Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Nem szeretnék KDE-t: volt az elmúlt egy évben többféle is, nem jött be. Egyébként nagyon sokáig használtam KDE-t, de amikor elkezdett "plazmásodni" jó régen, váltottam másra - ez nem is tudom, 15-20 éve lehetett nagyjából ;-)
Egy egyszerűbb felületet szeretnék, mint a Cinnamon, de ikon össze-vissza kuszálás nélkül, szóval erre a problémára kerestem volna megoldást.
Szerintem ha lesz lelki erőm újra újratelepíteni a gépet, akkor feldobok egy Mint MATE rendszert.
Egyébként érdekes, hogy X éve minden problémára a megoldási javaslat: válts ablakkezelőt - válts rendszert ;-) Ezért (itteni javaslatra) kezdtem el kb. egy éve ilyen-olyan Plasma-s rendszereket kipróbálni, de jobb nem lett, csak az időm ment el vele feleslegesen, mert valami elmebetegsége mindegyiknek van. Akkor kezdődött az, hogy miért Fedora, miért nem inkább Tumbleweed, aztán miért az, miért nem inkább egy Endeavour, de a Manjaro mégis jobb lenne, stb. stb., és fel is adtam a dolgot ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest