Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Fruityloops
üzenetére
1. [link]
2. Nem tudom mostanában is így van-e, régebben okozhatott ilyen problémát, ha volt mkv fájl a telefonon. -
Fruityloops
tag
válasz
trebrona
üzenetére
1. Az úgy nagyon jó..pff...ugyanis ugyanolyan háttérképpel teljes fényerőn enyém minimálisan halványabb, meg nála fehéregg kicsit a háttérkép és a rendszerbeállításoknál is enyém picit sárgásabb övé világosabb. Most akkor enyimébe gyengébb minőségűt szereltek..?
2. Az aksit se értem miért merül ennyire, reggelre 48-ról 38-ra merült, néztem valami médiatár oló van harmadik helyen, első a képernyő, második az android rendszer, harmadik a médiatároló, mi az isten az a médiatároló, párom telefonján sehol nincs az akku menüben, lehet az meríti?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Fruityloops
üzenetére
Egy modellen belül is vannak más-más fajta kijelzők.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok, egy kérdés. Az létezik, hogy ugye páromnak is note 9 pro-ja van meg nekem is, és az övé teljes fényerőn egy picit talán fehérebb vagy világosabb..? A háttérkép kékes textúra és azon is látszik picit talán fehérebb vagy erősebb a fényereje nagyon minimálisan, először azt hittem a színhőmérséklet van neki más beállítva de nem..Létezik, hogy van apró különbség panel és panel közt..?

+ Nyomkodtam az ő telefonját is, volt nálam két napig (amíg én nem vettem meg a sajátom), és ott elment 2 napot majdnem, az enyém meg másfél napig ugyanolyan használattal épphogy, remélem nem valami újracsomagolt terméket kaptam, bár új volt..csak létezhet aksiban is külünbség..?
Hogy az enyém ugyanolyan használattal minimálisan kicsit kevesebbet bír..? Pedig miui 12 van mindkettőn már meg android 11. Mondjuk tudjuk, hogy az android 11 jobban zabál..de az övé tovább bírja kicsit ugyanolyan használattal..érdekes.
Nyomkodom azt potyognak a százalékok 2 percenként, fél fényerőn van pedig, és az aksikímélőben minden háttérfolyamat kb. a viberen és messengeren kivül korlátozva van hogy zárja be a rendszer, azaz az aksi tovább bírja. -
-
AtHoS
nagyúr
Barátom előbb panaszkodott kicsit: Android 11 -re frissülést követően barátom telóján nem jelennek meg Messenger Chatfejek, a korábban pdf, excel, word megnyitásra használt MS Office nem indul el
Facebook APP beállításainál megjelent a Sötét mód engedélyezése, de ugyanúgy beszürkül, mint a teló beállításaiból kényszerített sötét mód használata mellett (Face-nél kikapcsolta barátom a kényszerítést)
Szombaton lesz kézközelben a telefon, akkor ránézek, hátha MIUI optimalizációt auto bekapcsolta a frissítés és pl. amiatt nem indul az MS Office (a progi újra lett telepítve, de a hiba maradt)
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Lassan lejár az unlockolási időkeret, és a héten szeretném belakni a telefont. Melyik romot javasoljátok az alábbiak közül? (mindenes használat bluetooth, android auto stb):
Evolution-X | Immortal 5.9
Crdroid 7.7
ExcaliburIlletve az lenne még a kérdés hogy a telegram csoportba linkelt romok mennyire megbízhatóak?
-
AKs
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szóval lehet, hogy telefonálok előtte, és nem zárolom.
Az adat forgalmat ki szoktam kapcsolni a munkahelyemen, most kipróbáltam itthon, az alábbi üzenet jön :
"Your phone's mobile data is turned off, so I cant help you with at the moment"
Ezt olvassa fel a drága.
A kérdés, hogy ezt a jóindulatú aszisztenst hol tudom kikapcsolni, hogy egyáltalán ne jöjjön elő? Előre is THX. -
AKs
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm szépen!
Kipróbáltam, tényleg így van! Közpső gombra előjön amit montál.
A dolog szépséghibája az, hogy flip tokban van, zárolva (újlenyomattal, vagy jelszóval lehet feloldani). Bár most elgondolkodtatott, hogy lehet, hogy telefonálok előtte, ép -
Anonymus23
veterán
-
AKs
tag
Sziasztok!
Most biztos sík hülyének fogtok nézni (joggal
), a problémám a következő:Adott a címben szereplő készülék, megvásárolt Nova Launcher-rel, kb 9 hónapos.
Semmilyen mókolás nem tötént vele, gyári sw. MIUI 12.0.4, Global.
Én teljesen elégedett vagyok vele.
Egy dolog rohadtul idegesít:
A telót a zsebemben hordom. Elég nagy hangzavarral rendelkező munkahelyen dolgozom.
(Szakrendelő - betegfelvétel)
Random elkezd hangot kiadni, majd egy női hang angolul karattyol valamit.
Itthon sosem csinálja, akkor sem ha hangos zene, film szól.
Feltátelezem, hogy a beszédet próbálja értelmezni, és segíteni - kössz nem kérem!
Próbálom megfejteni, hogy ez milyen szolgáltatás, stb. lehet, eddig nem jártam sikerrel.
Ha valkinek van van megfejtése, azt előre is köszönöm szépen! -
csodavas
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen a választ neked is és kanyi51-nek is.
-
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert kicsit tanácstalan vagyok. Megúsztattam a telefonomat egy kevéske vízben, szépen be is ázott. A tünetek: röcsögő hangszóró, estére 50%-ról nullára merülő akku kb 3 másodperc alatt...tudom ki kellett volna azonnal kapcsolni. Most egy zacskó rizsben pihen éppen, de nem hiszem hogy életre kelthető lesz újra bármikor. Bekapcsoló gomb megnyomásra villog az értesítő led. Érdemes elküldeni szervízbe, vagy hagyjam az egészet a fenébe?
-
Trooper82
senior tag
Nincs gond majd frissül. Viszont nekem hard reset után stabil volt a rendszer egy darabig, de már nem nevezném annak. A legnagyobb melegben rengetegszer fagyott, azóta az nincs de alkalmazások elég sűrűn leállnak fagynak. Ma eddig a messenger, es az mifit dobta be a törülközőt azzal, hogy az alkalmazás nem válaszol. És a sötét mód is "megőrül" néha ilyenkor nem sötét hanem bugos fehér színű. Sötét mod ki bekapcs megoldja. Nem szeretném ha nem muszáj két héten belül masodszor belakni a telót. Remélem erkezik a megmentő frissítés.
-
kanyi51
senior tag
Lehet ostoba kérdés.lesz......... Ez a Joyeuse kódnév magára a kimondott hardverre utal, vagy a rajta levö Op rendszerre? Tehát fel lehet rakni mondjuk Kinai, vagy Indiai Romot akkor attól fog változás történni? vagy marad minden Joyeuse mint most. Vagyis sose lesz mondjuk Curtana.
-
crok
nagyúr
Hogy mennyire gáz? Na várj.. mondom mennyire gáz
Mert az is úgy van, hogy Note 9 Merlin alias Redmi 10X 4G.. aztán egy kalap alatt: Note 9 Pro Max ami Excalibur, "sima" Note 9 Pro ami indiai vagy globálra 9S ami mindkettő Curtana, meg ott van még a Note 9 Pro Global-unk ami meg Joyeuse.. meg még a Poco M2 Pro Gram.. és ezt mindet úgy hívják hogy Miatoll
És a Note 9 4G Lime ami Redmi 9T is egyben? Ja, az nem is tartozik ebbe a családba
Ugyanúgy, ahogy a Note 9 5G sem, ami a Cannon meg a Note 9 5G Pro Gauguinpro sem ami amúgy globálban meg asszem' Mi 10i. Hiába, na, a Xiaomi szereti a kilences számot meg az átláthatatlanságot is. És 100% hogy elírtam és|vagy kihagytam egy csomó mindent, ennak-annak ez-meg-az a kínai/indiai/globál piacra szánt neve/kódneve, etc. But wait, there's more! Pl. "Note 8"-ból meg már most van "régi" Note 8 meg új Note 8 (2021)..
Kreatív
Ehhez is csak gratulálni lehet. Kifogytak az ötletekből - kezdjük elölről. Még jó, hogy van kódnevük, kár, hogy amúgy egy webshop vagy eladó se írja ki hogy mi melyik.. -
Mikszi
tag
De azért az durva, hogy 2 pro is van ebből a cuccosból, ami egyáltalán nem kompatibilis egymással, globál 9s= indiai 9 próval, hál isten van kódnevük Joyeuse vs curtana... de azért ez mennyire gáz.
-
Pisti_1423
csendes tag
Sziasztok!Telekomnál vettem a note 9 pro-t,nekem még nincs android 11 ,másnak sincs aki telekomos?Kiváncsi vagyok rá, bár láttam fentebb ,hogy linkeltétek már ,és be lehet tallózni a frissítő app-ban,de én nem merem :) . Azt sem tudom hova kell letölteni,rakni másolni,illetve melyik a jó rom ilyesmi.
-
Mikszi
tag
válasz
belsodavid
üzenetére
Esetleg beállítások - alkalmazások - alkalmazáskezelés - itt fent jobbra a 3 pöttyre, a felugró buborékban az alapértelmezett alkalmazások- legörgetsz - linkek megnyitása - youtube kiválaszt, majd támogatott linkek megnyitása itt a ne nyissa meg opciót kiválasztani....
Hátha bejön, illetve ugyanitt a vancednél a youtube és más támogatott link megnyitására menni...
-
Trooper82
senior tag
Kollegám redmi note 8 pro- jára most jelezze a a miui 12.5 frissítést.
Le vagyunk mi tojva... -
Dexter68
addikt
Hát lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de elég régen fent van a frissítés, de nem lett rosszabb a telefon sebessége. Nincs lag, nem eszi észrevehetően jobban az akksit.
Az is igaz, hogy rendszeresen karbantartom a telefont. A régi, felesleges képeket törlöm, rendszeresen futtatom a tisztítás funkciót, rendszeresen ürítem a cache-t és rendszeresen pucoltatom SD-Maiddel, mindezekután restart.
A chatfejekről nem tudok nyilatkozni, mert az az első amit kikapcsolok.
Ami változott, hogy néhány appot akkor is kilő, ha végigcsináltam vele a MIUI kanosszát. Pl. podcastot hallgatok a Podcast Addicttal, vagy hangoskönyvet a Smart Audiobookkal, bejön egy hívás, leteszem, az app meg sehol. Indíthatom újra gyalog. -
belsodavid
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Letiltottam más módon, de akkor is az eredeti nyitja meg
-
válasz
belsodavid
üzenetére
Amit itt írtam, kipróbáltátok?
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
igen az mobiladatforgalomnál is ki lehet választani hogy mi legyen az alap sim kártya. de persze most van a vodafonnal technikai probléma és így nem tudom be aktiválni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
lehet mert mellette írja hogy az alapértelmezett sim kártya. amikor rendeltem a telefont és akkor kaptam mellé ajándékba vodafone kártyán 1 gb internettel és azt akarom most be aktiválni.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem azt, hogy melyik legyen az alapértelmezett adatkártya? (Mármint amitől a net megy.)
-
nincsnév007
addikt
SIM-kártyák és mobilhálózatok-nál az adatkártya 1-2 az mit jelent?
-
-
válasz
belsodavid
üzenetére
Nem megoldható. A Youtube rendszeralkalmazás, a hozzá társított linkeket mással nem tudod megnyitni. Az én technikám, hogy menyitáskor mentem a megnézendők közé, és Vancedből pár kattintással már nézem is.
-
ktomcat
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Kedden már meg is érkezett, úgyhogy most már hivatalosan is joyuese tag vagyok
Kb 130 óra van hátra a nyitásig... Addig azon kívül hogy pötyögök rajta nem igazán tudok mit kezdeni vele, ha úgyis gyalulni kell majd az unlockolásnál.
Böngésztem a hozzászólások között a hívásrögzítéssel kapcsolatban, a True Call telefon alkalmazás lenne akkor a megoldás? A miuin kipróbáltam amikor az elején beleraktam a sim-et, a hívó fél hangja viszont elég halk, ezzel lehet valamit kezdeni? Vagy azóta esetleg van másik alternatíva ami bevált?
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Telepítettem a youtube vanced alkalmazást. Hogy tudom beállítani hogy mindent azzal nyisson meg autómatikusan? Pl., ha kapok egy linket massangerben, rábökök és ne az eredeti app nyissa meg! Link rábökéskor nem kérdezi meg a megnyitó app nevét. Más része amennyire néztem működik!
-
razorka777
veterán
-
DJango19
csendes tag
Helló. Meg magyarázná nekem valaki mi az, hogy B20 a Xiaomi telefonoknál? + ritkán látok K20-at is és az ki? Köszi.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Most, hogy nézem árnyékban, (tudom ott sincs hideg), aida 45 fokot mutat az akkumulátor hőmérsékletre. Chrome nyomogatas a nagy feladat. Nem kéne neki visszavennie az orajelet valamennyire, hogy ne melegedjen ennyire? Gondolom emiatt lehetett a sok fagyás. Tudom a minimum orajel kernelhiba miatt 576, de azért az sem indokolná legalabbis szerintem.
-
Trooper82
senior tag
Nekem eddig nem volt gond az android 11-el hard reset után, ma viszont kb 15 szor lefagyott a telefon, eddig ilyen kb elő sem fordult. Fekete képernyő és csak rezeg ha fel probalom oldani, majd bekapcsologomb nyomvatart, újraindul. Mondom ma rengetegszer. Szomorú.
-
Fruityloops
tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Igen értelek...én sajnos úgy gondolkozom, hogy nem érzem onnantól teljes értékűnek, vagy rossz szájízem van már, ha tudom karcos a telefon, és látszik rajta..vagy van valami baja. Már nem tudok úgy örülni neki, inkább próbálok nem nézni a bal alsó sarkába, ahol vízszintes átlóban van egy mély karc, francba...amit meg írsz az nem semmi, hogy volt rajta fólia, és kakrcos a kijelző.
-
kanyi51
senior tag
válasz
dudicukrasz
üzenetére
Kamera bekapcsol - fent 3 vízszintes vonal - Beállítások és ott van Előlapi kamera tükrözése kikapcs..
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops
üzenetére
En is levettem mert már nagyon karcos volt. Konstatáltam, h alatta is az🤣, úgyhogy újat nem kap, így minek. Mindegy én letojom használati tárgy. De hogy a sok hajszalkarc a folian és egyik sem mély és megis karcos a kijelző amin az eleje óta folia van szamomra furi, de mint mondottam én tulleptem ezen.
-
dudicukrasz
tag
Sziasztok,selfikamerán hol tudom a tükrözést kikapcsolni?
-
Sziasztok,
Az miért van, hogy folyamatosan letiltja a telefon magától a Google Pay appot? Amikor engedélyezem, működik gond nélkül a Revolut kártyámmal, de pár nap múlva eltűnik és az Alkalmazáskezelőben újra kell aktiválni ismét. -
válasz
gzbotii
üzenetére
Sikerült visszavarázsolni ezen leírás alapján. A 316os verzió megy gond nélkül (a 317 nem volt hajlandó települni). Egy szépséghibája van a sztorinak, FB appból nem megy a megosztás üzenetben, mert röntön frissíteni akarja a Messenger-t, és dob is a Play áruházba. A mókolt FB appot nem raktam fel, amíg nem reszelik meg, jó lesz ez. Ja igen, itt a régi gömbfejű Chat fej van, annak a működési mechanizmusával. Nem lenne nagy bajom az újjal sem, de a működése nem az igazi (sokkal kevesebb információ látszik a régebbi üzenetekből), és jól felidegesített a beviteli mezőre rálógó billentyűzet (ami van, akinél ilyen, másoknál nem, tele van vele a Reddit és a MIUI fóruma is).
A CPU deep sleep-re viszont jöhetne már javítás...anno valamelyik kora FB app is rossz volt, mert nem engedte alvó állapotba a készüléket (Honor 8-at fél nap alatt lemerítette, úgy, hogy elő sem vettem), azt aránylag könnyen orvosoltam (korábbi verzió felrakásával), de itt nincs downgrade...
-
ktomcat
senior tag
Pár nap és érkezik a note 9 pro
Amikor nézegettem a hozzá tartozó romolást elgondolkodtam egy kicsit, mert alig dobta ki a joyeuse-t és akkor elkezdtem a note 10 felé kacsintgatni, de aztán sikerült találnom egy postot ahol jelezték, hogy a miatoll romok kompatibilisek a joyeussal is
Amint megvan eresztem is rá a bootloader nyitást és jöhet a jól megszokott aosp alapú romok világa
Valaki tud tippet adni hogy melyik custom romban van beépítve a hívás rögzítés?
Nézegettem az alapokat (crdrdoid, evolution x, havox os), de külön említve egyiknél se láttam, illetve az android auto jól olvasom hogy egyik 11 alapú rendszerbe se működik?
-
Hát srácok és lányok, ez volt az első, és az utolsó Xiaomi telefonom, az biztos. Évek óta szerettem volna, de végül mindig más lett. Most egyrészt a GDPR miatt kiherélt MIUI-t kaptunk, a 11es frissítés pedig tragédia. Csináltam FR-t, de a Messenger sztorin nem segített. Sokáig utáltam a Chat fejeket, de aztán megszoktam. Nem is lenne baj vele, nálam sem szögletes, hanem lekerekített sarkú négyzet, de könyörgöm, a billenytűzet belelóg a szövegmezőbe, nem látom, mit írok, mert az a nyomorult ablak nem megy összébb. Gyári Gboard és Swiftkey, mindegy. Üzenet küldéshez pedig vissza gomb kell, hogy lássan a küldés gombot...Az csak hab a tortán, hogy jobban is merül a telefon.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Fruityloops
üzenetére
" A kamera meg perfect,"
Erős túlzás. Note 7-tel összehasonlítva gyengébb.
Mivel quad-bayer van a 9-ben ezért csak szoftveresen javítva lesz belőle nagyobb kép, főleg az előlapi kameránál jön ez ki. A színek is sokkal szaturáltabbak mint a 7-en, a fókusz viszont jobb. -
troller
senior tag
válasz
Fruityloops
üzenetére
Izé, te ezek szerint levetted róla a gyárilag a kijelzőn lévő fóliát?

-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops
üzenetére
Dehogy fut maxon, senki ilyet nem mondott, jol neznenk ki 576MHz lenne a max. Csak annyi, hogy egy szinttel a minimum felett.
-
Fruityloops
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek...! Értem...+ Akkor ezek szerint az órajel a gond, mert maxon fut, frankó..nagyon remélem kezd vele valamit a xiaomi javítással.
+ Nem hiszem el, gorilla glass 5 van rajta..és vigyázok a telefonra nagyon...oké, nem vettem rá fóliát, de soha nem is szoktam, előző xiaomi telefonjaimon sem volt, és max. hajszálkarcok voltak rajta. Erre 4 napos a telefon, és látom alul bal sarkában egy mély karc vékony fél centi kb. mondom ez mi..? Se kulcs mellé se semmi mellé nem tettem zsebbe! És vigyáztam rá!
Még a hajszálkarcot megérteném, de mi az istentől lett egy mél karc a bal alsó sarokban..? Ennyit a gorilla glass védelemről.
-
HoTaZo
addikt
Hát, nálam még fel sem ajánlotta az új ROM-ot ([kép] ), eleinte arra gondoltam, hogy mivel 2 hétig úton vagyok, így a mobilnet használatmiatt nem akar leterhelni, de pár napja itthon wi-fin se dobja fel a frissítést. Látva a nyűgöket, egyelőre nem is bánom.
Igaz, nálam mindig töltőn van a kamionban, így az akku időt soha nem tudtam mérni. -
crok
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A bugreport szempontjabol most az mindegy: Q es R alol is tudtam bugreportot es egyeb stat-ot adni, munkanapokrol keszultek ugyhogy a felhasznalas modja ugyanaz, az idle es a hattermukodes ugyanaz, szepen le lehet szurni pl. mindkettot olyan idointervallumokra ahol teljesen ugyanaz kellene legyen (munka kozben, home office, nem mozdul semmi sehova es orakig nincs piszkalva + ejjel, alvas kozben). Perszen nyilvan en jol tudom, hogy hogy kell merulest nezni es miert butasag pl. kizarolag a SoT alapjan mondtani egy ROM-ra hogy jo vagy rossz az "akkukezelese" (:
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Szaggatás nálam sincs, de ha tudtam volna (időben felnézek ide), biztos nem frissítettem volna a gyorsabb merülésre. A zárképernyő betütípusának cseréje zavar engem a legjobban, mást nem nagyon látok, mert Nova Prime-ot használok évek óta...
-
crok
nagyúr
Itt a bugreport-os link, köszi!
(Nem először csinálja ezt a fórummotor....)Juteszembe, a fejlesztői menüben aktiválható az adb WIFI lehetőség egyébként, nem tudom kinek hasznos kinek nem (nekem pl. nagyon, nem cseszi el az akkustatot a sok USB ki-be
). -
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nálam se szaggat egyáltalán, a kicsit erősebb merülés (amit említettem) meg szerintem amiatt van, mert Android 11-en most a CPU nem megy le soha a valódi minimum frekvenciára, egy szinttel magasabban van a kernel minfreq-je mint lehetne így tétlenül vagy alacsony terhelés mellett is több a fogyasztása (300MHz helyett 576MHz, Android 10-en úgy rémlik ez simán 300MHz volt). Ezt már jelentettem is, két bugreportban is. Meglátjuk mit kezdenek az infoval..
-
kanyi51
senior tag
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nekem nem szaggat, nem lassabb, DE valóban hamarabb kell a töltő mint a frissítés elött.
-
Fruityloops
tag
Felment az android 11..és a miui 12.0.1. Csak én érzem úgy, hogy az idáigi brutális 2 napos üzemidő másfélre csökkent..? + Kicsit lassabban vált minden közt vagy be be szaggat..?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. A VoLTE az sokat zabbant az akksiból? Mik a tapasztalaitok?
-
Alien4
tag
Oke, HRt nyomok, akkor vissza kerul az eredeti driod verzio, vagy mar 11en maradok? Bugtenger nekem ez. Feloldasnal szaggat az animacio, alapkeper yo ikonok nem jelennek meg neha... Stb. Remes. Sorolhatnam. Akkut is gyengebbnek erzem.
-
-
Fruityloops
tag
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Fruityloops
üzenetére
"Az IPS-t szeretem, természetes szép színek, és ebbe egy jó IPS kijelző került, ezt külföldi tesztekben olvastam (nem magyarban..)."
Továbbra is azt mondom, hogy ennek a készüléknek nem különösen jó a kijelzője. IPS fronton csináltak ennél sokkal szebb/jobbakat mások, persze nem ennyiért.
De az a fontos, hogy neked tetsszen
-
csodavas
tag
A messenger chat fej dologra a megoldás egy gyári adatok visszaállítása. Nálam legalábbis segített, minden a régi rendszer szerint. A frissítéssel szerintem olyan dolgok akadtak össze, ami egy sima app törlés telepítéssel nem küszöbölhető ki. Egy próbát megér nálatok is, tudom macerás...
-
Fruityloops
tag
válasz
gzbotii
üzenetére
1. Az amoledet utálom, volt 3 is belőle xiaomiból, túlszaturált kékes sárgás borzalom, napfénybe meg pláne. Az IPS-t szeretem, természetes szép színek, és ebbe egy jó IPS kijelző került, ezt külföldi tesztekben olvastam (nem magyarban..).
2. A kamera meg perfect, a note 10 pro-val összelett hasonlítva meg mi 9 lite stb. és mindenhol a tesztek szintén részletgazdagot írtak, éles képpontok stb. Több youtube összehasonlítóban is ennek szebb volt a fényképek minősége, és volt nálam note 10 pro 1 hétig, meg több más is..nagyon szép képeket készít, én megvagyok elégedve vele, és párom is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), a problémám a következő:

Kreatív
Le vagyunk mi tojva...
Amikor nézegettem a hozzá tartozó romolást elgondolkodtam egy kicsit, mert alig dobta ki a joyeuse-t és akkor elkezdtem a note 10 felé kacsintgatni, de aztán sikerült találnom egy postot ahol jelezték, hogy a miatoll romok kompatibilisek a joyeussal is