Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Felraktam az EU-s romot, majd nemrég újra raktam a RaiPay-t, beregisztráltam a kártyát, minden elsőre ment flottul és még fizetni is tudtam vele anélkül, hogy a Raiffeisen feloldotta volna a korábban beszélt token tiltást. Nem tudom, hogy mit figyel ilyenkor RaiPay, de most működik, ja és nem kellett sem az alkalmazást elindítani, sem duplán azonosítani magam, csak feloldani és odarakni a telót. Kíváncsi leszek meddig lesz jó!
-
Amarth
aktív tag
Note 9-re megjött a 12.05.
-
crok
nagyúr
válasz
balage06
üzenetére
Nos lehet hogy lesz ezekkel egy kis dolgod.. kis felfedezőtúra a MIUI világában.
-
balage06
tag
Sziasztok!
A családban rengeteg Huawei után lett egy ilyen készülék is és olyan gondunk van vele, hogy szinte semelyik app nem küld értesítéseket, csak akkor, ha kézzel elindítjuk. Van esetleg valami olyan beállítás, amire figyelni kéne ezzel kapcsolatban? -
Danecay
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
"A Xiaomi hivatalos fórumán azt írták, hogy az összes Redmi Note 9 modell meg fogja kapni az Android 11-re épülő MIUI 12-t"
Szerintem hamarabb lesz Miui 12.5 vagy 13 mint Android 11
-
Winnie The P
őstag
-
kanyi51
senior tag
Tárcsázóba beírod : *#*#MIUI#*#* ekkor megjelenik egy menü. kikeresed a 35- öst az a NFC Test.
Elindítod. Majd egy bankkártyát az nfchez tartod és ki kell írnia az adatokat amit leolvas róla.Menü- Google- Fiokszolgáltatások- Google Pay- Ha ott a kártyád akkor rendben van. ( kiírja hogy alapértelmezett.)
-
vilga
tag
tegnap este sikerült beállítanom a Gpay-t, be is fogadta a bankkártyát, ma reggelre viszont eltűnt az ikon, /mondjuk ezt visszaállítani sikerült/ az alkalmazás az megmaradt.
ebben a cikkben szereplő linkről telepítettem, igaz hogy volt alatta egy piros sorban megjegyzés hogy az ön országában nem elérhető!
Tesztelni csak du. tudom, ezért kérdem hogy talán nem is használható, mivel egyszer valami kóddal lecsekkoltam hogy a készülékem / turbado-s/ nem mo.i, hanem valami balkáni országba szánt!
-
-
Croft-21
őstag
Kissé már idegesít, hogy a google napjában többször is küld időjárás előrejelzést. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
DaWehun
tag
ma feldobta reggelre a 12.0.2-t, de mivel nem volt maxon a töltöttségem ezért nem szedtem le, délutánra mire feltöltöttem addigra eltűnt ota-ról az update.
ezt hogy? -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Kezembe került nemrég egy ilyen telefon. Szimpatikus az akku miatt az én mobilomhoz képest.
Mi8 asom van.
A kijelző nyilván szebb a superamoled miatt. De nekem a kijelző képfrissítés gyorsasága nagyon szemet szúrt.
Appok között görditve elég nagy árnyékot húz a note 9 pro. Pedig elvileg mind a 2 mobil 60 herczes. Vannak esetleg programok a kijelző ellenőrzésre? Utángyártott e? Stb
Kameráról annyit hogy szerintem élesebb és részletgazdagabbat készít a mi 8 beltérben próbálva alacsony fényviszonyok mellett.
Antennája viszont erősebb a Note 9 ben. Bár ez lehet szoftver miatt is. Ugyanott 4g+ om van ahol a mi 8 sosem lát 4g+-t. De kb 5 megabittel gyorsabb a mobilnet a Note 9 proval.
Mi böngésző viszont lassabban nyilik meg a Note on. Pedig cpu sebességben közel azonos ha jól tudom. Gpuban pedig elmarad. -
steele80
senior tag
Az NFC bekapcsolt állapotát ennél a telónál nem jelzi ikon a felső panelen?
-
Xenophobermn
csendes tag
válasz
huberpe
üzenetére
Szóval akkor csak nem egyedi a hiba.
A beállításokban van egy olyan lehetőség hogy visszajelzés. Amennyiben van lehetősége és megkérhetem jelezzék már vissza hogy szembesültek egy ilyen hibával, minél többen jelzik, annál hamarabb foglalkoznak az esettel szerintem. Köszönöm. -
huberpe
aktív tag
válasz
Xenophobermn
üzenetére
barátnőmet csak én hívom a másodlagos telekom sim-en, de már párszor volt ilyen, hogy nem volt elérhető, pedig épp nem is használta a telefont.
-
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok!
Biztos van itt olyan aki dual simmel használja ezt a telefont.
Azokhoz szólnék most.
Nem tapasztaljátok, nem jönnek a visszajelzések, hogy a másodlagosra állított sim kártyát nem tudják hívni?
Mert engem szinte napi szinten nem tudnak elérni, volt hogy véletlen az otthoni sim kártya volt másodlagos és azt nem tudták hívni, de nagyrészt a céges a másodlagos, és folyton jelzik a hibát. Már jeleztem a gyártónak, de eddig semmi.
Valaki, hasonlót tapasztalt? -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
csabaspecial
üzenetére
2 évente cserélik ingyenesen. Ha hamarabb cserélsz, pénzt kérnek érte.
-
beelaim
csendes tag
Mobilnetes probléma. Minden reggelre (van mikor nap közben is) teljesen belassul a Telenoros mobilnet. Restart , vagy net újra indítása segít. Keressem a gépben a hibát , vagy inkább kezdjek egy SIM kártya cserével? (2-3éves)
-
paolinho
addikt
-
steele80
senior tag
Arra van valami módszer, hogy a telefon bekapcsolása után az SD kártya csatolását automatikusan elvégezze? Most manuálisan kell csatolnom és még utána a fájlkezelőt is megnyitja.
-
Danecay
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Nekem anno a Note 6 Pro-nál volt ugyanez, és egy ilyet kellett még feltelepíteni a Recovery-ből az első újraindítás előtt: Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt. De úgy látom közben megoldódott. Akkor OrangeFox-al csináltad? Már csak azért mert én is mostanában akarom feltenni az EU-s romot.
-
Oldman2
nagyúr
Ahogy nézem, az előző a 11.0.7.0, az alábbi a 12.0.2.0 telepítés utáni.
-
-
paolinho
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Köszi, valóban ez volt a megoldás.

-
kanyi51
senior tag
-
paolinho
addikt
-
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, de nálam a DIGInél sincs.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
VoWiFi szolgáltatása csak a Telekom-nak és a digi-nek van, Vodafone-nak és Telenor-nak nincs.
A táblázatba bárki kérheti a készülék bekerülését (második fül), oda beírva melyik szolgáltatások működnek, és melyikek nem. Ekkor majd ott figyel a nagy piros X a digi VoWiFi-nél.
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Bárki bármit is mond - egy a lényeg és ez tuti - Digi, Vodafon, Telenor kártyákkal a WoWifi nem működik ha megveszek sem. Pedig minden rendesen beállítva , bekapcsolva. És a telefon NINCS benne trebrona kolléga által említett táblázatba ( Xiaomi Redmi Note 9 Pro ) maradjunk ennyiben. És ha valami csoda nem történik nem is fog működni. Kár erre több szót vesztegetni.
-
steele80
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Erre mondtam korábban, hogy a diginél csak ott van VoWifi, ahol a rendszere jelenleg támogatja, illetve olyan készülékeken amit a rendszere szintén támogat. A telefonod VoWifi-re alakalmas, tehát nem abban van a hiba. A többi szerintem digi ügyfélszolgálat.
-
beach head
senior tag
válasz
steele80
üzenetére
a *#vowifis kódot beírtam, utána a digis kártyánál bekaocsoltam a a híváskezdeményezés wifi használatával opciót.... de semmi nem történik. ( Vo LTE ikon az ott van, gondolom az működik, ha csak az nem a telenoros kártya miatt van ott) nincs vowifi ikon abszolut nálam.
-
steele80
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Igen és ha támogatja a kártyád, akkor a menüben ott van a híváskezdeményezés wifi használatával opció és annak bekapcsolva kell lenni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
steele80
üzenetére
Figyu, ha visszaolvasol mire válaszoltam, nem az, hogy ez a készülék képes-e ezen szolgáltatások használatára, hanem az a felvetés, hogy a digi szándékosan korlátozza a VoWiFi használatát. Ezt cáfoltam a saját példáimmal, illetve a táblázattal is, ahol látható, hogy vannak xiaomi telefonok amelyekkel lehet használni.
-
beach head
senior tag
nekem még az egyszeres vowifit se sikerült működésre bírni.. elvileg ha megy akkor egy külön kis ikonnak kell megjelenni a wifi ikon mellett ugye?
-
steele80
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
Figyu itt nem az volt a kérdés, hogy a diginél megy-e a VoWifi, mert megy. Ha visszaolvasol ez abból indult, hogy állították ez a telefon nem alkalmas a VoLTE és VoWifi szolgáltatásra. De mivel neked nem ilyen készüléked van valószínűleg pont a lényeg nem ment át, hiszen készülék hiányában te ebben nem tudsz állástfoglalni!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem még ota-val nem jött V12.0.2.0 QJZEUXM
Kellett-e neked esetleg mást is állítani a VoWifi (most még ilyen egyszeres) működéséhez?

-
ÁrPi2
senior tag
válasz
steele80
üzenetére
VoWifi téma...: ""a diginél ingyen van és valószínűleg ezért nem, illetve csak az általa forgalmazott készülékeken és lefedett és arra alkalmas területeken. ""
A Digis simmel csakis az a hívásirány ingyenes amelyet VoWifi technológiával indítok (majd) Digi irányba. (Habár az ezen kívüli szokványos mód tarifája azaz a 4 Forint/perc is szinte "ingyen van")
Továbbá ugye köztudott hogy a VoWifi -s hívás indításhoz (és hívásfogadáshoz) épp nem kell Digi torony erőforrásait igénybe vennie a kedveselőfizetőnek.
Azt látnám alapos érvnek ha esetleg hibás VoWifi "profillal" operáló készülékek esetlegesen bonyodalmat okoznának a digitornyok üzemében.. Hogy ez utóbbi esetben ki változtasson a Digi vagy a sziamiaú azt nem tudom.
-
paolinho
addikt
-
xviktorx
tag
Van arra lehetőség hogy az egyik SIM kártyát repülő üzemmódba kapcsoljam vagy kikapcsoljam ideiglenesen? Az egyik foglalatba van egy digis kártya amit csak netre használok, de itthon nincs térereje a diginek, általában csak melóba használom a digis netet.
Azért akarom, hogy feleslegesen ne merüljön a telcsi hálózat kereséssel.
Ha van lehetőség arra amit kérdeztem, azt hogy érem el? Válaszotokoat előre is köszönöm. -
sanyci
senior tag
Ezen az ingyen hívás WoWifi dolgon csak
szánakoznimosolyogni tudok, tekintve hogy kb. 10 éve van általánydíjas, 0 forint percdíjas csomagom gombokért... -
Maradjunk annyiban, hogy a gyártó és a szolgáltató együtt felelősek érte, hogy a VoWiFi nem működik.
-
trebrona
nagyúr
Kifutottam a szerkesztési időből. Itt egy felhasználók tapasztalatai alpján készült táblázat, lehet nézegetni melyik xiaomi telefonnal megy a digi VoWiFi, melyikkel nem: [link]
Ezért hülyeség a felvetés, hogy szándékosan nem működik, mert lehet vele hálón belül ingyen beszélni...
-
steele80
senior tag
Így van és valószínűleg ezért működik, míg a diginél ingyen van és valószínűleg ezért nem, illetve csak az általa forgalmazott készülékeken és lefedett és arra alkalmas területeken. Ezért teljesen felesleges a készüléket szapulni vowifi ügyben, mert tudja a készülék és működik rajta. A többi meg szolgáltató függő.
-
crok
nagyúr
válasz
trebrona
üzenetére
Ez nem teljesen így van, jó, persze függ a készülékben levő PDC profil(ok)tól de vastagon a szolgáltatótól is.. kettőn áll a vásár, ha nem fütyülnek össze ahhoz is két oldal kell.. a VoLTE egyébként is pont annyira szabványos mint a SIP.. és sokszor emlegetem azokat a bizonyos telekommunikációs licenszeket.. Gyanítom úgy, mint máshol pl. PDC profilcserével menne (DT Turkey vagy Greece-re mondjuk). Vagy csak simán a Xiaomi.EU ROM-ból a NON-HLOS.bin-t áttenni a Global vagy EEA ROM alá.. Ezek a trükkök egy egészen nagy százalékban bejönnek mostmár. Nincs Digi kártyám amivel ki tudnám próbálni.
Más: Xiaomi.EU ROM: mostmár ZIP-ként jön ki, már a V12.0.1.0 is ZIP volt.. ez nekem kimaradt, nem is néztem:
xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.0.2.0.QJZMIXM_v12-10.zip
Ugyanis úgy vannak vele, hogy mostmár van kint TWRP, OrangeFox is, TWRP 3.5 alapon.. meg PBRP is (még beta).. szóval elengedték a fastboot-os megoldást. -
beach head
senior tag
Ez a digis sim aktiválás sehogy se akar menni. A miui fiókba beírtam a számot, meg is kaptam az smst kóddal de csak azt írja ki hogy nem tudja aktiválni a szolgáltatást...
-
Rómeó
aktív tag
válasz
steele80
üzenetére
Elvileg a digi biztosítja,épp az lenne a lényeg,hogy a x@r térerő mellett lehessen telefonálni/hívást fogadni,minden be van állítva,és mégsem,még szerencse,hogy a régi vodás karimat nanosítattammert szaladgálhatnák ki az udvarra,vagy az utca végére,nem hiszti ez,viszont qrvára idegesítő!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt hogy?

Sajna nekem egyedül Telekom nincsen.
ezen a mocskos telefonon.