- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
Nálam is van panoráma nem tűnt el (13.0.4.0),
A felsorolás végén ha rámész a Több lehetőségre, akkor azon belül van egy Szerkesztés, amivel át lehet rendezni a listát és ki lehet tenni a Több (További funkciók) menüpont alól a különböző lehetőségeket legyintésre is.
Esetleg balra nincs még pár elem?
Ugyanis a Fénykép jön be alapból és ha az nem a sor elején van, akkor balra is lesz pár beállítási lehetőség. -
crok
nagyúr
"..minél többet adnak el egy telefonból, annál nagyobb lesz ez a bizonyos kisebbség is." - pontosan ezért pl. itt a PH!-n vagy egyéb magyar fórumon (nem globálisan!) én pl. ilyen alapon nem hasonlítanám a Poco X3-at a Redmi Note 9 Pro-hoz "potenciálisan előforduló / előjött problémák száma" szempontjából. Egyfelől a két telefon kiadása közt alapból van 4 hónap különbség (hazai előrhetőség alapján talán több is, tehát ha most vennél ilyeneket akkor már most rendelkezel 4 hónap plusz információval az egyikről) valamint a Poco X3 szerintem nem kapható egyik szolgáltatónál se ellenben a Redmi Note 9 Pro igen: ha csak a saját ismerősi köröm nézem is r e n g e t e g ember még mindig simán csak a szolgáltatójánál levő kínálatot veszi alapul (egyszerűség.. részletfizetés.. etc..) és nyilván gyorsabban / nagyobb valószínűséggel köt ki a Redmi Note 9 Pro-nál mint a Poco X3-nál (vagy bármi másnál ami nincs benne a szolgáltatói kínálatokban). Nem tudom átment-e miért miért írom amit írok.. Az meg külön emberi hozzáállás, hogy fórumon olyat ritkán látni hogy az emberek maguktól mindenfelé kiirogatják, hogy a telefon ilyen-olyan jó és bugmentes (kiv. persze India ) általában akkor van posztolás ha gond van.. de kérdezt meg pl. Peterhappy-t, szerintem most ő is egy elégedett felhasználó
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Vastagabb. Nekem ez nem teszik benne. Mondjuk én nagyon ritkán rakok fóliát a telefonomra, ahogy tokot sem. Főleg, ha a készülék szép. Tíz éve van okostelefonom, eddig nem nagyon törtem össze őket. Eddig
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
TeeBee73
veterán
Egy Tolsztoj veszett el Benned!
A "Háború és béke" első fejezet, első ~30 oldala hasonló környezettanulmányt ír le, ahol nem történik semmi, de megtudjuk, milyen is a hajnali nap fénye, amit egy mezei fűszálon biggyeszkedő harmatcseppen keresztül szűrődik át az olvasó
szemébetudatába.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
duke
aktív tag
Szamitogepre attoltve valoszinuleg meglehetne vagni(nekem meg egyik szerkeszto program sem fogadta el az ilyen videot, de biztos megoldhato). Amugy nem tudom pontosan melyik uzemmodrol beszelsz, mert amit en ismerek a 960 fps -es opciot, az nalam nem igy mukodik. Nalam a 10 masodperces felvetel elso 2 masodperce normal sebesegu, aztan lassul le, de az mar ugy marad, nincs a vegen 1 masodperc normal. Ha csak nem mas a verzioja az oprendszernek es ezt a reszt atirtak.
Amugy nincs ertelme a 960 fps-et hasznalni, mert kamu, szoftveresen tukroznek(minden ilyen kategoriaju telefon ezt csinalja, mert nincs bennuk olyan sebesegu kamera ami 240-nel tobbet tudna). Tehat "Sima" 240 fps-el vesz fol a telefon es ugy csinal 960-at, hogy minden kepkockat megnegyszereznek, 4 egyforma kepkocka koveti egymast. 30 fps-es lejatszaskor persze lassabbank tunik, de valojaban nincs tobb informacio tartalom benne, mint a 240-es felvetelnel.[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Én az Energy Ring General Edition-t raktam fel amikor korábban szó volt róla. Nem volt vele különösebb gond, vagy 2 alkalommal fordult elő, hogy a telefon elforgatása után nem került vissza a helyére, de ez egy egyszerű képernyő zárolással és feloldással korrigálható volt. Én egy reklámmal sem találkoztam még pedig trial verziós, így egy pár opció nem is működik benne.
-
HoTaZo
addikt
Egyelőre ez az Energy ring-battery indikátor úgy teszi a dolgát, ahogy szeretném, ha valamiért nem akarna e szerint működni, rögtön törlöm. Nem egy létszükséglet ficsőr. Tetszetős, hogy a kamera körül van a karika, de tudok nélküle is lenni.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dexter68
addikt
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
Összefoglaló -> [Hivatalos termékoldal] -> Supports 2+1 card slot, nano-SIM + nano-SIM + microSD (512GB expandable), ez megy is biztosan.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
iceQ!
addikt
Hívás rögzítés ha nagyon égető, akkor egy Samsung lesz a barátod + 1 thai vagy izraeli sim.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MODERÁTOR
-
A MIUI tárcsázó és névjegyzék a legnagyobb probléma a GDPR miatt (ami úgy lett beharangozva, hogy nekünk jó, de én eddig csak a szívás részét érzékeltem). Természetesen a tárcsázó lenne képes a hívásrögzítésre. Külső appok nem működnek normálisan, alapállapotban. Xiaomi.eu ROM kell, vagy Indonéz gyári, abban bennevannak a (csak hogy jó legyen nekünk) kivett appok.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ronin79
addikt
Olyan romot kell feltenni amiben ez a funkció elérhető, tehát nem eu régiós vagy módosított mint pl. a xiaomi.eu.
Vagy egyéb hívásrögzítő alkalmazást telepíteni, de nem tudom ezek mennyire működnek.
Nekem Indonéziai rom van telepítve, ebben nincs letiltva a funkció. Az eus romokban google tárcsázó van, nem eu régió esetében miuis ami alapból tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Airsoft
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...