Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Redmi 1S-re a mai napig érkezik frissítés, pedig az egy 2014 májusi modell. MIUI 8-at raktam rá legutóbb, de az Android verzió Kit Kat maradt. Nem is értem, miért éri meg ennyi felé branchelni a kódot...
Más... lehet azzal csinálni valamit, hogy a felébresztéskor iszonyat lassú az ujjlenyomat olvasó? (bőven több, mint egy másodperc). Ha mondjuk power gombbal élesztem, akkor már gyorsan felold, de alvóból nem.
Lehet valamit lockolni, vagy autostartosra állítani?
Valahol (másik telefon topikjában) olvastam olyat, hogy ha sok ujjlenyomatot veszünk fel, az is lassítja. Érdemes csak egyet vagy kettőt felveni. (?)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- ÚJ iPhone 15 256GB ELADÓ KARCMENTES!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok