- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
válasz
margithid #24826 üzenetére
Ha MIUI rendszer van fent akkor a saját tesztjeit is nézd meg szerintem kijelző- és érintőügyben hogy mi a helyzet.
Tárcsázó: *#*#MIUI#*#* (vagy lánykori nevén *#*#6484#*#*) vagy a beállítások -> telefonról menüben a MIUI verziót kell tapicskolni sokszor.. Úgy emlékszem talán a 10. az érintő teszt.
-
-
-
Headless
őstag
válasz
margithid #24787 üzenetére
Én pont tegnap lettem túl egy magabiztos költözésen szerintem megvan az eddigi legjobb költöző program...
Azt hozzá kell tenni, hogy root és cfw, tehát semmi gyári rendszer...
Migrate nevezetű alkalmazás. Recoveryből flashelhető zipet csinál, mint annó a titanium...
Otp, tesco, revolut visszajöttek. De figyelni kell, hogy elsö megnyitáskor már legyen bekapcsolva a manager hide és a magisk hide az összes lényeges alkalmazáshoz, akkor az ujjlenyomat hitelesítéssel nem lesz problémád. Persze adataidról mindig legyen másik mentésed...
Vagy akár twrp mentés ha netán visszaállnál idő szűkébe... Nekem azért volt pár óra. Az adatmentés, visszatöltés.
-
emre
veterán
válasz
margithid #24366 üzenetére
Azt nem tudom honnét, de szerintem nem lenne hátrány ha házzal együtt vennéd. Lényegesen egyszerűbb a csere.
-
banda1981
aktív tag
válasz
margithid #24366 üzenetére
Én a sogornak rendeltem ettől, és innen
https://www.ebay.com/itm/For-5-99-Xiaomi-Redmi-Note-5-Standard-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-New-/153219602117?_ul=HU
1 hónap alatt megérkezett,még a nyáron!
De ha most megrendeled akkor nem biztos,hogy az idén még mégérkezik a karácsony miatt.......
Ez a sárgulás valószínűleg a sok Navigáció /Játék stb. miatt lehet!
A folyamatos kijelző működés miatt,mert igen felmelegszik,és a ragasztó elengedi! -
-
-
válasz
margithid #24091 üzenetére
Nem a Sultan Szerviz szereli a spemallos telókat?
Vagy az szünt meg? 🤔 -
-
válasz
margithid #17735 üzenetére
A tárhely 10%-nak kell szabadon lennie, hogy ne legyen figyelmeztetés.
Tehát min. 6,4 GB.Én szabadítanék fel helyet, mert láttam már olyat, mikor ilyen jelzés volt, hogy nem működtek a telefon bizonyos funkciói.
Más készülék volt, de nem lepődnék meg, ha ez is hasonlóképp' (nem) működne. -
Balzak83
senior tag
-
-
ktommy91
addikt
válasz
margithid #13169 üzenetére
A SD636-tal szerelt RN5 nougat-tal startolt és oreo-ra frissítették. Ugyanaz a helyzet mint a kenzo/kate esetében. A kenzo-t kiadták 5.1-gyel és frissítették 6.0.1-re a kate-et pedig kiadták 6.0.1-gyel és nem kapott új főverziót. Felesleges hitegetni magatokat, ennyi pénzért ez jár. Treble ide, treble oda. A nagyobb bajom az hogy a Nokia 7 plus-ra kiadott pie GSI nem akar bootolni.(treble ide, treble oda)
-
-
-
ktommy91
addikt
válasz
margithid #2699 üzenetére
A perf cluster magjai cortex A73 alapúak, ami többet eszik mint az A53 és nem hiszem hogy az efficiency klaszter magjain annyit sikerült reszelni az alap A53-hoz képest, hogy összességében kevesebbet egyen mint a 8 db A53-as mag. Szóval szvsz a magasabb órajel ellenére is SD625 a takarékosabb.
-
Kerni62
tag
válasz
margithid #2550 üzenetére
Nekem is rögtön feltünt, hogy szarul szól a gyàri lejátszó és a VLC is. Eddig egy almás fülest használtam mert kényelmes. Most elővettem a Xears TDII titant, így már jobb, de még mindig nem hozza az LG minőségét. Most le fogom tölteni amit ajánlottál. Utána referálok. Köszi a tippet.
-
Goose-T
veterán
válasz
margithid #2093 üzenetére
Én sosem használtam fóliákat meg üvegeket telefonra. Amióta van Gorilla Glass, csak olyanokat veszek, és nem karcolódnak. Ütés ellen is csak akkor védhet egy keveset, ha pofával esik rá a teló valamire. Viszont az, hogy már a kamerára is lehet védőüveget venni, még nekem is új. Nagybátyám erre azt mondaná, hogy minek a gyertyára kotont húzni?
-
-
-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
margithid #1421 üzenetére
Még a global fejlesztőiről is csak annyit írtak, hogy majd később jön róla infó szóval a stabil az odébb van. Tavaly miui 9-ből kiindulva nagyjából fél évvel később érkezett meg, valakinek decemberbe valakinek januárba.
Egy fő verziót biztos ugrik majd a teló és mivel van project treble támogatás aminek köszönhetően állítólag pár hét alatt elkészíthető egy frissített verzió, így elképzelhető, hogy a stabilt már azzal adják ki. De mivel az android 9 még csak pár hónap múlva fog hivatalosan megjelenni, így nem biztos, hogy kéz a kézben fog járni a stabil Miui 10 és az android P. -
Norby86
őstag
válasz
margithid #1350 üzenetére
Akku időben nagyon jó kis készülék lett szerintem is igy egy nap használat meg telepítgetések után. Kamerába is a legjobb eddig, viszont vannak gyermekbetegségei a romnak. Pl. ennél a Miuipro romnál a gboard billentyűzetet feltettem (mert az xperia billentyűzetre botrányosan nem áll rá az ujjam), de folyamatosan bezárja szinte minden szó után a billentyűzetet. A messenger Lite kamera appja nem működik (bár ilyen gondom a Redmi 4X-en is volt), de gyári rommal szerintem menni fog. Ezenkívül ami hibája van a készüléknek amit már leírtam hogy dadog kicsit némelyik applikáció, ami más telefonon nem csinálta.
Összeségében eddig megvagyok elégedve azért vele. Csak jöjjön rá mihamarabb egy javítócsomag. -
-
fcnato
csendes tag
válasz
margithid #1135 üzenetére
Gearbestrol mult het csutortokon jott meg, amikor rendeltem meg nem tudtam mi lesz ara eustockon... 1 hetet meg kibirtam volna a magyar gariert... Am 230$ volt a 4/64 (nekem csak az jott szamitasba) + euexpress + szallitasi biztositas ( ha baj visszafizetik a teljes dijat ) igy olyan 240-245$ ami 65k korul volt valtva szoval ugyanannyi de cserebe nem magyar a gari.. es euexpress szallitassal nincs afa+vam, dpd szallit es feldastol szamitott 2 heten bellul a kezedben van max. Nekem 10 nap volt 14tol 24ig...
-
Maist
senior tag
válasz
margithid #1021 üzenetére
Két sim kártyával, folyamatos BT-vel a Mi Band 2 miatt, általában 90-95% töltöttségről indítva, korlátlan nettel felvértezve, de viszonylag kevés telefonálással, általában 7 óra feletti SOT szokott lenni, reggel 6-tól, este 11 körülig, amikor is 25-35% között szoktam töltőre tenni, mely időzítős, Mi Home kütyüs konnektor, 1:40 percet beállítva rajta szokta feltölteni a 90% fölötti értékre reggelre.
Én elégedett vagyok, ennyi használattal a Note 4 azért már jobban le volt mindig merülve, volt, hogy 11-ig ki sem bírta, fel kellett raknom előtte. 15% alá én nem szoktam meríteni telefont, akkor inkább kikapcsolom, hogy ne essen a töltöttség tovább.
Ez a mai napom eddig, 94%-ról indultam:A MiuiPro.by csapata által újragondolt 9.5.6.0 Global stable van a telefonon, már több, mint egy hete.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest