Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz dudicukrasz #9335 üzenetére

    "Így van, amit csináltál az -ahogy írták- magának a Fox-nak a jelszavazása, semmi köze ehhez.
    Neked azt kellene megadni a decrypt-hez amit megadtál a telefonnak mint screen lock pin vagy minta vagy jelszó."

    Lehet félreérthetően fogalmaztam, természetesen a system alatt beállított jelkódomat adtam meg, ezt próbáltam így leírni "A Security menüben beállítottam először a jelkódomat", tehát nem egy másikat, de mivel ezt 2x egymás után meg kellett tenni én is arra gondoltam, hogy ez magára az Orange Fox-ra vonatkozik, nem pedig a titkosításra. Ezért írtam, hogy "nem is azt kérte, hogy azonosítsam magam, hanem adjak meg valamilyen azonosítót, ami tetszőleges lehet és a megerősítés miatt 2 alkalommal is meg kellett adni."
    Lehet nem fogalmaztam jól, vagy pontosan, de igen, én is ugyanarra jutottam mint amire Ti is :) Viszont megoldottnak látszik a probléma, az összefüggést nem értem, Te lehet fogod, de a következőt csináltam. Javaslatodra megkerestem a User decrypt opciót, ahol be lehetett volna írni vagy jelszót (text), vagy pedig PIN-t megadni (több lehetőség nincs), amit persze nem tudtam, mert nekem jelkód van beállítva. Gondoltam azért kipróbáltam, bebootoltam system-be, megváltoztattam a jelkódot PIN kódra, vissza az Orange Fox-ba, nyilván azzal a szándékkal, hogy megkeresem a User decrypt opciót, ahová már tudok PIN kódot beírni, de nem kellett, mert az OF egyből kérte azt. Megadtam neki, elfogadta, elkezdett decrypt-elni és hopp, elérhetővé vált a DATA partíció. Kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha a PIN-t visszaállítom jelkódra, és érdekes módon, OF indulásakor most már kéri a jelkódot is, decrypt-el és működik.
    Nem tudom mi oldotta meg, mert ha legalább egyszer beírtam volna a manuálisan megkeresett User decrypt-hez a kódot, de nem, mert mint írtam a jelkód, PIN-re való módosítása után már rögtön kérte a PIN-t az OF.

    Mindegy, köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák