Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Olyan mennyiségben érkezik áru, hogy nincs értelme előrendelést felvenni, minden vásárlói igényt ki tudunk szolgálni. (nagykerek, kiskerek, végfelhasználók)
A feliratkozók számából már pénteken látható volt, nagy rohamra számíthatunk, így emelt kapacitással (emberi, szerver oldali) kell készülnünk.(#689) Freddycom
(#697) nullpoint
-
roti86
őstag
Nem sokat kellene visszaolvasni

-
SzalaiG
addikt
Sziasztok! Váltott itt valaki Note 3-ról?
Furán hosszúkás a képarányváltozás miatt. Jó így még a fogása?
Mik a tapasztalatok üzemidőben mennyivel jobb? -
fcnato
csendes tag
Nalam android rendszer ertesit hogy a messenger alkalmazasok felett engedelyezve van de ezt nem lehet eltuntetni nalam, kikapcsoltam mindent de semmi, el se lehet oldalra huzni sem... Ha kikapcsolom messenger engedelyt egybol eltuni

-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Bekapcsoltam és úgy hagytam, nyugi.
Tegnap még a portré módot is megnéztem kollegákon, 4ből 3 kérte hogy küldjem már el neki a képet a negyedik meg elbohockodta. 
-
szabi__memo
nagyúr
Megnyugodtam
csak minden képen láttam... -
válasz
szabi__memo
üzenetére
Persze. Alapból nincs is bekapcsolva.
Ha mégis, akkor Kamera app -három vonal jobb fent, Beállítások - Kettős kamera vízjele. -
ElDiabloo
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Természetesen kikapcsolható az a vízjel

-
kinder93
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hosszan nyomj az értesítésre, és ott le tudod tiltani az értesítéseit. Már ha erre gondolsz.

-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem ez ugyanaz, próbáld ki ugyanazt azt az alkalmazást, hátha.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
ActivityLauncher.
De a Google helyett lesz más majd, ami eszi.
-
A Mi A1 után tetszik, hogy nincs "EKG-görbe" (alk. fut a háttérben üzenet), de van helyette x app használja az akkumulátort.

Google nem volt barátom, hogy lehetne eltüntetni. Valaki tudja?
-
natë
nagyúr
Van olyan shop ahonnan extra gyorsan megjön a rendelt fólia? (Így van is nekik)
-
Az normális, hogy a fejlesztői lehetőségek között a Mi Unlock állapota részen rákattintottam a Fiók és készülék hozzáadása gombra, de semmi változást nem látok?
Ismét rá tudok kattintani.
-
schawo
titán
Elsőre nagy, másodikra bazinagy a Lenovo L70 után.
Nálam fordítva volna. A P70 baromi pici, elsőre és másodikra is, bármi után.
De ezt tudni lehet előre a specifikáció alapján 
Kérdésem az lenne, hogy az összes Full cover fólia ilyen szép "szivárványszínű" a kijelző közepén??? Kikapcsolt kijelzőnél elég ronda szegény!
Valahogy nem sikerült jól felrakni, és a fólia alá került valamilyen réteg, ami pont a látható fény hullámhosszának tartományával megegyező vastagságú. Nem szerencsés.
-
nimfas
addikt
Csak hogy fájdítsam egyesek szívét: Az én Spemall-os készülékem is megjött.
Elsőre nagy, másodikra bazinagy a Lenovo L70 után.Adtak hozzá egy fekete és egy átlátszó szilikon tokot, a fekete volt a fóliázott dobozban ha jól rémlik a DPD-s csomagban volt az átlátszó tok és egy FEHÉR full cover üvegfólia... a FEKETE telefonhoz... értitek ezt?
Én rendeltem egy fekete full cover üvegfóliát és 1-1 fekete és bordó MOFI tokot a telefonhoz (Azok hamarabb megérkeztek...)
Kérdésem az lenne, hogy az összes Full cover fólia ilyen szép "szivárványszínű" a kijelző közepén??? Kikapcsolt kijelzőnél elég ronda szegény!
Mi van ezzel az 5D (bármit is jelentsen....) fóliával?
Esetleg tetessek rá GSM boltban sima fóliát? De az meg karcolódik.....Nekem cserélni kellett a beszéd flottás SIM-emet, mert nem kitörős volt, úgyhogy irány a Telenor, 10 perc alatt megvolt a dolog, GSM-es havernál vettem egy belecsúsztatós fekete bőrtokot hozzá. A két művelet volt 30 perc.

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Fentebb leírtam.

Hogy min múlik, innen kar találgatni. Ez van és kész. Sírni lehet rajta, de változni nem fog
-
Amúgy nem értem ezt az RGB led mániát a lényeg,hogy jelezze a telefon a dolgokat nem?Kb annyi értelme van mint az RGB ledes memóriának.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
dragonfx
üzenetére
Ezen mi a kiderülés?
3 hónapja lehet tudni ...Őszintén. ne is vedd meg.
Szuper, hogy tudod mizu előre... Volt, hogy nem nézted meg mert, ejh emailt kaptál... Vagy üzenetet.. Készülni kell rá lelkileg vagy mi?
Ha emiatt úgy érzed nem neked való, akkor tartsd meg az RN2-t , mert bizony nem szabad csalódnod.
Arra viszont készülj, hogy a jövőben akkor bizony nem lesz újabb telefonod.
-
dragonfx
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
azért jó ám.
4 szín 4 dolog. már tudom akkor mizu előre.érdekes dolgok derülnek itt ki a telorol ez a led is olyan fillres dolog....
-
margithid
veterán
válasz
neoforce
üzenetére
Én is bízom benne!
Kijelző nagyobb, felbontás is, cserébe processzor talán takarékosabb.
Ja és talán android 8 is takarékosabb mitn android 6.
Egyébként igy útólag már jó, hogy nem spóroltam és plus-t vettem, egy-két ember panaszkodik, hogy a snapdragon 625 bizony meg-megakad. Valószinű sok neki a Full HD+. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én amit rendeltem Nilkin üvegfóliát,elméletileg lesz benne kameravédő üveg fólia is.
#NemMo
Jó kis tok az biztos,a mostani telómon ilyen van meg piszok jól is néz ki,meg ad a telefonnak egy olyan tömör érzést.ilyet rendeltem a xiaomira is.
-
sutyi^
senior tag
Szerintem a fotó minőség teljesen rendben van, nem túl zajos, de nincs agyatlanra se mosva még hátul a sötét "zőccségben" is maradtak részletek.
Az EIS a videó alapján pedig "parádés".
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem tudom mi mást lehetne még írni.
Videót kipróbáltam, korrekt a képstabilizátor szerintem, buszon kézben volt a teló de látszik is az ujjam. Ablakon vizcseppekbol lehet látni mennyit mozgott. [link]Fénykép kézből, álló busznál.
Töltés téren látszik hogy a melegedés miatt nem kockaztattak, használat közben visszavesz az amperbol és kikapcsolt kijelzonel olyan 13W környékén ad neki. (2300mA)
Sajna nincs 4G+, nem sikerült elocsalni ott ahol biztosan van, igazából csesszek meg amiért ezt az apróságot kihagyták, megint...
AptX-et se tudtam működésre bírni, fejlesztői menübe hiába kapcsolom, nem aktív.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kelzsoca
üzenetére
Naszóval egy gyors összefoglaló.
Tokokból ami benne van korrekt, peremes a kameránál, a Nillkin pont síkban van igy még az is szo-szo. A Nillkin mellé adott fóliát felraktam aztán levettem, még az üvegjével teszek egy próbát de olyan nyomorult kialakítása van a kijelzőnek hogy szerintem ez lesz az első aminél nem fogok hasznalni. A full cover picit betakarna oldalról ha feltenném ahogy odaraktam.
A készülék. Note 3 SE-vel összehasonlitva a kijelző ugyanolyan széles de hosszabb, nagyobb. Színek jók és fényereje kellemes, felhuztam maxra és most azon gondolkodom hogy az árnyékom a falon be kellene kereteztetni.
Két nanosim megy bele így az egyiket gyorsan megvágtam a konyhaasztalon, átalakító egy plussz SD-hez nem hiszem hogy lesz, olyan kicsi helyet hagytak benne.
A rendszer gyors, a gesztúravezérlés perem nélküli tokot igényel viszont jol mukodik.
Speedtest a székemből 52/26Mbit LTE hálón, Wifi 433Mbites és 196/198Mbitet mértem ami korrekt (half duplex ugye). LTE terén remélem mukodik a 4G+ majd ha olyan helyen leszek, kiderul kesobb.
Kamera terén előrelépés RN3SE-hez képest, ránagyitva a szokásos mobilos minoseg de az összkép jó viszont. Videót nem próbáltam még.Szóval egyelőre vegyesek az érzések, jobbnak érzem mindenféleképpen és az egyetlen amibe bele tudok kötni az a kijelző gyári kialakítása mert nagyon trükkösen lehet csak fóliát tenni rá.
-
kazsmerlaca
senior tag
smartshop-nál már elérhető egy kicsit drágábban...
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Arra csak egy valaki képes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
natë
nagyúr
Köv. héten én is hozzájutok egyhez.
-
-
darkmann
őstag
Fotók mehetnek a Google Fotók app-pal felhőbe, sms és híváslista mentésre én az SMS Backup+-t használom költözésnél, tud Google fiókba menteni, amit a Gmail-ben meg is tudsz utána nézni/rendezni/törölni.
-
trebrona
nagyúr
Viber alkalmazáson belül kell biztonsági mentést végezni, következő telefonon visszaállítható. Messenger felhőalapú, nem kell mentés.
Híváselőzményekre, SMS-re: SMS Backup & Restore De ezeket MiCloudból is lehet.
-
NB2
aktív tag
Azért bátorkodtam megkérdezni, hogy hogyan tudnám átköltöztetni, mert nem tudom

Ezek szerint Viber, face beszélgetések is a felhőben vannak? Sms, képek még ami fontos, de most hétvégén azért lesz egy kis takarítás...Eustock amúgy miért nem vesz fel előrendelést? Simán mindenki kiválasztaná mit kér, nem kéne itt nézegetni vagy az oldalt vagy az emailt jövő héten, amikor megjön a rendelések alapján már csomagolhatnák is...
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Abból kiindulva, hogy a 2 éves Redmi 3S-ben lévő Snapdragon 430 elég, igen

De valószinű a 4 GB Ram is elég, de inkább az lesz a szük keresztmetszet szerintem, nem a proci. -
margithid
veterán
Most nézek van 6/128-as változat is Note 5ből.
Kár, hogy nemzetközi verzió nincs, lehet azt vettem volna. Ramból ugye sose elég
Még egy kérdés, ha két sim kártyát használok, akkor a micro sd-t itt is elfelejthetem? Vagy itt már megoldották, hogy egyszerre legyen 2 sim és a micro sd is? -
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Garmin topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ezt tudni lehet előre a specifikáció alapján