Hirdetés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
a hard reset nem ugrasztja ennyire vissza a telót, nyugi, android, miui, biztonsági frissítések maradnak, csak az adatokat, appokat és a különféle fiókokat gyalulja le
-
gingerbalm
aktív tag
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Vegyél egyet használtan a Rejoyon, 30 napod van visszaküldeni, ha nem jó. Egy tök jó állapotút vett a napokban egy rokonom, "nagyon jó" minősítésűként hirdették, se karc, se merülés, a legfrissebb global rommal jött, amit ma lecseréltem neki a tajvanira a hívásrögzítő miatt.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
gyári visszát nem próbáltad még? emlékszem, már több hónapja írtál emiatt, mert ez a merülés valóban nem normális, és a frissítés körüli mizéria is is foglalkoztat (nekem pár perc volt az átnevezős romcserével tajvanira tenni, semmi bootloader-nyitás vagy egyéb varázslat nem kellett, és van hívásrögzítőm)
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
nem a tétlenségre értettem, hanem itt az akkumulátor menüpontban (ahol lent kezdődik a lista a tétlennel van olyan almenüpont, hogy "az akkumulátor ellenőrzése" és utána egy szám, hogy x elem, ha arra rámész, mutatkozhatnak olyan appok, amik beragadnak, pl. banki app, vagy valami vásárlási app (lidl, spar stb.), ami valamiért aktivizálja magát ébren tartó pozícióba és utána be tudod zárni

-
gingerbalm
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
milyen ROM-on vagy? a play-áruházban gyorsítótártörlést próbáltál már?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
csak ebben a hívásrelációban tapasztalod a rossz minőséget a saját kártyáddal és telefonoddal?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Esetleg egy gyári visszával még megpróbálhatod. Én 3 db 9 pro készülékre tettem tajvani romot a hangrögzítés miatt sima romátnevezéssel, de az egyiknél szintén other reasonre ment a folyamat, azonban egy gyári vissza után lefutott rendesen (azt azért hozzáteszem, hogy mindhárom teló eljutott előtte magától a 14-es global MIUI-ig, azt nem kellett erőltetni, és tudom, hogy neked beragadt a 13-asnál)
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
4G-s verzióm van, folyton felajánlotta a frissítést, és eljutottam a 14-ig, nem kellett egyéb megoldáshoz folyamodni (csak a hangrögzítéshez csináltam egy nagyon nagy buherálásnak nem nevezhető átnevezéses romcserét a tajvanival, az egy négyperces folyamat volt, de az is ugyanúgy 14-es)
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy a mobil adatforgalom beállítása nem engedelmeskedik? Be van állítva a fordulónap, tegnap váltania kellett volna, de ugyanabból számol, mint egy hete, nem indult újra a számláló. Mókolatlan global rom 13.0.5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én a redmi 3s prime-omat is mindig fullra töltöttem, nem volt aksicsere, 2017-ben rendeltem, ma sem adja elő a nyeletlen fejszét, nem merül őrült módon, elvan 2-3 napig, fénykorában 6 napot bírt