Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
anony.name1 #26182 üzenetére
Köszi szépen!
Nyitott a bootloader, de nincs root. Anno volt, talán egy global frissítés után visszaállhatott, nem tudom. Mindenesetre próbálkoztam most build prop-ban a HAL3 sor hozzáadásával, de nem tudtam rámenteni.Lehet, hogy valamikor nekiesek a root-nak, de azelőtt rendet kell tenni a telefonomon - az nem két perc. Plusz akkor már lehet, hogy custom romot dobnék rá, de annak még nem igazán jártam utána, abból melyiket volna érdemes...
Talán jövő hétvégén lesz rá időm és utánajárok mindezeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest