- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz
Headless #12755 üzenetére
Szia!
Köszi, javítottam a szkriptet. A readahead nem az én saram, a hiba a qualcomm szkriptjeiben van, de a kangaroox.rc beállítja amit kell. Összeomlásokra rajtad kívül egy ruszki panaszkodott, más nem. Amikor nálam utoljára összeomlott akkor a zaklatóm épp azt mondta bele az agyamba a rajtam alkalmazott akusztikus fegyverrel hogy "a kur** anyádat" szóval nem gondolnám hogy a kernel hibája okozta. Nálam nincs gond az init.spectrum.sh-val, az anykernel beálíltja a megfelelő jogosultságot.
-
kidnou
őstag
válasz
Headless #12677 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem mindenki ismeri a fórumot aki telefont vesz, és mint sok topikban kiderült már, az összefoglalót itt se sokan. Nekem nincs bajom a miuival, sőt kimondottan szeretem a rendszert, évek óta hasznalom, de akinek ez az első, az nagyot sziv vele.
-
jUUh
addikt
-
-
psg5
veterán
válasz
Headless #2896 üzenetére
Igen gsm arena alapjan igen. Sokat fotoztam rossz fenyek kozt v10 el. Nem erdemes belterben rossz fenyek kozt fotozni mobillal erre rajottem es ha egy kicsit is megkozelitik a xiaomik az ilyenkor keszult kepek minoseget akkor ok
De ha jo fenyek kozt ott vannak a nyomaban akkor kulonosen ok -
hevizms
addikt
válasz
Headless #2069 üzenetére
Köszönöm.
Most jó hülyének érzem magam.Ezt nem is próbáltam még ki soha így.Mindig amikor bekapcsoltam,akkor mmegallapitottam hogy ez így nekem sötét.Ugyan volt hogy kézzel ilyenkor utána húztam a csúszkanak,de azt gondoltam ezzel ki is iktatom az automatát Ez már okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest