- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
tag
Ez e jelentéktelen linux rendszer nem gond ha tönkremegy (ezért agodnak) miér nem lehet ezt megérteni!Tudom hogy senki nem használ root logint nekem ez kell könyen használni tesztelésre mind egy agyonra korlátozot login hozzáférésel tele fiokját ezel annyi idöt elvesztegetem a miértekre hibáira hogy el hagytam nincs értelme vele bajlodni!~ 30 éve win használok linuxra soha nem térek átt csak néha veszem elő de nincs energiám megfejteni a sz@rságait csak pár teszhez ke de itt mindet kiss problémát felnagyitanak egy egyszerü kérdéshez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Kés topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest