Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem is nagyon érdekel, majd lesz valahogy.

-
Thome
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A legnagyobb cucc benne egy Crane stock...

Mindegy, bízom benne hogy nem fogják meg, ha mégis, akkor meg perkálok ide is.
-
Hurkaleves
őstag
szerintem méret függő is... bár tényleg nem tudom megmondani. ez attól füg milyen lábbal kelt a vámos.. de szerintem simán bejön gond nélkül. drágább cuccaim is bejöttek.
egyszer vámoltak fegyverért (ezzel számoltam) és egyszer ruháért+hátizsák+ egyéb nyavaja ami miatt a csomagom hátizsák nagyságúra dagadt. na azt megfogták.. a többi mind bejött attól függetlenül, hogy lehet drágábbak voltak mint a "mega pack". -
Thome
veterán
Köszi!
Nem írok sehova megyét, az szerintem lényegtelen, ott az irányítószám úgyis.
Mekkora esélye van, hogy egy 12 ezres tétel átcsússzon a vámon? Tényleg nem rendeltem még külföldről aztán nem szeretném, hogy drágább legyen a leves, mint a hús. :>
-
Hurkaleves
őstag
igen elég hülyén van megadva...
state / city: én véletlenül Heves megye, Heves városában élek szal elég egyértelmű. de más esetben nem tudom mit kéne írni... szerintem a település nevet.
a többi boltnál külön van a megye és a város. de az irányító számról csak eligazodnak a postások...
az address-hez csak az utca és házszámot írtam plusz a cégem nevét ahol hétközben tevékenykedek. amit oda írsz az rajta lesz a csomagon szóval inkább több infó legyen ott mint kevesebb!
-
Thome
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szóval, pisztoly úr, ha vidékre rendelek, kell a megye neve valahova? Ahogy látom az írásodból, rendeltél már eu-n kívülről. :>
A shipping addresshez is elég lenne az utca név, házszám? Eléggé elb*szottul van elrendezve, adja magát, hogy mást is írjunk oda.

-
Xaels
félisten
válasz
ClayMore
üzenetére
Van céges telefon csak használni nem szabad
Kolléga múltkor azért kapott 300 órányi prémium megvonást mert a diszpécserrel beszélt, hogy hárítsák el az akadályt... Az oldal szerint volt ma már a Fórumban, de válaszra 2 szavas sem méltatott...Én hordanám, ha tépőzáras vagy erősebb patentes rögzítés van.
-
Thome
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha vidékre rendelek, például Kecskemét, akkor kell a Bács-Kiskun valahova?
Nem akarom elcseszni, inkább kérdezek.
A telefonos dolgot meg köszi,+36-tal adom majd le a rendelést.

-
Hurkaleves
őstag
csak azért írtam így mert például a 99designs oldalon így tudtam hitelesíteni magam:
-
ClayMore
aktív tag
-
sptkyle
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem kell 2x a 36

+36301234567 ez így teljesen jo.
Én amugy mindig valami kamut adok meg...Szerk.: Megelőztek.

-
Alukard
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
+36+363012345678.
2x országhívó?
-
Thome
veterán
Ez így helyesen van kitöltve? (RSOV)
-
Xaels
félisten
-
sptkyle
senior tag
Jo, gondoltam. De azért mondtam az SRC G36C-t. Mert azt megveszed, és nagy valószínűséggel tul sokszor nem kell majd szerelőhöz cipelni, nem fog cserben hagyni játékon, és annyival nem drágább, mint amennyivel jobb a gyengébb márkáknál.
De egy JG-vel is jo kezdő fegyver tud lenni... nekem is volt 2. De csak a pénzt vitte, és egy idő után beláttam, hogy érdemesebb kicsit többet rászánni a dologra, mert sok őszhajszálat meg tud spórolni az embernek.
Csatlakozom 3RROR kollegához. Teljesen érthető, hogy sms-re nem válaszol. Én sem tenném. Vagy esetleg nyaral. Szoktak ilyenkor ilyesmit csinálni az emberek.
-
Xaels
félisten
válasz
sptkyle
üzenetére
Nem vagyok türelmetlen, csak elvárom, ha egy eladónak PM-et küldök, meg SMS-t akkor legalább annyit, hogy bocsi de eladtam vagy nem érek rá. Munka közben nem tudok telefonálni. Azon kívül csak keresem a lehetőségeket a pénztárcámhoz mérten, mert az albérlet meg a hitel mellett nem tudok mindenre sokat költeni.
Amúgy, ha már netről rendelés és a várakozás: Amazon Kindle, 2 nap alatt megjött USA-ból.
Ha tehetném én is egy komolyabbat vennék, mondjuk láttam egy meggyőző STG44-et olyan árban mint amit mondtál, de még bele kell kalkulálnom az alapvető felszerelést is a költségekbe. Azon kívül ha belefeccölök időt és pénzt, akkor olyan felszerelést szeretnék amit szeretek. Ezért is G36C, mert az egyik kedvenc fegyverem.
-
jagdtigger
tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Hát igen itt is akad egy kettő sajnos, de van ott jobb fajta is azért(jobb oldalt lévő sávban ki tudod választani hogy mely gyártók termékeit jelenítsa meg
). Amúgy egész korrekt üzlet, főleg ruhát meg hasonlókat szoktunk innét rendelni. Utolsó szerzeményem innét pl ez:
http://dl.dropbox.com/u/1201829/tkepek/DSC00004.jpgÉs itt a fegyverraktáram is hamár képeknél tartok(M15-ösöm az nincs rajta sajna)
:
http://dl.dropbox.com/u/1201829/tkepek/DSC00005.jpg -
sptkyle
senior tag
Hát annyi van, hogy a középkategória aljából, ahonnan szerintem te szeretnél rendelni, nincs tul sok lehetőséged. Mivel ahol ezek a márkák olcsók, azok a kínai shopok. Ott viszont ugye jön még rá a shipping, nagyon nagy valószínűséggel a vám és az áfa. És már ott is vagy, hogy nem is olyan olcsó, de még vársz is rá sokat. (a jelek szerint márpedig elég türelmetlen vagy)
Véleményem szerint vagy nézelődsz Softair-en továbbra is a használt JG-k között olyan 25-30k körül. (lehetőleg megbízható eladótól)
Vagy ha mindenképpen új cuccot szeretnél, akkor tegyél még hozzá kicsit, 54-55k egy SRC, amire viszont már nem nagyon kell majd költened, és anyaghasználatában/összeszerelésben is jobb...stbstb. De ezt már elmondták. -
sptkyle
senior tag
válasz
jagdtigger
üzenetére
Igen, van ott "jófajta" Umarex....

Meg biztos van ACM....
Meg ahogy látom van noname G36C is BAX-os hopuppal.
Csupa jó cucc, siess amíg el nem kapkodják.
-
Xaels
félisten
válasz
jagdtigger
üzenetére
A kiszemelt típusból 2 lehetőség van. Vagy olyan ami már drága vagy ami túl olcsó. A neten rendeléssel csak az a bajom, hogy nem tudom megnézni a terméket mielőtt kiadom érte a pénzt. Egyéb webshopot tudtok mondani amik megbízhatóak?
-
Xaels
félisten
Na jó úgy döntöttem nem várok WD válaszára. Boltban megnézem mit kapok és milyen feltételekkel. Max lesz 1-2 dolog amit kérdezni fogok itt a fórumon.
-
sptkyle
senior tag
Ááá... Ez nem mindenkinél van igy. Én többször is futottam már bele nem tul korrekt sporttársba. Ráadásul egynémelyikük nem is ujjonc volt. Dehát ilyenekkel mindenhol tal!álkozni sajna. Én az ilyeneket irom,legközelebb bármit árul,figyelmen kivül hagyom, és ennyi. Ne bosszankodj az ilyenek miatt,nem éri meg.
Mellesleg a NIN nem épp ilyen kontextusban irta emlékeim szerint...
-
Xaels
félisten
2 elérésére írtam WD-nek a G36C-vel kapcsolatban, de semmi válasz

-
Mcray
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Arra a levelemre hogy "WTF?" azt válaszolta, hogy elcserélte azokat az alkatrészeket és már nincsenek meg...
Mind1 nem próbálom megérteni, mert beletörik a bicskám.
Pl amikor én adok el valamit (nagyon gyakran 2 db-om van mindenből max más színben), ha bármi probléma van: színe nem jó, van rajta egy karc, stb, mindig felajánlok alternatívát (a másik ugyanolyan vagy egy másik hasonló terméket) a vevőnek, hogy elégedett legyen az üzlettel. Ha meggondolja magát, saját költségen visszautalom a pénzt stb.
Az a bosszantó, hogy az ember legalább ennyi jóindulatot elvárna a sport-társaitól, mert ahogy a NIN is megmondja: "We are in this together"
-
sss
őstag
Na, ma megvolt az első olyan játék, ahol saját fegyverrel toltam, végre ki tudtam próbálni "élesben" is. A pontosságával és abszolút elégedett vagyok, meg a lőtáv is teljesen okés. Mondjuk szokásomhoz híven most se sok embert lőttem ki, szóval valószínűleg a user a szűk keresztmetszet
, mondjuk azért volt egy elég jó köröm. Legjobb az egy VIP-s játék volt, háromból két testőrét kiszedtük, erre a vip meg a megmaradt testőre kitalálta, hogy akkor ők már el sem indulnak. Még volt kb. 20 perc a körből, szóval jött egy 20 perc kempelés, ők a pálya egyik- mi pedig a másik végén. 
-
ClayMore
aktív tag
update:
kb 2 órányi olvasgatás, youtube, google, külföldi topicok az alábbiakat találtam:
-Az eredeti ötlet vmelyik ázsiai országból származik. az eredeti táblázatot aztán többen is magukra igazították. Különböző országokban, régiókban más és más a dobozos cola anyaga, és erőssége.
-Sikerült angolra igazított táblázatot találnom. Ez volt a legközelebbi országra igazított amit találtam. 0.20as bb-velThere are six ranges of penetration on a Coke can. In order of difficulty they are:
One Side290+FPS
Both Sides340+FPS
Bottom Center385+FPS
Bottom Edge450+FPS
Top Center470+FPS
Top Edge500+FPS-Egy nagyon jó youtube-os
magyarázós videó, h mit hogy kell annak érdekében, hogy "alma-alma" legyen a mérés
A strongbowból az jön le h vszleg angol. Ez nyilván nem tuti.
Aki ezt a leírást késztette az be is chronozta a fegyvereket amikkel próbálkozott:
[link]Már csak annyi a teendő, h vki leméri az itthoni coca-colás dobozok falvastagságát és súlyát és összeveti ezzel:
súly-0.48 ounces
falvastagság-0.003 inchMiért csak coca-colás dobozt használnak a jó tesztekben országtól és régiótól függetlenül?--mert annak egyenletes a minősége. így pontosabb a mérés. alma-alma

-
Mcray
senior tag
Szopter-en megint győzött a korrektség. Írtam Viteknek ma délután 2-kor, hogy 3 alkatrészt vinnék az acél AK-jából. (Én voltam az első). Az volt a válasz hogy 2 napig nem bontja, hátha elmegy egészben.
Erre most nézem hogy eladta azokat másnak.
Köszönöm sporttárs, ez nagyon sportszerű volt

-
szbalogh
addikt
válasz
ClayMore
üzenetére
Elnézést Mester!

Európában a Coca gyártmányai vasból vannak a többi alu. Sörben is van vas meg alu. Ha az energiaitalos dobozt (eddig csak alut láttam) keresztben átviszi mindkét falát akkor 330-350fps. Ha csak az egyik falát akkor 200fps körüli. Ha az alját éppen átviszi (kb fele átmegy fele nem akkor 400fps. Egyik alaklommal sem volt lerögzítve a doboz. -
-
szbalogh
addikt
Csórók kronója Én is ezt használom

-
ClayMore
aktív tag
őőőőő. hát nem tom mennyire olvastál korábbról, de én pont WD szervizelt g36-tel szívtam (előző tulaj nála szervizeltette) és ezt a szerelő is megmondta akinek oda lett adva airsoftdepon keresztül.
tehát nekem WD-ből kifolyólag egy motorcsere jött ki a kalandból.

igen én is használt szervizelt fegyvert vennék aminek a bajai már meg vannak oldva. DE WD-set elkerülöm innentől.

lehet csak én voltam az 1000-ből 1.

-
Thome
veterán
Lemértem az M4-et, chrono híján paraszt módszert alkalmaztam...

Hátba lövettem magam, olyan 260-280fps-t lőhet.Szerintem kap egy 100-as rugót ha nem érzem elégnek az erőt, de szerintem ha jól letömítem, már nyerek vele +10-20fps-t, 330 környékén kibékülnék vele.
-
Mcray
senior tag
A tár nem jelent semmit. Ott kúrják át az embert ahol lehet.
A fegyvertest a régin fényes és kopogós valamint ha megcsavarod erősen oldal irányban, ropog az egész. Az új test anyaga matt és atom stabil, nem lehet megcsavarni sem.
40 000 Ft a legolcsóbb amennyiért boltban itthon kapható. De ennyiért a Softair.hu-ra is volt már felrakva átnézett alig használt darab. Új fegyver sok esetben nem a legjobb döntés...Szívjon vele az eslő tulaj, költsön rá, rakja rendbe és akkor megveszem ha ki tudtam próbálni és jól lő

-
KraRe
aktív tag
Átolvasgatam, ami oldalt linkeltetek, érdekes, de ti melyik fegyvert ajánljátok?

-
Alukard
senior tag
Nekem ebből a K változat van, és már több mint 2 éve tökéletesen muzsikál nálam, voltam vele játékon bőven, és most is majdnem minden héten.
Amin célszerű elgondolkodni, függően attól, hogy mennyire gondolod komolyan, célszerű 1 szettet kialakítani és azt tartani.
Amit viszont szeretek a G36osokban az az, hogy könnyen traceressé lehet alakítani őket

-
Xaels
félisten
EZ szerintetek megfelelő ár és típus egy kezdőnek?
-
Thome
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy lebecsülöm. Szimplán csak műanyag hatása van, nem fém. Ha beletudom mókolni az 1 részes Guarder kamrát, akkor tőlem maradhat ez is, maximum kapna egy ilyesvalami festést.
-
Mcray
senior tag
Te is erősíted azt a tényt hogy a műanyag cuccokat nem szabad lebecsülni. Messze jobbak mint bármilyen spiáter
A bunkóság pedig eszköz. No offense de van akit így nevelnek és csak ebben a stílusban ért. Elég itt visszaolvasni és csomó olyan ember van aki 15 másikra nem hallgat, amikor mind ugyanazt mondják, hogy ne vegye meg.
-
Thome
veterán
Nyilván kezdő vagyok, mi az az airsoft.

Miért jó az, ha valaki nyers? Jól érzi magát tőle? Szerintem csak a bunkóságát mutatja vele, no offense.Az Ak elég erős, én még egy műanyag bétával taknyoltam egy nagyot, a fegyver kirepült a kezemből (eséskor jól odabasztam a kezem az aszfalthoz, ezért engedtem el), a tár kirepült belőle, semminek semmi baja, minimális karcolásokkal megúszta.
-
Mcray
senior tag
Sokan kiakadnak azon ha valaki jót akarásból erősebben érvel vagyis nyersen odavágja hogy szar, kidobott pénz, kerüljed mintha tűz lenne.
Sokszor én is inkább lapítok mint szar a fűben, mert már belefáradtam, hogy kezdőknek adok tanácsot, mert egyeseket baromira sért, hogy "vegyél acél AK-t, azt soha nem töröd el"
Nekem is van spiáter cuccom, vagy fél spiáter fél acél AK-m és gyűlölöm, hogy ott motoszkál hogy mikor ejtem le vagy verem oda valahová...
-
szbalogh
addikt
De asszem inkább műgyantából öntöm ki a fogaskereket. Öntök azonnal 100-at aztán feldobom fostérre

-
Thome
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Ó, nekem nem feltétlen kell alu, de ha már ennyire szajkózzák hogy szaaaar a spinyáter (ami egyébként az is), akkor linkeljenek ennyiért alut.

Mivel sosem a fegyverre esek ha esek, s tényleg figyelek a puffkára (ki nem?), akkor jó lesz oda a spiáter is. Nyilván, az ördög nem alszik, s bármi szopó beüthet, azért odafigyelek a fegyverre.
Optikával, fagpullal nem lesz gond nálam, ugyanis ilyen marhaságokat nem használok.

-
Thome
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Egyszerű a történet. Rugalmatlan, és ebből kifolyólag 1x ejtsd le, ha jó szögben érkezik, darabjaira törik. Ezért undorodunk tőle. Bár, nekem volt már spiáter testem, még az RSOV-s 25 dolcsis időből. Nekem igazából jó volt, airsoftra teljesen megfelelt számomra.
Most is azért akarok fémesíteni, ha már kaptam ismerőstől egy Guarder kamrát, akkor építsük már bele a fegyverbe...

-
szbalogh
addikt
Nem értem miért úndorodtok ennyire a spiátertől. Ha egy gázpisztoly bírja (ami azért eléggé ki van téve terhelésnek) akkor egy aeg-hez örökéletű kell hogy legyen. Kínai barátaink egész szépen fejlődnek a megmunkálásában. Most épp házi spiáteröntésen töröm a fejem. Minden az összetételen és az öntési technikán múlik. A kínaiak szépen nagy nyomáson öntik amitől buborékmentes lesz.
Egy dugattyú spiátertömbjét be is olvasztottam
Ha szétszedtem a g36-ot megpróbálom kiönteni a tűzváltó fogaskerekét. -
Thome
veterán
Mondd, mindig ezt az idegesítő hülye stílust hozod, vagy van normális pillanatod is?
Normálisan megkérdeztem, te meg fogod, s mindent úgy egy az egyben leszarozol. Akkor linkelj olyat baszki, ami jó cucc, de persze ne legyen sokkal több a mostani elképzeléstől. Ja hogy nem fog menni? Akkor szerintem nem kéne leugatni, hanem normálisan válaszolni.
-
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem adom, pont.
(#14604) ClayMore: Szerintem storno, nézek valami olyat, amivel nem kell szarakodni.

(#14610) sowi: Egy sisak huzaton ugyan mi lehet a szar, mi eshet szét rajtuk, magyarázd már meg?
(#14611) sowi: Értem én, hogy te csak eredeti cuccokkal mászkálsz, meg hogy ú áká és az űbercucc mer fúacél, nekem erre telik, meg én leszarom a keleti blokkot, kész.
-
Xaels
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi. A G36C az alap kiszemeltem csak az is kevés helyen van készleten vagy ha van akkor sajnos az a kategória ami már kiesik az anyagi hatáskörömből. A Jing Gong félét nézegettem, esetleg nem tudsz boltokat ajánlani(jöhet priviben is)?
Az a cm.040-es is tényleg ritka darab

-
sowi
őstag
airsoftujonc
akit erdekel mi mennyi hany meter, az inkabb olvasgasson itt
ha meg ezek utan is van kerdes akkor tessek itt feltenni -
Kornel213
tag
A blowback a feeling miatt jó! a fegyver hangosabb lesz, van valamennyi visszarúgása mint az igazinak, főleg a full fémeknek! de azok meg több gázt esznek, a műanyag szánosok pedig kevesebbet és halkabbak.
Nekem egy full fém (HFC) berettám van idáig nem volt vele semmi gond. (igaz hogy agyon nem használtam
) -
Xaels
félisten
Sziasztok.
Úgy esett, hogy frissen belekezdenénk páran eme remek kikapcsolódásba.
Szeretném a segítségeteket kérni fegyver ügyben. Elektromos AUG és/vagy G36C-t, de inkább az utóbbit szeretnék venni, de nem nagyon értek ezekhez. Anyagilag olyan 30körül tudnék az egészre kisajtolni.
-
KraRe
aktív tag
Csak néha lőnék céltáblára szerintem, Így nem szeretnék sokat rákölteni, és ha elkap az airsoft láz, akkor egy jobb szettet összedobok.
Desert Eagle,P226 bejön, nem szeretnék 120 cm-es cuccal szaladgálni
Esetleg MP5,G36c,P90,Ak74/nem 47/
Blow-backetnek nem látom értelmét, hogy miért jó?
-
ClayMore
aktív tag
a JG testhez lenne ugyi?
neki volt vele baja"METAL" nem mondják h Al, Aczél, stb ellenben ha a keresőjüket használod sok alkatrésznél AMI Al, vagy aczél ott ezt fel is tüntetik.
persze lehet csak én vagyok gyanakvó a METAL-t olvasva. -
Thome
veterán
Ejj, az úgy necces, pedig de kellene az a rohadt MICH2002 DWC sisakhuzat...

Szerk: Ez a VLTOR test 10500 pénzt megér?

-
Mcray
senior tag
Combatgearing:
Első rendelésem tőlük: Kifizettem a pakkot majd 10 napra rá közölték hogy fel sem adták mert out of stock.
Mondom azt hogyan?Tele volt a stock mikor rendeltem. Paypal fél nap alatt kifizette...
Mondták hogy ok Backorderrel megrendelik a gyártótól, vagyis 2 hét múlva talán feladják.
Trehány banda. Nem ajánlom senkinek...
-
Thome
veterán
Ó, ez nem egészen így működik...

Rengeteg gyártó létezik, sokféle fegyverrel.
Vannak olcsó fegyverek (amikkel macskákat dobálhatsz, annyit érnek), vannak drágák, és vannak azok, amiket jó ár/érték arányú fegyvereknek hívunk.
Néhány kérdés:
Mire használnád?
Mennyit szánnál rá?
Milyen pisztolyok érdekelnének? (Beretta, Desert Eagle, Sig P226, stb...)
Blow-backeset (szánhátrasiklás) vagy fix szánosat szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyilván nem mindenkinek van, de elég elterjedt