Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom már, hogy melyik linuxos topicban és hányszor kérdeztem ;-) , de megpróbálom újra, hátha valakinek van ötlete.
Némi kitérő után valamikor a nyáron talán visszatértem Mint Cinnamon-ra-, 22.1-et telepítettem akkor. Azóta van egy olyan problémám, hogy szinte minden bejelentkezés után összekutyulja az asztalikonokat a rendszer :-( Itt vannak képernyőképek, a rendben nevű az, ahogy lennie kellene az ikonoknak, a többi meg néhány szétugrott állapot a sokból.
Mindenféle ikonrendezés ki van kapcsolva. Ha zárolja magát a gép 10 perc után és újra bejelentkezek, vagy felhasználót váltunk és visszajelentkezek, vagy elalszik - feléled, és bejelentkezek, 10-ből 7x-8x átrendezi őket - de néha nem.
Amikor átrendezi őket, gyakran olyan helyre is kerül ikon, ami nincs rácsponton, illetve az amúgy kb. helyükön maradt ikonok is elmozdulhatnak a rácspontról egy kicsit.
Általában egymásra pakol több ikont.A 22.1 telepítésekor (meg minden telepítéskor) a home könyvtáram "rendszerileg" üres volt, csak adatokat másoltam vissza, konfigokat nem .
Frissítettem 22.1-ről 22.2-re, a hiba maradt.
Lenyestem az egész SSD-t, telepítettem egy friss 22.2 rendszert - a hiba maradt.4k monitorom van és 4k felbontásban használom 200%-ra méretezve.
Mi a fene lehet az oka? Gondoltam még egyszer megkérdezem, és váltok mit tudom én MATE-re, mert piszok idegesítő :-(
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen házat vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest