Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁDI
aktív tag
Ivózsákot szeretnék venni ,a nyár közeledtével.Kényelmesebb,mint a kulacs és több is fér bele. Ja és ez nem horror áron van...
Ezt néztem ki:
http://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/1058/hydration-pack-30-l-flecktarnRemélem tudom majd valahogy hőszigetelni kicsit (polifoammal)...
Kinek, milyen tapasztalata van a témában?

-
zalman90
őstag
tényleg 7,4v os akksinak nem kell fet ?
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én kettőt...

-
begami
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Persze határ a csillagos ég.Nem vagyok nagyravágyó alap dolgokkal is beérem..

-
zalman90
őstag
számitógép tápegységnek a vezetéke használható fegyverbe vezetékelésre ?
gondolom elég nagy áramot átenged

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Heló!
USMC Hun foglalkozik festéssel [link], de nem tudom digital mintát vállal e. Amúgy négyzetrácsos füzetlapot fogsz, szikével vágsz ki mintákat, veszel festéket, és lefújod. -
Sziasztok
Tudtok olyan helyet ahol le tudják fújni a fegyvert marpat mintára? (M4)
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
Most még elmegy, mert most kezd zöldülni minden, később meg majd lefestem újra.
6mm.hu-n reklámozzák ezt a Krylon-t, de valami mocskos drága, biztos jó amúgy.
Ezek a festékek amiket én használtam annyira nem drágák ( 7-800 Ft / flakon ) , ha nem kúrja el az ember a sorrendet, ahogy én
akkor egész jól kinéző festést is össze lehet hozni. Ha meg veszel 3 flakonnal a Krylonból az 11.400 Ft 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
zalman90
üzenetére
Köszi, te vagy a második, az asszonynak is tetszik

Itt vannak a festékek amiket használtam ebben a sorrendben:
Very Well 6005 mohazöld /telibe az egészet/
Prisma Color RAL8014 sötét barna /csíkok/
Very well .... smaragdzöld /dryvit hálón keresztül/
Prisma Color RAL8003 világos barna /dryvit hálón kersztül/Legközelebb a sorrend ez lesz:
Prisma Color RAL8003 világos barna /telibe az egészet/
Prisma Color RAL8014 sötét barna /csíkok/
Very Well 6005 mohazöld /dryvit hálón keresztül/
Very well .... smaragdzöld /dryvit hálón keresztül/ -
BaKeSZ87
őstag
Nem vagyok egy Picasso, ilyenre sikerült a festés.

1.5-2m-ről már összemosódnak a színek, és ilyen OD jellegű foltos valamit lehet csak látni. Sajnos nem elég matt még, van matt lakkom, nem tudom mennyit mattít majd rajta. Elcsesztem amúgy, mert először a világos barnát kellett volna ráfújni, aztán a zöldeket, és akkor ugyan erről a 1.5-2m-ről szolidabb zöld lenne, így talán picit erős, na de majd ha lekopott lefújom mégegyszer.
Szomszéd fala, nem a mienk.
[link] -
Lacuss20
senior tag
Prec cső márkában ki mit javasol?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
Használt CA M4 csövek ezelőtt is 3,5-4k-ba mentek fostéren. Egy részes külső cső, gyakorlatilag bármilyen, igény esetén csőtoldó, vagy hangtompi, vagy bármi.
CA Sportline M4-ek is ezt a megoldást használták. Játszatáson adtam ki a fegyvereket, egyszer az egyiket az első irányzéknál fogtam meg, a test második fele leesett, a slingnél fogva rántódott egyet, el is tört, az alu cső görbülésével és a hop up kamra, valamint a nózi törésével tompította az esést. Mit ne mondjak, meglepett a történés.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
[link]
Szomorú, hogy fém testhez ilyen közdarabos megoldást használnak
. Legjobban úgy járnál, ha vennél egy új külső csövet, ami egy darabból van. Gyakorlatilag bele van dugva a közdarabba a külső cső, és két csavar tartja, hogy ki ne csússzon előre, és ezt a közdarabot a külső csővel együtt dugod bele a test felső részébe. Így duplán tud mocorogni. E helyett érdemes lenne venni egy másik M4 külső csövet, amin ez a közdarab nincs, hanem egyben van a külső csővel. Mint ezen a képen: [link]De ne boyi csövet vegyél!
SRC-t nem szabad elrontani boyi csővel! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sptkyle
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
@BaKeSZ87 : Keresztkérdéseket nem teszünk fel.

2.5 éve játszom, de mivel nem szerelek, most megfogtál.
Delta ringet hogy lehet ellenőrizni?
A többi kérdés meg alapból passz.
(most azért tényleg ugy érzem magam, mint az 1 játékos kezdő az idióta kérdéseivel, amikre nehéz válaszolni
)@macilaci78: Van. Felülről.
@zalman90: Alapból ez se csinálta. Mostanában kezdte. De jolvan. Megjegyeztem.
Én meg kedvesen emlékeztem, hogy van akinek jol működik a boyi-ja, te meg hátbatámadsz? Kígyót melengettem a keblemen.

És amugy köszönöm a válaszokat.
-
sptkyle
senior tag
Kérdés (mivel én nem szerelgetek, nem is érdekel ez a része, de ezt most kénytelen lennék megbarkácsolni) :
Mozog az előagyam oldalra. Most nézem, hogy ezt a külsőcsővel együtt teszi.(M4) Hogy lehet ezt fixálni? Idegesítő. -
conan77
tag
Köszi a válaszokat
az érzékenységet útmutató alapján 7mV-ra állítottam ( a több és kevesebb nem jó azt írja)
egyáltalán nem volt meleg egyik akksi sem még langyos sem.
Akkor a NimH-ok jók 10,5V-ig az ok. a LIPO-t majd ha lemerítem töltöm balanszeresen.
mennyivel érdemes tölteni egy NimH 8,4 1100-at és egy LIPO 7,4 2200-at ??
Amperre gondoltam. (villamossági összefüggésekhez nem értek)köszi

-
mykos
aktív tag
válasz
conan77
üzenetére
Az Imax töltő Delta V-zik. Azt jelenti, hogy az egyik packod már nagyon nem akar több feszültséget felvenni, inkább eldisszipálja, és ilyenkor érzed, hogy melegszik. Ha határozottan meleg max 40 fok, akkor tovább ne erőltesd. Ha nem melegszik fel annyira, akkor próbálj meg a dV értéken állítani, defaultról 15-20-ra. Attól függ mennyire gatya a pack. Ahogy írták a 10.5 körüli érték elérése lenne a normális, azért mert...

-
macilaci78
nagyúr
Tisztítópálcával ne, a tárban a BB útja kanyarog, a tisztítóvessző annyira nem.

Névleges tárkapacitás osztva 4-el, ennyi nyomás gyorstöltőből. A 80%-ánál már óvatosabban toljad neki.
Ha szépen kiadja egyenletes, gyors iramban, akkor pipa, ha nem, akkor szilikon bele, és ugyanazzal a BB-vel megjáratod párszor. (felesleges ezért több BB-t koszolni)
Műanyag köpenyes táraknál nem érdemes erőltetni a határokat, mert hasa lesz. A fém köpenyes nem nyílik szét egykönnyen. Ahogy mennek bele a BB-k, felkeményedik, míg végül akár le is ugrik a gyorstöltő csonkja a tárajakról. Na, akkor megtelt, de teljesen.
-
sss
őstag
Már több mint egy hete megrendeltem a táraimat, de még fel sem adták.

Midcapek bejáratásának mi a módja? 10bb beletölt majd kiszór, 20bb beletölt stb. Vagy inkább tisztítópálcával próbálkozzak? -
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
Egy dandi kezében volt az AK, volt főnököm volt a szemfüles és kérte a dantit, mutasson be egy tárcserét. A gyártó képviselőjének kiesett a cigi a szájából...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Önmagában az AK-47-tel, illetve az AK palettával nincsen probléma, jó konstrukció, egyszerű, nincs nagy karbantartásigénye, erős és kézi lőfegyverhez mérten pontos. Egy általános haderő túlnyomó része nemigen lő 300 méternél messzebbre, erre pedig az olcsón, nagy tömegben gyártott AK ideális.
A modernizálás a funkcionalitást és a kényelmet szolgálja első sorban szvsz. Erre vannak a vertical grip-ek, lámpák, ilyen-olyan tusok. Magához a fegyverhez nem nyúltak, ugyanaz az elsütőszerkezet, lőszer, stb. Ha úgy tetszik, a karácsonyfa maradt, csak a díszek választéka bővült. Még a bulpup rendszerű 7.62-esek zárja, elsütőszerkezete is ezt a vonalat követi.
Az már más kérdés, hogy kiegészítők terén a Nyugat (Németország, USA) előrébb jár, és a kész termékeikhez akarják igazítani az orosz medvét. Ilyen-olyan railek, rögzítő gyűrűk azért, hogy a saját ATN éjjellátóik, Sulfire lámpáik készen rámenjenek. Ez nem modernizálás, ha jó esetben is kisiparosi munka.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Dupla lett, sorry.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A használhatóság nem mindig szempont. Jo kapcsolatokkal mindent el lehet adni. 
Érdekes az a tény is, hogy 30-40 éves technikát modernizálják mondjuk 10 évessel, és előadják, hogy mekkora királyok.
(bár ennél talán nagyobb gondok is vannak szeretett honvédségünknél.
) -
sptkyle
senior tag
válasz
begami
üzenetére
Nyugi, ez természetes.
Az ember egy idő után nem meri összeszámolni, mennyit is költött erre a sportra eddig. (és én még sehol nem is tartok
)Más:
Olyannal már találkozott valaki dotnál (Aimpoint) , hogy egyszercsak megadja magát a fényerő? Van pötty, fokozatok is, csak olyan fényereje lett, mintha haldokló elem lenne benne. (azóta már cserélve lett 3x) Van tipp, hogy mi lehet, vagy egyszerűen csak megadta magát a fénykeltő?
-
begami
csendes tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Kösz a videót.Ha megjelennék egy ilyen "karácsonyfával " a rajomnál az életbe nem lenne vége a cinkelésnek

Nagyon túlzásba nem akarom vinni végül is ez nem egy M4
Viszont lehet a RIS-t lecserélem egy infrabakra és úgy rakok rá egy Aimpoint-tot.A Modern Warfare-ból nyúltam az ötletet.
Esetleg valami jobb típust emberi áron tud valaki? A kiegészítők már így is többe vannak mint maga a puska... Elindultam a lejtőn.. 
-
sptkyle
senior tag
válasz
conan77
üzenetére
NiMH-t nem nagyon töltöttem már jo rég. Akkor is még a gyári cuccával.
De NiMH-nak 1.5V cellánként a töltési végfeszültsége. Tehát 7 cellás 8.4-es NiMH 10.5V-os töltési végfeszültségig jo.A LiPo-nak 4.2. Tehát 7.4-es 2 cellásnál 8.4-nek kellene lennie. (most töltök egy 3 cellásat, szépen 12.6-on áll)
-
conan77
tag
itt a kép

-
sptkyle
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Te tudod. Ha c/10, vagy az alá mentek, akkor tényleg nem számít, ha esetleg 1 napra is fenthagyod a töltőn.
De nem biztos, hogy azért ennyire kell vigyázni a gyári akkura. Mint említettem (hacsak nem gyárihibás) mire tönkremenne igyis-ugyis lecseréled, mert mondjuk LiPo-sítasz. Vagy ha nem, akkor is lehet venni ugyanilyen gyári akksit 1-2 doboz cigi áráért.

@begami : Az AK család variánsai elég elterjedtek az egész világban, ennélfogva szinte bármi elképzelhető rajta sztem. Például a magyar AK-kat is elérte a modernizáció szele (bár ugy tudom csak terv szinten) [link] Így akár egy Aimpoint is elképzelhető rajta.

-
conan77
tag
Hali mindenki
Na ImaxB6 töltővel ha feltöltöm a NimH-t ( 8,4V 1100mAh, 7S) és
a végén kiírja hogy 9,93V ???? meg a másik ugyanilyen akksimnál 10,35V ???? mi van ilyenkor ?
Akksik nem voltak melegek ( kisütés 1,0V/celláig + töltés 0,5A, érzékenység 7 mV/cell)
Lipo-t is 9 fölé töltötte ? (7,4V 2200 mAh 2s)NimH:

itt pl leállította az időzítő 80percnél a második töltést, lehet ezt is felnyomta volna 10 fölé.mit b...sztam el vagy ez így ok?
köszi
-
begami
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Csak most reggeltem és máris lenne pár kérdésem.Van egy AK 74-es fegyverem amit szeretnék kicsit fejleszteni.Inkább az optikára mennék rá a teljesítményével elégedett vagyok.Szeretnék valami "célzást segítő eszközt"
Leginkább olyasmi érdekelne ami a valóságban is megtalálható az AK-kon.Nézegettem a neten de hátha valaki már beleásta magát a témába. Még annyit, hogy most ilyen szereléksín van rajta.
Előre is köszönöm!
-
sptkyle
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Ebben van igazság. De csak annyi, hogy (mint ahogy beszéltünk is róla) c/10-es töltéssel az ilyen aksik korlátlan ideig bírják a túltöltést, Ez tény. Meg az is, hogy a gyári akkukhoz adott dugasztáp többel tölt mint C/10. (erre nincs elfogadható magyarázatom, hogy miért)
Szóval ha nem szeretnéd tultölteni, akkor számolgatsz. (vagy a fentebb leírt "langyosodik e " elvét követed)
Igen, akárhogy is csinálod, egy idő után tönkrevágja az akkut. (nyilván néha előfordul a rátöltés, vagy tultöltés) , de mire ez a teljesítmény komolyabb rovására menne (már ha valamennyire vigyázol a cuccra) addigra eltelik 1 év, vagy esetleg több. Aktív játékkal számolva ez viszonylag sok, ennyi idő alatt ugyis váltasz (ha megmarad ez a jo kis hobbi addig) LiPo-ra, vagy esetleg a komplett fegyveredet lecseréled aksistól.@zalman90 : Ez mért érték (mondjuk multiméterrel) , vagy az, amit a töltő ír?
Automata töltők nemigen szoktak túltölteni. Vagy ha mégis, nem látványosan. -
zalman90
őstag
még nem végzett a töltés de lehuztam
8.3v van 2 cellás akksiban terheletlenül , valaki azt irta tul töltöttem... és neki 11.5v nál leállitja a 3 cellás akksi töltését a töltő
én ugy tudom terheletlenül lehet +fesz az aksiban , most akkor ki a hülye ?

-
zalman90
őstag
miért tart ilyen sokáig a lipo töltése ?

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
0.40-es bbone-t használok, csak mondtad, hogy jók nagyon a G&G bio bb-k, merthogy nincs bennük bubi, és a 0.28-as valószínűleg inkább 0.30g, és mondom, hátha van valami gyakorlati tapasztalatod, hogy érdemes e vele érdemben foglalkozni. De akkor marad a bbone. Csak hát bio bb-s játékokat cseszhetem.
-
csoola
tag
nem tudom, mi van az akksimmal a G36-hoz, de legalább két tárnyi BB-t elpötyögtettem már, és még mindig van benne kakaó, pedig nem nyúltam hozzá, nem töltöttem még...
egyébként a szomszédom rádió, tv meg telefonszerelő, szakmájában is ilyen apróbb mütyürökkel dolgozik, nemrég beszéltem vele, aztán mondta, hogy nem szabad ezeket az akksikat gyorstöltővel tölteni, mert kinyírják, maximum az alap töltőkapacitás tizedével szabad tölteni
na már most a gyári töltőn 300 mAh van, akkor ezzel ne is töltsem? mondjuk kisütni nem tudom, amíg meg van benne töltés nem akarok sokat rátölteni, lemeríteném amennyire lehet, aztán utána adnék neki, csak most elbizonytalanodtam
ti mit gondoltok, a gyorstöltés mennyire öli meg ezt? rátölteni mennyire szabad?
olvasgattam sokat a neten is, de megmondom őszintén, hogy amiket írnak, sokszor totálisan ellentétes egymással, úgyhogy ezek alapján se lettem okosabb -
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Két dolgot kihagytam, ami lényeges. Az egyik hogy létezik még .36 és .43 bb is, mindkettő jó lenne, de ezek sötét színűek (van a .40-esből is szürke blaster devil, azt is kerüljétek, keressétek a világos sárgát) így a távcsőben nem vagy csak nehézkesen követhető.
A kissebb szórás pediglen a lőtáv vége fele érzékelhető, 40-50 méterig annyira nem, felette a .25-.28 csavarodik mindenfele, míg a .40-es repül szépen stabilan...
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
akkor énis feldobom 100 ért a boyi m4 et mert van hozzá egy G&P reddotom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
csakis a .40-esnek látom értelmét 60 méter feletti vágyott lőtávhoz. Nagyon jó a g&g bio, de nem erre a célra. Szemmel láthatóan nagyobb a lőtáv és sokkal kisebb a szórás .40-essel mint .30assal vagy alatta. A találat megadási hajlandóság is nagyobb, ugye hosszabban őrzi a mozgási energiáját.
Szóval mielőtt bárki erős fegyverben gondolkozna (400+ fps) rakja össze a cuccát úgy hogy a hopup meg tudja rendesen emelni a .40-est, mert ha ez nem megy az egész manőver teljesen felesleges lesz, legyen szó spring, vagy gázos cuccról ne ad isten dmr projectről.
Jelentem a KWA SR12 pár aprósággal tudja ezt a manővert.

-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Na most lehet találgatni, hogy négy nullával ütött többet vagy hárommal...

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
0.28-as G&G bio-t próbáltál már a BAR-ba? Milyen bb-vel eteted általában?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
No fent is van...
-
macilaci78
nagyúr
Azért az expresszen is vannak elszállt dolgok.
Remélem, pici alku belefér, mert nagyon faja lenne a cucc!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zalman90
őstag
100k ért boyi + acog hmmmmmm kihagyhatatlan ajánlat

-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát konkrétan nekem egy AK ba Cyma gyári fém kamra van abba egy eléggé "beletuszkolt",tehát elvileg jól tömítő kék madbull gumi,a hopup-nózi átvezetésnél ami "módosítva" lett az egyedül, hogy egy fém O gyűrűs nózira lett lecserélve a gyári.
Cm045a ennél agyári kamárval mi az amit nem álom fps ingadozásba? -
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A hengerfejem ki van cserélve egy nagyon jól záró O gyűrűvel ellátott CNC-zett SHS fejre.
Meg O gyűrűs noozle-m is van de nem tudom a hopup kamránál illetve a hengernél mit értetté pontosan? -
Lacuss20
senior tag
Mivel lehet AEG nél elérni az FPS ingadozás közel 0-ra csökkentését? ( 1-5 Fps) Vagy ez csupán a legendák szüleménye?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sokáig is fogja árulni. Interpollal és simazzal megesnek az ilyesmik, hogy túláraznak dolgokat, pl interpol felrakta a type56-II-t a mostani áfás futáros új árán az eladó aegbe...
Egyrészt ugye ez az átlag cyma aegen felüli felárát annak éri meg aki értékeli benne azt hogy RS, de vélhetően ők sem adnak érte ennyit. Még én elgondolkoztam volna rajta, de mivel annyiért adja mint egy új (meg egy kicsi), inkább rendelek egy teli tusás type56-ost mert eredetileg is azt szerettem volna.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
1 szó : fostért
-
macilaci78
nagyúr
Annó a Nowarban ugyanez a hand guard cap 400Ft bruttóért ment.

-
csoola
tag
értem, akkor rá se nézek többet, viszont a neoprene-nel az a baj, hogy nem véd meg az élesebb dolgoktól és a kavicsot is megérezni benne, szvsz a műanyag külsejűek jobban védhetnek, csak kéne nekem egy minőségi darab, ha esetleg tudtok ilyet, emberi áron (plafon a 4000 körül), akkor érdekelne
-
csoola
tag
közeleg a névnapom, barátnőm jelezte, hogy besegíthetek választani valami ajándékot magamnak, erről mit gondoltok? ilyesmi árban max. kéne valami, elég ha csak térdvédő van benne az árban, ha nagyon fasza
-
sptkyle
senior tag
válasz
Tibinho
üzenetére
Magyar oldalból sajna nehéz jót mondani. A legtöbb iszonyat drága.
Magyarok közül én őket szeretem: [link]
(a fentebb említett lengyel shopbol importálják a cuccot, nyilván annál kicsit drágábban... akkor érheti meg, ha kevés cuccot rendelnél, mert a lengyelektől a shipping a viszonylag drága)
Egyébiránt itt van néhány magyar üzlet címe: [link]Külföldi jo/viszonylag jó shopbol pedig Dunát lehetne rekeszteni szerintem.
Egyszer majd erőt veszek magamon, és csinálok egy listát.
-
zalman90
őstag
válasz
Tibinho
üzenetére
[link] : lengyel oldal , egész nagy kinálat , gyors posta , lengyel üzlet
[link] : még nagyobb kinálat , kb 1 hét alatt itt a cucc , hongkongi üzlet
[link] : szerintem a leg olcsóbb magyar bolt , egész korrekt
[link] : használt cuccokat árulnak itt nagyrészt
ez nem mind majd a többiek kiegészitenek , most ennyi jutott eszembe

-
Tibinho
tag
üdv mindenkinek
szeretnék valami normális fegyvert, tudnátok linkelni pár magyar oldalt ahol körbe tudok nézni? tudom hogy google a barátom de ahogy olvasgattam korábbi bejegyzéseket látom itt hozzá értő emberek írnak, ezért is kérném hogy linkeljetek olyan oldalt ahol szerintetek érdemes körbenézni/vásárolni
-
macilaci78
nagyúr
válasz
conan77
üzenetére
Én úgy csináltam, hogy bakancs szárába betettem a nadrág szárát is lazán, guggoláshoz. A térdvédő alsó pántját térdhajlat alatt vádli felett kissé szorosabbra tettem úgy, hogy idáig a nadrágot is gyűrődésmentesen felhúztam, hogy ne alatta legyen buggyos, a térdvédő felső pántját pedig lazábbra hagytam.
Azt tapasztaltam, hogy így 8-10 órás nyári játék alatt sem kellett igazítani, nem irritált, nem pirosodott ki, nem csúszkált el semmilyen mozgás közben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Legjobban úgy járnál, ha vennél egy új külső csövet, ami egy darabból van. Gyakorlatilag bele van dugva a közdarabba a külső cső, és két csavar tartja, hogy ki ne csússzon előre, és ezt a közdarabot a külső csővel együtt dugod bele a test felső részébe. Így duplán tud mocorogni. E helyett érdemes lenne venni egy másik M4 külső csövet, amin ez a közdarab nincs, hanem egyben van a külső csővel. Mint ezen a képen:
SRC-t nem szabad elrontani boyi csővel! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)