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Grat a pisztolyhoz
nekem is az van igaz enyém KJW-s dobozban jött és KJW van a fegyón is meg a tár alján is.
Egy a gond nekem ezzel a 1911-el, hogy 24-25 BB fér a tárba de csak 12-15-öt tudsz egy gáztöltéssel kilőni
ebből a szempontból nagyon szimpatizálni kezdtem egy cserén pl. Glock 17 mondjuk Army vagy meister de azért jó minőségben) Glockra ötlet valakitől? -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
akkor most jó a KWA vagy sem ?
még marking is van rajta , kjw-n nincs -
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Eddig ami KJW megfordult a kezem alatt: P226, P229, M1911A1, Beretta M9.
A Berettát mindenki szidja, csapattárs képes volt homokba majdhogynem elásni a sajátját. Úgy megszorult, alig bírtam széthúzni. Dirib-darabra szedtem, kimostam, megpucoltam, leszilikonoztam, összeraktam, azóta is megy gond nélkül.
P226-ost én nyúzok, nincs vele gondom, semmi sem.
P229 dettó.
M1911A1-el annyi a nyűgöm, hogy vékony a tár, kevesebb lövést bír egy feltöltéssel a green gas-os.Ha esetleg valamelyik tár eresztene, egyszerűen cserélhetőek a tömítések.
Mindenféle alkatrész kapható hozzájuk, fisz-fasz rugók, csavarok, stb. -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
csokáv:
KJW olcsó, használható, vagy szar replikákat gyárt.
KWA jó minőségű, marking nélküli fegyverek. KSC a KWA markingos verziói, kis eltérésekkel, de ugyanaz a gyár. -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
tutkó ? valaki erősitse meg

-
Chris78
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Thx

-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Az ASG lényegtelen, ugyanolyan címkegyár, mint a Taiwangun. Annyi a különbség, hogy jobb minőségű dolgokat forgalmaznak saját név alatt.
KJW, KWA közt az a különbség, hogy ugyanabban a gyárban ugyanazon a gyártósoron az egyik a délelőttös műszak, a másik a délutános. De hogy melyik melyik, ne kérdezd!Chris78: Pü
-
Chris78
aktív tag
Hi. G36c-hez keresek nagy elöagyat kis pénzért. Ha valaki tud ,akkor dobjon már meg 1 priváttal.
Thx
Szerk: Ja meg tüzváltókar. -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
lol.
a hirdetésben KJW -t irt , a fegyver oldalán ASG van , a dobozon pedig KWA

-
zalman90
őstag
meg van a KJW 1911

áááááááááááh nagyon durva

csak 1 valami zavar hogy nyomi kell azt a biztosítót
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
okés, maximum kipróbálom ott a boltban, hogy mi a kényelmes nekem

-
csoola
tag
Erről vélemény? Gondoltam kétpontos szíjat vennék, ezek rugalmasak tetszenek, valaki használ(t) ilyet?
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nem valószínű, hogy ismerem a volt após(jelölt)od, de a nevem szeretem, régi magyar rang volt, úgy emlékszem talán a nádor "elődje"
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pedig azért elég sok Gyula él Mo-on (és máshol)... biztosan több mint Oxána.

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
kár

akkor majd kénytelen leszek körbejárni pár helyet, ha lesz rá időmamúgy meg Gyula

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
megnéztem, amit írtál, de ott csak az van, hogy hogyan használod, de az nincs, hogy mit

ha esetleg lehet még valahol kapni azt, amilyet használsz, akkor megmutathatnád, hogy milyen, én meg majd jól megveszem
(de holnap után névnapom van, szóval ha szeretnétek küldeni nekem ajándékba, akkor adok címet
) -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát valami ilyesmit próbáltam én is sugallni. Tudod:

2K-s ragasztóból valami ipari cucc van itthon, zöld+pink, irtó büdös, de örökös, mint a nyomor. Meg valami 2k-s acél erősítésű epoxi, vagy mi van még. Kötés után menetet lehet belefúrni.

-
csoola
tag
nincs itt valaki akinek vastag a lábszára és használ térdvédőt?
a múltkor próbáltam egyet, aztán csak néztem, hogy éppen átérte a lábam a tépőzáras része, de azt is úgy, hogy nagyon feszült a gumi, már kényelmetlenül szoros volt...
tudtok valamit ami jó lehet? elég vastag a vádlim és a combom is (még ha lefogyok, akkor is vastag a vádlim mint az állat) -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A guarder motorok egy részén olyan simán elpörög a pinion dobozból kivéve, hogy ihaj... Rá kell ragasztani és annyi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Megbassza a JóskaPista is, ha a motortengely kopik és nem a fogaskerék anyaga! Főleg annyit, hogy a D-pinion rámenjen!
Nekem is volt dolgom elforgó pinionnal, nem könnyebb azt sem leszedni célszerszám nélkül.
És normális kétkomponensű fémragasztóval örök élet+1 nap akár a gyárit is visszarakni.Amit a srác sugall a hirdetésében, az szakbarbárság. Mindezt bolti áron szinte.

-
sptkyle
senior tag
Nem pont ilyen... az enyém fekete.

Ahogy a kolléga is mondta, ízesített cuccot inkább ne. A saját életed keserítenéd meg vele.
Másrészt a szomjújágot legjobban a tiszta víz oltja.
Másrészt ez egy viszonylag olcsó termék (az eredetihez képest) , másabb belső zsákkal. Nem tudhatod milyen cukros löttyre hogy reagál. Pl citromsavat nem szereti, a cuccnak azonnal gumiíze lesz benne. (feltételezem oldja valamennyire a tartályt)
Én pl csak (bubimentes persze) ásványvizet teszek bele. Játék után azonnal kiöntöm a maradékot, kiöblítem, és hagyom kiszáradni. Ez elég neki.Nem nagyon szigetel. Ez egy müanyag zacsi egy szövet szatyorban.
Ha megtöltöd a belső tartály kitölti a külső zsákot. Ha a kettő közé bármit is tennél, az jelentősen redukálná a tárolókapacitást. Mellesleg ha jol sejtem kényelmetlenné is tenné a cucc hordását. A zsák feléd eső részén van egy zseb teljes hosszban (nem jöttem még rá mi célt szolgál), oda ha nagyon szeretnél, tehetsz polifoam-ot, de oda meg nincs értelme.De egyetértek mitykuval. Játék közben kevésbé figyeled a víz hőmérsékletét. Csak legyen.

-
ÁDI
aktív tag
-
mityku
aktív tag
"A jég kivágná a tartályt (belülről)?" -- milyen jég???
Nem lesz benne semmilyen jég sem, mert:
1. nem az Északi/Déli sarkon illetve Szibériában játszol
2. a folyamatos mozgás végett víznek esélye sincsen megdermedni
Tehát nem értem problémát.
Ízesített löttyöket azért nem ajánlanak, mert némelyik tartály hajlamos átvenni a benne hordott ital ízét. Ezért a következő alkalommal illetve még jó ideig, érezheted az elöző innivaló ízét.
A tisztításról pár szóban, kaphatóak kereskedelmi forgalomban, kimondott tisztító tabletták illetve kefék.
Pl ilyen:De ezeket nem minden esetben érdemes megvenni. (akinek van rá pénze vegye)
Én úgy takarítom, hogy minden egyes használat után forró vízzel jól kimosom és hagyom kiszáradni. Nincsen utóíz következő alkalommal."Ez szigetelt valamennyire? Vagy bele lehetne tenni egy kis polifoamot a tartály köré?" - az eredeti Camelbak termék talán, a többi nem hiszem. De tök mindegy, mert akármiben viszed az innivalót, egy idő után átveszi a külső környezet hőjét (kulacs, flakon, ivózsák). Felesleges ezen tökölnöd. Ha játszol, nem azt fogod figyelni, hogy vajon a vízhőmérséklet 12,56 fok, mert a 13 fokosat már nem iszod meg, mert melegnek tartod. Nem kell túlbonyolítani, ahogy a polifoam dolgot sem - nem kell bele.
-
zalman90
őstag
dboys m4 csak 70.000 ft ért , haladás
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nyugi.
A pinion már elforgott, tehát simán lejön a tengelyről.
Mivel már lecsökkent az átmérő, ezért a "D" felfér, ha mégse, akkor csak kell egy kicsit flexxel lapolni. Ha lazára sikerül, a pillanatragasztó megfogja.Szakszerű voltam?

ÁDI: a tisztításra kell nagyon figyelni, illetve ízesített italok nem ajánlottak.
-
sptkyle
senior tag
Ilyet használok egy ideje. Hát mit lehet írni egy ivózsákról? Inni lehet belőle.

Az én mellényemmel kényelmes (a CIRAS mellények vállpántjába bele lehet tépőzárazni ennek a pántját, így abszolut nem zavar, és nem csuszik le)
Az ivózsák csöve szövet borítású (mint általában) , így azt érdemes ugy elhelyezni, hogy tépőzár környékén ne legyen, mert kibolyhosodik)
Sztem van haszna, és létjogosultsága. Nekem nagyon kényelmetlen volt a kulacs, és huzta is az oldalam. 1 flakon vizet meg nem mindig tud magával cipelni az ember. (változó visszaállópont, vagy nagy pálya) , és nyáron nagyon fontos a folyadékbevitel. Ezt meg akár a lövészárokban is tudod használni. -
macilaci78
nagyúr
Arról bezzeg nem beszél a T. Eladó, hogy ehhez a művelethez faragni kell a motor tengelyét.
Gondolom, a fogaskerék eltávolításának módját sem részletezi, hátha nem tűnik fel az új tulajnak a csapágyas tengely...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BestBuy ruhás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Metal topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az lenne bio. 
Az már csak drága.

mert nekem is van itthon 2db laptop akku pakk

az igen jó. bár a 4905 fet kb 3x anniyba került mint a 3205-ös.

) 

nekem is az van igaz enyém KJW-s dobozban jött és KJW van a fegyón is meg a tár alján is.
ebből a szempontból nagyon szimpatizálni kezdtem egy cserén pl. Glock 17 mondjuk Army vagy meister de azért jó minőségben) Glockra ötlet valakitől?