- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült a frissítés. Igaz a végén leállt valamivel ( [kép] ), de "Welcome to Ubuntu 22.04.5 LTS (GNU/Linux 5.15.0-164-generic x86_64)" Elsőre úgy tűnik minden működik.
Azért frissítettem, mert a Realtek 2.5G-s USB hálókártya minden kernel frissülés után eltűnt. Újra kellett telepíteni a drivert. Azt hittem ez megoldódik a 5.15 kernellel, mert a linux-hardware.org szerint a chip 5.13-tól támogatott. De most sem látszik a portok között.
Pár kérdés:
1, Hogyan tudok újabb kernelt telepíteni? Egyáltalán változtat-e az valamin?
2, Ha most egyből frissítenék 24-re az jó ötlet lenne? Úgy értem, most több az esély a hibamentes frissítésre mintha belakom vagy fordítva előbb mindent ellenőrizzek, használjam és úgy lépjek feljebb?
3, Esetleg a leírtakból tudtok segíteni mi baja van a hálókártya meghajtásának?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest