Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #46824192

    törölt tag

    válasz mokus1 #235964 üzenetére

    Szia! Szerintem neked javasoltam az ipv6 kikapcsolást a T topikban. Látom ez sem oldotta meg.

    Az upnp (portnyitás)alapvetően a multi játékokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz kell. De sosem tudni ,lehet emiatt is ledobál, mert egy xbox szoftver is lehet bugos.
    Egyes trékomos router csodákban ez sem működik. Pl. sagemcom 3890v3 -ban hiába jelzi hogy bekapcsolva az upnp, az igazából mégsincs bekapcsolva , mert a szoftvere egy bugos okádék.

    A dmz tudomásom szerint mindegyikben jól működik. Annyit próbájl meg hogy a routertől kapjon a box fix belső ip-t. Ha ez megvan tedd a routerben ezt a címet dmz-be.(ez minden portot kinyit a box felé) ha megvan restart rouert és restart xbox. Majd próba. Ha ez megoldja akkor a biztonság kedvéért vedd ki dmz-ből, és manuálisan add hozzá a portnyitáshoz a box felé azokat ,amelyeket használ. kb 8-10db , a listát megtalálod a microsoft oldalán.
    Nekem is így van megoldva , hibátlanul megy minden.
    (hozzáteszem nekem port nyitás nélkül sem dobálta el a hálózatot)

    Ha ez sem ok. Akkor megbízható tuti jól működó pc-ről kábeles kapcsolattal elkezdenék nézni egy hosszú ping tesztet , több irányba ,megbízható nagy szerverekre, és ha itt kibukik hogy csúnya csomag eldobálások vannak, akkor kezdődhet a harc a trékommal, ami nem minden esetben szokott a világ legegyszerűbb dolga lenni. Illetve ha túljutsz a droid vandán és a garantáltan műszakilag nulla ügyintézőn egy hozzáértő szakihoz vagy hálózatos emberhez , na akkor nagyban megnőnek az esélyeid hogy érdemben is fog valami történni :)

    @ Guitar14
    Kérlek amennyiben a router után is mégegy router javasolsz ,akkor a helyes konfigurációt is mond el neki , mert attól hogy két routerem lesz egy helyett , konfigolás nélkül alapvetően még semmi nem oldódik meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák