- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
-
-
Tompika777
senior tag
válasz
nimfas #25258 üzenetére
Nekem is JVC rádió van a kocsiban,de nekem ez a rész hibátlanul működik kimenő és bejövő hívás esetén is.Szerintem töröld a párosítást ha régebben jó volt, és párosítsd össze őket újra, párosításnál úgy is rákérdez az engedélyekre, de amúgy a Bluetooth menüben az a rádió nevére kattintva is kezelhetőek az engedélyek ha jól emlékszem. Ami viszont nekem nem megy a Note 5-el a Viber, Whatsapp stb., és az értesítések... Előtte Sony-m volt, és azzal ezek kihangisítása és az értesítések jelzései is működtek, tehát funkcióit tekintve a Xiaomi valamilyen szinten korlátozott.
-
válasz
nimfas #25251 üzenetére
Volt erről szó visszább.
A Redmi Note 5-re APK-ból telepíthető. Nem tartalmazza s ROM. -
-
-
dugo_
veterán
válasz
nimfas #23852 üzenetére
Hát vagy előtte nézel teszteket, vagy utólag próbálgatod, ami épp bejön.
Itt a topikban az Arnova félék mentek:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/Ezek épp apk-k, simán csak feltelepíted.
-
dugo_
veterán
válasz
nimfas #23840 üzenetére
Bootloader nyitás
Custom recovery
Camera2 API zip flash vagy BuildProp Editorban 'persist.vendor.camera.HAL3.enabled' sort át kell kapcsolni 1-be
Gcam flashNem tudom ebből mennyi van meg a telefonodon. Camera2 api meglétét visszaellenőrizheted appal:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2_compatibility_test -
zsola400
senior tag
válasz
nimfas #23827 üzenetére
[(#23681) zsola400]
Nálam ezzel a javítással hibátlanul működnek a gyári, gcam kamerák ktommy 5.4 kernellével. -
AttilaMvh
tag
válasz
nimfas #23735 üzenetére
Nálam is ugyanez volt, de a JVC autós fejegység usb stickről való firmware frissítése megoldotta a problémát Miui 10 alatt is. Alapból automatikusan így is csak telefonálásra kapcsolódik, de sima leválasztás+újracsatlakozás médialejátszó eszközzé lépteti elő a telefont, anélkül, hogy fejlesztői beállításokban kelljen matatni. :)
-
-
-
-
-
nullpoint
őstag
Bootloadernyitásról nincs magyar.
Itt van a leírás twrp root romcsere
R5p topicja de érvényes erre is. Nyilván romból és twrpből nem vince kell hanem whyred.
Lazyflashert se felejtsd el.
-
dragonfx
veterán
nagyon pozitiv vagy. 2-3 éves akksival.szerintem 1-1.5et bírnak ki.ha ki is használód az más ha valaki fél napot nem nyul hozzá akár melo akármi bármi más okból kifolyolag de ha nyomkodod és napi szinten töltened kell kizárt a 3 év
1803: hedge és a dslr a legjobb szerintem.
-
Pityu.
nagyúr
És minden illesztés passzol?Én most nézem az én karbontokomat de mind hasonló méretű ezen meg pl minden lyuk pontos,szóval lehet csak szoknom kell a lazaságát mert legtöbb videóban ilyen könnyen bele pattintós.De lehet kíváncsiságból még szerzek be egy két tokot,meg még egy két üvegfóliát is.
#demmer123
Én tettem rá,remélem bírni fogja rajta,franc tudja e meg csikaródhat e.
-
kelzsoca
félisten
-
-
Elsőre nagy, másodikra bazinagy a Lenovo L70 után.
Nálam fordítva volna. A P70 baromi pici, elsőre és másodikra is, bármi után.De ezt tudni lehet előre a specifikáció alapján
Kérdésem az lenne, hogy az összes Full cover fólia ilyen szép "szivárványszínű" a kijelző közepén??? Kikapcsolt kijelzőnél elég ronda szegény!
Valahogy nem sikerült jól felrakni, és a fólia alá került valamilyen réteg, ami pont a látható fény hullámhosszának tartományával megegyező vastagságú. Nem szerencsés. -
-
dragonfx
veterán
most nézem ez a spemall ez ilyen oldal?
OLYASMI Mint gearbest?
ELég jó árak vannak. a 3/32 NOTE 210 dollár? az elég jó.
ám kinn van náluk mi 6x alias A2 is.mennyivel jobb telo.néztem gsm arenán.
de most akkor azon android 8 vagy one lesz?
mert gsmarena mindkettőt írja spemall.on 8ast írnak...
szóval?
ám ha 3.5es jack hogy tudsz zenét hallgatni? -
-
-
kelzsoca
félisten
A kínai belpiacos modell is támogatja a B20-at, de ettől még nem lesz belőle nemzetközi verzió, nincs CE tanúsítvány, "késes" csatlakozójú nem EU szabvány töltő, global stable szoftver hiánya, illetve hardveres különségek is lehetnek a különböző piacra szánt modellek között (lásd az indiai "pro" modellt")
(#40) Goose-T
Mint írtam, mi így tudjuk, azt kétlem hogy többet rendelt volna.
ui: természetesen mindenki ott vásárolja meg a készüléket, ahol szeretné, itt most nem is erről volt szó.
Annak örülök, ha Te vásároltál náluk, és azt kaptad amit leírtál.
Kérhetnék pár képet a készülék hátsó részéről, és a dobozról?
Privátban is jó lesz, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest