Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Ezzel az egész proxi mizériával csak az a baj, hogy egyik sem tudja mit kell vele csinálni, re okoskodni azt én is tudok. Konkrétan most megnéztem ezeket a fájlokat az RC2-ben és az n15-ben. Nem fogok meglepőt mondani: ugyan az van benne. Vaj' miért nem vagyok meglepve, hogy még az n15 tényleg hibátlan (ezen a téren legalábbis), addig az RC2 elhasal ezen a ponton. Konklúzió: nem ezek a fájlok okozzák a hibát sajnos, csak esetleg olyan hibát okoznak, ami más fájlokban van jelen, amikhez a kicserélés után másképp, máshogy érnek el ezek a fájlok.
A kernel mod jól jöhet. Teszek vele egy próbát majd. Viszont ez megint érdekes, amit korábban írtál... nekem egy nap alatt merült 20 %-ot, neked egy éjjel alatt 10%-et.. nem tudom miért, de ez nekem nem tűnik javulásnak...
@ux1: Sokkal megnyugtatóbb a tudat, még azt hiszem hogy te voltál.
Most azt keresem mi a sz@rt csesztek el, ami a GPS-hez köthető, de nesze nekem nyílt rendszer.. egy rohad betű nincs azon a köcsög neten, amiben lenne egy függőségi fa vagy bármi, amiben benne van, mi kell a GPS-hez pontosan... 
(...arra hamarabb rájöttem miért nem tudok írni...
)
Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- E-roller topik
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most azt keresem mi a sz@rt csesztek el, ami a GPS-hez köthető, de nesze nekem nyílt rendszer.. egy rohad betű nincs azon a köcsög neten, amiben lenne egy függőségi fa vagy bármi, amiben benne van, mi kell a GPS-hez pontosan... 
)