Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
tag
Ez e jelentéktelen linux rendszer nem gond ha tönkremegy (ezért agodnak) miér nem lehet ezt megérteni!Tudom hogy senki nem használ root logint nekem ez kell könyen használni tesztelésre mind egy agyonra korlátozot login hozzáférésel tele fiokját ezel annyi idöt elvesztegetem a miértekre hibáira hogy el hagytam nincs értelme vele bajlodni!~ 30 éve win használok linuxra soha nem térek átt csak néha veszem elő de nincs energiám megfejteni a sz@rságait csak pár teszhez ke de itt mindet kiss problémát felnagyitanak egy egyszerü kérdéshez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest