- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
De igen, basszus.
(#518) Upo.:
Köszönöm a leírást, megcsináltam, meglátjuk..ha egyszer custom-ra váltok ezért lesz, hogy ne kelljen ezt csinálni.
Most nézem email sem jön be, csak ha kézzel frissítem, ne már...most ott is el kell ezt játszani?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Narxis
nagyúr
Elég szégyen, hogy ezt nem javítják sürgősen gyárilag, a build.prop-os megoldást én megcsináltam még korábban, azóta azt mondták, hogy tisztábban hallanak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Flashget
félisten
Azért ne terjesszed ezt..csak nálam a Redmi 1s 2x is nagyot repült és kemény padlón landolt (többször kisebbet) és csak a rárakott üveg tört el ami felfogta az ütés egy részét a másikat a tok.
Igenis kell annak aki nem irodában, tiszta asztalon dolgozik..nálam a karcolás is veszélyt jelent.Realme GT Master Edition
-
reap3r
aktív tag
Attól függ, hogy ki mennyire akarja védeni a telefont. Nálam eddig akármilyen Gorilla Glassos csoda kijelzős telefon járt, 2-3 nap alatt elég szépen karcolódtak a zsebemben. A Note 4-esem kedden jött meg, már van egy mélyebb karc rajta és semmi nem volt mellette a zsebemben, na meg nem szoktam egy marék homokot sem bedobni mellé, egyszerűen nálam a karcálló kijelző fogalma nem létezik, akármennyire vigyázok rá. Ezért szeretek egy fóliát/üveget rátenni.
-
Narxis
nagyúr
MIUI-ban úgy van de Resurrection Remix-ben meg már így írja: Javított 4G LTE mód( LTE-szolgáltatások használata hang- és egyéb kommunikáció javításához(ajánlott))
Ezért ragadt meg bennem mint valami hangzásjavító cucc de tök mindegy. MIUI fórumon többek szerint a problémát a zajszűrő mikrofon okozza de ezt se sikerült megbízhatóan reprodukálni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Mikori a Vodás kártyád? Megcsináltad azokat a lépéseket amiket javasoltak? SIM beállításoknál a hangzásjavító kikapcsolása illetve az OK Google letiltása?
-
-
Upo
addikt
Nem is néztem, de tényleg az abhishek féléből lett az official twrp. [link]
De nekem az elhasalt, majd átnézem a topikot.
Parancssorból kézzel szoktam én is csinálni a dolgokat, nemigen kellenek toolkitek, az az igazi amit én rontok el magamnak.
A root nekem már magisk, egy ideje lejöttem a supersu-ról.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Olyankor is el lehet csípni, mikor épp újraindul akkor legyen nyomva a 3 gomb, nem muszáj kikapcsolásból. Mondjuk ilyenkor lehet gyakorlatozni hogy elcsípje az ember az időpillanatot, kikapcsolásból meg elsőre megy, de ugye ha helyzet van akkor érdemes próbálkozni.
(#140) CactuS: A recoveryst nyitott bootloaderrel se fogja engedni, csak ugyanazt vagy újabbat lehet felrakni. Viszont kinyitva lehet régebbi fastbootos teljes romot felrakni amit zártan nem enged.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Melyik twrp-t raktad fel? Utána rögtön twrp alól a lazyflashert telepíteni kell mert különben nem indul el, azt is megcsináltad?
Én ezt próbáltam (abhishek987) [link], de lineage telepítéskor írogatta a mount hibákat. A firmware és cust partícióra emlékszem, de volt még valami. Utána a mi logónál megállt, alulra a kis androidot a pontokkal nem rakta ki. A fastboot csomag nem akart menni, azt írta hogy nem ehhez a készülékhez való. Kiirtottam az ellenőrzést, így felment végül, visszahoztam.
Az abhishek féle topikban van lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip link, azt twrp telepítés után mindig telepíteni kell, nélküle nem indul a rendszer.
Most mindjárt kipróbálom másik twrp-vel is, xda-n még ezek vannak:
rameshurfrnd1 féle: [link]
suhas.holla féle, lenovo p2 forrásból portolt: [link]
abhishek987 féle világos témával: [link]
Szóval ilyen sorrendben próbálom, hátha valamelyikkel felmegy hiba nélkül a lineage.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Ezt jó tudni hogy mégis működik. Én is téglásítottam custom rom próbálkozással. Én azt találtam a neten, hogy a deep flash kábel ami a note3-akkal még ment az a note 4-el már nem (snapdragonosról van szó). Viszont találtam egy módszert edl módra (illetve kettőt, de az egyikhez le kell szedni a hátát és összezárni 2 tesztpontot), és nálam működött is. Ez a következő:
Telefont kikapcsolni, utána a hang+ hang- és power gombokat nyomva tartani, és a _második_ rezgés után elengedni (az első szinte azonnal jön, utána várni kell, később rezeg még egyszer). Utána rá lehet dugni a gépre, edl módban lesz. Nekem közben villogott az értesítő led is pirosan.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
-
omgfx
tag
Saját magamnak válaszolva, engem nagyon idegesített ez a global stabil rom T9 kereső probléma a tárcsázóban dolog, már régóta redmi telefonjaim vannak, és mindig volt rá .EU rom, amiben ez nem volt gond, de ugye erre nincs még, vagy nem is lesz.
A megoldásom, az alábbi. Nekem global stabil 8.2.4.0 rom van rajta (manuálisan raktam fel, nem OTA-n).
- BL nyitás, TWRP telepítés, Root.
- Letöltöttem egy ilyen verziójú rommal rendelkező .EU romot, ami ehhez ettől a típustól nem áll messze, a szerencsés ez lett: xiaomi.eu_multi_HM4A_V8.2.4.0.MCCCNDL_v8-6.0
- Kibontottam a zipben levő "system.new.dat" file-t. A tárcsázóban levő T9 kereső problémáját a: system\priv-app\ContactsProvider\ContactsProvider.apk okozza.
- A letöltött és kibontott .EU romból kiszedtem ezt az apk-t, és a TWRP file managerben bemásoltam a global rom: system\priv-app\ContactsProvider mappájába, felülírva az ugyanilyen nevű bűnöst.Eddig úgy néz ki rendben vagyunk.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha jól tudom, a Xiaomi EU-sok a China romból készítik az EU Romokat, így egyelőre passz hogy mikor lesz
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox One
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest