- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Nem szeretnék KDE-t: volt az elmúlt egy évben többféle is, nem jött be. Egyébként nagyon sokáig használtam KDE-t, de amikor elkezdett "plazmásodni" jó régen, váltottam másra - ez nem is tudom, 15-20 éve lehetett nagyjából ;-)
Egy egyszerűbb felületet szeretnék, mint a Cinnamon, de ikon össze-vissza kuszálás nélkül, szóval erre a problémára kerestem volna megoldást.
Szerintem ha lesz lelki erőm újra újratelepíteni a gépet, akkor feldobok egy Mint MATE rendszert.
Egyébként érdekes, hogy X éve minden problémára a megoldási javaslat: válts ablakkezelőt - válts rendszert ;-) Ezért (itteni javaslatra) kezdtem el kb. egy éve ilyen-olyan Plasma-s rendszereket kipróbálni, de jobb nem lett, csak az időm ment el vele feleslegesen, mert valami elmebetegsége mindegyiknek van. Akkor kezdődött az, hogy miért Fedora, miért nem inkább Tumbleweed, aztán miért az, miért nem inkább egy Endeavour, de a Manjaro mégis jobb lenne, stb. stb., és fel is adtam a dolgot ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest