Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
K53TA
tag
Téli, havas játékhoz, mit szoktatok az álca ruha alatt viselni, a kuszás, mászáshoz, hogy ne ázzatok át.
(gondoltam a Sí vagy Snowboard nadrágra, de mint tudjuk, elég költségesek)Low cap, vagy Real cap tár van az AK sorozathoz? Mert én jobbára Hi és Mid -cap tárakat találtam.
-
BaKeSZ87
őstag
-
KISDUCK
addikt
Használ valaki KSP-90-et vagy egyéb P90-et? Eddig kétszer beragadt a ravasz a gearboxon játékközben, ha kiszedtem és megnyomkodtam, akkor működött tovább. Valaki járt már így vagy valami?
-
K53TA
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kösz a tippet.
Korábban az Echo 1 RedStar Full Metal AMD-65 néztem, de egyik gyártót sem ismerem, nem tudom mi van belűl.
-
K53TA
tag
A vágyam egy AMD-65 replika lenne, mert emlékek fűznek hozzá, annó 110örséget adtam vele meg a többit.
Itthon kevesen használnak AMD-t, így nem tudom, mi az amit megérné külföldről beszerezni, és akkor még ott van a MKH kártya és a gravírozás kérdése.
Az AK CM0.28U Tactical is tetszik, de az még sem AMD. -
stefanitsr
senior tag
válasz
feka007
üzenetére
APS-t ne nagyon feszegessük, a fém APS-nél még tartósságra is jobb az ABS CM.028 vagy CM.031. Odafigyelve, lengyel oldalról rendelve csittifitti újonnan 30k alatt megúszhatóak szállítással.
A belső fényévekkel jobb bármelyik cymában.
Ha eltörted, akkor is vehetsz hozzá fém tokot külön, kb a kettő ára közötti különbözetért.
-
feka007
veterán
Nem is kell arra használni, elég ha elesel vele játékon, és elreped, dobhatod ki az abs testűt a kukába. A feeling az meg már egy másik dolog, hogy sokkal jobb egy fém AK, mint amilyen a valóságban is. Sztem 30 körül bármikor találni softairen is fém AK-t. Én 41 ruppóért fém-fa APS AKS74-et vettem gyakorlatilag új állapotban még tavaly, még a falra kirakni is más egy ilyet. Annyi előnye van, hogy könnyű az abs, de sztem más nem nagyon. Ha gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint amennyiért már kap egy fém verziót is, akkor sztem nem kérdéses, hogy melyiket kéne..
-
K53TA
tag
Erröl mi a véleményetek?
http://airsoftdoki.hu/?q=node/4901
Bár nem tudom mi jár hozzá.
-
-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Utánanézek és begyűjtöm az infókat, köszönöm

-
Sziasztok még elég friss vagyok, nem rég óta játszom, de sikerült beszereznem egy AK47-es full gyári elektromos fegyvert amit szeretnék tuningolni egy kicsit okosan, a pálya amin játszunk kb 30M-es szintkülönbséget biztosít számunkra, és alulról felfelé nem érem el az ellenséget. Miket kellene átnyálaznom illetve tisztában lennem? Sokat nem akarok költeni inkább keveset de okosan.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát persze
, hogy nem jutott eszembe. -
rainmen
aktív tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Így van.
Van, aki szerint praktikusabb a hozzárendelés, számomra az a biztonságos, hogy ráutalok a számlámról, mielőtt vásárolni akarok.
Banktól függő lehetőség egy virtuális számla, egyik kollégám azt adta meg a PayPal-nek, arra meg utal, mikor kell. Ennek az előnye, hogy azonnal megy az utalás, míg a számláról PayPal-re utalás általában 2 nap. -
Zotya984
senior tag
Tudja valaki hogy az MB01 és MB06 WELL hopkamrái azonosak? Legalább is külsőre?
Ez alapján kérdem. -
Telda
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Nem tudsz utánvéttel fizetni.
A paypal egy internetes bankszámla amihez hozzá van rendelve a bankkártyád. Ehhez dombornyomott, vagy külön internetes vásárlásra alkalmas bankártya szükéseges. Nem a bankban kell igényelni.
Paypal.com-on beregisztrálsz és társítod a kártyádat.
Ha nem fogadja el a kártyád, azt viszont már a bankban kell másikat igényelni.
A regisztrációhoz magyar leírást találsz a neten, illetve itt a PH-n is van paypallal foglalkozó téma. -
Telda
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Csak ez nem paintball és airsoftos előtt ne is említsd ezt a szót
. Amúgy ti tudjátok, amelyik nektek szimpatikusabb. Bár ez lehet hülység és csak én gondolom így, de ebben kevésbé fogsz úgy kinézni mint egy igazi katona
.
0.25-tel szerintem jobb a lőkép, bár ez csak egyéni tapasztalat.
A guarder szerintem teljesen jó, nekem még semmi gondom nem volt vele. -
bence188
tag
0,25-ös mért jobb, távolabbra lehet vele lőni mert nagyobb a tömege? Voltunk nemrég paintball-ozni és ilyen arcvédőnk volt amit linkeltem. Mindenkinek tökéletesen megfelelt, nem volt vele gond kinnt. Akkor ez jó lőszernek? http://gunfire.pl/product-eng-1152194705-Guarder-BBs-0-25g-4000psc.html
-
Telda
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Az csak az adapter, nem a töltő.
Ilyen kell neked, de ehhez nincs adapter. Tehát kell ez és az az adapter amit linkeltél.
Abba a maszkban bele fogtok fulladni. Ha kinti játékra mentek, szerintem elég a szemüveg, de ki hogy érzi, senkit nem akarok róla lebeszélni. Benti helyekre viszont nagyon ajánlott az arcvédelem, de akkor sem ez, hanem egy rácsos arcvédő+szemüveg. Csak ugye ez most elfogyott...
BB-ből én 0,25grammosat vennék. -
-
Telda
addikt
válasz
bence188
üzenetére
Szia!
Teljesen megbizható és gyors, ez miatt nem kell aggódnod.
50 euró fölött ha jól emlékszem már ingyenes a kiszállítás, ami legrosszabb esetben is max 1 hét.
A Cyma AK fegyverek ebben az árkategóriában a legjobbak. Már dobozból kivéve, átnézés nélkül is teljesen jól használhatók. A gyári aksi meg nem minden esetben rossz. Normális töltővel töltve szerintem jól használhatóak. Én inkább azt mondanám, hogy a gyári töltő az ami sz@r. Csak egy sima adapter és nincs benne túltötlési védelem, szóval ha túl sokáig hagyod rajta, az tönkre is teheti az aksidat. Bármelyik IMAX B6 klón megteszi és ezzel már a Lipo aksiakat tudok majd tölteni. Összedobtok egy ilyen töltőre közösen. -
bence188
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! Néztem ezt a gunfire oldalt és elég jó árban vannak a fegyverek. Van aki vett már tőlük? Megbízhatóak? Meg ami elfogyott most néztem cm028 79 euróért azt lehet majd valamikor rendelni? Magyarországra mennyi a szállítási költség és mennyi idő alatt jön meg? Meg olvasgattam, azt írták hogy érdemes hozzá aksit is rendelni mert a gyáriak szarok. Milyet érdemes venni ami még viszonylag olcsó? Milyet érdemes venni? cm028 vagy cm031 (am mit jelent?
). Bocs a sok kérdésért de mielőtt rendelek valamit mindennek utána szeretnék járni. Ez milyen lenne? :http://gunfire.pl/product-eng-1152189390-CM031-carbine-replica.html -
macilaci78
nagyúr
válasz
bence188
üzenetére
Ha csak 4-en egymásra lőttök, akkor valami M3 shodi, mondjuk a DE M56 sorozatból. Nem erősek, feelingesek, olcsóak (újan is), nem kell elszállni a ruházkodással (sima használt gyakorló, szemüveg, igény szerint bakancs), meg egy gyorstöltő és annyi.
Ha megszokjátok a fegyvereket, később nagyobb játékon is tudtok érvényesülni vele. -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ennyi

De komolyan. Kezdetbe talán érdemes bérelni. 1-2alkalommal.
De tényleg ennyi. -
stefanitsr
senior tag
-
yako
tag
bocsika és Badsheep köszönöm, ezek alapján el tudok indulni!
-
BaKeSZ87
őstag
A lámpa nincs még rajta, ill. rendeltem már TAN index clipeket az OD-k helyett.

-
Zotya984
senior tag
Topcom TwinTalker 3000 pmr tud 100m-ert erdős részen?
Valakinek tapasztalat? -
bence188
tag
Sziasztok!
Én meg a haverjaim el szeretnénk kezdeni airsoftozni.4-en lennénk és egymással játszanánk, kb fejenként mindenki 50k-t szánna rá. Annyiból kijön normális fegyver, védősisak? Am milyet érdemes venni, elektromosat? Használt fegyvert érdemes venni? Totál kezdők vagyunk szal nem nagyon értünk hozzá. Válaszotokat előre is köszi! -
yako
tag
Szevasztok!
Kis segítséget kérnék:
Ez egy DE M56C.
A belső csövek el vannak mozdulva. Semmi extra nem történt, pár lövés leadása után szanaszét szórta a BBket, nyílván a gellertől.
Találkoztatok már hasonló problémával?
Szerintetek orvosolható?Előre is kösz!

-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Lett az AK és pár tartalék dolgot be szeretnék szerezni. És megláttam hogy van egy ilyen.
Akkor hagyom. -
Zotya984
senior tag
Egy gearbox "Kiette a tűzváltó csavar a menetet." dologgal van sérülve.
Ez Kb nyakavéres vagy még használható? -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Lenne esetleg valakinek 9,6V-os mini type vagy akár large type akku eladó minimum 1500mAh kellene és ha lehet egy évnél nem öregebb.Szóval jó állapotú ...olcsón. -
Zotya984
senior tag
-
BaKeSZ87
őstag
Egyre több az eladó BAR-10 ill. VSR-10... Hm hm.
-
stefanitsr
senior tag
-
evilzombie
tag
Megérkezett a régi/eredeti hengerfej a CA M14 EBR-be.
Annyi a külömbség a rendelt V6 és az eredeti között hogy a gerboxhoz csatlakozó furat 2mm-rel közelebb fúrták a hengerhez.
Tehát a leírás korrekt volt, viszont az eredeti CA lehet hogy egyedi vagy amit rendeltem az nem tökéletes darab.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Madbull Bio miért nem jó?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
És még valami Madbull ,25 BIO vagy G&G ,28 BIO a jobb választás.??
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
A+ AEG gumit próbáltad? Ahhoz is 0,30+ BB kell?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Részemről semmit, L96 nekem kimaradt. De kis mókolással az aeg gumiból is jó eredményeket lehet kihozni, főleg egy-két trükkel, no meg persze pl van a+ aeg gumi és társai is, amikkel szintén jó eredményeket lehet elérni. Árában viszont az S24 és felszereltsége verhetetlen, maradok annál.
-
Zotya984
senior tag
Hali mindenki. Kicsik és nagyok PPS - HopUp Chamber - Maruzen / Well L96 - PPS-12024. Ennek használata lehetővé teszi a Well MB-01/8-ban AEG csövet és AEG hop--up gumi rakását. Ha jól fordítottam gyenge angolból.
Viszont kérdés hogy mennyire lesz vele pontos egy VSR gumis megoldáshoz képest.?? Mit tudtok róla.???(keresek ~200db 0.4g sniper BB-t ami látható kilövés után is. 0,36 Madbull elég hama eltűnik
) -
Telda
addikt
AEK-971 ből van valamilyen airsoft replika?
Ha nincs milyen acél AK-t tudnátok ajánlani, lehetőleg ne fa. -
stefanitsr
senior tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Kezdésnek nem M4-et kell venni, mert egy határ szar a legtöbb. Csak a sok majom a felnőtt a halivudi filmeken, azt onnantól az a macsó.
-
Zotya984
senior tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
M4? Ha már m4 akkor A&K.
CM031 a jó választás. -
csoola
tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
CM031
-
Zotya984
senior tag
Köszi.
Egyenlőre csak a pontosság a cél. Viszont a műanyag csapágyak illetve rugóvezető már okozott kellemetlenséget. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Szerintem hetes polimer. .028, 0.31 polimeres emlékeim szerint. Ettől függetlenül láttam már 5+ éves megbontás nélkül vígan kelepelő darabot nem egyet, nem feltétlen szükséges cserélni ha csak nem érzed feltétlen az ingerenciát a féjmcsapájgy birtoklására (akkor viszont mindenképp siklót a 8mm alatti golyósak szeretnek szétesni).
A szervezések múlt idők már...
Győr mellett voltak. -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
2 éves AK 031 .
Fém csapágyas szerinted ? 6-7mm? Maci még nem szedte szét.Egyébként hol rendezed?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pedig az a legjobb. Imádom az éjszakai játékot. Első játékomat is éjszakai volt félig erdő félig csibetanyán fegyver nélkül !!!
mentem. AVP-ből voltam Alien. Okoztunk pár : "ez mi a q*rva élet volt?" és "b+"-ot.

Most is lesz egy csak csibetanyán Okt 5.-én. Már jelentkeztem. Bár most nem AVP sajna. Egyébként nem annyira parás ha nincs nálad lámpa. Próbáld ki. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Vica971
üzenetére
Jah még valami.

Kimennél erdőbe éjjel, majdnem koromsötétben ?
Nem ?

Emlékszem egyszer szerveztem éjszakai játékot és volt velünk 2 vagy 3 csaj. Hasalunk a bokorban, mellettem a csaje: " Tudom hogy ott van hallom ahogy kapar, elkapnám, ha látnám, csak mutatna már valamit. Elkapom, tudom hogy ott van. "
Játék végén: Ki megy ki a beírólapokért ?
(domination jellegű game volt). Senki nem akart. A koromsötétben kezdett merülni a lámpám. Na ott jöttem rá, hogy én sötétben, ismeretlen erdős területen annyira nem szeretek mászkálni. 
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
meg volt az a födémen átzuhanás is. amikor korhatár alatti volt ráadásul.
amit én láttam: susnyásban megbúvó deszkában 100 as szeg ami átvitte a bakancs talpát meg a talpat kicsit.
szögesdrótós tetejű kerítésnél kerítés átvágva, de a szögesdrót ott maradt fejmagasságban. átbújt alatta de a fejét felkarcolta csúnyán a drót.kullancs, darázs basic.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vica971
üzenetére
Azt hiszem, a statisztikák szerint az esünk-kelünk, csetlünk-botlunk dolog miatt nem a BB a legnagyobb veszély, ha valaki rendesen betartja a védőfelszerelések használatára vonatkozó irányelveket. Történt már haláleset is airsoft játék alkalmával, de az illető tüdőgyulladással ment ki és hátsófali szívinfarktust kapott. Természetesen köze nem volt a játékhoz, a játékindító eligazítás elején történt. Mindenki figyeljen oda magára és a többiekre is a játékon! Vedd észre, ha elesik, rosszul van, Rád is odafigyelnek, főleg a tapasztaltabb játékosok.

-
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tehát akkor tökmindegy, hogy JG vagy GFC-t veszek?
-
Vica971
újonc
mennyire fáj az airsoft? illetve vannak lehetséges veszélyei? hogy esetleg pont rossz helyen talál el a golyó és be megy a sisakon belülre, vagy ilyesmik?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor nem lesz LCT AKS74U?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Amúgy ti tudjátok, amelyik nektek szimpatikusabb. Bár ez lehet hülység és csak én gondolom így, de ebben kevésbé fogsz úgy kinézni mint egy igazi katona
.
). Bocs a sok kérdésért de mielőtt rendelek valamit mindennek utána szeretnék járni. Ez milyen lenne? :http://gunfire.pl/product-eng-1152189390-CM031-carbine-replica.html