- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #3213 üzenetére
Na pont erre gondoltam.
Ha 1200 a linksebesség (mint nálam), akkor az 1000-es netet kitekeri.
Volt telefonon valami konkurens hálózat szkennelés, wifi térerős- csatornás app feltéve, és el lett téve a saját routered egy totál szabad csatira? Gondolom nem, szóval így semmire se megyünk... Arról van leírás, hogy a global és a kínai auto csatornán melyik csatikon megy? Tudjuk esetleg, melyik fw-rel mekkora volt a kimenő teljesítmény? Mert teljesen nyilvánvaló, hogy nem azonos tlejesítményen, csatikon mennek,és az is, hogy nálad sem azonoson mentek a teszt alatt.
100x átbeszéltünk már, hszen rengetegen jönnek ide jó routert keresve, hogy mindaddig, amíg a másik eszköz és a router között használt épp aktuálisan használt csatorna telítettsége nem ismert, teljesen feleslegesen kezdjük el a hibát a routerbek, a kábelben, vagy bármi másban keresgélni. A router sebességekre panaszkodók 99.9%-a panelben él, ahol az interferencia miatt a saját eszközük gyengén muzsikál, meg ellene keresni azt a szabad csatit, amin a legjobb a vétel, és úgy használni, mérni, de az, hogy ezt a userek nem teszik meg, az nem a routzer gyártójának, és a fw megalkotójának a hibája.Mint írtam, semmi sem garantálja, hogy két firmware azonos csatin kezd el sugározni, azaz amíg nem tudjuk, hogy mindezek megegyeztek-e, egzaktnak se nevezhetjük a két mérést, ezzel így nem lehet mit kezdeni.
És akkor még egy, ha a te kínaid jobb sebességet produkál, akkor az én kínaim miért tud még 50%-kal jobb értéket produkálni, mint a te kínaid?
Mert akkor az a fw-t kell feltenni, amivel én mértem, mert az még a tiedre fejel 330-at... Nem titok, ez kínai a global 3.0.22-vel.
Naszóval így nem lehet ehhez hozzáállni, nálad minden bizonnyal zavar volt. Nálam nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest