Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom már, hogy melyik linuxos topicban és hányszor kérdeztem ;-) , de megpróbálom újra, hátha valakinek van ötlete.
Némi kitérő után valamikor a nyáron talán visszatértem Mint Cinnamon-ra-, 22.1-et telepítettem akkor. Azóta van egy olyan problémám, hogy szinte minden bejelentkezés után összekutyulja az asztalikonokat a rendszer :-( Itt vannak képernyőképek, a rendben nevű az, ahogy lennie kellene az ikonoknak, a többi meg néhány szétugrott állapot a sokból.
Mindenféle ikonrendezés ki van kapcsolva. Ha zárolja magát a gép 10 perc után és újra bejelentkezek, vagy felhasználót váltunk és visszajelentkezek, vagy elalszik - feléled, és bejelentkezek, 10-ből 7x-8x átrendezi őket - de néha nem.
Amikor átrendezi őket, gyakran olyan helyre is kerül ikon, ami nincs rácsponton, illetve az amúgy kb. helyükön maradt ikonok is elmozdulhatnak a rácspontról egy kicsit.
Általában egymásra pakol több ikont.A 22.1 telepítésekor (meg minden telepítéskor) a home könyvtáram "rendszerileg" üres volt, csak adatokat másoltam vissza, konfigokat nem .
Frissítettem 22.1-ről 22.2-re, a hiba maradt.
Lenyestem az egész SSD-t, telepítettem egy friss 22.2 rendszert - a hiba maradt.4k monitorom van és 4k felbontásban használom 200%-ra méretezve.
Mi a fene lehet az oka? Gondoltam még egyszer megkérdezem, és váltok mit tudom én MATE-re, mert piszok idegesítő :-(
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VR topik
- Vicces képek
- Steam Deck
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adventi kalendáriumok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest