Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz peltar #8632 üzenetére

    Akkor próbáld meg úgy esetleg, hogy legyen akkor meg az aktuálisan futó ROM meg amit fel akarsz tenni, mondjuk mirom.ezbox-ról gyorsan megvannak a hivatalos linkek (MIXM-re MIXM, EUXM-re EUXM):

    - Tedd a 12.5.8.0 zip-jét a belső tár -> Download-> Downloaded_rom könyvtárba
    - (Ha nincs ilyen akkor csinálj, ide teszi az updater is egyébként a ROM-ot)
    - A 13.0.1.0 zip-jét tedd a belső tár -> Download-ba
    - A 13.0.1.0 zip-jét nevezd át ugyanarra ami a 12.5.8.0 zip neve
    - Updater-ben tallózd be a 12.5.8.0 zip-et a belső tár -> Download -> downloaded_rom könyvtárból -> ekkor lemegy majd a verify (kellene, mert a saját, épp futó ROM)
    - Szól majd hogy akkor mehet-e a restart. Nyilván ne menjen..
    - Na itt átmész a file manager-be, fogod a belső tár -> Download-ba tett, 12.5.8.0-ra átnevezett 13.0.1.0 zip-ed és másold át a belső tár -> Download-> downloaded_rom könyvtárba (és nyilván írd felül).
    - Menj vissza az updater-be és nyomd meg a restart-ot. Várj.. Profit.

    Ha így se.. akkor el van átkozva a készüléketek vagy nem tudom, ma is csináltam egy másik ugyanilyen, gyári, zárt BL-es, piszkálatlan EUXM-et 13.0.1.0-ra.. Nem volt az egész ROM letöltéssel, első starttal, mindennel együtt 15..20 percnél több. Én azt nem értem pl. hogy egyáltalán miért működik még ez a lehetőség, egyszer már egy bő éve "javították" :D

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák