Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
> Én a jelszavaimat nem mentem el még böngészőben sem, KeepasXC-ben vannak tárolva, az meg csak addig van feloldva, amíg használom. Szerintem
Persze, en is 3rd party jelszokezelot hasznalok.
@lionhearted:
En Yubikeyt sajnos nem, sajnos, de az nem fed le minden lehetoseget.
Pelda egy problemara: D-Bus + Passkeyek: a D-Bus autentikacios problemara az egyik megoldas, hogy izolaltan fut pl. a bongeszo. Viszont ha a bongeszo izolaltan fut (flatpak/snap), akkor meg nem fogja latni a Yubikeyt vagy a jelszokezelot.
Szoval nagyon kene mar az a nativ passkey tamogatas, de egyebkent dolgoznak rajta, ahogy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest