- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
tag
Ez e jelentéktelen linux rendszer nem gond ha tönkremegy (ezért agodnak) miér nem lehet ezt megérteni!Tudom hogy senki nem használ root logint nekem ez kell könyen használni tesztelésre mind egy agyonra korlátozot login hozzáférésel tele fiokját ezel annyi idöt elvesztegetem a miértekre hibáira hogy el hagytam nincs értelme vele bajlodni!~ 30 éve win használok linuxra soha nem térek átt csak néha veszem elő de nincs energiám megfejteni a sz@rságait csak pár teszhez ke de itt mindet kiss problémát felnagyitanak egy egyszerü kérdéshez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest