Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
morze
csendes tag
Csak csendes, forgalommentes helyre való, én OpenJumpot használok sétálás közben, mert szeretem hallani ha a környezetemben valami esemény van.
-
kchris78
veterán
De hangerő az bőven van benne, szóval simán el tudja nyomni mondjuk az utca vagy villamos zaját is, csak hát az egy-két méteres környezetünk is hallani fogja amit mi.
mi meg közben megsüketülünk dehát kinek számít az
. nem értem hogy ez a faktor miért nincs soha sehol megemlítve. hallás tesztet elvégezve a fiatalok jó része úton van a halláskárosodás felé. Önmagában a villamos zaja hallás károsító hangerővel bír főleg ha még túltoljuk egy ilyennel is. -
Usgyi
aktív tag
Hát, ez valami rettenet
Nem tűnik praktikusnak, viszont legalább még baromi ronda is... -
judas13
veterán
válasz
Emericus Max
üzenetére
Undorító valahogy az egész szerintem is. Meg mindenki hallja is a számokat még mellé, na ne.
Ingyen sem kéne. -
xsjado93
senior tag
Sajnos ez az eszköz is elesik, amint emelünk a hangerőn: 60-70% környékén és felette a közép- és magas tartomány elkezd süvíteni, kellemetlenül nyers és zavaros lesz az egész. De hangerő az bőven van benne, szóval simán el tudja nyomni mondjuk az utca vagy villamos zaját is, csak hát az egy-két méteres környezetünk is hallani fogja amit mi.
-
xsjado93
senior tag
Duplázódott, bocsi.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Hallod a többieket ... " ... a többiek meg azt, hogy épp a "Szomorú szamurájt" hallgatod.
Persze nyilván ízlés kérdése az egész, de szerintem ez a semmire sem jó fülhallgató.
Jó minőségben ezzel nem fogsz tudni zenét hallgatni, sportoláshoz sem az igazi (ld. amit írtam), és a munkahelyen is inkább zavaró, mintsem a kommunikációt megkönnyítő füles. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Emericus Max
üzenetére
Nekem sem tetszik, és nem is tartom praktikusnak. Futás közben engem marhára zavarna: elképzelem, ahogy az izzadt fejemet próbálom törölni (pl. a fülem mögött), és állandóan beleakadok.
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Emericus Max
üzenetére
Nekem meg pont az tetszik, hogy végre van további választási lehetőség a pálcás/nempálcás verziókon kívül. Be is rendeltem egy QCY Crossky C50-et, aztán majd kiderül. Lehet megbánom, mint a fene, de egyelőre tetszenek ezek a fajta nyitott fülhallgatók.
-
Emericus Max
tag
Úgy néz ki a fülben a képeken, mint egy piercing. Számomra baromi ronda.
Akkor se venném föl ha a világ legjobb hangzását produkálná...
Zsákutca ez a vonal számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. nem értem hogy ez a faktor miért nincs soha sehol megemlítve. hallás tesztet elvégezve a fiatalok jó része úton van a halláskárosodás felé. Önmagában a villamos zaja hallás károsító hangerővel bír főleg ha még túltoljuk egy ilyennel is.
Nem tűnik praktikusnak, viszont legalább még baromi ronda is...