- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Igen, egyértelműen jobb mint az A1! Röviden: olcsóbb induló ár, nagyobb aksi(kb. Fél-egy nappal tovább bírja), jobb fényképező minden téren(videó remegés mentes!), miui sokkal felhasználó barátabb, mint a csupasz Android (dupla kopp rulez, van témázas, stb), jobb és szebb kijelző...
-
Norby86
őstag
Erről még nem hallottam, érdekes minden esetre. Ma csak egyszer csinálta ezt a feloldós mizériát a telefonom, azonkívül jó volt.
Amugy jelenleg melyik a legnormálisabb rom a telefonra? A frissebb gyári 9.5.6.0 romot úgy hallottam visszavonták a sok hiba miatt? Mert nekem is voltak azért gondok ezzel a rommal. Most próbálom ki az EU dev-et, de mintha kicsit lassabban reagálna az érintésre, néha baromira belaggol. Előbb is leírtam egy szót a billentyűzettel, azt nézem, utána 2 másodpercnyi hatásszünet és egyszerre jelent meg amit írtam. Egy új Global Stable rom jól jönne már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest