Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mivel nem tudom, így inkább a tisztát ajánlom,én a legújabb Xiaomi.eu -t cseréltem erre.
-
jUUh
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az mindig ajánlott.

-
Lacopapi
addikt
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Rom : Aosip Derpfest saját kernelével. semmilyen akkuhasználati extra nincs bekapcsova -illetve egy,az adatforgalmat 2G -re állítja lezárt képernyőnél. Bekapcsolt wifi,szinkronok,gps, csak letéve a telefon éjszakára 8 óra alatt merült 2 % -ot. Ez számomra nagyon jó eredmény,úgyhogy nem is tervezem a kernelcserét,lévén egyebekben is jól fut a rom.
Norby86 A saját rögzítőjét nem lehet automatára állítani, kipróbáltam hívás közben bekapcsolni,de nem működik. Sőt,összekuszálódik a képernyő is
-
Lacopapi
addikt
válasz
Norby86
üzenetére
Én ezt használom -illetve én is -,a simát nem ismerem,így nincs összehasonlítási alapom,de ez (a Derpfest),kifejezetten remek üzemidőt produkál,ráadásul engedélyezve van benne a hívásrögzítés is. Ez nem a saját rögzítőjével,legalábbis nekem nem sikerült beállítanom, de az általam már régebben is használt Play-os CallRecorder - piros körben egy zöld telefonkagyló -,gond nélkül működik. Mivel van ilyen megkötés,a másik fél adatait nem adja meg,de az utólag szerkeszthető,ez legyen a legnagyobb gond. Én csak ajánlani tudom a romot,jól testreszabható,gyors,eddig legalábbis megbízható. Kamerából az AI -s verzió van benne,jó minőség,de még mindig jobb a Gcam...

-
Potyka03
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Volt note 5 itthon,csak szétgányoltam....vettem egy 7-est,ami nem jött be... aztán vettem egy hófehér note 5-öst.
-
Norby86
őstag
Ez a derpfest milyen extrákat tud a sima AOSiP-hez képest? Pl. hívás felvevő ebben van már? Én most kukáztam tegnap előtt a crDroidot mert egyszerűen ViperFX-el nem volt hajlandó működni a Soundcloud-al. MIUI alatt meg szépen együtt működnek, szóval ez érthetetlen volt számomra. Viszont megint gondjaim vannak az eu dev. rommal azért is tennék most egy próbát a derpfest-el esetleg.
-
Mercutio_
félisten
válasz
mrgold
üzenetére
Note 7:
- A nagyobb kijelző és erősebb proci miatt kb. 10%-kal kevesebb üzemidő (nálam 7-et és 5-öt is második nap végén tölteni kellett.)
- A GPS-re miui alatt (és úgy néz ki melegedéshez köthetően) több a panasz, aki rootolt telót használ "sima" droiddal nem jelzett ilyen gondot.
- Egyeseknél telefonálás alatt feléled a kijelző, mert nem az optimális helyen van a közelségérzékelő szenzor, nálam nincs ilyen gond.
- notch (kicsi, engem nem zavar)
+ újabb, jó eséllyel tovább lesz rá gyári támogatás
+ Alapból is jobb kamera, + root nélkül is telepíthető a Google camera amivel a gyárinál is érezhetően jobb képeket készít + raw formátum is elérhető (minták linkelve a Note 7 topicban vond által)Note 5:
- miui itt is (Note 7 is) agresszíven kezeli a memóriát (feleslegesen kilövi az appokat) egy ideje (az új 10.3.2.0 verziót csak feltettem, nem tudom ebben van-e javulás)
- kamera gyengébb
+ olcsóbb
+ nincs notch
+ GPS-el nem volt gondom (kivéve 1-2 külföldi út első órájában amikor landolás után valamiért nem tudta hol van)Én a jobb kamera miatt váltottam, egyébként maradt volna a Note 5
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
Tudna valaki egy foolproof - step by step leírást adni stabil Google Camera telepítéséhez?
Jelenleg MIUI Global 10.2.2.0 Stabil rendszer van a telefonon, semmi sem volt mókolva rajta.
eddig amiket találtam nem voltam teljesen meggyőzve.
köszönöm előre is!
-
mrgold
tag
Mercutio_ kifejtenéd nekem bővebben: pro és kontra (note 5 Global vs note 7)
Köszönöm. -
jUUh
addikt
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Létezik, AOSiP-ra épülő ROM. [link]
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Perfboost akart lenni!

(De létezik valami derpfest is, nem?) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Ez a derpfest megint micsoda ?
Hetente kerülnek elő új fogalmak
-
-
peestike
senior tag
a zárt bootloaderről jut eszembe, bár lehet hülyeség lesz az egész.
így jártam egy 4 prime-al: http://en.miui.com/unlock/download_en.html belépek, letölt, aztán az istennek nem bírtam a miui unlock-al bootloadert nyitni, 55%-nál lehalt feszt.
igaz, hogy 2 éve nem nyitottam semmit, de nem hinném, hogy van összefüggés. aztán fejleszőiben oem feloldás, usb hibakeresés, telepítés usb-ről be, majd simán fastboot oem unlock kinyitotta. azóta rr rom van rajta.
ugyan ezt a metódust még nem teszteltem le a note 5-el, de, hogy on is legyek csak egy magisk flash-hez melyik twrp-t bootoltassam be, (twrp-3.3.1-0-whyred.img, OrangeFox-R10.0_1-Stable-whyred) mindegy kb? global 10.3.1. stabil a rendszer. köszönöm! -
mrgold
tag
Nehéz a döntés note 5 Global vs. note 7...
A segítséget/véleményt megköszönöm. -
jUUh
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez az amit mindig megfogadok, és mindig addig b@xakodom valamivel amíg megszívatom magam...

-
jUUh
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Zárva van a bootloader.

(#23064) WhiteWalker : Semmi. Csak magisk modulokat, meg kerneleket próbáltam, aztán véletlen visszatettem egy 10 napos mentést. Az meg az istennek se bootolt be, gondoltam fastboot-tal feldobok egy romot, csak sajnos a bootloadert is zártam vele véletlen...

-
wwenigma
Jómunkásember
Global devrol gyere vissza 3.3.1.1 TWRP-vel és recovery rommal
BTW hirdetéseket kapcsold ki ha zavar...
-
jUUh
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Global deven ragadtam... De szornyu. Néha laggol, néha fluid, hirdetések vannak benne. Az OTA valamiért megakad x%-on... szóval MIUI még mindig ehh. Nekem.

-
jUUh
addikt
Fastboot flashelés után csak a 3 pötty pörög. Valami ötlet?

-
spider80
őstag
Egy kérdésem lenne: az utolsó újrainditás óta eltelt üzemidőt hol találom?
-
-
baitsee23
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Markovics Lacit hívd!
+36203255413 -
-
M0RGI
őstag
Bocsánat de megint elakadtam. Hogyan kell felflashelni ebben a foxban a Magisket?
Open as - flashable image? Partition mi legyen? System image? -
M0RGI
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm szépen, ezzel már megy!

GAPPS melyik menjen fel?
-
Nem jó TWRP-t használsz(nem tudja feloldani a fájlrendszer titkosítást) Keress friss TWRP.t vagy mégjobb ha a OrangeFox-R10.0_1-Stable-whyred.zip et használod
-
M0RGI
őstag
Az nem tudom hol van.
Egyébként mappák látszódnak, de mind üres. (config, data, license, oem, sdcars, system, sotorage, stb.)
A jobb oldali virtuális gombra rányomva ezeket írja:
Partíciós adatok frissítése kész
Tároló csatolása sikertelen
Teljes SELinux támogatás jelen van
data/media/TWRP-.twrp nem csatolható -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A leírás alapján a Botloader nyitás megvolt, TWRP felflashelve.
Most másolnám a készülékre a a Lazyflashert, amit meg is teszek a telefon-belső közös tárhelyre win alól.
Azonban a TWRP-ben nem látszódnak a fájlok, konkrétan 0 MB az Internal storage és a felmásolt fájlokat egyik mappában sem találom.
Mit csesztem el? Előre is köszönöm.Továbbá: A legújabb AOiSP romhoz a 9.0 verziójú Gappsot kell feltennem?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Thx
-
-
Trooper82
senior tag
Nagyon szuperül működik az új global csak kezd uncsi lenni, hogy semmi újdonság, úgyhogy lehet visszatérnék ismét az eu dev re. 😀
A legfrisebbet használjátok? Minden ok vele? A Jack halk probléma már megszűnt az eu devben? -
baitsee23
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Merre lax?
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Persze a sim-ek kívül maradtak

-
Aethelstone
addikt
Üdv, sikeresen beleszakadt a SIM tálcám a telóba, se ki, se be. Hova érdemes vinni?
-
Lacopapi
addikt
válasz
grafnet
üzenetére
Google camera 6.3.017_coral_01.05
Nincs különösebb spécizés - nem is nagyon lehet -,csak a hátlapi kamera van Pixel IIIXL Crosshatch -ra állítva,portrénál a blur bekapcsolva.
Amúgy ezt a gcam-et itt ajánlotta valaki még régebben. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ElDiabloo
üzenetére
Tegnap este tértem vissza utolsó global beta romról, a végén Vmware-rel raktam fel win7-et hogy usb2 port legyen mert a fastboot állandóan disconnectelt....aztán sikerült a twrp majd abból system particio javítás és végül éjfélkor bebootolt.
Szóval remélem rohadt jó lesz ez a rom.

-
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így azért tényleg gyorsabb volt..
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát én csak rá szoktam nyomni itt alul a download-ra...
-
válasz
ratobi
üzenetére
Nem tudom, honnan töltöd, javasolt a miui.dedyk.gq.
Ma a 100 Mbps sebességű nettel 4-5 perc alatt lejött.

-
ratobi
senior tag
EU dev-en vagyok, de az utóbbi pár frissítést óta-val, nagyon keservesen töltötte le. Hibával leáll, és újra, meg újra. Nálatok simán lejön?
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát én találtam, mert ki is próbáltam, és rájöttem, hogy továbbra sem látom értelmét
Szerk: Most eszembe jutott, hogy előző hetiből volt egy reupload, abban javították, hogy elérhető legyen. -
Trooper82
senior tag
válasz
microvillage
üzenetére
Nincs link nekem is ota-n dobta fel. Nem erzekelek változást, bár meloztam nem sokat nyomkodtam + nova- t használok ,ugyh a launcherben nem tudom változott e valami. Majd tesztelem.
-
microvillage
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!

Észre sem vettem.
-
válasz
microvillage
üzenetére
De utálom ezt a Googlw AMP-ot!
A linked AMP nélkül: [link] . -
microvillage
tag
válasz
microvillage
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

így jártam egy 4 prime-al: http://en.miui.com/unlock/download_en.html belépek, letölt, aztán az istennek nem bírtam a miui unlock-al bootloadert nyitni, 55%-nál lehalt feszt.