Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Valami itt nagyon elRontódott.. Az alap gyári rendszeréről sajnos már ötletem sincs hogy mi volt (MIXM/EUXM), de a gépemen az elmúlt időszakban a 12.5.7. MIXM volt a kiinduló rom. Hétvégén a MIU 13nak az EUXM változatát tettem fel, tegnap neki futottam a 12.5.7. MIXM fastbootnak, a végeredmény bootloop lett. A "loop" kb. 5-6 újraindulásig tartott aztán elkezdett betölteni a miui. Nem léptem be, egyből ment rá a twrp recovery és a crdroid. Na itt megint bootloopba fulladt a dolog, a loop itt Néha elment odáig hogy a crdoird töltőképenrnyőjének az első képkockája bejött, de utána fagyás és jött a reboot. Feltettem a 12.5.8. EUXM-et, ott is bootloop volt, így inkább vissza raktam az MIXM-et (ahogy előbb írtam úgy indult el ismét), és mentem tovább hogy majd akkor este belakom ezt ideiglenesen.
Elkezdtem belakni, letettem az asztalra amíg töltötte vissza a googles dolgokat, majd egyszercsak jött a "szokásos" reboot. Eddigre már asszonynál voltam, neki futottam immáron már a helyes driverekkel, adb és fastboot megy, viszont a cmd flash_all-nál felugrik a képernyő, de mielőtt bármit is el tudnék olvasni el is tűnik.
A fastboot működött úgyhogy elkezdtem leszedni a PE-t meg a LOS-t. PE hamarabb jött le így azzal neki futottam, sikertelenül. Szokásos bootloop telepítés után (saját recoveryt használtam). Feltettem a LOSt utána, ez viszont gond nélkül bootolt. Az alapokat megcsináltam és lefeküdtem. Előtte még újra elkezdtem a bekapcsoló gombon gondolkozni az alja egy kicsit be van már nyomódva, ha ez okozza azt hogy tudom kideríteni?Indult is már a nap, jön az első hívásom, amit nem tudtam felvenni. Se visszahívni. A másik fél azt mondja neki kicsöngött és mintha kinyomtam volna (pedig felvettem), amikor visszahívtam akkor vagy egyből letette, vagy egy kicsöngés után tette le magától. Az ébresztőnél tűnt fel hogy a hangszóró bugos LOS alatt (akadozik a hanglejátszás), de egyelőre ez a legkisebb bajom.
Fastbootolni lehet már csak holnap fogok tudni, asszony gépén nem tudom mi okozza a cmd-s bugolást...
Mi mehetett gallyra hogy ennyire elszállt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest