Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
úgy-úgy

-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
dev vagy stabil ?
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

akkor te EU-s romon vagy ............. -
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
global -ban meg 4 ugye ?
-
fcnato
csendes tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Jaja nagy reszt wifi volt, meg pest szval vegig 4g gondolom az isszamitilletve hivas max 10 perc ha van benne...
Kamerat ma sikerult lefagyasztani zoomoltam aztan az expo ideoda ugralt bezartam visszanyitottam utana semmi
Am az utolso 30% nalam joval tovabb birja addig gyorsabban merul erzesre :/
Adatattoltes pcre/pcrol kabel helyett ftp jo megoldas lehet... Semmi bonyolultsag, 1 alhaloba kell lenni a 2 eszkoznek, kulon app sem kell
-
-
Karavik
veterán
Quote: "Kérdés: Az eu romon hány ikon van egy sorban az értesítési sávon? 4 vagy 5?"
MIUI9 esetén 5 kapcsoló van egy sorban (5x3 elrendezés), MIUI10 esetén pedig változó, egy lehúzásra 1 sor 5 kapcsoló jelenik meg, még egy lehúzásra pedig átvált 4x3 elrendezésre, viszont lapozható (swipe-al) balra-jobbra, ha több aktív kapcsolóra lenne szükség
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem talán hanem biztos, elsőkézből tapasztalom.

QC töltés nem főzi el ezt a telót, rendesen visszavesz a töltésből ha használod közben. Note 3 SE nem szarozott, na az meleg is volt mikor megkinaltam a QC3-as powerbankkal de fel is toltott majdnem ugyanannyi ido alatt mintha kikapcsoltam volna a kijelzojet.
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kitöröltem, meglássuk most mi lesz, mert újra felvittem. De most tettem fel fastboot romként 3 napja a romot a telefonomra. Ezt még be sem laktam kb., durva lenne ha már rögtön hard resettel kéne indítani egy full wipe-al indított friss rom telepítést.
De a Redmi 4X-nél is voltak ilyen gondok, ez szoftveres hiba lesz nem hardweres. Valamit nem szerethet a telefonon amit felrakok. Ugye most a gyári romon a Magisk-et használom, a youtube kiegészítővel meg a viper4androiddal. -
fuze
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Amikor új telefonom van, mindig hülyére nyomkodom az első hetekben. Nekem a kijelzőidőm 6-7 óra.
Fényerő automatikus, de néha kicsit feljebb piszkálom ha túl sötét
A lehető összes szenzor bekapcsolva, az idő felében biztos wifin vagyok, nem mobilneten.
Minden social szar aktívan pörög: Facebook, messenger, instagram.
Az appokat nem lövöm ki.
Sokat böngészek.De kibírja!
Talán 5-6 órára akkor redukálódik, ha nagyrészt mobilneten vagyok.Nekem amúgy meg az elképzelhetetlen amikor azt mondja valaki, hogy quick charge töltővel nem 40 fokos a telefon és nem szaggat. Ehhez még hozzátenném, hogy szerintem ha elkezdem nyomkodni visszavesz a töltés erejéből, mert egy perc után már nincs akadozás. Gondolom ilyenkor hűl egy picit. Ma rádugtam sima töltőre és akkor tényleg nem volt forró.
Kérdés: Az eu romon hány ikon van egy sorban az értesítési sávon? 4 vagy 5?
-
exedoc
senior tag
Azért vannak érdekes dolgok. Asszonynak is, nekem is egyaránt Eustock-os Redmi note 5 lett. Aszongya asszony tegyek rá neki zenét. Oké. Fejlesztői beállítások/USB Hibakeresés bekapcsolva mindkettőnknél. Asszony telójára az istennek nem tudok zenét rakni, enyémre pikkpakk felment. Hát mondom az USB kábel jó kell legyen hiszen az enyémre simán másolok. Másik USB kábel ami gyárilag a töltőhöz van elővettem, azzal sem jó. Hát mondom most mivan. Próbálom másikkal semmi. Driverezek, szórakozok, semmi. Közbe próbálom az enyémet, mindegyik kábellel jó. Előveszem a legretekebb kábelt amit már félretettem, hogy kuka, mert meg van törve, a vége sem jó, mozgatni kell, hogy töltsön egyáltalán, azzal meg zutty simán. Érdekes.
-
Karavik
veterán
-
hevizms
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Köszönöm.Ezt most tényleg jó volt olvasni

Akkor nem bennem és nem is az én telómban van a hiba.Illetve kicsit bennem,mert használom a telefont![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nem vagyok elégedetlen.Sőt.
Amióta Xiaomit lehet rendelni kintről,nekem mindig az volt.
Egy kis eltévelyedésem volt az utóbbi pár hónapban egy Huawei irányba a kamera miatt,de visszakanyarodtam,mert annak az üzemideje az katasztrófa volt számomra.Ez ahhoz képest maga az álom(na jó ezt eddig is tudtam).Csak a kamera miatt váltottam a Huawei felé,de most örömmel látom hogy e téren nagyott lépett előre a Xiaomi.Legalábbis szerintem.
Úgyhogy én elégedett vagyok maximálisan,csak amikor látom ezeket a nagy üzemidőket,akkor bizonytalanodom el kissé. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hevizms
üzenetére
Nem mert ha online radiot hallgatsz akkor a proci nem fog lemenni deep sleep modba.
Azok fognak 10-11 ora SOT time-ot mutatni akik effektive nem is hasznaljak a telefont csak minimum fenyeron vilagit a kijelzo. Ami elvarhato az 4 max 5 óra, normal hasznalattal azaz minden feature bekapcsolva s nem 3 percenkent ki be kapcsolgatni a mobilnetet, ilyesmi...hulyeseg szvsz.
Mindezek mellett meg még millio1 dologtól fugghet, kinek mi fut a hatterben. Nem kell elmenni ez iranyba, azert vetted a telefont hogy hasznald. Vannak egyeb markak 10-12000-es akkukkal, kicsit vastag de annal normal hasznalattal is elvarhato egy kicsit több SOT.
-
hevizms
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszönöm.Mukodik.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Ezt nem figyeltem,de majd este megyek haza kb ugyanez lesz.
Megnézem %-ban mennyit vesz le.ui: nem szeretnék úgy látszani mintha direkt csinálnám.Nem tehetek róla hogy nálam nem hozza soha egyik Xiaomi sem ezeket az űridőket.Én lennék a legboldogabb ha nem így lenne elhihetitek
Már félve nézek rá a százalékra 
-
Sil_ver
tag
8 óra 5 perc SOT WIFI - vel, 48 óra töltés óta 36%

-
-
margithid
veterán
6 óra 40 perc bekapcsolt képernyő, 2 és fél napja vettem le a töltőről és 30%on van az aksi.
Nagyon durván veri a Redmi 3S üzemidejét, ami nálam etalonnak számított!
Úgy látszik nagyon sokat számít az újabb android és a takarékos hardver! -
danee91
senior tag
vki probalta mar a mostmar miui oldalan kinnlevo 9.2.13 rom-t?
de mivel ahogy nezem visszaugrott android 7.1-re, igy unlocked bootloaderrel lehet csak frissiteni, download modban (vagy edr?) - aki most android 8.1 alatt nyomja persze.
-
F.B.I.
veterán
-
Sil_ver
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen az, M2 volt az előd telefon, csak annyira hozzászoktam, és nem találok hasonlót se.

-
Egyébként igaz nekem külföldi gari van,de a rootolás az garancia vesztéssel jár igaz?
-
-
Carline
őstag
-
nullpoint
őstag
Bootloadernyitásról nincs magyar.
Itt van a leírás twrp root romcsere
R5p topicja de érvényes erre is. Nyilván romból és twrpből nem vince kell hanem whyred.
Lazyflashert se felejtsd el.
-
törölt tag
Jelenleg hol érdemes megvenni?
-
juve600
nagyúr
üdv
hol tudok olcsón venni ilyen telót ? olyan kellene ahol van posta és postán maradóra tudják küldeni

-
Sil_ver
tag
ilyen billentyűt melyik appal lehet elérni a telón?

-
Valaki nem tudja RAW képet lehet csinálni a telefonnal,vagy max rootolás után?
-
-
Kerni62
tag
Kérlek segítsetek, hogy tudom az SD kártya tartalmát átmásolni a telefonba. Nem találom. És még egy, a kamera felbontást lehet állítani valahol? köszi
-
glacious
addikt
válasz
Blood Mage
üzenetére
Hátlapja teljesen más elrendezésű, tehát nem.
Üvegfőliából talán az lehetne az amelyiknek a felső részen teljesen ki van vágva, mert tükör elrendezésű a szenzorsziget, de inkább típusazonost vennék. -
Blood Mage
senior tag
Szerintetek a note 5re jók az 5 Plus
tokok ésüvegfóliák?Note 5 - 158.6 x 75.4 x 8.1
5 Plus - 158.5 x 75.5 x 8.1Szerk
glacious: Igaz...
-
Nos a gyári kamerát próbálva,a háttér elmosási effekt csak előlapi kamerán állítható be?A másik meg,rawot ezzel a telóval lehet csinálni,vagy rootolni kell és max a google cammal?
-
zzz03
őstag
Automata fenyerön, sötetben masnak is szinte nullara huzza a csuszkat?
müködni müködik, mert ahogy villanyt kapcsolok vagy kimegyek a fenyre egyböl tolja szepen felfele a fenyeröt automatan, de az a gond, hogy sötetbe kevesnek erzem es mindig ra kell huznom kicsit. gondolom ez ilyen szemkimeles lehet? hogy minimalisan vilagit csak?
-
F.B.I.
veterán
A titka, hogy érdemes manualisan megadni az aksi értéket és a harmadik-negyedik töltési ciklus utáni eredményt f8gyelembe venni.
Hihető adatokat ír ki a használati szokásokat figyelembe véve, az aksi mAh állapotát is jelezve.
-
-
dragonfx
veterán
nagyon pozitiv vagy. 2-3 éves akksival.szerintem 1-1.5et bírnak ki.ha ki is használód az más ha valaki fél napot nem nyul hozzá akár melo akármi bármi más okból kifolyolag de ha nyomkodod és napi szinten töltened kell kizárt a 3 év
1803: hedge és a dslr a legjobb szerintem.
-
-
cuccos19
tag
Köszönöm a kijelző védő tippeket!
@ roti86 #1708, én nem magamnak teszem fel, inkább keresek rá szakembert, és fizetek neki, gyorsabban és biztosabban megvan úgy, én ehhez béna vagyok sajnos.
@ cadj92 #1720, akkor ez kihagyós, nekem ütés ellen kell sajnos. Egyszer terepen leejtettem a RN3Pro-m, és persze hogy "pofára esett", pont a munkavédelmis cipőm fém fűzővezetőjére. A védőüveg széle csorbult, de a kijelző megúszta. Olcsó kínai üveg van rajta, de megvédte. Egy karc máskor, mástól került rá, de nem zavar rajta annyira, csak kikapcsolt kijelzőnél látható. Szóval innét fogva üveget tennék rá.
@ roti86 #1740, a linken a védő üveg ez nem hajlított szélű, gondolom. Nekem pont a szélén kapta el a fent említett esésnél a fém alkatrész a cipőmön, ezért én a kijelzőt teljes mértékben szeretném levédeni. Tudom, hogy nincs kétszer ugyanolyan esés, de hátha mégis...
Tovább, tett már valaki fel olyan színezett szélű védőüveget? Ha sikerül jól felrakni, akkor takar ki valamit a kijelzőből? Pixel sort, pixel oszlopot?
-
fuze
őstag
Nekem meg az adatok szerint jó kondícióban van a redmi 3 akksi, mégis lemerül másfél nap alatt. Eddig 3 volt. Szerintem nincsen tuti megoldás. A töltési ciklusok és az hogy hányszor meríted le teljesen, azok számítanak talán. Nem tudom...
Az elektromosan autóknak években mérhető ilyen 10 nagyon max 20% kapacitásvesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán 5-6 órára akkor redukálódik, ha nagyrészt mobilneten vagyok.

Így néz ki a telómon (fiammal középen